|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
13.11.2008 7:50:52   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 27.11.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled ?,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 4.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 2.12. ;

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ?, 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ?, 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 13.11., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?, NS 14.11. 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 LET

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12.,

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 76

pričakujemo user posted image : 79

< Sporočilo je popravil lananai -- 13.11.2008 8:00:25 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.11.2008 7:53:06   
lananai
Do konca tega tedna imajo preglede še:

cebelica82 - 13.11. (danes)
Poloma - 14.11. (NS)

Dobro opravita!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
13.11.2008 7:55:11   
Anonimen
a ste opazle da 22.5 in 31.5 nima nobena pdp.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
13.11.2008 7:57:16   
Blueeyes
hm... se bo že našla kje kakšna.... bi bila pa tudi jaz na seznamu, ker me še ni... pdp 3.5., 25 let, 1 nosečnost, za spol zvem drug teden (upam da)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.11.2008 8:01:58   
lananai
Evo, Blueeyes, si že dodana. user posted image
Me zanima, če se nam bodo kaj pridružile majčice 2009, ki klepetajo v drugi podtemi tega foruma...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.11.2008 8:05:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Evo, Blueeyes, si že dodana. user posted image
Me zanima, če se nam bodo kaj pridružile majčice 2009, ki klepetajo v drugi podtemi tega foruma...

Hvala lananai... to pa je bila brzina...  user posted image  user posted image  jaz sicer prebiram tudi to temo foruma, samo nisem še nič notri pisala... user posted image  pol so pa tm na novo odprle temo, sem se pa še jz javila user posted image ... he he... no, una nej se zapre, pa naj ta zaživi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
13.11.2008 8:55:38   
Blueeyes
a ima mogoče katera od vas apetit po hitri prehrani (burgerji in podobno)? jz sicer mcdonald's hrane ne jem, sem pa velika ljubiteljica horseburgerja... prej sem ga jedla cca 1x na mesec sigurno, zdej bi ga pa kr vsak dan jedla... samo se malo držim nazaj, tko da ga obiščem le nekje vsak drug teden... partner mi pravi, da nisem normalna, da če bo šlo tko naprej, da bom kmalu balon user posted image  .. ampak tudi to me tok ne gane user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.11.2008 8:57:59   
lananai
To ima najbrž vsaka željo po kaki drugi stvari. Meni mastno ne paše, čeprav me mika horseburger. user posted image  Mi pa ful paše sadje. Po moje sem ga že v teh treh mesecih pojedla več, kot prej 3 zime skupaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.11.2008 9:31:36   
Blueeyes
sej men tud drugač ne paše mastno... ubistvu nisem neka privrženka za meso... sicer nise vegi, ampak jem samo piščanca... svinjine že zelo zelo dolgo ne jem... ratam aknasta..  tako da sem se je odrekla..
sadja pojem v nenormalnih količinah... zihr po 1/2 kg mandarin, pa kakšne 2 banane, zihr zraven še grozdje ali jabolka... to je moja dnevna doza... he he.. zelenjavo pa tud.. ko vidim solato se mi učke kar zasvetijo.... dobr da je samo zdrava prehrana, da res ne bom nakopičila tokliko odvečnih kalorij user posted image  morm priznat, da imam kg še vedno enako kot pred nosečnostjo, jupi...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.11.2008 9:49:34   
Poloma
Jutro :)

A danes je bla polna luna? No danes pa sem jaz za spremembo fajn spala :)))

Vidim da sem med "zamudniki" z NS - sej se mi fuul vleče, ampak do petka bom pa še ja zdržala :)) Pol pa oddam poročilo, pa nove podatke za seznamček :)

Upam da to grdo vreme danes ne bo preveč poglobilo mojih glavobolov (nizek pritisk mam pa je to ubitačna kombinacija), ker je treba še nekaj snovi predelat za izpit :(

Vsem novim nosečkam - dobrodošle, ostale pa božajte bušije, pazite na sebe, pa po pameti :)))

Lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.11.2008 9:52:28   
lananai
Ah, če tko zdravo ješ drugač, se ti pa ni treba sekirat za kak horseburger. user posted image
Jst sem še vedno na -2kg (vsaj kolikor sem se zadnjič tehtala), ampak popoldne, ko končujem šiht, me hlače v sedečem stanju že tiščijo spredaj. Nočem še preit na nosečniške, ker se jih bom itak še naveličala.

Smo se pogovarjale tudi o porodniški in dopustu... Jst sem vprašala pri nas na firmi, koliko dni dopusta moram koristit v letu 2009 pred porodniško. Odgovor je bil, da glavno, da porabim ta dopust do konca junija 2009, tko da ni treba, da karkoli porabim do začetka porodniške. Bom lahko vse koristila po končani porodniški in si s tem podaljšala še 1 mesec. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.11.2008 10:08:34   
Blueeyes
tud jaz nisem vedela da je polna luna.. glih dons sem spala po dolgem času celo noč.. tako da sem se spočita zbudila user posted image  končno... še na wc nisem šla niti 1x..

v jeans se več ne spravim, ker me enostavno tišči, tko da nimam niti želje, nosečniške so mi pa še prevelike... vsaj te k jih mam doma

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.11.2008 10:20:53   
petrazg
Blueeyes - a veš kako so meni v prvi user posted image pasali hamburgerji... Sva sigurno enkrat na teden kaj v Mcdonaldsu vzela... bi še večkrat, če bi bilo po moje user posted image . Drugače pa te hrane sploh ne jem in se je že na daleč izogibam. Ampak je tako v nosečnosti, da vsaki nosečki nekaj full odgovarja... Nekaterim se pa kakšna hrana upira... Zdaj pa še nimam izbrane top hrane... user posted image jem vse, sadje prevladuje. Tako, da mislim, da si vsake toliko časa le privošči, če drugače ješ normalno...

Piikapolonica - mi imamo buzza še od prvega in smo zadovoljni z njim. Imamo sicer star model športnega dela, kjer je bil sedežni del (malo čudno napisano...)širši. Ti novi bazi so pa zelo ozki... Tako, da sva midva preklicala pol Slovenije, da sva dobila star model... Drugače pa voziček je kot novuser posted image ...  edino košara mi ni všeč....user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.11.2008 11:13:28   
piikapolonica
petrazg hvala za odgovor, mislim da ga bom kupila tudi jaz, ker mi je kot model najbolj všeč, ker se mi najmanj robusten, ni tako velik, pa lahek se mi zdi, tak ful praktičen deluje, glede na to da videvam veliko mamic s tem voziučkom predvidevam, da so zadovoljne.

Tudi meni zelo paše sadje, jem hruške, banane, mandarine, pomaranče- sami vitaminčki, problem imam le s pijačo, saj premalo spijem na dan, kaj naj, čim spijem malo večjo količino pijače, mi takoj postane slabo, kot da mi napolni želodec do fulla.

Kaj katera od vas kolca? meni se zdaj to počasi umirja, ampak je kar nadložno.

Kako pa kaj kislina, ali vas muči? Mene vsak dan okoli 5-6 ure popoldan začne mučiti kislina, ali vi vzamete kako tableto, jaz sem malo skeptična glede tega, mogoče katera pozna kaj naravnega proti kislini?

janci10 do sedaj sem imela že 3 ultrazvoke pri svoji ginekologinji in sicer prvega v 5t, drugega v 7t ter včeraj v 15t, to je vse odvisno od rizičnosti nosečnosti. Saj ti socialna plača le tri ultrazvoke v celi nosečnosti, če so pa kake komplikacije oz. če ginekolog oceni drugače, pol ti jih naredi več, če pa nosečnost poteka brez zapletov ti naredijo le 3.

Tudi jaz ne spim že dva dni, izgleda da name vpliva polna luna.

Lepo pozdravček.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.11.2008 11:23:46   
Anonimen
živjo

sem pršla od dohtarja pritisk je previsok, pa spet mi je prepisala druga zdravila za mojo bronhialno astmo, sam bodo šele popoldne, je rekla da me verjetno zato boli v plučah, ker ne jemljem fleksotita, ker ga zdaj ne smem! tako da bomo videl, če bo kaj bolje, pa še to spet bom celo nosečnost smrkala sem fasala alergijo, sam ker sem user posted image mi ne sme dat tabletuser posted image no ja sej bo čes 6 mesecev bolje!? user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu piikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.11.2008 11:31:28   
zoja10
Pozdravljene pupike..:D
Tudi jaz slabo spala....no ja slabo spim že od kar morm ponoči na wc, in na malco...me tko močno začne bolet želodec da je neizogibno grizljat grisine..:D
Pri meni se pa neki čudno dogaja...3 mesce se nisem mogla prehvalit, brez simptomov polna energije itd.... zdej pa...kriza kriza....mam tolk občutljiv želodec da če sam za stotinko sekunde pomislim da je neki nagravžno (npr mačja hrana,pokrov od školjke..:) mi že kr obrača...se morm kdaj sama sebi nasmejat...
Pr nas brije burja, je za bit v hiši :D zdej grem gledat dokumentarec 'V maternici' baje da je dober....
LP

(odgovor članu piikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.11.2008 11:50:01   
daisy24
ojla!
No mi smo pa včeraj dal skozi NS, ki sem ga že nestrpno čakala. Vse je v mejah normale, pa ful živahen je bil user posted image . Za spol pa ni hotel povedat, ker ni bil 100%, ampak se ne obremenjujem s tem, saj bo še priložnost, časa je še dovolj.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.11.2008 12:09:04   
Blueeyes
do zdej se mi še ni kolcalo... morm potrkat na svojo betico (les) user posted image  user posted image

s kislino tud hvala bogu nimam problemov

janci10 - ti maš previsok pritisk, kaj pa naj jaz rečem ko ga mam 86/44 pa 76 utripa... sploh zgornjega ne spravim do 100.. res pa da ko sem pri zdravniku, je vedno idealen pritisk - le kako naj ne bi bil, če pa čakam v čakalnici po 1 uro vsa živčna, pa naraste... ni čudno da je pol skoz idealen user posted image  pa nikakor ne ugotovijo zakaj imam tako nizkega... še pred user posted image sem ga mela skoz nizkega

zoja10 - s kje pa si da mate burjo, s primorske?

(odgovor članu daisy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.11.2008 12:22:09   
Anonimen
Blueeyes: ja kaj pa jaz vem, jaz imam previsok pritisk če sem doma al pa če sem pr G. ali dr. nazadnje ko sem imela pregled pr G. sem ga najprej imela 166/ 110 no v drugo mi pa je zmerila 149/90. danes pri dr. pa sem ga imela 145/100! saj če bi se dobro počutila bi bilo vse O:K. pa se mi vrti kar ni vredu, če bi delala bi bila nevarnost da bi kje padla! prvič ko sem bila na pregledu sem ga imela tud nekaj tazga kot imaš ti! pa se mi je ful vrtel!
a teb se nič ne vrti, glede na to da imaš prenizek pritisk, a si mogla jest kakšne tablete za pritisk????
jaz če bi lahko, ti bi rade volje odstopla mal pritiska da bi obedve imele normalnega sam kaj čmo ko pa to ne gleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam upam lahko da se ti bo to uredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dasiy24: čestitam za NS. sam da je user posted image vse O.K.

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.11.2008 12:22:47   
zoja10
Z Vipavske user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.11.2008 12:23:09   
Anonimen
zoja 10: na kerem programu pa je ta dokumentarec?

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.11.2008 12:27:03   
Obelix
Drage nosečke,

da sem vam še jaz pridružim in zapolnim datum 31. maj. Tako, da je predstavnica še na zadnji dan v mesece user posted image . To bo moj tretji otročiček. Dobro leto nazaj sem rodila dvojčka, tako da posebne čestitke tudi dvojnim nosečkam (če se ne motim sta dve majčice). NS imam šele konec meseca, ampak priznam, da mi bolj poredki pregledi celo pašejo, ker ful nimam časa z malima dvema skakti okoli zdravnikov. Je pa res, da sem bila v prvi nosečnosti tudi jaz vsa naspidirana s pregedi in uz-ji user posted image . Slabost nič, počutje super. Bi mi pa pasalo nekaj spanca, ker dvojčka še vedno ponoči ne spita in si ne predstavljam, kako ju bom s trebuhom nosila gor in dol. Bo že. Pozdravček vsem.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.11.2008 12:36:05   
daisy24
hvala janci10
tut js mam povišan pritisk, merim si 4x dnevno in moram rečti da je doma dokaj normalen, tut zato ker nisem obremenjena z službo in lepo doma počivam, drugače pri zdravniku pa pritisk kr naraste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.11.2008 12:36:16   
mayflower
Na Goriškem vsaj v našem koncu nič burje. Samo dežuser posted image user posted image user posted image

Drugače tudi mene takoj naredi slabo, samo če kaj vidim/zavoham/slišim! kar mi ne paše. Živim v stanovanju- včeraj je sosed začel vrtati, sem samo tekla do kuhinje in spila malo vode, ker sem mislila, da bom bruhala na sred dnevne.
Kar pa se tiče pritiska imam jst težave s prenizkim (pri dohtarju po parurnem čakanju je potem normalen). Imam pa visok pulz, zaradi tega sem včasih malo omotična.

Danes ima moj dopust, ker so mu včeraj zob izdrli. Tako, da oba počivava v tem sivem dnevu....

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.11.2008 12:43:12   
lananai
Jst imam tudi prenizek pritisk, že od vedno. Je pa malo bolje, kot je bilo v puberteti, ko sem dostikrat celo skupaj padla. V ponedeljek sem se prvič med nosečnostjo počutila zelo švoh, kot da mi je pritisk spet padel, ampak nisem imela nikjer zraven naprave za pritisk merit, tko da ne vem... Zdej je pa spet normalno.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?