|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
17.11.2008 17:09:09   
tubby
zdravo punce,

moj dan je bil na urgenci k ni blo moje ginekologinje pol pa sem mogla tja...čakala sem 4 ure! Ja pojavla se je majša krvavitev že včeraj je bilo malo pol pak sem danes zjutri vidla spet krvav flek sem sveda poklicala ZD pa smo me napotili na urgenco.
k sreči je z dojenčkom vse ok, jaz pa mam 1 teden strogega mirovanja in abstinece spolnih odnosov.

Tiste ki se vam je to zgodilo so vam povedali zakaj je do tega prišlo? Ste potem šle normalno v službo al ste kr doma ostale?

jaz mam hčerko staro 3 leta pa je najbrž ne bi smela dvigovat in delat vse kot mislim da je normalno. no vsaj zdaj ne.
me je pa ful skrbelo. sam da je user posted image vse ok. Jutr mam prgled še pr svoji gin. tako da vidim kaj bo še ona rekla.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
17.11.2008 17:33:17   
Anonimen
zoja10: škoda da si pogrnla izpit! bo šlo pa v drugo, se ne sekiraj preveč, jaz sem ena tistih ki je bol lena, ker nisem naredila nobene pametne šole v mladosti zdaj žulim klobi za srednjo šolo ( v. stopnja) saj sem naredila gostinsko, pol pa k sem fasala bronhialno astmo sem se morala prekvalificirat, in sem se v trgovca zdaj pa mi ni to dovolj pa sem se letos upisala v ekonomsko, moram naredit 19 izpitov! potem pa če bodo finance pa na fax!user posted image

jaz sem do 9.12. na bolniški, sam sem začela primišljevat da če se bom počutila vredu bom šla kr delat, bom videla kaj bo rekla G. 2. 12., ko imam pregled!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
17.11.2008 18:16:02   
lara light
Majčice živjo! Žal mi je, da niste vse vesele in upam, da kmalu tudi k vam posije sonček in s tem lepši časi!user posted image
Tudi Dobrovoljčica je tuuser posted image .... lepo. Upam, da krči minejo in da se boš večkrat pojavila med nami. Jaz? Jaz sem več kot super, letim draga moja, letim!!!!!! Presrečna! Sicer pa potem na drugi strani kup težav v familiji, pa slabo finančno stanje v službi...mah pustimo. Pridi večkrat!

Ledenka in ostale hvala za navijanje! Ju3 veliki dan!
Danes sem imela pregled, vse zgleda bp.
Naslednji pregled imam 15.12....mani, ko utegneš, HVALA!

Vsem lep večer!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
17.11.2008 18:29:01   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 27.11.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11.,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? (2user posted image  );

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 24.11., 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 15.12., 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12., 23 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 15.12., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12., NS 28.11.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 81

pričakujemo user posted image : 84

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
17.11.2008 18:31:10   
taškica
Tubby s temi izcedki sem jaz že doktorirala, ampak se nisem obremenjavala z njimi, ker so bili temno rjavi  in ne sveži. Pa tudi večali se niso, ampak so prenehali po nekaj dneh. Zgleda, da sem blazno občutljiva, čeprav prve dve nosečnosti nisem imela problemov. Sem pa opaziula, da če sem počivala, se pazila, da je bilo bolje. Čim sem se prekršila (dvigovala, preveč hodila) se je spet pojavilo. Nazadnje v 13 tednu! Lahko pride zaradi kakšnega hematoma (npr. vaginalni ultrazvok pred parimi tedni) ali pa kakšna cista...

Glede krčev pa; če gre za otrdevanje trebuha (traja dlje kot navaden krč ob hitrem premiku) potem je to stvar za magnesol - meni se je to pojavilo proti koncu nosečnosti, ko se mi je v rednih intervalih skrčil (otrdel) cel trebušček. Zdaj pa me velikokrat kar pošteno špikne, kdara hitro vstanem, ali pa se premaknem, kot bi se mi en cel del notranjosti mal umaknil, pa ni to nič hudega.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
17.11.2008 19:17:12   
Poloma
Zoja10 sva na istem veš? Sem mela danes izpit pa sem tak razočarana/jezna/žalostna, da mam ves dan pokvarjen :( Pa ko človek dejansko vloži dosti truda v nekaj, pa pol ni rezultata :(

Pa bomo januarja pač spet probali srečo :)

Tak da te malo potolažim, pa da se še istočasno jaz malo potožim :)

Lp

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
17.11.2008 19:21:19   
tubby
Taškica hvala za razlago. Jaz u prvi nosečnosti takih težav nisem mela, samo povečan beli tok. No sej men je rekel zdravnik da je najbrž od spol. donosov, ki sm jih mela pred 3 dnevi. Zdaj pa še to odpade user posted image
No vsaj ta teden ne smem nič in res se bom pazila. Zdaj vidim, da niso šale, jaz to jemljem kot opozorilo.
Hčerko res ne bom dvigovala, k sreči je že velkia da zna veliko sama - važno da hodi user posted image

Ta teden bom res pazila nase, pa bom si vzela čas za branje vseh možnjih revij in knjig, pa pogledala kakšne filme no pa njbrž bom tud kej pospravla pa skuhala da mi ne bo preveč dolgčas.

Koliko vas je na bolniški?

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.11.2008 20:16:43   
zoja10
Poloma...
že cel dan se sekiram ker me res **** .... no sm pa zdej pršla do enga zaključka... ...nej bo to taka mantra tantra al nevem kako se že rečeuser posted image , mogoče tud za ostale v podobnih primerih...

'HUDIČA, ZAKAJ BI SE SEKIRALI' še noben ni umrl zarad izpitov, zdrava sm, pikica raste, fant je najboljši na svetu, končno sm se najdela krompirja... če ne u drugo pa u tretje, četrto peto......stošesto  al pa pred penzijo...
HIH HIH sam sebi sm smešna...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
17.11.2008 20:45:58   
Poloma
Ooo zoja10, danes si pa prva, ki ji je uspelo me nasmejat :)

Hvala ti - in še kako prav maš...se ni vredno sekirat :)

Pa...enkrat bo že :)

Lp

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
18.11.2008 7:49:18   
Anonimen
dobro jutro user posted image

Zoja10 in Poloma: pa zakaj se sekirata, jaz sem že tojkat padla na izpitih, pa stem da si sama plačujem, da že ne štejem več, pa kaj čmo tako ti je življenje, če v prvo ne gre gre pa v drugo, vso srečo,jaz imam en popravni izpit ravno na dan pregleda, sam ker je to šolanje ob delu je tud izpit popoldan, pregled imam pa zjutraj.

punce vse ki delate oz. zaključujete šolanje vso srečo, ker tud če smo se učile je včash treba imet tud srečo na izpitu!

no danes sem končno spala kot angelček, sam mali me je mal zbujal, kerje prehlajen!

zima, zima bela, mrzel je že za zimo, sam snega ni od nikode. pri nas je -1. mi ni za ven it!

l.p. 

(odgovor članu Poloma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
18.11.2008 8:13:02   
*bucka*
Živjo, punce!
Kako ste kaj? Včeraj sem imela pregled (na seznamu je napačen datum), sem mu omenila rahlo špikanje, pa mi je naredil vaginalni UZ, za vsak slučaj, če bi se kaj odpirala. Mi je blo prec fajn, da sm videla bejbijauser posted image Ta moj zdravnik je res fajn!Drugače je ok, zredila sem se za 3 kg od prvega pregleda, ki je bil 2 meseca nazaj. Se mi zdi kar ok. Naslednji pregled imam 15.12. , ko bom verjetno imela tudi morfologijo, čeprav bom noseča 20/3. Upam da bo šlo skozi, če ne pa en teden kasneje, še boljšeuser posted image
Moje počutje je sicer ok, ampak zjutraj komaj zdržim na vlaku do LJ, imam zelo nizek pritisk in me zdaj to zelo psihira, ali bom zdrzala brez vrtoglavice na vlaku ali ne...Sploh ne vem, delala bi pa rada, da malo zasluzim in prišparam (delam na napotnico, tako da bo tudi porodniška minimalnauser posted image ).
Toliko od mene danes, bodite fajn, pa ne toliko cvekat, imam ful za prebratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
18.11.2008 8:45:31   
psaša
Dobro jutro.
Sem že od pregleda, vse OK. Na hitro smo pogledali z UZ, kakšen fajn občutek, ko vidiš utripat srček in da vse vredu.
Naslednji pregled imam 22.12. morfologijo.

Je pa mali imel cel vikend vročino, tako da smo bili doma. Saj je pasalo. Pa še včeraj smo bili doma, ampak je mali bil brez vročine, tako da je danes v vrtcu. Malo pokašljuje, vendar ni panike.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
18.11.2008 8:51:18   
piikapolonica
IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Olja še ena majčica, ki vas že nekaj časa bere, a preveč lena, da bi kaj napisala.
Noseča sem 14 tednov 6/7.
Rok imam 7.maja- v pričakovanju dvojčkov. Spola še ne vem, upam, da zvem čez dva tedna na pregledu.
NS za mano, tako da se mi je en kamenček že odvalil od srca, saj je bilo vse ok, skrbijo pa me malo krči, ki se pojavljajo od včeraj. Isto se mi dogaja kot tebi majuška10. Pretežno na levi strani, med maternico in popkom, včasih tudi nižje, na desni malo manj, samo kadar se na hitro premaknem.
Danes sem klicala svojega ginekologa, pa mi je prav tako rekel, da ni panike, saj se maternica veča, zato lahko nastanejo ti krči. So zelo neprijetni. Bi raje videla, da me malo v noge zagrabijo, sam trebušček naj mi pri miru pustijo.
Piti sem začela magnesol, bomo videli kako bo.( čeprav so mi spet naročili, da je za magnesol še prezgoda), klinc bom vseeno pila, ker postaja res neprijetno, drugače sem brez težav.
Sem na bolniški od 12 tedna, ker sem imela majčkeno krvavitev.

Lara light dvojna nosečkica kako si mi kaj?

kako to da si noseča le 14t6d in imaš isti rok kot jaz ki sem noseča 15t5d?

vidim da ste bile med vikendom kar pridne in ste dosti napisale tako da sem rabla celo večnost da vse preberem. Janci10 verjamem da se je težko upreti hrani ki ti najbolj paše, sam če ti povzroča velike težave bi bilo najbolje da mogoče postopoma zmanjšuješ dozo te hrane, vem lahko je govorit

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
18.11.2008 9:08:52   
PapuaNG
en rzlo jutranji pozdrav še iz Ljubljane...meje zjutraj kar malo šok, ko je avto pokazal skoraj nič stopinj...ampak je tak lep sonček zunaj, da se še mraz lažje preživi user posted image

Z zaprtostjo imam pa tut jst probleme-ponavadi se pojavi takrat, ko ne pijem zadosti tekočine. Se je treba kar mal nalivat, da jo je zadosti, se mi zdi...in v službi niti ni problem, ker imam skos flaško zraven, doma pa kar malo pozabim user posted image Sicer pa-zjutraj ponavadi spijem dober deci donata, potem ene tri deci pomarančno limoninega soka, čez dan pa veliko sadja pa kakšne suhe slive. Pa kar gre nekako. Če pa še to ne pomaga, mi pa moj dragi zmasira trebuh, potem pa ni šans, da ne bi šlo kaj ven v roku par ur user posted image Je pa res, da si moraš za to čas vzet...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
18.11.2008 9:14:21   
Anonimen
Jutro! Mejte se skrajno fajn. Mi mamo sončka, pa minus stopinje...no ja... zdajle pa komaj čakam na malco, ker sem že faaaaaajn lačna. Zadnje čase mi apetit kar nori...pismo!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
18.11.2008 9:36:28   
maja1488
Sem opazla, da nas ima kr nekaj 15.12. pregled. A je mogoče še katera v postojni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
18.11.2008 10:03:04   
OliveOyl
jutro

tudi jaz imam predpisano strogo ležanje samo do wc-ja pa nazaj.user posted image user posted image
drugače bom mogla it ležat v bolnico,groza.

upam,da se bo kaj popravilo,ker me bo pobralo od ležanja.ma saj bi še šlo če bi bila sama.

se še kaj oglasim
ld

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
18.11.2008 10:21:25   
petrazg
ojla majčice...

Vedno več nas je doma user posted image ... men je full mimo, ker si zaprt me te štiri stene, ampak kaj čmo, za zdravje naših pikic se je vredno potrudit. Bomo pa poleti vse nadoknadile, ko bomo veselo vozičkale user posted image . Jst imam tudi predpisano mirovanje in čim manj oz. skoraj nič user posted image ... To bo moj "vesel"...user posted image

Sicer mi je pa potegnil nekaj serij dol, da imam kaj za počet. user posted image Zdaj že dva dni gledam Heroes, pa sem čisto not padla. Sploh ne morem nehat gledat...user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
18.11.2008 11:06:33   
Obelix
V prvi nosečnosti sem imela tudi jaz nekaj krvavih izcedkov, ampak je kmalu minilo. Mi je zdravnica rekla, da se to kar pogosto dogaja. Sem dobila Buscopan proti krčem, pa predpisano mirovanje, ampak bi se mi čisto zmešalo, če bi mogla doma ležat. Sem skoz v službo hodila, ker sem imela fiksno idejo, da izcedki niso odvisni od tega, kje sedim - v službi na srečo nimam nekega fizičnega dela. Kakorkoli, vse je bilo ok in prepričana sem, da bo tako tudi pri vse vas, ki ste se srečale s to nadlogo user posted image .

Glede magnesola, sem ga jaz pila kar celo nosečnost. Saj nima tolk groznega okusa user posted image . Škoditi najbrž ne more.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
18.11.2008 11:11:27   
FLASK_A
Pozdravljene, punce!

Jaz sem se vam samo enkrat javila, zdaj bom pa bolj pridna, obljubimuser posted image Drugače na RR dosti sodelujem, ampak tele teme sem se pa malo izogibala, po pravici povedano...

Moj PDP se prestavi na 12.maj (pa upam, da bo prejuser posted image ), z otročkom je vse super. Je pa zato mami bolj švohna. Vse od začetka nosečnosti sem bila čisto slaba, nič mi ni pasalo, razdražljiva ko stouser posted image , sama sebi sem šla na jetra. Posledice so čustili vsi okoli mene in sovražila sem se zaradi tega. Preživela sem res peklenske prve mesece in se na koncu sprijaznila s tem, da postajam depresivna in si poiskala pomoč. Hvala mojemu možeku, da mi je pomagal iz tega dreka in sem se končno pobrala, tako da sem sedaj spet stara jazuser posted image user posted image user posted image Je pa res dolgo trajalouser posted image .

Zdaj me pa nosečnost utruja, težko sem zbrana, glava me začne hitro bolet. Nazadnje me je 14dni skup tako neznosno bolelo, Lekadol ni nič prijel... Ponoči, podnevi, kadarkoli, sama bolečina. Svetlobe sploh videt nisem mogla. Tako da zdaj moram počivat in čimmanj bit za računalnikom (drugače delam v biroju in imam non stop glavo v računalniku- pomoje je to mal krivo). Težko je, ker imam ful veliko dela, ampak bom že nekako.

Zdaj pa se je stanje normaliziralo, spet imam veselje do vsega, glava je okuser posted image , komaj čakam december in se veselim svojega malega user posted image . Tako da upam, da bo tako stanje zdaj traaajaaaloooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne zamorim preveč, bom kar nehalauser posted image Lep sončen dan vam želim in pobožajte svoje bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
18.11.2008 12:20:11   
dobrovoljčica
Olja Piikapolonica.Prvotno sem imela pdp 12.05, pa mi je na NS napisala nov rok 07.05, ker sta moja otročička bila za 5 dni večja.(velikost otročičkov na ns je bila za 12t4/7, noseča pa  pa 11 6/7 ).

Pozabila še povedat, da je to moja druga nosečnost, prva se je žal končala s ss. (bila v postopku ivf).
Stara sem pa 32 let.
Tudi drugič bila v postopku ivf, ker imam zelo močno endometriozo.Tokrat uspelo.
Mamice imejte se lepo, jaz pa šibam v kuhinjo mojmu dragemu kosilo skuhat.

Pa pa rožice.

Dobrovoljčica

(odgovor članu piikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
18.11.2008 15:11:10   
petra a
zja & poloma-ne se sekirat, bo šlo pa naslednjič bolje

flask_a-lepo da si se pošlihtala nazaj, mislim da bi morala delati manj z računalniki...sama visim po 8 ur na rač., pa opažam, da me tudi boli glava,ah, bo že

vidim da nisem drugič noseča ampak drugič dojenčicauser posted image ...drugače sem od danes doma na bolniški, ta mala ima virozo,ene 2-3 dni bo trajalo, pol grem pa spet delat...bom vsaj flat mal pospravila ko bo spala, vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
18.11.2008 19:57:23   
lara light
Drage majčice, na NS vse bp in kaže da sta otročka super!user posted image user posted image  Dr.Pušenjak enkratenuser posted image

Olive, upam, da se čimprej uredi.user posted image
Tudi mene precej pogosto boli glava, čeprav se silim z vodo.

Od včeraj na bolniški, naslednji pregled 15.12....še enauser posted image  (nisem v PO)

Ju3 kaj več, ker sem zelo utrujena. Lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
18.11.2008 22:51:26   
Tanja_
No, tudi moja nuhalna je za mano. Na žalost ne dobre novice. Znašala je 2,5 mm, tveganje za DS pa je 1:2151. Dala sem še kri za dvojni hormonski test, naj bi bili izvidi v četrtek. Zdej pa že cel dan jokam. Kaj pa nej zdej nardim?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
19.11.2008 6:29:05   
mayflower
Tanja-razmišljaj pozitivno. Glej- tudi pri naši pikici je NS 2,3. Razmerje nimaš tako slabo. Jst ga imam glede na starost 1:650 (približno), z NS+DHT pa okrog 1:2500. Sej sem bla tudi jst nesrečna-pol pa sem šla brat poste o nuhalni. In ugotoviš, da je na koncu to statistika. Konec koncev je 2,5 samo zgornja normalna meja. Ja, lepo bi bilo imeti razmerje okrog 1,5. Samo potem sem prebrala dva posta mamic, ki sta imeli mislim, da ena 1,8, druga pa 1,9 in sta rodili otročke z Downom. Tako, da se nekatere mamice kar odločajo za amnio, ker je edini zanesljivi odgovor.

Pi prvi user posted image sem imela 1,9. In me je Strahova čist prestrašila, ker je glih tedaj ena rodila z Downom pri 2,3 vrednosti. Tako, da si lahko misliš, kako mi je bilo sedaj. Pozabi na to in razmišljaj pozitivno. user posted image user posted image user posted image

Vse bo OK.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?