|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.11.2008 12:13:07   
Blueeyes
ella. - sej jz mam tud rok v začetku maja... in sicer 3.5., zato sem še malo žalostna

OlyveOil - preden pridem do doma iz šihta cca ob 18h, si bom že 5x premislila kaj bi kuhala... zdejle mi diši, da bi si spekla eno lazanjo ali pa musako,.... mjami mjami ... pa zraven zeleno solato z bučnim oljem in balzamičnim kisom user posted image

PapuaNG - jz se tud stalno bašem, tako da ne se sekirat, nisi edina

copka in zoja10 - nas je že več , tudi mene pričakuje zobar :(

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
14.11.2008 12:17:29   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 27.11.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11.,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 4.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 24.11., 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ?, 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ?, 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?, NS 14.11. 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12.,

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 80

pričakujemo user posted image : 83

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.11.2008 12:28:25   
Obelix
lananai - za seznamček sporočam, da imam NS 28.11, naslednji pregled pa 11.12, pričakujem pa svojega tretjega otročička user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.11.2008 13:08:53   
Anonimen
ZOJA10:upam da ti bo zobar zrihtav zob, sem bla tud jaz v tem, pa mi je mogla živc odstrant, v torek grem pa, da mi ga bo dokonca zrihtala ker imam zdaj zdravilo v zobu, komaj čakam

v torek imamzobarja v petek bomo pa klal pršička, ker nimam nič mesa sredi decembra pa pride kravca!

danes kuham goveje zrezeke v omaki, dušen riž in seveda za možička solata ( ker bo iz fižola ne vem če jo bom jaz kaj jedla.

Pritisk: zdaj pa vem zakaj imamtojk visozga, kar zbija pritisk,jaz jak nemaram........ mi gre kr na bruhanje ko se spolnim zelenjave! sam se bom prisilila sam da ne bom imela tojk visokega pritiska!

sem včeraj bila pr dohtorju mi je rekla da imam že več kot en teden napad bronhialne astme, zato me pa tojk boli v prsih?!user posted image kdo bi si mislil da se mi  bo pojavila ravno zdaj, no ja je tud to res da fleksotit, ki je za preprečevat napad, ga ne smem jemat zaradi user posted image ! tako da mi je prepisala nekaj druzga, ampak, če se mi ne umeri napad do ponedeljka, je rekla da bom šla v bolnico, kar pa ne bi rada spet pristala v bolnici, že zaradi mojga triletnika, tako da zdaj samo ležim! no ja sej bo bolje, saj se hitro bliža maj!

še en toroben dan, še mal pa bo spet pon.

l.p.

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.11.2008 13:25:09   
Leela
janci potem se moraš pa res mirkat in se not držat. Pa jej pomaranče, stisni si sok, tudi znižujejo pritisk.

ella, sem ravno prej brala, na linku, ki je bolj na začetku te teme, da že v 16. tednu lahko začutiš otroka, da ni nujno da je prebava. user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.11.2008 13:42:10   
Blueeyes
ja čutilo naj bi se ga nekje od 16 tedna naprej, pa baje tja do 22... upam, da mi ne bo treba čakat do 22 tedna user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.11.2008 14:22:37   
petra a
ella-baje se ga lahko čuti pri drugi nosečnosti že v 18.tednu...meni se tudi nekaj zdi da čutim, pa še ne vem kajuser posted image

drugače sem pa danes ful dobre volje, sem naredila izpit in se mi je kar kamen odvalil od srca,sem bila prepričana da bom ruknilauser posted image

naslednji pregled imam 19.12.+UZ...še malo pa bomo na porodniškiuser posted image

imejte se, vreme bo malo boljše

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
14.11.2008 14:46:25   
Blueeyes
petra a -  čestitam za opravljen izpit user posted image  user posted image  user posted image

ja vreme se izboljšuje, končno spet lep vikend... škoda da deloven user posted image  ampak bomo že...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
14.11.2008 15:24:01   
Lalica1
Joj janci10, si pa res optimistična ko že na ponedeljek misliš. Meni je to še takoooo daleč, ker komaj čakam, da bo 16. in kidam domov. Pa spet dva dni fraj user posted image .

Jaz sem brce v 1 user posted image  čutila tudi že kar zgodaj, pravijo pa, da jih v 2. čutiš še prej. Tako da tam okoli in po 16t je že čisto normalno da čutite oz. da bomo čutile prve gibe. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.11.2008 16:38:07   
mani2
Zdravo.

Se vidi da je zadnje dneve zunaj slabo vreme. Ste tolk načvekale da se komaj pebijam skozi. Pridne ste user posted image .

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.11.2008 17:17:50   
ella.
dan, majčice,
ekola, končujem tečen dan v službi, še preden domov uidem bi samo še odgovorila:

blueyes, morda jaz kaj čutim zato, ker imam posteljico spredaj in malčki radi poležavajo na njej in potem lažje čutim premike, ker so bližje površini... in verjamem, da ga boš začutila pred 22. tednom. Morda si vzami en večer zase, se uleži n aposteljico, daj roke na trebušček in..čakaj ;)

leela, petra a, ker danes tudi čutim podobno kot včeraj, verjetno res niso bili plini, ampak bejbek...joj, res je smešen filing, včasih se prav smejat začnem, ko začutim vibriranje.

Punce, vam želim lep vikend in vse lepo in prav,

papa

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.11.2008 21:08:23   
petrazg
čer majčice...

Se vidi, da je slabo vreme... me en dan ni bilo na rr , pa sem imela 2 strani za prebrat...user posted image Sem bila doma, ampak se tako čudno počutim, da sploh ne vem kaj mi fali. Nimam nobene energije, vrti se mi, ne da se mi tv gledat.. smotana sem...

Materinska šola - jst sem v prvi nosečnosti šla in mi je nekaj stvari prav prišlo. Imajo v vsaki porodnišnici neke svojo fore in je fajn , če ti jih povedo. Npr. porodnega načrta v Celju ne uporabljajo, v Lj je pa to skoraj nekaj normalnega... user posted image Zdaj pa po vsej verjetnosti ne bom šla, mogoče zaradi družbe... da bom lahko med bolniško vsaj malo okoli hodila user posted image

Vozički - tiste, ki kopujete rabljene poglejte tudi na rr male oglase. Veliko punc prodaja skoraj nove vozičke, ker zaradi določenih stvari (ne vedno bistvenih) niso zadovoljne z njimi. Drugače pa poglejte na sončku, ker so ponavadi stvari tam najceneje, al pa kakšna akcija v BC (drugače so stvari tam najdražje). Na e-bayu dobiste pa tudi ceneje...

Brcike - v 1.user posted image sem jih čutila v 17. tedni, sedaj pa vsak dan čakam user posted image ... boste vidle kakšni čarobni trenutki so to... najprej so kot takšni metuljčki. Ella po mojem ti že čutiš bejbija... user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
14.11.2008 21:09:27   
petrazg
Še to, Petra a čestitke za izpit...user posted image user posted image user posted image Pridna punca!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.11.2008 21:45:06   
petra a
hvala punceuser posted image

se me pa loteva prehlad, se mi zdi da sem ga pokasirala od hčerkiceuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.11.2008 8:24:40   
majuška10
DOBRO JUTRO ZASPANKE!
kaj še vse spite?! jst sem kot čuk, med tednom bi spala, med vikendom pa že od 7 zjutraj pokonci.user posted image
no,upam da ste se naspančkale,  z vremenom, vsaj kot kaže tukaj pri nas, ne bo nič. kako kaj buškoti? moj je še zmeraj več al manj v isti liniji, sam zvečer se mal napihne.
Sam nosečniške hlače pa že kar nosim, ker me moje kr tiščijo, pa jih rajš ne upam.
Drugače pa pri meni ni nekih novičk, mal me zašpika sem in tja, pol zvečer,se mi zdi da kar neki čutim v trebuščku, sam pol ugotovim, da se mi to res samo zdi. sicer pa komaj čakam da bom kšno brciko začutlauser posted image
Tako, sem rekla da vas samo lepo pozdravim in se kaj beremo.
lepo se mejčkite,
lp

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.11.2008 9:58:58   
Anonimen
živjo puncuser posted image

jaz sem pa dones spala kar do devetih, sem se odpočila, izgleda da pomagajo zdravila, ki mi jih je dr. predpisala za mojo astmo, danes ful lažje diham  diham pa še v pljučih me manj boli! hvala bogu, ker mi res ni it za v bolnico!

Petra a: čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

jaz sem pa šele začela hodit na ekonomska, ker moram naredit kaj več ker s to trgovsko ne moreš nikamer zlest!?

kaj boste danes kuhale za kosilo, jaz sploh ne vem, nimam ideje?!

l.p.

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.11.2008 10:10:42   
zoja10
pozdravčki...
Pr nas pa sonček user posted image user posted image user posted image no ja sicer piha tko kr močno ma tisti ki smo tega navajeni, skor ne opazmo več...
Moja mamika danes dela kalamare ocvrte....jst pa bežim k mi smrdijo....sam se bom vseeno probala mal prsilit jest...

Moj zob je rečmo mal boljši sm pa naročena šele v sredo tko da....bo treba kr mal potrpet....zdej mi funkcionira sam pol čeljusti :)

Zdej grem u knjižnico da dobim kej pametnega za prebrat..(kot da zapiski s faxa niso dovolj).user posted image
bay bay :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.11.2008 12:37:52   
petra a
janci-hvala...pri nas bo za kosilo pečena riba in krompirjeva solata, pa najbrž puding

nekaj sem zasledila da ste govorile o šoli za starše? meni je bla kr fajn, pa partner če obiskuje (samo par obiskov, ni treba vsa) dobi potrdilo in plača manj za prisotnost pri porodu (saj to najbrž veste), saj ne da bi bilo občutno manj, pa vseeno, potrdilo mu velja 3 leta, tako da če boste hitre-še za kakšnegauser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.11.2008 13:42:55   
Blueeyes
dons je blo pa že zelo zgodno vstajanje... nikakor nisem mogla spat... tud ponoč sem se skoz premetavala... nekaj je v zraku user posted image

sem bila pa s sosedo in njenim 8 mesečnim sinčkom v Atlantisu na plavanju 2 uri... zdej sem pa čist hin... ne vem kako bom preživela do 20h - sej zdej namreč na šiht glih pršla... muka...

upam, da vi moje majčice lepo počivate in uživate v vikendu...

janci10 - jz tud zdej končuje ekonomsko... sem mal zabluzila vmes... zdej mi manjkajo samo še 3 izpiti... tko da upam, da spravim vse pod streho pred rojstvom... to bi bilo idealno... user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.11.2008 16:25:13   
Blueeyes
sem pozabila pri prejšnjem postu še napisat, da sem šla včeri malo brskat po trgovinah za user posted image hlače... ker sem bla glih na unmu koncu pr Supernovi, sem šla v H&M ter C&A... popolno razočarana... vse pobrano... ostale so samo številke 36 in od 48 naprej... v obeh trgovina... našla sem ene same jeans user posted image  hlače velikost 40 in te sem pograbila... imeli so sicer trenirke, pa nekaj majic za user posted image , ampak za zdej tega nisem iskala, ker so mi še te k jih imam doma prov... iskala sem temen jeans ali pa črne eleghantne hlače... ne enega ne drugega ni bilo na zalogi.. prodajalke pa itak nesramne... komaj je usta odprla k sem jo nekaj vprašala... popolnoma odveč ji je bilo user posted image  sej zastopim da ma katera kdaj slab dan, ampak to ne pomeni da se znašaš nad kupci.. mi pa časovno danes ni zneslo da bi šla še v Popka pogledat,... pa v ponedeljek pred službo... upam da se mi nasmehne sreča

drugač sem pa vidla, da se je zunaj sonček kazal... končno da malo posuši to blato

aha, ena pomoč še... dons me boli uho, full močno... od tega k sem se mislim da 2x potunkala pod vodo v bazenu... kaj naj naredim da bolečina izgine?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.11.2008 18:04:10   
Poloma
Hej!

En lep sobotni popoldan vsem :) Kako? Mah jaz sem tak lena - hvala bogu sem mela dop voljo za učenje, ker zdaj ne bi bilo nič iz mene :) Mi je pa dragi rekel, da me pelje v slaščičarno :)))

No včeraj sva bila na pregledu NS - enkraten dogodek :) Dete je veliko 7,3 cm, NS je 1,7 in s tem riziko za DS 1:4258 :) Je rekla teta zdravnica da je rezultat super, da je možnost kromosomskih motenj minimalna, tak da sva šla cela happy ven :) Predvsem fant je bil čist gotov - on je pomoje kako brezoblično fizolčku podobno bitje pričakoval :)) Mali/mala (nismo uspeli ugotovit spola) pa nama je že mahal, 1x se je celo pretegnil... Skratka lepo doživetje, ni kaj :)

Edino...plačaš itak 60 eur pregled, pol pa si še CD in snemanje zakasira 10 eur - kot da je zlat CD :))) Tako da vse, ki ste na poti h ga. Pelkičevi v Mb, vzamite s seboj 70 eur :) No sicer pa je kot zdravnica ful vredu, ti vse pove,...skratka prijetna ženkska :)

Torej za "bazo podatkov" - naslednji pregled imam 5.12., rok pa mi je pri NS določla 22.5.? Mah, pustimo 20.5. (kot je določla ginekologinja) pa bo kar bo :))) Čeprav na 22.5. bi zapolnila en datum ki sameva :)))

U marička kak sem se razpisala...pardon user posted image

Lepo bodite srečke nosečke in lep vikend vsem!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.11.2008 18:36:44   
tubby
Nosečnice kako ste?

jaz bi se kaj večkrat oglasila pa u službi na forum ne hodim, zaradi pomnkanja časa in kakega preverjanja, ko pa pridem domov pa me čaka 3-letnica s katero se potem malo poigrava pojeva itd. pa še očka čaka tam...
sicer pa najbrž je treba po svoje izkoristit ta čas ko še ni dojenčka k pol bo njabrž kr naporno. kaj pravite tistek mate 2 ali več? kako ste večje otroke privadile na novega člana? pa tist čas ko ste v porodnišnici?
naša ma zelo rada dojenčke, ma pa tud rada mene in ji bo valda težko k bo mogla it domov brez mene, pa pol k dojenček zahteva mamico... sej vem da se bo očka potrudil in še dobro da rodimo maja, da bomo me lahko veliko zunaj naši otroci pa tudi, a ne?

Sem se pa raspisala.kako počutje? Pri meni kar ok, samo sem začela čutiti krčne žile, a morda kera ve kako si lahko najbolj pomagam? Ponoči me hoče kar krč prijet.
Pa trtica me ful boli. Res je da sem padla nekje julija, bilo je grozno a me je občasno še bolelo. sm misla da bo nehalo pa ni.

kaj naj nrdim? najbrž bo samo še slabše?

bušček pa se počasi pozna, ampak se mi sploh ne zdi velik :-)

kdaj mate morfologijo?

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.11.2008 18:55:59   
majuška10
Oj punce, spet jaz.
Zdej moram nujno neki vprašat, sej ste se mogoče že razpisale o tem, pa tudi jaz kdaj pa kdaj tle pojamram, da me včasih kej pošpika.
Danes sem se z dvema pogovarjala, ki že mata otročke,pa sta mi obe rekli, da ju ni nikoli nič pošpikalo ali zapeklo v trebuščku.user posted image
No meni se to dogaja vsak dan,recimo ene 3x do 4x na dan, pa zgleda tako da malo zašpika na levi ali desni strani, par sekund drži, pol pa popusti (kot en krč), nevem ali je to posledica raztezanja, kot si jaz to razlagam, al kaj (do sedaj sem to jemala zelo brezskrbno, pa tudi povedala sem svoji g. pa je rekla da je to pač posledica sprememb ki se mi dogajajo, skratka nič alarmantnega ali posebnega)
sej bom šla še kr kam prebrat, me pa zanima ali ima še katera podobne znake.
lp

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.11.2008 23:16:28   
Anonimen
Spet samo en hiter pozdravčekuser posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
16.11.2008 8:48:32   
Anonimen
dobro jutro user posted image

kako ste danes? jaz sem sem spet šele zdaj vstala, je tako fajn spat, da se mi ne da zgodaj vstat!

moj user posted image še vedno spi, ker je šel včeraj sam na en roj. dan, jaz sem bla pa doma!
tako in tako je pa še moj sonček nekaj prehlajen, tako da pijeva oba čajčke!

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?