|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
14.5.2009 5:41:37   
julci
user posted image

Klemen vse najlepše ob drugi svečki.
Zala pa ti pošilja dva poljubčkauser posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 14.5.2009 5:42:04 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.5.2009 10:21:24   
viator
Klemen in Stephany - vse najboljše še od nas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, že dve leti..res gre hitro čas!!! Klemen je pa res fejst pobič, ni kaj. Luštne slikice..se vidi da je nagajiv in živahen fantič..kako posrečen izraz ima na fotki, kjer leze po stopnicahuser posted image . Lepo praznujte!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.5.2009 10:22:51   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

joj, jaz sem da danes govorila z eno gospo in mi je rekla, da obstaja polletna karta za ZOO. košta pa toliko kot da bi šel 3x v ZOO samo da je neomejena polletna. mislm, za poleti se pa ja splača vzet polletno in vsak vikend mal skočit tja? pa moj mož pride in jo lahko oba nabaviva ter s tamalo mal zažurava vsak vikend. mava pa 20 min do tjako smo ravno pri mostecu doma. a se vam zd dobra ideja za mojo tamalo in mojga, da malo utrdita "bonding", ko očija ni tok časa vidla? je dobra ideja? men se zdi prav user posted image kaj pa vam? user posted image

Dobra idejauser posted image . Zoo imate blizu, pa še fajn igrala so tam. Kdaj pride mož, upam, da kmalu!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.5.2009 13:50:42   
mateyka
stephany- VSE NAJBOLJŠE! user posted image
user posted image
zdaj postajamo počasi vsi 2 leti stari user posted image

ja, viator, saj to - ful smo blizu, 20 minut user posted image hej, kdaj se dobimo z Laro kajna kavi in smetanci/sladoledu?

julci, vse naj naj, mam pa zate eno vprašanje. saj ti šivaš, ne? tukaj imam namreč en lep kup blaga. moja teta je bla zelo dobra šivilija in mi je dala res lepe kose blaga (je šla v pokoj). jaz sem včasih šivala, samo zdaj res nimam časa in še nekaj časa ne bom. placa nimamo za šparat te stvari v nedogled in škoda da blago leta ždi v omari, itak. zdaj pa - če mi daš na zs svoj naslov, ti lahko pošljem te kose, da jih porabiš. zašij kaj lepega iz njih. kaj praviš? user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.5.2009 17:05:31   
julci
julci, vse naj naj, mam pa zate eno vprašanje. saj ti šivaš, ne? tukaj imam namreč en lep kup blaga. moja teta je bla zelo dobra šivilija in mi je dala res lepe kose blaga (je šla v pokoj). jaz sem včasih šivala, samo zdaj res nimam časa in še nekaj časa ne bom. placa nimamo za šparat te stvari v nedogled in škoda da blago leta ždi v omari, itak. zdaj pa - če mi daš na zs svoj naslov, ti lahko pošljem te kose, da jih porabiš. zašij kaj lepega iz njih. kaj praviš?

sem ti poslala ZS

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.5.2009 12:46:50   
Laubica
KLEMEN IN MAMICA ŠTEFKA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.5.2009 14:41:41   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

Klemen vse najlepše ob drugi svečki.
Zala pa ti pošilja dva poljubčkauser posted image

Še jaz košarco pristavim - ČESTITKE KLEMEN user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.5.2009 14:44:44   
KT
Evo mene nazaj - poln kufer mam kufra in življenja iz kufra. user posted image Sedaj pa za nekaj časa končno lahko kufer v eno luknjo zabrišem, ker nameravam bit nekaj časa doma in se cartat z mojo sončico - tako, da mateyka & viator: kdaj bo kavica in sladoled? Jest sem pripravljena user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 16.5.2009 14:45:14 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.5.2009 7:56:46   
Laubica
KT-super uživajta maximalnouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.5.2009 8:00:33   
Laubica
Tako drage moje danes gremo pa na kosilo ker sva z možekom v petek 15.5. imela 10 obletnico poroke-bravo midva-hehe
V ponedeljek pa začnemo z rušenjem in gradnjo mansarde -tako da vas prosim da nam držite pesti da nebo 3 tedne nič neviht-mislite prosim na nas -hvalauser posted image res rabimo pozitivno energijo ker me je strah kot psauser posted image -zaradi dežja mislim ker ko se bo rušlo -ni spodaj plošče in bo tašča imela vse spodaj poplavo -zato 3 TEDNE NAM BO SIJALO PRELEPO SONCEuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.5.2009 22:01:38   
hanna1
...malce za dvig morale.....nostalgija na šolska leta....

http://www.youtube.com/watch?v=kOvwQlCv6-I&feature=related

pa še malo Bijelo dugme user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=iS22CVqzzJk&feature=related

Laubicanaj ti sije sonček user posted image user posted image user posted image in dobro delajte

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 18.5.2009 22:06:31 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.5.2009 9:03:00   
dašabina
Hellooooouser posted image

Klemen in Stephany, vse naj naj za 2. rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas leti, cajta nobenga, Miha bo jutri že 16. mesecev star, user posted image , Maša in njena skupina v hip hopu so postali državni prvaki pri pionirjih, ANa je prava pubertetnica, tako da ni dolgačasuser posted image user posted image
UŽIVAJTE!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.5.2009 14:34:55   
mateyka
KT midve z Inaro sva nared za eno kavico in sladoled "pr kosešk tržnc" če lahko user posted image viator popki punce, pa katera še lahko prosim naj se tud nariše tam, da bomo kako rekle in da se naši pupeki in pupice naigrajo user posted image če je pa kaka boljša varianta - mostec mogoče (saj ne vem.. majo pa obnovljena igrala)? pa tud fajn user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.5.2009 14:35:06 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
20.5.2009 10:31:10   
viator

KT midve z Inaro sva nared za eno kavico in sladoled "pr kosešk tržnc" če lahko user posted image viator popki punce, pa katera še lahko prosim naj se tud nariše tam, da bomo kako rekle in da se naši pupeki in pupice naigrajo user posted image če je pa kaka boljša varianta - mostec mogoče (saj ne vem.. majo pa obnovljena igrala)? pa tud fajn user posted image

Evo mene, mal sem v gužviuser posted image ...kaj pa drugega. Torej kdaj se zmenimo? Med tednom bom našla čas, vikendi so pa misija nemogočeuser posted image .  Kdaj bi vidve lahko - KT, Mateyka? Natasaom!!! kaj pa ti?? 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
20.5.2009 10:31:44   
viator
Aja, seveda tudi ostale VABLJENE!!!!user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
20.5.2009 13:11:55   
mateyka
ja ja, vse vabljene user posted image
v ponedeljek naslednji teden? je to dost časa da si vse splaniramo par uric frej? user posted image če ne pa katerikoli dan naslednji teden zame recimo?.. si bom probala vzet, da vas vidim user posted image

aja, naša je pa 3D buško dans na toboganu pokasirala. mi je kuharca v vrtcu rekla, da naj takoj z malsom namažem, da zgine - je katera že slišala za to metodo "odbuškovanja"?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.5.2009 13:14:13 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.5.2009 16:35:21   
hanna1

aja, naša je pa 3D buško dans na toboganu pokasirala. mi je kuharca v vrtcu rekla, da naj takoj z malsom namažem, da zgine - je katera že slišala za to metodo "odbuškovanja"?

ja,mateyka,preverjeno,še zeleno,pa plavo potem ni nč....mogoče malo,drgač pa res pomaga,čeprav se prvi trenutek zdi,da ni haska,pa je po nekaj časa vidna sprememba....no mi mormo tud intenzivno pihat zraven,da odpihnemo bolečino user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.5.2009 20:21:07   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Evo mene, mal sem v gužviuser posted image ...kaj pa drugega. Torej kdaj se zmenimo? Med tednom bom našla čas, vikendi so pa misija nemogočeuser posted image .  Kdaj bi vidve lahko - KT, Mateyka? Natasaom!!! kaj pa ti?? 

dopoldan??

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.5.2009 21:44:19   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Jest sem frej - kadarkoli boste rekli, četrtek, petek?!? Vabljene vseeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.5.2009 21:49:49   
KT

v ponedeljek naslednji teden? je to dost časa da si vse splaniramo par uric frej? user posted image če ne pa katerikoli dan naslednji teden zame recimo?.. si bom probala vzet, da vas vidim user posted image

Ja sej, če bi enkrat stvari do konca prebrala, pa potem skakala, tud ne bilo nč narobe. Torej predlog je ponedeljek - pred četrto ne morem. Od srede naprej (vključno s sredo) pa lahko kadarkoli.

natasaom - dopoldan? Uf, bojim se, da Viator ne bo mogla, ker je v službici, ampak hej, naj kar sama pove, mogoče bo pa kakšen dan ta "plavga" pisala user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.5.2009 7:47:30   
dašabina

preverjeno, jaz namažem z medom in zelo pomaga, lahko je maslo, svinjska mast...user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.5.2009 9:53:04   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ja sej, če bi enkrat stvari do konca prebrala, pa potem skakala, tud ne bilo nč narobe. Torej predlog je ponedeljek - pred četrto ne morem. Od srede naprej (vključno s sredo) pa lahko kadarkoli.

natasaom - dopoldan? Uf, bojim se, da Viator ne bo mogla, ker je v službici, ampak hej, naj kar sama pove, mogoče bo pa kakšen dan ta "plavga" pisala user posted image

Hmm, ponedeljek popoldne imam zaseden. Ostale dneve naslednji teden bi lahko. Iz službe pridem okrog 12.30, oz če se ful potrudim okrog 12.00.
Da enga "plavga" užgem - hmm za razmislit jeuser posted image user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
22.5.2009 20:55:59   
KT
Hopa, da nas malo dvignem.

Punce glavo gor, naj vas tale vročina ne zdela preveč. user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
22.5.2009 21:19:21   
Duškica
pozdravljene punce.

Jaz sem po dolgem času malo na forumu. Lepo vas je brat.

Čestitke vsem, ki ste v tem času praznovali, še posebej pa Klemnu za 2 svečki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica-sem med neurjem mislila na tebe!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.5.2009 23:43:11   
julci
O Duškicauser posted image user posted image user posted image user posted image da si še med namiuser posted image

kako kaj moj zetekuser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?