|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
27.11.2008 10:21:53   
maja1488
Je ja, v emporiumu imajo nekaj oblačil za nosečnice. V ostalih Benettonih pa nisem zasledila.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.11.2008 10:42:01   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Je ja, v emporiumu imajo nekaj oblačil za nosečnice. V ostalih Benettonih pa nisem zasledila.

nekaj imajo tudi v Benettonu v Nami user posted image  pa kolikor sem gledala, je bolj ali manj isto kot v Emporiumu

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.11.2008 10:47:26   
Obelix
Glede kreditov in varčevanja. Če nimaš kakšnega bogatega sponzorja si kakšne konkretne hiše ali stanovanja res ne moreš privoščiti. Midva sva tudi nekaj denarja vzela na kredo, ampak smo že eno leto v svoji hiški. Prej sva bila v najemu in sva se trudila, da bi se preselili, še preden bi otročička rodila. Pa ni šlo, tko da smo imeli selitev malce kasneje. Saj ni panika, če se seliš z majčkenimi dojenčki. Itak sta samo spala, pa smo lepo v miru v škatle prelagali.

Nosečniška oblačila bom šla pa jaz pogledat kar v H&M ali pa v C&A. Ker bom pa tokrat res zadnjič noseča, mi je čisto škoda ful denarja stran metat. Pa tako ali tako sem večino časa doma v trenirki.

2mak, me veseli, da ti je bolje user posted image .

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.11.2008 12:34:07   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: majamo

Punce  

Nujno rabim en podatek

Kaj lahko grem v MB samoplačniško na trihormonski test (THT),  ker sem zamudila NS.  Je bla bebica prevelika.     Koliko kaj to stane?

lp
Hvala za hitre odgovore

Seveda lahko greš. Poznam tudi enega G na Ptuju, moja prijateljica je šla h njem; če želiš ti dam inf., pr njem je stalo 67€.
LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.11.2008 12:41:05   
Anonimen
punce z vrhnike saj vas je povno a veste da imajo v Bagomixu tud nosečniška oblačila, jaz nisem vedela pa je šla moja svakinja v blagomix in si jih je kupila, moram tud jaz drug teden jit pogledat če majo kaj pametnega, čeprav se nisem nič zredila, mi nobene hlače ne pašejo več trebušček je kot kvas, sam tam vshajam!
drugače pa ja jaz se v prvi nosečnosti nisem nič sekirala in sem se zredila za 20 kg shujšat pa nisem mogla, no ko pa si jaz omislim in dovolj prišparam za orbitrek, in si ga seveda kupim pa mi na testerju pokaže +! tako da zdaj naj se malo praha nabere na orbitrek, in potem ko rodim pa s polno paro na orbitrek topit kilce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2mak: sem se nehala sekerat zarad teh decev in drv, sam me je zjutraj tako razjazolo, da sem morala nekomu povedat, zdaj je že vredu!

zdaj grem pa peglat perilo, ker moja dva kmal ne bosta imela nič za oblečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.11.2008 12:53:23   
lara light
Lepe moje majčice, vidim da ste pridne in aktivne! Upam da ste vse v redu in da trebuščki pridno rastejo. Nikar se preveč sekirat za druge, uživajte in pustite se razvajati kar se le da! Kdo govoriuser posted image

Mogoče grem tudi jaz popoldan v akcijo za novimi oblekicami. Jasno, lepo in poceni hočem! Mission impossible!user posted image

Topel objemček za lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.11.2008 12:55:50   
2mak
Obelix, a bosta šla tvoja otročka kaj v vrtec, ko ti poteče porodniška ali ju boš imela doma? Kje pa imaš ti otroka v vrtcu, Janci10?

Joj, pri nas pa že cel dan nekaj delajo nad nami in tko vrtajo, da sama sebe ne slišim na trenutke!!! Ko bom velika, bom pa v hiši živela!

Zunaj je sonček in je prav lepo! Komaj čakam, da ozdravim!!! Ravno ena mlada mamica se z vozičkom sprehaja tukaj mimo. Je prav lepo videti!

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.11.2008 13:01:43   
mani2
Pozdravljene

Mene danes teko križ boli. Sem včeraj pomivala kopalnico in me je vščipnilo. Pa bom že potrpela samo da dobim sušilni stroj. Mi ga je user posted image  za predčasnega Miklavža kupu in danes mi ga pripeljejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.11.2008 13:13:07   
Anonimen
Ejla čveke...ma ste pridne.

No, ko je debata o kreditih, včeraj sem dobila svež info iz ene banke, da zdaj je maksimalno razmerje kredit: vrednost nepremičnine 1:2 in da se pribitki k obrestni meri pridno večajo. Popolnoma napačen čas za kredite, saj gredo cene stanovanj dol. In banke se kar tresejo. Ironija. Cene dol, pa si vseeno ne bomo mogli nič kupit...user posted image

pridno grejte svoje majčke in majčiceuser posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.11.2008 13:52:57   
Anonimen
Pozdravljene.

Redno spremljam forum, vendar za temo majčice 2009 nisem vedela, da je tako napredna. Že 91 strani?! Uau, vsaka čast! user posted image  user posted image  user posted image

Ker sem videla, da sem že na sporedu, naj vam posredujem še ostale podatke: 
to je moja 1. user posted image , torej 0 otrok,
29. 11. sem imela 1. pregled,
14. 11. pa nuhalno svetlino.
2. pregled imam 1. 12.,
stara sem pa 26 let.
Upam, da uživate v nosečnosti, jaz zelo. Ko sva s taščo videli user posted image (na UZ), ki se nenormalno veliko premika in pleše v trebuhu me je zajelo tako veliko veselje, da bi lahko non stop skakala od sreče! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.11.2008 14:17:40   
Lalica1
Chiara82 dobrodošla med namiuser posted image .
Še nekaj se nas nabere in bomo stopile na trimestno številko (100) user posted image . To se vsekakor moramo potruditi!!!

Majch in druge: kdaj pa pravijo, da se bo stanje za jemanje kreditov kaj izboljšalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.11.2008 14:17:59   
Anonimen
2mak: moj malček hodi v Kurirčka v dolni Logatec, kaj pa tvoji? moj je star 3 leta!

ja ful je lepo zunaj upam, da bom kmal lahko šla kaj ven, ker mi gre že na živce! ravno prejle je pršla k men kontrola od zzzs, so preverjal če sem res doma, na vabilo v hišo, je rekel da ne sme in da hoče samo mene vidit, seveda je taša me poklicala in mi rekla da je kontrola jaz sem skomignila z rmeni in šla k vrati. ko me je vidu, me je samo vprašal do kdaj sem na bolniški, aja in prej se je predstavil in pokazal izkaznico, sam sem prc pozabila kako mu je ime ker sem bla ful šokirana! sparaševal me je kako se počutim kako kaj koj pritis in če grem kaj ven, na vse sem mu odgovorila tako kot mi je pisalo na bolniškem listu, kar pa je seveda res! imam previsok pritisk, in ne smem hodit ven razen k dohtorju,pa še rekla sem mu če je končal, ker se ful slabo počutim in bi šla rada ležat, zahvalil se mi je in rekel da se še vidimo, če mi bodo podaljšal bolniško, in glede na to da kaj je od vidu, mi bodo podalšal!

zato punce tiste ki ste na bolniški preko zzzs, in imate strogo ležanje in ne smete hodit nikamer razen k dohtorju se mirkajte da vas ne obišče kakšen iz ZZZS!
vse vpraša in prav gleda kakšno reakcijo boste naredile, so zviti tejle od ZZZS pošlejo kontrolo ki je hkrati še psihologuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.11.2008 15:19:23   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: janci10

2mak: moj malček hodi v Kurirčka v dolni Logatec, kaj pa tvoji? moj je star 3 leta!

Janci, moj tudi hodi v kurirčka. Lahko, da sta sošolca user posted image . Ali je pri zajčkih?

Tale ZZZS so pa resno zagrabil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.11.2008 16:51:31   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled23.12.,
29 let user posted image
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled 12.12.; 26 let
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 15.12.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 7.1.M,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) pregled27.11. , 26 let

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? (2user posted image  );

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?15.12., 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 12.12.,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 22.12.M, 
petrazg  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled8.12. , user posted image
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 5.1.M, 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 9.12., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

* FLASK_A (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ? ;
13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 15.12., 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled 1.12. ; 26 let 
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 22.12.M, 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 22.12.;  

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12., 23 let
* pokica_   (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 31.12.
24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 15.12.,  34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let
* 2mak  (3.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 24.12. ;
29 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12., NS 28.11.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 82

pričakujemo user posted image : 85

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.11.2008 16:55:01   
mani2
Chaira 82 sem popravila tvoje podatke. Sem te že mislila prosit za PDP pa sem te našla na seznamu. Tako da zaenkrat ostaja še kar ista št. user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.11.2008 17:53:08   
Anonimen
Lalica1...najbrž bo pametno počakat na konec tele krize, se bodo mogoče umirile tud banke. Kako bo pa takrat s cenami pa bogve...Ma, nisem lih nek finančni ekspert...samo cvikam pa na veliko.

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.11.2008 18:15:14   
OliveOyl
Dobrodošla nova majčica!

Janci vidim,da si imela obisk.ti je kaj pritisk zrastu,ko je šel?user posted image user posted image
verjetno bojo tudi k meni kakšnega poslali,k morem strogo ležat.jaz mu sploh ne bom šla odpret.
na mojo pritožbo še nobenega odgovora...user posted image  še kartona niso ponovno zahtevali,bogve do kdaj se bo to zavleklo.v nedeljo bi mogla it delat.

glede user posted image  oblačil:jih še ne potrebujem,mi je še vse prav več ali manj sem v trenerkah.nos.oblačil imam en kup še od prej,drugo nosečnost jih sploh nisem potrebovala razen ene tunike.hlače imam še vse nove.

taka sem kot zombi,nekaj so se mi še oči vnele-mam rdeče,hrbet me boli od ležanja,da o frizuri ne bi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.11.2008 19:17:10   
Anonimen
leela: ja, sošolca sta no boš vedela ker je tisti, ki ima njegov sošolec isto ime!

l.p.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.11.2008 20:49:13   
Blueeyes
HELLOW vsem... spet se javljam zvečer, ker prej enostavno ni časa....

sem vidla da ste na veliko govorile o pogodbah in delodajalcih... men moja pogodba poteče konec marca, PDP pa imam začetek maja... sem že kar videla, kako me bodo odslovili ko povem da sem noseča... in na moje presenečenje so mi povedali, da mi bodo podaljšali pogodbo za 1 leto... sem kar skakala od veselja... ne vem s čem sem si to zaslužila... sm pa happy, da bom mela normalno prodniško..

glede kreditov - zaenkrat jih še nimam, tako da ne vem kakšna je tqa huda bitka... to me po vsej vrjetnosti ZELO kmalu še čaka.. slej k prej se zakreditiraš...

chiara82 dobrodošla med majčicami in na RR user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.11.2008 21:05:54   
tubby
Pozdravljene... Danes sem bila na pregledu pa je bila ginekologinja prav jezna kakr se mi je zgodilo, pravi da tudi ustni dogovor velja pa da je vprašanje če mi lahko kar poteče, pa da naj pustim tečt bolniško, zdaj pa mam nekja vprešenj če katera ve:
- če poteče delovno razmerje med bolniško in se ne podaljša (del. razmerje) ti je kdo drug dolžan izplačevat bolniško? ZZZS?
- Če nisem  delovenm razmerju ko začnem porodniško, kako jo potem izračunam? se upošteva čas ko sem bila zaposlena v izračun?
- Ali je zdaj res tako da 3 mesece bolniške krije delodajalec in ne ZZZS?

take so moje informacije pa res ne vem, jutr bom probala še kaj preverit sam če pa kera kaj ve iz prve roke pa bom zelo vesela.

sem pa danes šla malo naokrog, tud za hlače pogledat u H&M na rudnik pa ni bilo niti enih 40 št. No črnih je bilo veliko, ampak črne že mam. samo še ene bi mela, bl tople k je uzun tak mraz.... več pa ne rabim k ne hodim u služb  a ne? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.11.2008 21:20:07   
mani2
Kar se tiče bolniške po preteku delovnega razmerja lahko koristiš administrativno bolniški ki ti jo plača zzzs. Za koliko čaca pa nisem prepričana. Mislim da samo en mesec. Za porodniško pa ti računajo če si bila v zadnjuh dveh letih najmanj 12 mesecev v delovnem razmerju in ti na podlagi tega izračunajo višino porodniške. Toliko iz mojih izkušen in kar jaz vem. Mogoče pa bo katera vedela kaj več.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.11.2008 21:28:14   
Blueeyes
tubby jaz mam tud smolo s konfekcijo 40... nikjer za najdt kakšnih pametnih hlač... pozanimaj se kdaj v c&a ter vh&m dobijo robo za nosečnice, pa pejt takrat še enkrat pogledat... mi je pa dons sodelavka rekla, da je bla za vikend v MB v h&m in da je tm fuuuuuuull izbire, fuuuuuull artiklov in vse možne številke... tako da če te pot zanese kaj na un konc... sej veš kakšna je prestolnica, vse pobrano..

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.11.2008 21:43:06   
Anonimen
Hvala za dobrodošlico Blueeyes! user posted image  user posted image  user posted image

Sem že zelo nestrpna za 3. pregled. Bomo videli kaj mi bo ginekolog rekel. Upam, da je še vedno vse v najlepšem redu in da user posted image  lepo napreduje.

Danes sva bila z mojim v Palmanovi, v Italiji. Sem začela že malo gledat oblekice za dojenčka. Ve, ste že kaj nakupile? Mene me že prijema volja, da bi že kaj kupila, vendar se mi zdi, da je še vedno malo prezgodaj za šopinge.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.11.2008 22:03:10   
Blueeyes
jaz sem si par stvari že kupila... nekaj bodijev, pa majčke, ne sicer veliko, ker mi bo prijateljica dala fuull oblačil...  mika me da bi še kupovala, ampak ker e ne vem za spol, se malo zaustavim... baje je 90% da bi bil fant po utripu srčka, ni pa še zihr,... tako da bom počakala na morfologijo.. pol pa veselo v štacune user posted image user posted image user posted image

kdaj pa imaš 3 pregled chiara82?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.11.2008 7:32:19   
Anonimen
chiara82: dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa, danes je petek in spet je tukaj vikend,aj sem včeraj pozabila povedat, a veste da komisija ob vikendih ne hodi okoli, saj tako sem slišala, no jaz sem rešena za kakšen mesec, sam se mi čudi, da ga nobena ni še dobila, a mislete da je bilo to prijavljeno, ker je možno, da mi hočejo v službi kaj ponagajatuser posted image user posted image

no ja saj je vseeno, sem bila tako in tako domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se grem še mal učit, da bom znala, ker če bogrnem, bom spet metala € stran!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.