|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
16.11.2008 9:29:08   
Blueeyes
majuška10 - mene nič ne špika... tako da kle težko kaj povem... imam pa jaz drug problem... če zakašljam ali pa če kihnem me boli v predelu med popkom in kolki... in to kr fajn... od česa bi to lahko bilo?

Majch - pozdravček tudi tebi

janci10 - danes sem tudi jaz malo poležala ker glih ni službe... tja do 8.30, he he... zdej sem pa že čokoladne muffine spekla, da se bomo pol po kosilu lahko sladkali.. da ni glih skoz štrudelj ali pa kakšen marmornat kolač...  he he

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
16.11.2008 10:01:12   
Anonimen
Blueeyes: svaka ti čast da si ti da kaj pečt, men se nič ne da, še kosilo ne vem če bom skuhala!

mene tud mal zašpika v spodnjem delu trbuha, ampak pravjo da je to čist normalno, ker se maternica rasteza, tako da mislim da ni nič narobe!

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
16.11.2008 11:36:25   
zoja10
hojla,
pr nas sonce toplo lepo....komi čakam da pojem kosilo pol pa takoj na dooolg sprehod,
matr mam jst srečo men pa kar user posted image  kosilo kuha user posted image user posted image .
lušta se mi borovničev štrudlček :D
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
16.11.2008 12:43:43   
pikonina
Lep pozdrav. nekaj časa se že nisem oglasila. berem vas pa redno. tudi mi smo imeli NS 11.11 in je vse v najlepšem redu, samo pikica je bila zaspana in se ni toliko premikala je moral kar pritiskat pa malo potolč da se je začel malo premikati da ga je lahko pogledal in izmeril.tako da NS je 1.2 kar je super velik je pa 6.cm. za spol pa ne vemo ker je bil skozi obrnjen na drugo stran in rokice je držal pod glavico. moj user posted image  je bil ves raznežen ob pogledu na  user posted image  in je ful spraševal in tako zelo ga je zanimalo. dobila pa sva tudi cd s slikicami in filmčki. tako da PDP še vedno ostaja 23.5 aha pa še to stara sem 23 let.če se bo kateri dalo dopisati. drugače mi je pa še vedno slabo kar celi dan, bruhala sem pa samo 1 krat. trebušček se že malo pozna user posted image . vidim da ste zelo pridne in veliko klepetate. dobrodošle pa seveda vse nove majčice. kaj pa ime za vašega user posted image  že imate izbrano? midva imava za enkrat user posted image  Nik user posted image  Kaja. lep dan vam želim in pobožajte svoje trebuščke. lp Nina

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
16.11.2008 19:01:32   
ledenka
Lara in Tanja, dobro opravita jutri na NS user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
16.11.2008 20:04:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Lara in Tanja, dobro opravita jutri na NS user posted image user posted image user posted image

ahem, pravzaprav pojutrišnjem, sem malo datume zamešala user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
16.11.2008 21:52:35   
BarbyD
Oj punceuser posted image

Da se še jaz spet malo javim po dolgem časuuser posted image   pri meni nič kaj novega...razen da sem bila kregana od mojega ginekologa in ni dosti manjkalo da bi ostala v bolnici, ker sem shujšala 3kg in sem imela kalija samo 4,0....ampak sem obljubila da bom jedla banane pa se me je usmiluuser posted image

Drugače pa slabosti končno popuščajouser posted image jupiiii

user posted image    še ne čutim jo pa že kar nekaj časa zelo lepo poslušamo na angelsoundu user posted image user posted image  tako da nonstop preverjam če srček še bijeuser posted image  hi hi

pikonina user posted image   pri nama bo če bo fantek Eros za punčko pa še ne veva user posted image

Lepo se imejte in se javim kajuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.11.2008 7:54:49   
Anonimen
dobro jutro user posted image

kako ste kaj!

no pa je spet tukaj ponedeljek, jaz sem dons čist na tleh, čakam da bo tast poklical kako je s taščo jo je mogu sred noči pelat v bolnico, upam da je vse O.K. sam se vseeno bojim kakšna bo diagnozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

drugače smo pa O.K, mali je vredu triletnik je prehlajen, tako da ne bo dolgo ko bom tud jaz!

nekaj ste govorile o noricah, naš jih je imel junija, ravno toliko prej jih je imel da smo šli lahko normalno na morje sa se je zdravu štiri tedne, ker je bil cel pikast pika pri piki! tako da se glede tega nič ne bojim!

kaj še naj, zdaj imam mir moram mal pospravit!

l.p.

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.11.2008 8:09:10   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 27.11.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11.,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 24.11., 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ?, 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12., 23 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12., NS 28.11.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 80

pričakujemo user posted image : 83

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.11.2008 8:10:30   
lananai
Čez vikend pa niste prav dosti napisale, sem mislila, da bom imela več za prebrat danes. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.11.2008 8:35:32   
mayflower
Dober dan babeuser posted image

Včeraj se mi  ni dalo pisat, ker je bilo tako lepo sončke in toplo. Pa smo šli na malo daljši sprehod- pa je nisem zastonj odnesla. Že na polovici poti  me je obšla slabost, ki je potem trajala do večera. To pri meni zgleda tako, da lahko samo ležim na kavču, ko poskušam kaj naredit mi gre na bruhanje. Res zoprno. Ne vem ali je povezano s ščitnico ali z nosečnostjo oz. obojim.

Moj tamali je začel nekaj pokašljevati, tamali v trebuščku pa upam,da je OK. Naslednji teden v ponedeljek imam pregled pri G.

Še kaj napišem, zdej pa moram cel kup cunj pospravit pa zlikatuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.11.2008 8:50:31   
OliveOyl
Jutro

samo na hitrco da vas pozdravim.
včeraj pop.sem začela spet krvaveti,hvalabogu se je ustavilo.user posted image
tudi tamala dva sta doma.imate ene par pikic,upam da niso norice.pediatrinja je naročila opazovanje pa če se bodo pojavljasle še naprej se mormo it pokazat drugače gresta jutri lahko v vrtec.

janci a to hitro izbruhne al kako?sem vse sorte brala pa nič več ne vem..user posted image user posted image

držite pesti,da bo vse uredu.
lp

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.11.2008 8:58:30   
petrazg
dobro jutro user posted image

No, mi nismo imeli nič posebnega vikenda. Smo bili kar doma, malo smo šli na sprehod, pa h tašči na rd. To je pa bilo tudi vse... Mali nekaj kašlja in hropi, pa ga potem nekako ne voziva veliko ven...

Majuška... mene je med prvo user posted image in tudi sedaj kar pogosto nekaj špikalo v predelu trebuha... Tako, da brez skrbi, bejbek ratse, maternica se širi, vse skupaj pa včasih malo špikne...

Norice - mi jih še pa nismo imeliuser posted image ... bo kriza, če jih dobimo... me zelooo skrbi glede tega...

Cote imam jst oprane, stanovanje je malemu uspelo med vikendom razturat, tako da me danes čaka pospravljanje...user posted image

Ime smo mi že izbrali , naš palček malček bo Luka...

Kaj boste danes počele tiste, ki ste doma... ideje...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.11.2008 9:52:25   
Anonimen
Oliveoyl: pri nas se je zjutraj normalno zbudil, ni imel še nobene pike, šel normalno v vrtec, popoldne ko pa smo ga šli iskat pa je bil cel pikast, nekateri otroci imajo najprej mal vročine in potem so pikasti, če je bil pred štirinajsimi dnevi v stiku z noricami, je možno da jih ima!
l.p.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.11.2008 9:54:56   
Anonimen
jaz moram mal pospravt še, cujne sem speglala, zdaj pa moram še mal posesat, potem pa je navrsti kuhanje in nato učenje, ko pa pride mali domov bomo pa se mal igral, aja pa še to pomivalni stroj mi je krepnu, tako da smo ga k serviserju peljal.

l.p.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.11.2008 10:09:00   
zoja10
Dobro jutro user posted image
Tudi  pri meni slab začetek tedna, nism nrdila enga izpita k sm bla skor 100 da ga bom, ja... ****...user posted image .pa decembra še enkrat...
Zdej pa na kafe....
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.11.2008 10:18:58   
petrazg
Zoja bo pa naslednjič... Držim pesti user posted image

No, jst nisem še nič nardila user posted image , sem skoz na računalniku...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.11.2008 10:56:26   
Pikicapokica6
Po dolgem času se spet malo oglašam. Sicer vas redno berem.

Za mano je drugi pregled. Vse ok. Srček bije, otroček je zelo aktivenuser posted image  Naslednji pregled imam 19.12 - ultrazvok. Mislim pa, da otročka že čutim, no vem, da ga čutim. Vsake tolk časa, posebno zvečer, ko se vležem na hrbet, me požgečka. Menda je to možno, ker je drugi otročekuser posted image .

Počutje ok. Edino pritisk me daje- imam ful ful nizkega, ampak bo že. Zdaj si po novem celo kakšno kavo skuham, čeprav mi v bistvu nič kaj dosti ne pomaga. Ne zdržim pa v kakšnih vročih, zaprtih prostorih, posebno, če je veliko folka na kupu. Tako da mi je v bistvu kar težko zadnje čase obiskovati predavanja in najraje kakšnega izpustim.

Trenutno imam +4 kg. Kar ok, glede na to, da sem se prvič tak čas zredila za dobrih 6 kg user posted image .

norice -  ni panike, če ste jih že prebolele. Pametno se je iti testirat, če so kje v vaši bližini kakšni oboleli. V prvi nosečnosti jih je imela moja sestra in je bila panika, zato sem šla dat kri, pa smo ugotovili, da sem jih že imela.

Med vikendom smo pa malo čofotali v termah. Imeli smo se super super. Sem v lekarni kupila zaščitne tampone, ki preprečujejo infekcije nožnice (od Sente) kar mi je priporočala tudi moja zdravnica, saj sem zelo občutljiva in takoj dobim kakšno vnetje, če se kopam v bazenih. To priporočam vsem, ki ste bolj občutljive. Meni ful pomaga.

No, imejte se.

Lp

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.11.2008 11:51:35   
Anonimen
Hejla. No, mi kar po starem. Drugače pa me je danes klicala zdravnica in rekla, da imam nuhalno že to soboto, namesto v ponedeljek, ko je ne bo. Uiiiiii....manj čakanja! Prav luštna novica! Mojuser posted image se je že mal veselil, da si bo dopust vzel, samo mislim, da bo to, da bomo škrata videli že par dni prej odtehtalo ta sfižen dopust. Upam, da bodo lahko vsaj namignili spol. Ful me matra firbec.

Drugače pa je moj dragi zadnjič kar samoiniciativno zavil v Babycenter in potem sva malo gledala vozičke in sedeže...za potem si je že izbral enega Ferrari...hihi...je pač strasten privrženec hitrosti. Prav zabaven je....

Mejte se!!!

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.11.2008 13:10:09   
maja1488
Se vam še jaz malo javim. Danes sem imela pregled. Se mi je pa prvič zgodilo, da celo noč nisem mogla spat. Sem zaspala, pa se zbudila, pogledam na uro in je samo 15 minut več kot prej. In to celo noč Sem komaj čakala, da bo ura 6 in da lahko vstanem. Na pregledu vse OK, mali ali mala je ful mahal in se pretegoval. Spola pa se še ni videlo. Pa naslednjič na morfologiji.

Sem pa dobila izvide brisa pap in je C3, kar je baje kr slabo. Mi je G rekel, naj se zdaj ne obremenjujem s tem, da bova nardila še en bris čez 6 mesecev in potem videla kako naprej. A je še katera imela kdaj slab bris? Se to lahko samo od sebe popravi al to pomeni enkrat slab, vedno slab? Tam sem bila pa tako zmedena, da nisem nič vprašala.

Naslednji pregled 15.12.2008 - morfologija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.11.2008 16:02:00   
Anonimen
oj punce dons pa kr spite, nič vas ni dost na forumu!

jaz sem bla danes kar pridna, sem pospravila po stanovanju, speglala perilo pa še učila sem seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

tašča je pršla s kemoterapije spet, v enem tednu že drugič!!!!user posted image
moj mali je pa zdajle zunaj s tastom, ker jaz ne morem sem čist fuč, bolj ko pravjo kaj ne smem jest, pa ravno tisto jem, sem kr sama nase jezna, ker ne poslušam svojega telesa potem se mi pa maščuje, prav mi naj bo!user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.11.2008 16:10:01   
Blueeyes
ooo... ste bile pa pridne včeraj čez dan in danes dopoldne... no, imam vsaj kaj za delat dons v službi.. hi hi..

danes pa tak mraz.. me je kar zeblo zjutri.. če bo šlo tako naprej bo res kmalu sneg user posted image  ... itak nas bodo grel hormoni, tako da mislim, da nas ne bo preveč zeblo

ker danes delam dopoldne, sem imela malo časa za štafnanje po trgovinah... sem bila ponovno v Supernovi v H&M, pa ne morem vrjet... glih danes so dobili robo za nosečnice, tako da sem imela srečo in kupila 2 hlače... za majice nisem niti gledala, ker te se da itak skoz dobiti...
sem pa mimo grede zavila še v trgovino Obaibi, ker so me prstki zasrbel, tako da sem kar kupila ene hlačke in majico za user posted image  .. sicer v nevtralnih barvah, ker za spol še ne vem.. zdej se morm pa res malo držat nazaj, da ne bom zavila v vsako otroško trgovino, ki jo vidim..

nameravam pa jt ta mesec ali pa v decembru malo skočit čez mejo v Ikeo, po pohištvo... Se ga bolj splača gor pogledat, ker majo solidne cene, pa luštne izdelke (vsaj za moje pojme)

norice sem že imela ko sem bila nekje v 3 ali 4 razredu osnovne šole...

vidim da smo majčice aktivne... 80 nas je že (zaenkrat)... juhu...

zoja10 - škoda glede izpita, bo pa drugič bolje... bomo stiskale pesti, samo javi kdaj imaš izpit

Majch - sporoči kako je bilo na nuhalni ... uživaj

janci10 - pečt se mi da tisto kar se mi lušta.. he he... jutr bom najbrž spet kaj pekla zjutri... morm hladilnik in zmrzovalnik popucat, da si nove zaloge naredim.. najbrž bo kakšen burek padu, al pa jabolčni študelj... možno da kr oboje... bom vidla kdaj bom dvignila svojo leno rit dopoldne.. če se mi že ne bo mudilo v službo..

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.11.2008 16:33:07   
dobrovoljčica
Olja še ena majčica, ki vas že nekaj časa bere, a preveč lena, da bi kaj napisala.
Noseča sem 14 tednov 6/7.
Rok imam 7.maja- v pričakovanju dvojčkov. Spola še ne vem, upam, da zvem čez dva tedna na pregledu.
NS za mano, tako da se mi je en kamenček že odvalil od srca, saj je bilo vse ok, skrbijo pa me malo krči, ki se pojavljajo od včeraj. Isto se mi dogaja kot tebi majuška10. Pretežno na levi strani, med maternico in popkom, včasih tudi nižje, na desni malo manj, samo kadar se na hitro premaknem.
Danes sem klicala svojega ginekologa, pa mi je prav tako rekel, da ni panike, saj se maternica veča, zato lahko nastanejo ti krči. So zelo neprijetni. Bi raje videla, da me malo v noge zagrabijo, sam trebušček naj mi pri miru pustijo.
Piti sem začela magnesol, bomo videli kako bo.( čeprav so mi spet naročili, da je za magnesol še prezgoda), klinc bom vseeno pila, ker postaja res neprijetno, drugače sem brez težav.
Sem na bolniški od 12 tedna, ker sem imela majčkeno krvavitev.

Lara light dvojna nosečkica kako si mi kaj?

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
17.11.2008 16:44:48   
mani2
Zdravo čveke.

Se spet malo javljam. Mene se je spet lotila utujenost. Sem že mislila da bo kaj več energije pa volje ampak se me vsake toliko loti utrujenost.
Še eno vprašanje kako se kaj otresate zaprtosti. Jaz imem strašne probleme s tem pa mi noben Donat ne pomaga. No sedaj pa grem malo počivat pol pa bom mogla it malo likat mi ne preostane nič drugega.
Lepo se imejte. 

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
17.11.2008 17:01:17   
Blueeyes
jaz sem si tudi danes vzela magnesol... od kdaj naprej pa ga lahko ješ?? nisem se še nič pozanimala..

mani2 - jaz sem tudi ponavadi zaprta... nič ne jemljem za to, samo full mešano hrano jem... zadnje čase zraven jabolka ali pa na sploh sadja spijem ogromno vode in jogurta... pa me kr požene..  

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?