2mak
|
Dobro jutrooo!!! Uf, ste se lotile teme o kreditih in stanovanjih... Midva sva se zapufala za 15 let in juhuhu, samo še ene 12 jih bova odplačevala. Pa skupaj dava skoraj 1000 evrov na mesec... Pa ne za 3 nadstropno hišo, ampak za 3 sobno stanovanje! Eno obdobje me je malo panika grabila kako nama bo vse skupaj zneslo, zdaj pa kar vem, da bo pač moralo in sem v bistvu vesela, da sva sploh dobila tok kredita in sva NA SVOJEM! Meni to res vse odtehta... In čez par let se bomo itak selili! Hja, kam že?! No, važno je ostati optimist... Moje kilce pa... se grem takoj stehtat... joj, saj ne morem verjet! Samo 0,5 kg. Pa sem bila že na 1 kg! Verjetno me je tudi tale prehlad malo zdelal. V prvi nosečnosti sem se zredila 14 kg in sem jih ene 10 pustila že v porodnišnici. Potem sem sicer prišla nazaj na isto kilažo ali pa sem imela 1 kg viška, ampak postava se mi je pa čisto spremenila in sem mogla hitro menjat garderobo. V drugi nosečnosti sem vseh 17 tednov žrla!!! Ne jedla, prav žrla. Pa ne za dva, ampak za sedem! To je bil obup!!! V službi so se mi smejali, ker sem tam do 10-ih že vsaj 4 sendviče pojedla! No, vse kar mi je od tiste nosečnosti ostalo, so bile kile! Brrr... Pa sem jih v pol leta zgubila. Ampak, prav suha pa verjetno ne bom več... Danes je z mojim prehladom že dosti bolje, tko da bom šla v pon v službo. Saj se kar vselim, ker imam super sodelavko in to je ful vredno. Janci10, ne se tok sekirat zaradi teh moških in drv!!! Saj ti verjamem, da ti dvigne pritisk, samo ni vredno živčkov, veš. Pridi raje k meni na kofetek! In tale relacija Vrhnika - Logatec je res super za en čvek! Se moramo samo še zmenit kdaj in kje. Uživajteee!!!
|