|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
26.11.2008 16:27:38   
Anonimen
madejka: ja sej vem, jaz imamto srečo da mi ni potrebe delat hišo, ker imam stanovanje v moževi hiši, ker je tako velika da sva si lahko stanovanje naredila, drugače pa bi tud hišo zidala, če bi imela dost keša, pa parcelo.... tako da bom zaenkrat kar tukaj.... saj vem imam srečouser posted image !

l.p.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.11.2008 16:52:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mojmaček
Plod je baje že prevelik za merjenje in premalo sem stara!!! Zdaj sem izvisela, pregleda več ne morem delati,  samo molim in molim lahko da bo vse ok.    

Mojmaček, pri meni je bil to problem v prvi nosečnosti. Mali falot je bil že prevelik (preveč star) in sem zamudila meritev NS. Potem sem šla pa delat trihormonski test (THT), ki je tudi dober za dokazovanje možnosti za Downov sindrom. Vzamejo ti kri, počakaš teden ali dva in dobiš izvide. To je ena opcija, ki sem se je spomnila. Vprašaj pri svoji G, mislim, da bi lahko šla glede na to da si NS zamudila.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.11.2008 17:02:36   
ledenka
brez kreditov žal ne gre, tudi jaz imam še kredit za 7 let. midva si nisva niti hotela kje pri starših naredit bivališča, ker so predaleč od najinih služb (vsaj 100 km), poleg tega pa je bistveno bolje bit na svojem, če le gre. samo upam pa, da se mi obrok ne bo bistveno zvišal user posted image  pri teh cenah stanovanj pač nisva hotela kupit nečesa čez 10 let, ker bi v tem času plačevala najemnino, in najemnine v LJ so katastrofa. sem gledala danes v časopisu in za manj kot 1000 EUR skoraj ne dobiš stanovanja, ki ima več kot eno sodo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.11.2008 17:35:13   
BarbyD
Joj ne govorte ja od stanovanj pa cenuser posted image  midva sva bila prejšnje leto v najemu sva dajala 300€ + stroške ( za 2in pol sobno) sedaj sva pa že od septembra pri njegovih starših v ravno tako velikem stanoavnju user posted image user posted image  imamo eno majhno sobo ( midva + hčerka + še bebika ki jo čakamo ) user posted image  sva hotela vzet kredt za it na svoje samo so toliko dvignili obrok vmes med postopkom da sva potem vse prekinila....najemnine so se pa dvignile na 600€ brez stroškov in to za 1s stanovnja...mislm podn resuser posted image  tako da ne vem, se bomo še kar stiskali v tem majhnemu sanovanju dokler se zadeve na trgu vasj malo ne umirijo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.11.2008 17:39:24   
Anonimen
Ojla....pa ne da ste načele stanovanjsko problematiko....BarbyD...mi smo skoraj na istem. Oziroma grem po tvojih stopinjah. Zdaj sva v najemu, ki nama požre kar veliko denarja, pa naju počasi ven mečejo. Nimava pojma, kam naj greva. Kredit ziher ni pametno zdaj vzet. Najem bo še dražji kot ta zdaj. Pri starših pa ena mala sobica...pa če ni ta država malo zmešana, potem tudi ne vem, no! Kar zmanjkuje možnosti...sl sva samo midva tako nespretna?

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.11.2008 18:01:48   
lananai
tubby, zdej mi je še ena ideja v glavo padla... Mi je sodelavec, ki je zaposlen za nedoločen čas pravil, da ti mora šef vsaj 1 mesec prej povedat, če ti ne misli podaljšat pogodbe naprej. Baje je to zakonsko določeno. Dej se malo pozanimaj, če je to res...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.11.2008 18:31:50   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

tubby, zdej mi je še ena ideja v glavo padla... Mi je sodelavec, ki je zaposlen za nedoločen čas pravil, da ti mora šef vsaj 1 mesec prej povedat, če ti ne misli podaljšat pogodbe naprej. Baje je to zakonsko določeno. Dej se malo pozanimaj, če je to res...

Ja daj se malo pozanimaj. Na tvoje delovno mesto pa ne smejo vzeti nobenega, čeprav si za določen čas. Tudi za določen čas ne morejo kar tako prekiniti, razen če nisi koga nadomeščala in se je vrnil.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.11.2008 20:22:16   
tubby
lananai  user posted image kako naj vem  kakšne so moje pravice? si pač mislim če poteče pogodba tu jaz ne morem nič. kako ne more vzet nobenga na moje mesto?
kaj naj ga tožim? pa se še bolj živciram? No sej svojih pravic se je dobr zavedat, sam res ne vem kaj naj no.

sem šla z eno prjatlco na pijačo pa mal okol da mal pozabim pa mal potožim, jutri si bo moj dragi vzel frej da greva malo naokrog pa itak mam pregled.

Potem pa bom vesela vsake družbe, tudi vaše, če bo katera imela čas kdaj za kak klepet.

najhuje je to k sva hotela vzet kredit da rešiva stanovanjski problem.... Ko sem malo brala po drugih forumih o dohodkih me bi kmal kap... velika večina ima skup skoraj 3000 eurov in več... tako pa si že lahko privoščiš tudi kredit kaj ne?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.11.2008 20:32:22   
mani2
tubby  s katerega konca Slovenije pa prihajaš. Ne vem če si že povedala pa da sem spregledala.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.11.2008 20:35:37   
madejka
Tubby zgleda imamo iste probleme glede kreditauser posted image Midva celo računava kako bi bilo z eno fiksno plačo (ok. 1000€) kredit vzet in plačevat 500€ mesečnouser posted image user posted image Ja, sanjava, vemuser posted image Ampak, če bi malo pomagala babica pa moja porodniška pa moja bodoča (čez eno leto) služba... do zadnje pare se boma spufala, samo da bova na svojem.

Janci midva res nimava te sreče, da bi kateri od najinih staršev imel hišouser posted image So obojni v bloku... v skupno gospodinjstvo pa me ne spraviš za nič na svetuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.11.2008 20:45:24   
mayflower
Joj, zdej me je vrgel en mejl službeni s tira. Trenutno je čas, ko delimo koledarje in darila našim strankam. In so me sodelavke vprašale, kako si razdelijo moja darila. V naročilu so me šefi kar skenslali! Me je kmal kap. Če mi namreč ne podaljšajo bolniške, moram v ponedeljek v službo. Da ne govorim,da so mi službeni avto že vzeli...user posted image user posted image user posted image Čist pokvarjen večer.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.11.2008 20:51:33   
mani2
Takole ko vas berem res vidim da je velika večina delodajalcev pravih user posted image user posted image  . Sem upala da so to samo redke izjeme vender opažam da to ni res. Res mi je hudo za vse ki se morete v tem veselem obdobju ukvarjati z problemi namesto da bi lahko uživale v mesecih pričakovanja.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.11.2008 21:43:16   
tubby
mani2 user posted image

user posted image

user posted image prihajam iz ljubljane. no zdaj sem že 4 leta tukaj.

Kje pa s 1000 eur še kredit????

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.11.2008 23:04:53   
petra a
tubby-verjamem da se ti takole podrejo tla pod nogami, malo bosta mogla stisnit zobe, pa bo, boš videla...naj te misel na tvojo družinico malo razbremeni in osrečuje...verjamem, da se bo tudi zate našla službauser posted image ...držim pestiuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.11.2008 7:09:53   
lananai
Dobro jutro vsem! Začnimo klepetat! user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.11.2008 7:19:56   
Anonimen
dobro jutro user posted image

kako ste kaj?

jaz sem prav en K......., sem včeraj prosila moža naj mi znosi drva, v hišo da bom lahko zakurla, in danes ko se zbudim in hočem zakurit centralno, moram seveda si najprej drva not pri nest, pa na bolniški pa noseča, zakaj hudiča imam moža če moram vse sama narest, in pol ko že not pr nesem vsa drva pride tast dol in me na dere zakaj mu nisem pršla povedat da mora drva not pr nest, pa kaj K.... sem jaz da bom klečoplazla glih za vsakim decem v tej bajti! pa kaj jih K.... gleda raje sama naredim kot pa da čakam da se me kdo usmili, in potem mi še naprej meče, da mora namest mene delat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no in zdaj me spet zvija, komu na čast se matram, pa naj jih zebe, jutr pa res če ne bo dru v hiši ne bom zakurila, pa jih naj zebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

jaz sem v isti hiši kot tast in tašča sam imam vse zase! tako da skoraj se nič ne vidimo, če pa se je pa to samo takrat ko grm jaz kaj k njima ali pa če gredo čez hodnik v klet ker imamo skupno klet!

l.p.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.11.2008 8:29:15   
maja1488
Midva celo računava kako bi bilo z eno fiksno plačo (ok. 1000€) kredit vzet in plačevat 500€ mesečno

Sej tolko ti ga sploh ne dajo. Mora ti ostat 2/3 plače. Torej 666€, za 330 pa lahko dobiš obrok. Imam jst podoben primer in me jezi to, da je politika taka, da pri nizki plači ti mora ostat vsaj zajamčen dohodek. Tako ima znanka skoraj tak kredit kot jaz. Katastrofa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.11.2008 8:47:21   
Lalica1
Joj s temi krediti je res križ. Sploh pri nas, ko imamo tako nizke plače... Pa še ta user posted image  kriza. Kar ubila bi jo!
Je pa ena govorila o varčevanju. Jaz varčujem že nešteto let (rojstni dnevi in podobne zadeve), zadnje leto pa pol (kar sem zaposlena) pa vsak mesec 150 EUR. In res je, da se nekaj denarja nabere, ampak za hišo rabiš veliko več. Pa če nimaš kakšne vreče z denarjem, po moje brez kredita ne gre. Itak te pa oberejo do kosti.
Imam pa vsaj to srečo, da je ati zgradil že ogromno hiš (je zidar in naredi čisto vse) in pravi naj se nič ne sekiram. Pa če majstrov ni treba plačati, je tudi to en del kredita kajne?

Jaz samo upam, da nam bo vsem uspelo, da bodo naši otročki imeli samo svoj kotiček na našem planetu. Da bomo imeli streho nad glavo, tople postelje in nekaj za v usta!

Koliko pa znaša zajamčen osebni dohodek?(mogoče toliko kot moja plača...user posted image )

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 27.11.2008 8:48:31 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.11.2008 8:56:35   
petrazg
dobro jutro....

Upam, da bo danes en lep dan in da nas bo sonček vsaj malo razvajal...

Glede pogodbe za določen čas... nimaš nobenih pravic, da bi te moral kakorkoli obdržat, če te ne želi. Zato pa dajejo takšne pogodbe , da se te lahko znebijo user posted image in da nimajo nobenih problemov. Pri pogodbi za določen čas ne morš nič, on pa lahko naslednji dan drugega zaposli na tvoje delovno mesto. Samo opozoriti te mora mislim, da 7 dni pred iztekom. Nimaš nobene možnosti zagovora ali česarkoli. Še na slabšem pa si , če imaš pogodbo za nedoločen čas in poskusno delo. Tisto ti pa lahko zadnji dan pove, da jutri ne rabiš več v službo. Samo pri poskusni so nosečnice v zaščitenem položaju, ker tega ne morejo narediti... Vsaj tu je varovalka...

Tudi BarbyD, da ne bi slučajno dala odpovedi... Je tako kot je petra a napisala... potem dobiš min. porodniško. Pa že kaj veš kaj je s pritožbo?

Lalica - se čisto strinjam , da brez kredita ne gre. Sem cel faks dajala v varčevanje v stanovanjski shemi in kaj imaš na koncu... nič. Ker je enostavno tega premalo, da bi lahko karkoli naredil. Se pa strinjam stistimi, da je lahko varčevat, če imaš kje za bit... Ker najemnina in varčevanje je pa neumnost... je boljš en kredit... klinc, sej imajo vsi kakšen kredit... pa imaš svojo streho nad glavo, pa nobenemu se ni ztreba prilagajat...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.11.2008 9:00:35   
2mak
Dobro jutrooo!!!

Uf, ste se lotile teme o kreditih in stanovanjih... Midva sva se zapufala za 15 let in juhuhu, samo še ene 12 jih bova odplačevala. user posted image  Pa skupaj dava skoraj 1000 evrov na mesec... Pa ne za 3 nadstropno hišo, ampak za 3 sobno stanovanje! Eno obdobje me je malo panika grabila kako nama bo vse skupaj zneslo, zdaj pa kar vem, da bo pač moralo in sem v bistvu vesela, da sva sploh dobila tok kredita in sva NA SVOJEM! Meni to res vse odtehta... In čez par let se bomo itak selili! user posted image  Hja, kam že?! No, važno je ostati optimist...

Moje kilce pa... se grem takoj stehtat... joj, saj ne morem verjet! Samo 0,5 kg. Pa sem bila že na 1 kg! Verjetno me je tudi tale prehlad malo zdelal. V prvi nosečnosti sem se zredila 14 kg in sem jih ene 10 pustila že v porodnišnici. Potem sem sicer prišla nazaj na isto kilažo ali pa sem imela 1 kg viška, ampak postava se mi je pa čisto spremenila in sem mogla hitro menjat garderobo. V drugi nosečnosti sem vseh 17 tednov žrla!!! Ne jedla, prav žrla. Pa ne za dva, ampak za sedem! To je bil obup!!! V službi so se mi smejali, ker sem tam do 10-ih že vsaj 4 sendviče pojedla! No, vse kar mi je od tiste nosečnosti ostalo, so bile kile! Brrr... Pa sem jih v pol leta zgubila. Ampak, prav suha pa verjetno ne bom več... user posted image

Danes je z mojim prehladom že dosti bolje, tko da bom šla v pon v službo. Saj se kar vselim, ker imam super sodelavko in to je ful vredno.

Janci10, ne se tok sekirat zaradi teh moških in drv!!! Saj ti verjamem, da ti dvigne pritisk, samo ni vredno živčkov, veš. Pridi raje k meni na kofetek! In tale relacija Vrhnika - Logatec je res super za en čvek! Se moramo samo še zmenit kdaj in kje.

Uživajteee!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.11.2008 9:39:46   
majamo
Punce  

Nujno rabim en podatek

Kaj lahko grem v MB samoplačniško na trihormonski test (THT),  ker sem zamudila NS.  Je bla bebica prevelika.     Koliko kaj to stane?

lp
Hvala za hitre odgovore

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.11.2008 9:48:38   
*bucka*
Jutro! Joj punce kake čveke ste, ne morem verjet! No saj meni je fino, ker zgleda da danes ne bom imela veliko dela v službi in bom vsaj kaj imela za delat...Drugače pa sem ok, danes me nekaj daje..po moje uni ta grdi hormoni, ker mi gre vse na živce že zjutraj...kaj šele bo. Še dobro da grem, popoldan malo v šoping oz učke past...verjetno bo boljše. grem v Celje, ker si moram kupit še ene hlače...ima katera kakšno idejo KAM naj grem? Ker v H&M sem ene kupila pa so imeli - nič! Prosim če mi resno lahko svetujete, ker sploh ne vem kam naj grem??!!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.11.2008 9:57:07   
petrazg
Joj Bucka, Celje je pa tako slabo založeno z nosečniškimi hlačami... Lahko pogledaš še v C&A, ampak težko, da boš kaj našla... Če poš imela med vikendom kaj časa se zapelji v Lj - tukaj imaš še Popek, Kepico, La vIe, pa še nekaj malega imajo v Emporiumu... potem pa  meni zmanjka idej...

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.11.2008 10:06:27   
lananai
Jst mam ene izposojene nosečniške hlače od Benettona... Ne vem, imajo mogoče tudi tam kak oddelek?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.11.2008 10:15:45   
zoja10
ojla hojla, meglen ljubljanski pozdravuser posted image
Jst se rešla izpita, nimam preveč dobrega občutka...no ja...tko je...
Zdej pa na rudnik kej lepga kupit in na knjižni sejem....
Čveke čvekajte in bodite na toplem...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.