2mak
|
Obelix, moja hčerka bo hodila v vrtec, ko bom jaz na porodniški. Itak je ona v vrtcu od 8.30 do ene 14-ih, 15-ih, odvisno pač kako delam, poleti pa je vedno 2 meseca doma, ko imam šolske počitnice in tudi naslednje leto bo z mano doma. Jo bom pa vozila v vrtec, ker ona tam res zelo uživa in ji paše družba sovrstnikov, pa še do malega člana se mi zdi pošteno, da sem malo samo z njim, tako kot sem bila samo s hčerko. Pa itak bo kak dan kar z mano doma ostala, pa zgodaj, takoj po spanju jo bom lahko hodila iskat. Mogoče bi drugače razmišljala, če ne bi bili zadovoljni z vrtcem oz če se ona tam ne bi dobro počutila, tko me pa vsako jutro vpraša: "A grem v vrtec?" In če ji rečem, da gre, potem vriska od veselja! To je res super videti. Včeraj zvečer, ko sem jo uspavala, pa sem se skoraj stopila, ko je kar na enkrat čisto oživela in mi ful lepo zapela (in z rokami pokazala zraven) tisto pesmico: "Zajček nima repa več, kdo mu ga je odrezal preč, diridiridaj, diridiridaj, dajte zajčku rep nazaj..." Nekaj takega. A jo katera pozna? Moram med pesmicami doma poiskat tole, ker je jaz ne znam dobro, pa bi jo rada skupaj z njo pela. Aja, hodi pa v Tabor, ker v Kurirčku nismo dobili. No, pa mi je zdaj tukaj res super! Jaz sem bila v prvi nosečnosti ves čas na bolniški, ker sem 9 mesecev bruhala, pa sem prvi mesec ves čas doma tičala, ker sem se bala, da bo kdo prišel na kontrolo, potem pa sem ugotovila, da to ni nobeno življenje in sem bila potem ves čas nekaj naokoli, pa nikoli nisem dobila kontrole. Sem imela tudi malo sreče, verjetno. Zdaj pa imam namen do prvomajskih počitnic delat, potm pa se mi začne že porodniška. Joj, saj to bo vsak čas tu... Za dojenčka nisem še nič kupovala. Tudi zato, ker sem drugega zgubila v 17. tednu, pa sem bila takrat vesela, da nisem še nič kupovala, ker bi mi bilo še težje. No, saj zdaj bo itak vse ok, samo bom še malo počakala. Če bo res punčka, imam itak eno goro stvari že doma in pri sestri, ki ima tudi dve punčki, če bo fant, bom pa morala skoraj vse nabavit. Se pa tudi teh nakupov že zelo veselim. Tudi voziček bom mogla kupit in previjalno in... Spet nakladam. Lepo se imejte!
|