|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
11.11.2008 12:40:55   
psaša
Dan.
Se javljam po dolgem času. Ni časa. Meni ni nič več slabo, počutje OK, samo malo sem lena, pa jedla bi skoz. Imam prav volčjo lakoto.

plenice Imeli smo Pampers, ampak more biti Made in Germany. Potem smo sprobali različne plenice in do sedaj so mi še najboljše od DM Alana - to so tiste BIO za enkratno uporabo. Druge mi delujejo vse preveč plastične. Za ponoči imamo pa obvezno Pampers Activ Fit - vijolične. So edine, ki ne premočijo in zdržijo  tudi 11-12 ur. Pa edine zadržijo tudi drisko. Pri drugih nam je vse ven ušlo. Aja, so pa od št.3 (nisem sigurna) naprej.

oprema imamo še vse od malega. Tudi vozička ne bom menjala, čeprav je modre barve v primeru, če bo punčka. Sestra mi bo posodila kakšne oblekice in bo. Moramo pa sedaj za večjega kupiti novo posteljo in pa kakšen predalnik. Bo šel kar na taveliko posteljo 90x200. Pa varovalo mu bomo dali ob strani in bo.
V 1.nosečnosti sem kar dosti brskala po internetu, kupovat sem pa začela tam nekje po 7.mesecu.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.11.2008 13:14:36   
Anonimen
moj tastari ima posteljo ta veliko 90x200 že kar en let pa jih ima tri leta, odločila pa sva se zato ker v posteljici z ograjo ni hotev spat zdaj pa ko ima svojo veliko posteljo pa spi kot angelček, sva pa dala eno pregrado da ne more dol past!

a ste že kaj računale kdaj greste na porodniško jaz sem pa še dopust bom koristla pa mal bolniške pa mi ntreba it več delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se veselim, na koncu bo pa vse v vodo padlo, raje neuser posted image

kakšna razlika pa sploh je med eko plenicami in ostalimi, ne mislim tiste ki so cele plastične, mislim tiste kot so npr: pampers, haggis......

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.11.2008 13:21:34   
Lalica1
Ko smo že pri porodniški... Tudi jaz začenjam malo okrog tega razmišljat, čeprav je prezgodaj, ampak se vsaj nečesa veselim...
Zna katera povedati kdaj pred PDP se nam začne porodniška?
Si bom znala bolj točno zračunat (seveda imam še veliko dopusta...) in bom mogoče odštevala dneve tako kot smo včasih delali v šoli, ko smo črtali dneve do konca šolskega leta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.11.2008 14:17:55   
madejka
Kolko se spomnim se začne porodniška 1 mesec pred PDP. Npr. jaz sem imela PDP 24.7. in sem šla s 24.6. na porodniško.

Glede plenic je pa pri nas problem, ker nobenih ekoloških ne prenašauser posted image Sem jih nakupila, potem pa imela muko ponucat, ker je imel takoj vneto rituser posted image Tako da imamo Pamperske active baby za podnevi in Active fit za ponoči.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.11.2008 14:30:33   
Leela
AKP  evo zate http://www.ringaraja.net/amniocenteza_1189.html

želim ti, da bi šlo vse kot po maslu.

Šampanjec za novo leto user posted image . Jaz tako daleč sploh še ne razmišljam.

Voziček imam še od prvega bejbija samo je že razmajan, ker je bilo tisto leto veliko snega, voz pa ni glih za to narejen. Malo bom pogledala okoli in če mi bo kakšen res dober in ne bo predrag ga bom kar kupila.
Za dvojčke je znanka imela vzporedne, neko čisto navadno firmo, se ne spomnem katero in sploh ni bil tako širok. Malo bolj kot queeny recimo, ki ima zadnja kolesa precej široka.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.11.2008 14:55:05   
avokado
Ojla nosečke,

mislim, da se porodniška lahko začne ali 28 dni pred rokom. Prilagam pa vam en link - vse lepo piše:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dopustNegaVarstvo.asp       

- samo upam, da bo delovalo  user posted image . Prvič to delam.

Preberite pa si še o dopustu za nego in varstvo otroka.

Pozdravček vsem  user posted image .

Pa se še kaj pišemo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.11.2008 15:05:01   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jaz bom bodoča mamica, ki ima predviden rok poroda 16. 05. 2009! user posted image  user posted image  user posted image  

Čestitam vsem ostalim nosečnicam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.11.2008 15:07:16   
lananai
Jst sem imela pa včeraj NS in sem še danes pod vtisi. user posted image  Mali je bil zelo živahen, je brcal in mahal z rokicami, tako da za spol ni bilo šans pogledat. Velik je 7,3cm in PDP se je premaknil na 16.05. To še bolj ustreza datumu spočetja, za katerega sva oba prepričana, da veva, kateri je... hihi... NS je 2,0, risk približno 1:4180. Sploh ne morem verjet, da tko telovadi v meni, jst ga pa nič ne čutim. user posted image

Za vozičke tud midva že malo gledava. Ampak sva hitro pogruntala, da "velika izbira" le ni tako zelo velika. Od vseh vozičkov v Rutarju in Baby Centru nama je bil dejansko v vsaki trgovini všeč le eden. Rabiva voziček z velikimi napihljivimi kolesi (za po travi, makadamu,...), tako da je najin favorit zaenkrat Hoco (Winner, Zaphir ali Smaragd - prvi trije na seznamu levo):

http://www.hoco.at/produkte/smaragd/

O posteljici razmišljava o večji (140x70cm). Sem gledala na strani od Ikee in mislim, da takih dimenzij nimajo. Škoda, ker dimenzije 60x120cm so v Ikei dosti cenejše kot pri nas (vse pod 100€).

Je pa za vse to vsekakor še čas - sigurno ne pred februarjem.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.11.2008 15:53:00   
AKP
Leela hvala user posted image . Tega članka pa res nisem zasledila.
Janci10 in Lalica 1 jaz sem si ravno včeraj računala kdaj nastopim porodniško in kako dolgo še delam. Ko se zjutraj vstanem sama pri sebi računam koliko dni še delam do decemberskega staleža in potem grem še za malo v službo in imam dopust in bo že januar in še potem delam samo tri mesece in grem na moj zaslužen počitek.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.11.2008 16:11:16   
mayflower
He, he. očitno imamo vse precej podobne misli. Tud jst sem že vse pregledala, koliko časa moram še delat, če mi mi ne odobrijo bolniške.

Janci, piikapolonica- zakaj sta na bolniški. Sigurno sta že povedali, samo smo take čveke. da ne sfolgam prebrat vse za nazaj. Jst sem na bolniški zaradi težav s ščitnico. Ker so mi malo hormoni ponoreli, kar bi bilo lahko slabo za našega malega. Je bilo pa po zadnjem pregledu vse v redu, zato me mal matra, da me dajo nazaj v službo. Bomo videli, moja G je zato, da sem doma.

Drugače je pri nas zelo slabo vreme. Tudi mi bomo morali našemu triletniku kupiti večjo posteljico. Pa ne vem kako se bomo stlačili vsi v eno sobo, ker imamo trenutno samo eno spalncio.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.11.2008 16:26:39   
zoja10
Pozdravček,
uf takole vas berem, vse o vozičkih, plenicah, porodniških, jst pa....zelna tok da tud zelena trava je bleda nasprot meni user posted image . tole je moj prvi otroček...no ja se bom že 'umedila' :D drgač pa blagor nam študentkam (al pa sam meni) jst sm že kar na porodniški, hi hi si jo kr vzamemuser posted image user posted image ...je pa res da se trudim prek študenta kolikor tolk delat da bo za voziček itd., no ja sej mam fanta k dela sam tko, je mal neprijetno...
Vreme je pa sam za počivat, tko da jst....na kavč...
LP
(aja pa če bo katera dopisala...naslednji pregled mam 2.12)

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.11.2008 17:11:29   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  33 let
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.10.,

copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 12.11., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled ?  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11.,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

pikapolonica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11.,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 4.12. (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 23.10,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 2.12. ;

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let
12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 17.11. 25 let
15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 07.11. , 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.11.,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 3.11.,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled? ;
17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 12.11. , 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,
19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 13.11., 26 let

20.05. 

lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11.,
27 let
* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11., NS 14.11. 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 LET

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 12.11., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12.,

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,  NS 12.11.
28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.11., 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 75

pričakujemo user posted image : 78

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.11.2008 17:16:06   
mani2
Sem dopolnila seznam.

Chiara82 Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bi pa bilo fino če bi še posredovala kaj podatkov za seznam, da bo bolj pester. Naprimer kdaj imaš naslednji pregled katera nosečnost je to ali že ima kaj user posted image  in pa starost če seveda to niso skrivnostuser posted image .

Sicer pa ste bile zelo pridne danes ste kar veliko načvekale. Še kar tako naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.11.2008 18:14:45   
majuška10
Živjo punce!
Kako ste kaj, z mano vse ok. Ponoči me malo špika v prsih, pravzaprav imam prav tak pekoč občutek, ne znam razložit.
Drgač pa glede porodniškega dopusta, lahko povem, ker sem včasih delala na tem področju, da se začne res 28 dni pred predvidenim datumom poroda in prvih 105 dni lahko koristi samo mama (porodniški dopust), ostalih 260 dni (dopust za nego in varstvo otroka) pa si lahko glede na medsebojni dogovor starša delita. Očetovski dopust v celoti (15dni skupaj) oz. po dnevih (11 delovnih dni) oče lahko koristi do 6 meseca otrokove starosti,  mu pripada še 75 dni neplačanega, sam se mora o tem izjasniti še pred izdajo odločbe (mislim da do 3.leta)
Porodniška se izračuna povprečje zadnjih 12-tih plač, pred uveljavitvjijo pravice do starševskega nadomestila.
pa vlogo za otroški dodatek se lahko vloži mislim da do 3. meseca?? otrokove starosti, pa se dobi še za nazaj, če pa je po 3 mesecih pa od tistega meseca dalje.
Drgač pa je na spletnih straneh nekaterih csd to res dobro predstavljeno, pa tudi informativni izračuni nadomestil oz. otroških dodatkov so mogoči.
lp,

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.11.2008 20:49:37   
copka
Majuška10- a mi lahko, prosim, poves, kako pa je s S.P., ki si placuje samo prispevke, place pa si ne nakazuje. S.P. pa deluje manj kot eno leto? Nekaj pa upam, da bom dobila, saj prispevke placujem. Ze tako mislim, da porodniske ne bom koristila celo leto, ker se mi bo bolj splacalo delat (itak delam od doma).

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.11.2008 21:04:24   
pokica_
Večer moje čvekice!

Mi2 sma lih od nuhalne prišla domov. G je naredil vse meritve, bebica ima vse organe, kar jih mora imeti, noseka smo vidli, nuhalna je super (1.8 mm). Moj srček je bil full navdušen in vesel, da je prvič videl bebico, učke so nama kar žarele! user posted image

Sigurno bom pol šla še na morfologijo, tam v 24. tednu.

Zdaj pa grem še z mojim srčkom gledat posnetek videa nuhalne, da vidimo našega malega migeca. Aja, spola se pa še ni videlo, ker je bila beba na boku. user posted image

Lp

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.11.2008 23:10:16   
lara light
Pokica, čestitam za uspešno Ns!user posted image  

Lepe sanje, majčice!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.11.2008 8:53:04   
taškica
Ojla, tole moram deliti z vami, predvsem z Mucko25, ki se mora zrediti. V knjigi (lahko jo kupiš v Mladinski knjigi, v angleščini o dvojčkih, trojčkih in četvorčkih) piše nasvet zdravnika; da je med drugim za nosečke dvojčkov primerna tudi fast food hranauser posted image ; vendar zgolj npr. cheese hamburger (veliko proteinov, veliko oglikovih hidratov, veliko kalorij) ob kateri je potrebno nujno pojest solato (vitamini). Eto; meni se že od včeraj cedijo sline po horseburgerju z vsemi dodatki (razen majoneze), in komaj čakam, kdaj bom ugriznila v tisto sočno, mastno, oljnato, okusno, mesnato zadevo. Potem pa je še pričevanje ene od nosečnic, ki pravi:"Zahvaljujoč zdravniku "temuintemu" sem rodila zdrava in močna dvojčka, moja hrana pa je bila hamburgerji z veliko solate" Evo.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.11.2008 9:46:01   
mayflower
Danes pa moram jst malo pojamrat nad službo. V službi so se očitno odločili, da bom jst kar do konca na bolniški -čeprav sem jst šefu lepo napisala, da imam bolniško samo do 24.11. Pa me je danes klical in sem mu še enkrat vse razložila- kaka so mnenja mojih dohtarjev, ampak da na koncu odloči komisija. In kje je hec: moje delodajalce glih to skrbi- da mi zavrnejo in grem za en teden v službo pol pa nazaj na bolniško. Jst nisem tak tip človeka in bi verjetno kljub vseemu delala do konca. Tako,da sem danes čist živčna, ker ne vem kako se bo vse skupaj rešilo.

Kar se tiče fast fooda - mnjami. Se vidi- sem se že 2 kg zredilauser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.11.2008 9:54:08   
AKP
Danes sem cela zmedena user posted image . Se vidi, da je bila ponoči polna luna. Sem ful slabo spala, ker se nisem mogla vredu namestit in ko sem končno res trdno zaspala se mi je oglasila ura. Groza.
Vam, kar zavidam ko berem kaj vse vidite na nuhalni. Jaz moje pikice še sploh nisem prav videla. Jo bom komaj decembra. Vseeno pa vsem čestitam za uspešne nuhalne.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.11.2008 10:07:15   
lara light
Dan majčice! Kje je sonček?user posted image  V srčkih? Lepo.user posted image

AKP, naj mone hitro do tvojega pregleda, boš vidla, da bo vse ok. Ti samo mirno in veselo, pa bo.
Tudi meni se vleče...naslednji teden v pon pregled, v torek pa nuhalna.

Mayflower, upam da rešiš te zaplete s službo. Seveda je tvojemu šefu še manj do tega,da prideš za 1 teden delat, ker si potem še 1 mesec zatem na njegove stroške in ne na stroške zzzs.

Kar se pa hrane tiče, jaz za hamburgerje nisem. Čeprav so mi dobri, da ne bo pomote. Vem pa, da je v teh rečeh ogromno dodatkov in konzervansov...tko da, jaz sem za nepakirane in nepripravljene jedi. Čimbolj pri zemlji vzamem, še tako je vprašljiva kvaliteta sestavine. Delam mineštre, če se le da kupujem domače meso, riže, testenine na vse mogoče načine, kaše, krompir na 100 načinov,sadje in veliko zelenjave. Kuham preproste reči, brez veliko maščob, omak, polivk. Pazim, da so sestavine sveže; hrano redko pogrevam. In če imate sokovnik pretiravajte s korenčkovim sokom! Zahtevno vem. Midva že leta tako jeva in sedaj samo nadaljujeva.

Lep dan, pupike!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.11.2008 10:11:17   
playgirl
pozdravljene!!
tudi jaz bom postala mamica maja 27

čestitam vsem mamicam in tistim ki še bodo postale mamice

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.11.2008 10:13:25   
Lalica1
Nič se sekirat zaradi spanja. Včeraj je jamrala sodelavka, ponoči pa tudi jaz nisem najbolj spala. Očitno nas res nekaj meče. Če je bila polna luna, pa je to to. Se tudi pri možu pozna user posted image  in mi je kar odloeglo, da je samo luna.
AKP boša pa decembra toliko bolj vesela. UZ je fajn zato, ker se pa takrat res začneš zavedati, da v sebi nekaj nosiš. Še vedno je pomembna vizualna predstava, ko vidiš rokice, pa nogice, pa obrazek. Nič se ne sekiraj, saj nič ne zamujaš. Tvoje pupe ti nihče ne more vzeti in še vedno boš ti prva, ki jo/ga boš videla.
mayflower, tudi mene zadnje dni zelo jezijo v službi (najbolj direktor). S takimi slabostmi hodim v službo samo, da jih ne bi pustila na cedilu in da bi čimveč naredila. On pa daje moje delo enemu zunanjemu, ki mu bom jaz na koncu špilala tajnico. Seveda delo, ki onega zanima, tisto kar je zakomplicirano pa še vedno ostaja meni. Konec koncev nas nihče ne ceni in potem se vprašamo, kako neumne sploh znamo biti, da vse to prenašamo?
laralight jaz se pa toplo priporočam za kakšno mineštro user posted image . Obožujem dobre enolončnice. Se mi pa zdi, da nisem najboljša pri pripravi ali pa nimam pravih receptov. No, se pa priporočam tudi za kakšen recept....user posted image

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 12.11.2008 10:15:47 >

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.11.2008 10:43:47   
*bucka*
Za vozičke tud midva že malo gledava. Ampak sva hitro pogruntala, da "velika izbira" le ni tako zelo velika. Od vseh vozičkov v Rutarju in Baby Centru nama je bil dejansko v vsaki trgovini všeč le eden. Rabiva voziček z velikimi napihljivimi kolesi (za po travi, makadamu,...), tako da je najin favorit zaenkrat Hoco (Winner, Zaphir ali Smaragd - prvi trije na seznamu levo):
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Živjo! Meni je pa vizualno tale voziček všeč. A mi lahko malo posreduješ podatke, cena, kje se ga kupi paše jajčka gor, se dobi 3v1 al posamezno...? Sori, saj vem da je link zraven, samo toliko poglobljeno brskanje mi vzame preveč časa, pa ga žal nimam (sem v službi).
Za seznam: pregled imam 17.11., ko bom že v 16.tednuuser posted image user posted image user posted image
Aja pa še nekaj, v katerih trgovinah imajo kaj pametnega za nosečnice, kavbojk po normalni ceni bi bila trenutno najbolj vesela. Aja pa to moram kupit svojo normalno številko, a ne?
Pa še tole: katera zdravila za lajšanje simptomov angine oziroma gripe lahko nosečke vzamemo? Aspirin vem da (zakaj pa ne), kaj pa Lekadol+c?
Hvala za odgovore in nasvete!

LP

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.11.2008 10:53:00   
lananai
V Rutarju (LJ) imajo mislim samo Hoco Winner - stane okrog 470€ (približno 520€, če hočeš nepremočljivo blago). Je pa 3 v 1.

Pri Quelle prodajajo tega, pa ne vem kateri model je - za 300€...

https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?productpage=36&sparte=1546&aid=91080#

in tega za 200€ (oba z napihljivimi kolesi):

https://www.aec.at/ecommerce/showartikel.asp?aid=91076&productpage=38&sparte=1546

< Sporočilo je popravil lananai -- 12.11.2008 10:55:59 >

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?