|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
12.11.2008 11:08:51   
ella.
Živjo pomladne majčice,

jaz sem pa ful vesela, ker sem spet videla svojega škratka in povsem za ziher zvedela, da nosim sinčka!!!!! user posted image
Že vidim, da bo barabica....ampak taka, pridkana. In lepa, po mamici, seveda ;)
Vsem bodočim mamicam čestitam za lepe NS, naj vas polna luna polni z energijo in dobro voljo, it is a good day!! user posted image
Pokica, bravooooooooo!! Pa malo na brata popazi, tudi njemu verjetno ni lahko v tej situaciji...
AKP; zakaj ne greš na samoplačniški ultrazvok?

lp

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.11.2008 11:35:37   
Leela
ella user posted image  kako bo pa sinkotu ime user posted image .

Zdaj pa NS čaka še ene šest punc se mi zdi. Je težko čakati ane. AKP tudi jaz ti svetujem samoplačniški UZ, če si z možem želita videti bejbija.

Jaz sem trenutno doma, slabosti, bruhanje, viroza.
O službi ne bom pisala, ker je user posted image . Tudi jaz grem zdajle preračunat koliko moram še delat.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.11.2008 11:51:18   
AKP
Sem tudi že o tem premišljevala. Sem se ravno včeraj doma pogovarjala z možem, ki je proti temu. Vprašal me je koliko ultrazvokov sem imela pri sinu in koliko pri hčeri in ko sem mu povedala število mi je rekel, da naj ne kompliciram in lepo počakam do decembra, ker je itak vse OK in bom še bolj vesela, ko bom takrat videla pikico. Saj po eni strani ima prav, bom pa vseeno povprašala koliko stane navaden ultrazvočni pregled na Ptuju. V eni temi sem prebrala, da je tam ceneje kot v MB in da je ful fajn zdravnik, ki to opravi. Ima mogoče katera kakšno telefonsko ali pa ve kako se ta zdravnik piše? Bom vse to prespala in lepo premislila, potem pa bom videla kaj bom naredila.
Ella čestitam za sinkota.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.11.2008 12:02:58   
OliveOyl
A zato že dva dni ne spim?o ti luna,lunasta..user posted image user posted image

sem ravno s pregleda,čebelček je uredu živahen ,kot ne vem kaj.jaz pa moram še vedno počivati,ker se mi je malo odluščila posteljica user posted image do zdaj sem pridobila 3 kilce.najbolj mi je pa fajn k so mi joške zrasle,uuuu user posted image user posted image  Pamela wanna be
grem kuhat-musako,se kasneje oglasim.
lep deževen dan še naprej

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.11.2008 12:05:03   
mayflower
Jst tud nisem dva dni nič spalauser posted image user posted image user posted image Sem mislila, da so kake nosečniške fore.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.11.2008 12:06:23   
ella.
leela in AKP, hvala za user posted image AKP, ti kot Ljubljančanka ne morem pomagati pri tvojem vprašanju...definitivno pa z UZ ni nič narobe in če te misle, da vidiš dete, pomirja, ni to čisto nič kompliciranje,...seveda je to vajina/tvoja odločitev in lepo prespi in boš videla. Se pa časi spreminjajo in tudi moja mami pravi, da o nas niso nič dosti vedeli in se zato tudi niso imeli za kaj posebej sekirati in smo zrastli čisto OK :) Ampak tehnologija nam več da kot vzame, po mojem mnenju in jo lahko malo izkoristimo :)

Grem malo delat, me nadzirajo ;)

lepo se imejte, nosečke drage

aja...leela...ne veva še imena, bova izbirala med večimi na dan, ko bo rojen...ker bo dobil ime, ki mu bo najbolj pasalo user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.11.2008 12:09:22   
lananai
Jst pa moram rečt, da nimam z nosečnostjo sploh nobenih problemov - kot da se z mano ne bi popolnoma nič dogajalo. user posted image
Se mi pa zdi, da zdaj že kak teden nekako čutim bušija - npr. ko se naslonim ob pisalno mizo in čutim, da je nekaj tam. user posted image  Hlače imam še vedno svoje stare, ampak se zna zgoditi, da se to v roku kakih 14 dni spremeni. Sem gledala slike nekaterih aprilčic - imajo že kar konkretne bušije. Me pa sledimo, ane? user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.11.2008 12:11:00   
ledenka
Pa še tole: katera zdravila za lajšanje simptomov angine oziroma gripe lahko nosečke vzamemo? Aspirin vem da (zakaj pa ne), kaj pa Lekadol+c?

bucka, aspirina ne smeš, kak lekadol ali lekadol+C pa lahko. pa isla mint za grlo, za grgranje Panthol, pa dosti čaja z medom in limono. in za nos fiziološko raztopino, za čiščenje. tukaj pa se že skoraj konča.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.11.2008 12:20:15   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  33 let
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.10.,

copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 12.11., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 27.05.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11.,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

pikapolonica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11.,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 4.12. (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 23.10,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 2.12. ;

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 17.11. 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 07.11. , 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.11.,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 3.11.,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 12.11. , 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 13.11., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11., NS 14.11. 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 LET

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 12.11., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12.,

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,  NS 12.11.
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.11., 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 76

pričakujemo user posted image : 79

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.11.2008 12:24:18   
lananai
*bucka*, lahko vzameš propolis, med, smrekove vršičke - to so vse domače stvari. user posted image

Seznam sem popravila in dodala še playgirl. Pa sebe na drug PDP. A bomo dohitele aprilčice, ki jih bo kmalu že 100 na seznamu? user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.11.2008 12:35:03   
mojmaček
Pozdravljene tudi od mene po dolgem času.   No da povem da me je moja G napotila na rizično ambulanto zaradi visokega pritiska.  No tam so mi sevetovali naj si doma merim vsak dan in naj spremljam.  Dali so me na merjenje A.uterus(pretok skozi popkovino), ki so imam čez 14 dni.  
No in sem mogla poleg 5 napotnic še po eno, za UZ merjenje.  

No in mi je moja G napisala na napotnico še merjenje NS,  pa bom komaj 30.    Zdaj me pa zanima ali so kateri v MB bolnici tudi merili NS?    Jaz sem sicer naročena pri Pelkičevi en dan prej kot so mi določili datum v bolnici.    Kaj naj odpovem pri Pelkičevi?  Noro se mi zdi 60 € dat, če mi bodo dan kasneje v bolnici to naredili?  
Kaj mi svetujete?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.11.2008 12:38:38   
Leela
mojmaček, seveda odpovej. Drugače pa čimbolje opravi, se mi zdi pa vredu da če imaš probleme da te dajo na preiskave.

OliveOyl mmm musaka. Pri nas bo pica, s tuno in veliko paradajza. pridem po recept za pecivo potem sem pa eno uro gor na RR user posted image

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.11.2008 13:02:24   
Anonimen
živjo punce

jaz sem pa danes končno pospravila cujne od mojga sončka, tiste cujne ki so premejhne! a ve boste ali ste vse cujnce od otrok dale stran al jih šparate, jaz jih zdaj šparam po drugem otroku jih bom pa dala stran, ker bom imela sam dva user posted image no ja če pa bo še kakšen pa ne bo načertovan ampak bo pa vseeno veselje!

jaz sploh nevem kaj mi je danes ful me boli v prsih če kašljam, kiham al pa globoko zadihnem, kaj je to? me kar skrbi komaj čakam da grem jutr k moji osebni dr. da jo vprašam kaj je to?!user posted image

jaz glede vozička sploh ne vem kakšenga bi, sam to vem da se mora ročaj premikati naprej in nazaj in da mora biti priročen in lahek, ko pa bom šla kaj gledat vozičke bom pa vedela kakšnega bom, firmo pa tako in tako ne gledam, ker gledam samo to da je čim bolj priročen?

aja pa polna luna je jutr?

l.p.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.11.2008 14:21:50   
AKP
Janci10 potem pa smo danes imele komaj priprave na polno lunouser posted image . Kaj bo šele jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.11.2008 15:30:13   
copka
Oj!

Sem nazaj s pregleda. Vse okuser posted image  
Ker se z napravico za poslusanje srcka, srcka ni slisalo najbolje, mi je naredila se UZ. In koncno sem videla tamaukota se premikatuser posted image . Na NS je bil cisto pri miru, ve pa ste navduseno govorile, kako so malcki migali in mahali, tako da sem bila kar malo "surlasta"user posted image  .  zredila sem se za pol kg.user posted image

Mi pa se sedaj ne gre v glavo, da se nisem prebolela toksoplazmoze. Pobozala sem milion mack, zelenjavo in sadje ne utapljam v vodi, ampak samo malo splaknem, nikoli se nisem branila mesa-prsuta, salam, tudi takih kupljenih od kmeta. Res, mi ni jasno.user posted image  Sicer pa ima mami prav, ko pravi, da se z zelenjavo kupljeno v trgovini res ne mores okuzit s toxo, saj je toliko pesticidov in antibiotikov, ki unicijo vse.

V glavnem, naslednji pregled, morfologijo, imam 18.12. Takrat gre tudi moj z mano, ker vem, da komaj caka, da vidi spet malega.user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.11.2008 16:32:41   
Anonimen
sam da je vse O.K zuser posted image

a boste vprašale za spol oz. al ste! jaz bom pustila da naj bo presenečenje, ker me ne zanima tojk spol, da bi mogla v naprej vedit, ker se lahko zgodi da ti povejo eno rodi se pa drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj kej počnete na ta deževni dan? jaz se kar malo dolgočasim, nič se mi ne da, dopoldne sem naredila kar sem imela za narest, zdaj se mi pa nič ne da, se bi mogla začet učit,ker delam šolo ob delu seveda, rada bi končala EKT, da bom kakšno boljš službo dobila in mi ne bo treba delat v trgovini "petek in svetek" pa saj nimam drugače nič proti sam mal sem se naveličala delat z ljudmiuser posted image
sploh pače je tak kolektiv kot je pri nas!!!!!!!!!!!!!!!
čim bolj mirno preživite polno luno, jaz sem danes spala kot angelček, zato pa nisem spala v pon., in tor.

l.p.

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.11.2008 17:05:58   
madejka
Še jaz se javljam s pregledauser posted image
Kot zgleda je vse okuser posted image Najprej me je pogledla samo vaginalno, potem pa me je vprašala če sem že bla na NS in sem rekla, da je ne bi šla delat, ker bom v vsakem primeru otročka obdržala in da je rekla, da bo ona malo pogledala. No in potem mi je nardila UZ, ki mi ga drugač zgleda ta mesec ne biuser posted image NS je naračunala 1,4. Nosna kost se pa ni videla iz nobenega kota, ker si je pišek skoz zakrival obrazek. Pa tud ko smo spol hoteli videt je držal noge skup in nam pokazal rituser posted image Rokice so, nogice so, mehur je, želodček je, srček bijeuser posted image

Copka a kar že morfologijo imaš? Aja vidim, si 3 tedne pred mano... meni jo bo menda januraja pol delalauser posted image

Janci verjamem, da ti ni več za delat z ljudmi, sploh če se v službi ne počutiš dobrouser posted image Sem imela zdaj en čas priložnost delat z ljudmi in so me tolikokrat presenetili... tako pozitivno kot negativno.

Spanjeuser posted image Sem prehlajena da komaj diham in grlo me boli za znoret.user posted image Pol naj pa človek še spi. Sem spala 2 uri to noč in še to sedeuser posted image
Ena je spraševala kaj lahko vzame od zdravil. Jaz sem dans mojo G vprašala pa je rekla, da lekadol, fiziološko, čajčke, vitamine, če se pa fejst poslabša pa tud antibiotik, ki ti ga predpiše osebni zdravnik. S tem da ne pozabiš povedat da si noseča.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.11.2008 17:07:46   
OliveOyl
janci10 jaz sem dvakrat že vprašala za spol,enkrat so rekli user posted image ,drugič pa user posted image ,bom še malo počakala,čeprav mi je čisto vseeno kaj bo.

lih me je kolegica klicala,da v vrtcu razsajajo norice user posted image ,jih nista še imela.
lahko samo čakam kdaj bodo.

A je šla kakšna gledat risanko kung fu panda?mogoče bomo tamalga peljali v nedeljo
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.11.2008 17:20:48   
madejka
Aja, naslednji pregled imam 10.12. če bo katera popravljalauser posted image

OliveOyl ti maš že 2 čmrlja? Kolko sta pa stara?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.11.2008 17:44:38   
OliveOyl
madejka: user posted image  je star 4 leta,user posted image  bo januarja 2 leti.sem lih zadnjič računala,da je med vsakim 2,4 leta razlike.hecno,če bi računali se nam ne bi tako potrofilo.user posted image

tudi jaz imam naslednji pregled 10.12

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.11.2008 18:00:05   
madejka
OlivaOyl ušna razlika. user posted image Med našima bo 22 mesecev.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.11.2008 18:16:50   
piikapolonica
pozdravljene, danes sem imela pregled in je vse ok, hematoma ni več tako da mi dabrostona ne rabi več pit, hvala bogu, ker mi dela rahlo slabo ko ga vzamem.

Naša pikica je že kar velika tako da je preko ultrazvoka ni mogla izmeriti, ji ni dovolil, za tiste druge meritve pa je malček premajhna. Govorim kot da bo punčka, čeprav ne vem spola, nekako sem kot prepričana da nosim punčo, me vem zakaj.

Če bo katera popravljala seznam, to je moja 2user posted image , 0user posted image , naslednji pregled 4.12, morfologijo imam 17.12, stara pa sem 27 let

ali ima katera voziček quinny buzz, meni je full všeč, ko sem brala po forumu so različna menjea, če ga katera ima naj napiše svoje izkušnje, hvala

Le pozdravček iz meglene obale

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.11.2008 19:41:36   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Živjo pomladne majčice,

jaz sem pa ful vesela, ker sem spet videla svojega škratka in povsem za ziher zvedela, da nosim sinčka!!!!! user posted image
Že vidim, da bo barabica....ampak taka, pridkana. In lepa, po mamici, seveda ;)
Vsem bodočim mamicam čestitam za lepe NS, naj vas polna luna polni z energijo in dobro voljo, it is a good day!! user posted image
Pokica, bravooooooooo!! Pa malo na brata popazi, tudi njemu verjetno ni lahko v tej situaciji...
AKP; zakaj ne greš na samoplačniški ultrazvok?

lp

Večer čvekice!

Čestitke ella za sinčka! Kako lep občutek kaj, ko veš kaj nosiš? Jaz še pa kar fajn moram počakat da zvem kaj smo naštimali. user posted image
Na brata bom pa res popazila. Lih danes sta menda bla pri G in se odločila kako in kaj za vnaprej....javim!

AKP, mogoče misliš dr. Lukmana na Ptuju? Če ja, pol ti lahko posredujem št., če še želiš.

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.11.2008 7:15:25   
AKP
Pokica user posted image user posted image . Bi te prosila za številko. Zdaj pa hitro šibam v službo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.11.2008 7:29:37   
Anonimen
juto

koliko UZ pregledov pa mate da vsakič ko pridete s pregleda pravte da ste videle svojo štručko?
jaz sem imela do zdaj sam enkrat, kaj a nekateri G. delajo vsakič UZ?!user posted image

jaz grem pa dones k dr. ker me ful v prsih boli, a je to normalno, pismu, zdej pr ta drugi nosečnosti mam pa same probleme, čist kontra od ta prve nosečnosti?user posted image user posted image

sem komaj svojga fanta zbudila, da mi ga je tast pelu v vrtec, ker je šel v službo, kojk sem jaz lahko vesela da imam tako taščo in tasta, vse mi pomagajo če jih kaj prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še svakinja se je unesla in ful pomaga, sploh pa če je treba kaj pomerkat tamalgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste danes kaj spale, k je bla polna luna, jaz od petih naprej v zrak gledam in sem pogruntala, da bom že tretjič na poroki ko bom bila v 8 mesecuuser posted image prvič ko sem bila noseča sta se ženila moj brat, čez štirinajst dni pa moj bratranec, no drugo leto aprila 2009 pa se žen moj drugi brat! spet ne bom nič plesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?