|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
14.10.2008 13:32:26   
lananai
user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED    NS

01.05. 
user posted image Carpe diem     (1.user posted image , ?user posted image ) 15.10.   20.10.
user posted image ella.                (?.user posted image , ?user posted image )          ?           ?

user posted image Maj_taj          (?. user posted image  , ?user posted image  )        ?          ? 
user posted image FLASK_A         (2.user posted image  , 1user posted image  )      18.9.     ? 
user posted image PC Baby          (?.user posted image  , ?user posted image  )          ?           ?

user posted image  Pikicapokica6    (2.user posted image , 1user posted image )    12.11.      21.10.

02.05. 
user posted image  vanilla          (1.user posted image , 0 user posted image )     24.10       24.10
 user posted image copka              (2. user posted image , 0user posted image ) 12.11.
03.05. 

user posted image  annya            (?. user posted image , user posted image ? )          11.11.       27.10.

04.05. 
user posted image Rosi*      (1.user posted image , 0user posted image )       02
.09        14.10.    

05.05.              

user posted image Maj09(28.let)   (3.user posted image , ? user posted image )      ?            ?
user posted image baba84          (2.user posted image  , 1user posted image )     03.11    23.10
user posted image A  user posted image               (?. user posted image  , ? user posted image )         ?           ?

06.05. 
user posted image polna_luna     (?.user posted image  , ?user posted image 12.09.      27.10.

07.05.
user posted image piikapolonica  (?. user posted image , ? user posted image )          11.09.       ? 
user posted image heln               (?.user posted image , ?user posted image )      27.10.   27.10.
user posted image girly               (1.user posted image  , 0user posted image 7.10.        ?

08.05 
user posted image Anonimnauser posted image       (2.user posted image , 1user posted image )       6.11.     20.10. 
         (mucka25) 
user posted image Leela            (2.user posted image , 1 user posted image )    9.10.              ? 
 user posted image pena              (?. , ? ) 10.10.   27.10.
09.05.
user posted image mani2               (2.user posted image , 1user posted image )     30.10.      27.10.
user posted image andrejka_237  (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.         ?
user posted image mayflower       (2.user posted image  , 1user posted image )    377.10     3.11.
user posted image BarbyD          (2.user posted image , ? user posted image )            ?       ?

10.05.

user posted image  psaša              (2.user posted image , 1user posted image )       7. 10.        ?
user posted image Auser posted image          (2.user posted image , 0user posted image )    18.9.  15.10.           
user posted image BIA79             ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.            ? 
user posted image majuška10     ( ?. user posted image , ? user posted image )     1.10.          ?

11.05. 
user posted image rožmarin    ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.         ? 
user posted image ledenka        (1.user posted image , 0user posted image )      14.10.         5.11.
12.5.

user posted image  mary12           (?.user posted image , ?.user posted image )        7.10.         ?
user posted image  alijana        (2. user posted image  , 1user posted image )     21.10.         ?

13.05. 
user posted image mica77          (?.user posted image , ?.user posted image )        ?           ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image     (?.user posted image , ?user posted image )          ?         ? 
user posted image  ptejka           (?.user posted image , ?user posted image )          9.10.            ?
user posted image Anonimna user posted image     (2.user posted image  , 1user posted image  )    14.10.         ?

15.05.
user posted image anonimna      (?user posted image , ?user posted image  )       15.10.       ?

16.05. 
user posted image AKPuser posted image    (3.user posted image , 2user posted image )          6.10.           ?
user posted image sibirka       (1.user posted image  , 0user posted image )    3.11.        4.11.

user posted image U_SURDI      (3.user posted image , 0user posted image )       27.10.      06.11.      

17.05.
user posted image rozcaa       (1. user posted image  , 0user posted image )     6.10  in 21.10  ? 
user posted image taškica      (3.user posted image  , 2user posted image  )       ?                 ?

18.05
user posted image Anonimna     (3.user posted image , 2user posted image )            15.10.        ?
user posted image tija75            ( 2user posted image , 1user posted image )          26.9.           ?

19.05. 
user posted image cebelica82      (1.user posted image  , 0user posted image  )        13.11.      03.11.
20.05.
user posted image
lananai          (1.user posted image  , 0user posted image  )            21.11.               ?
21.05
user posted image  BIA79                ( ?.user posted image , ? user posted image )     3.11.            ?

23.05. 
user posted image Agrojuhica             (?.user posted image , ?user posted image )      ?               ?

22.05. 
user posted image Poloma           (?.user posted image  , ?user posted image  )          3.10.       ?

23.05. 
user posted image
 janci10           (?.user posted image  , ?user posted image  )          04.11.     24.10.

24.05
user posted image anonimna            (?.user posted image  , ?user posted image  )        ?      ?

25.05. 
user posted image pokica_              (1.user posted image  , ?user posted image )        1.10.       ? 
user posted image tea         (3.user posted image  , 2user posted image )            ?              ? 
user posted image five             ( ?.user posted image  , ?user posted image  )       ?      ? 
user posted image  pikonina          (1. , 0 )     20.10.          ?

29.05.
user posted image  Majch         (0.user posted image , 0user posted image )        ?               ?

30.05.

user posted image  mojmaček      (2. user posted image , 1 user posted image )     ?           ? 

XX.05.
user posted image Anonimna      (?. user posted image , ?user posted image )        ?             ?
user posted image žanka(32 l.)   (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09            ?        
user posted image Katha            (1.user posted image  , 0user posted image )        2.10             ?
user posted image Lalica 1      (?. user posted image  , user posted image ? )      26.9.           ?
user posted image Rebeka_             ( ?. user posted image ,user posted image ? )          ?               ?

user posted image  maja1488            ( ?. user posted image ,user posted image ? )          17.11.    06.11.

SKUPAJ user posted image :61

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.10.2008 13:33:05   
lananai
Ah, končno! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.10.2008 13:44:21   
Leela
Vidim, da seznam dela težave. Kaj pa če bi recimo ribice odstranili in bi bilo potem mogoče lažje.

Jaz sem naročila po netu, neke nastavke, ki se dajo v hlače (www.minisvet.si).
Se mi zdi fajn za obdobje ko so nosečniške cunje še prevelike. Bom napisala kakšni so, ker jih še nisem dobila.
Cunje bom najbrž kupila v H&M.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.10.2008 13:48:32   
ella.
dekleta, a veste, da gužva na datumu 1.5. kaže na to, da je bila v času spočetja špica dopustniške sezone (prvi teden avgusta) in da smo zelo zelo aktivno slončkali? user posted image user posted image Ampak to ne pomeni, da drugače med letom nimamo časa user posted image
lananai: bravo!! če boš še urejala, lahko pri meni napišeš NS 20.10., bo pa to moj prvi otroček.Hvala.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.10.2008 13:55:05   
mojmaček
Punce
Jaz sem v H&M v Mariboru gledala kaj vse imajo nza nosečnice.   In vam rečem da je res žalostno kaj vse ponujajo.   Hlače imajo od velikosti 36 pa do maksimalno 42.  Majčke pa tudi samo za anoreksične nosečke.    Kam te naj to dam?   Kje pa naj ostale kupujemo ko smo na 44?

V H&M imajo same fece.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.10.2008 13:56:10   
Anonimen
Hejla. Joj, vse ste že po pregledih in imate slikice in tako. Jaz bi tudiiii.Komaj čakam, da vidim našo user posted image . Drugače sem super, edino vsi v službi mi govorijo, da sem bleda ko smrt, čeprav mi ni ravno slabo. Pa podočnjake mam...hja... prav ne morem se več izgovarjat, da taka pač sem...ne da se mi še razlagat, da pričakujemo. V glavnem...

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.10.2008 14:48:58   
U_SURDI
Punce glede na to da se nam bliža nuhalna, boste vprašale za spol ali ne?
Jaz sem skoz govorila da ne bo, ampak se kar ne morem odločiti a bi al nebi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.10.2008 15:27:02   
AKP
Mojmaček poglej še v C&A v Mb. Jaz sem si tam kupila hlače. So pa imeli tudi večje številke, saj jaz tudi nisem med najbolj suhimi user posted image .
U_SURDI komaj čakam, da imam NS in vprašam za spol. Prvič nisem hotela vedeti, drugič se ni videlo in sem komaj po porodu zvedela, kaj je. Zdaj tretjič pa bi že rada prej vedela, da se ne bom po nepotrebnem ukvarjala z imeni za user posted image  in user posted image . Mislim, da se  lahko zmotijo na NS in je bolj točna morfologija. Mogoče pa bom imela tudi amniocintezo in bom takrat 100% zvedela, kaj je.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.10.2008 15:37:04   
andrejka_237
Pozdravljene!

Naročila sem se na NS pri dr. Pelkičevi v MB, in sicer 30. 10. Če se bo videl spol, bom želela vedet. Se mi zdi smiselno, da vem, kaj natančneje kupit. Je pa res, da pa bomo vse 100% izvedele, kaj nosimo pod srčkom, ko bo prišel velik dan enkrat maja. user posted image  Sem taki tip, da nikoli ne morem na nekaj dolgo čakat in še dobro da je tudi partner taki, ker si oba želiva izvedet, kaj dobimo.

LP,

Andreja

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.10.2008 15:38:09   
ella.
U_surdi in AKP; jaz tudi komaj čakam, da izvem spol. Ker v nevednosti ne najdem čisto nič prijetnega user posted image Bi tudi rada vedla, al bomo bolj nogomet igral ali punčke preoblačili :)
Majch: saj boš ti tudi kmalu lahko slikico pokazala in do stropa skakala user posted image Si med bolj poznimi zMAJČICAMI, verjamem pa, da je težko čakati in čakati, medtem ko se druge že veselijo...ampak bo potem toliko slajše user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.10.2008 15:58:34   
AKP
Ella tudi jaz komaj čakam. Me prav zanima, kaj je. Pa tudi vse ostale družinske člane. Se mi zdi, da se mi tako vlečejo dnevi. Če bi bilo po moje bi že lahko bil maj.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.10.2008 16:22:27   
ella.
AKP, jaz pa ne bi spustila nekaj mesecev cartanja rastočega trebuščka, sploh pa ne zadnjega meseca pred porodom, ko imamo čas in lahko še posebej močne vezi spletamo z našimi neroječki...jim beremo, dajemo poslušat Wagnerja ;)) ipd. Joj, komaj komaj čakam vse to, kar je pred nami. AKP, bravo še za odločitev o tretjem dojenčku! :)

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
14.10.2008 19:02:26   
nena22
ahoj punce!!!RAZISKAVA KAVBOJKE!!!!

sem ravno danes dobila hlače, ki sem jih dala skrajšat(zastonj), kupljene v trgovini popek v BTCju. udobje 1Auser posted image -končno se lahko zredim....user posted image user posted image user posted image . drugače pa imajo še največ izbire H&M na Rudniku(samo nimajo številk-38-40-42-44-vse so večje)menda pa dobivajo robo vsak danuser posted image . emporium v btcju ima neko razprodajo zalog-pa tudi samo večje številke.zara ima pa 10 hlač(grozen težek debel jeans-ne vem kje so ga našli)in to je to.... ala še kepica v btcju pa ima en model poceni kavbojk enega pa za 100E. sem jih probala, čeprav sem prodajalki še v začetku rekla da jih ne mislim kupit, ampak probala sem pa jih----so bile kot uliteuser posted image user posted image ....toliko o raziskavi o kavbojkah. meni je še najbolj všeč popek-zelo prijazni, ustrežljivi, šivilja tudi v 1 uri na novo zarobi hlače...

sem opazila da me ni na seznamu, če me lahko katera vpiše pod PDP 7.5.09-NS 28.10, čakamo pa 1 user posted image

še eno uprašanje? kako lahko nosečka doma telovadi oz. katere vaje so dovoljene?

hvala papa

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.10.2008 19:13:34   
majuška10
ojla punce!
Kot vidim nekatere že kar pridno nabavljate in raziskujete za novimi cunjicami. jst bi tudi!!! heheeh
No danes sem bila pri dohtarju in mi je podaljšal bolniško do konec tedna zaradi te viroze. Bila sem prepričana da bom jutri lahko že šla v službo, pa še nič. tako da se prav bojim drugi teden, kako bom kaj spravla nase - kar se hlač tiče bolj težko saj so me že prejšnji teden malo tiščale.
Nena glede na to, da si že bila v lovu za cunjcami, me zanima kakšne so pa kej cene v popku?kaj pa v C&A? a je tam tudi kej izbire?
Aja pa ki si glih postavla vprašanje glede telovadbe. Meni je moja G. rekla da se načeloma lahko z vsem ukvarjam dokler lahko (izključeni kakšni ekstremni športi), naj pa predvsem poslušam svoje telo. Jaz zaenkrat še vedno obiskujem orientalske plese in se po vadbi odlično počutim. res pa je da ne vem še koliko časa bom lahko.

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.10.2008 19:24:17   
nena22
ahoj!!!

ja na C&A sm pa čist pozabla(na rudniku sem bla) tam v enem kotu imajo hlače in bolj elegantne srajčke pa puloverje-meni ni bilo nič kaj preveč všeč-vse je bilo nametanouser posted image

v popku mi je najprej kazala hlače za okrog 100E pa sem ji povedala, da ne mislim tolk plačat, tko da sem vzela hlače za 52E. za majčke pa sem malo primerjala dolžine in velikosti in vam povem da niso nič kaj posebno daljše od navadnih majic z dolgimi rokavi! sicer pa kar se tiče elegance se nisem spuščala v pregled cen ker sem bolj športne naraveuser posted image . pa še v službi ne rabim bit v civilu, ker imam uniformo, tako da se ne obremenjujem z eleganco, ker se ne počutimdobro. nemeravam pa it novembra ko odprejo v celovcu ikeo tudi v metro in tam kaj kupit, pa še H&M ma več izbireuser posted image

papa, nena

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.10.2008 19:37:50   
taškica
Lep večer vsem,
kar nekaj časa vas nisem brala, ne pisala, ker kakšen teden nisem bila pri zavesti, saj me je ginekologinja presenetila z dvojčki. Poleg dveh otrok, sva hotela imeti še enega, če bo vse po sreči, nas bo 6! V omari pa nova potapljaška obleka in celotna oprema za plezanje, najbolje da prišparam za vnuke.

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.10.2008 22:40:41   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Lep večer vsem,
kar nekaj časa vas nisem brala, ne pisala, ker kakšen teden nisem bila pri zavesti, saj me je ginekologinja presenetila user posted image z dvojčkiuser posted image . Poleg dveh otrok, sva hotela imeti še enega, če bo vse po sreči, nas bo 6! V omari pa nova potapljaška obleka in celotna oprema za plezanje, najbolje da prišparam za vnuke.

Čestitke taškica za tako lepo novico.

< Sporočilo je popravil tropical -- 14.10.2008 22:41:38 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.10.2008 7:20:40   
Anonimen
Bravo za dvojčke! Saj boš prišla k sebi in potem si tako ne boš mogla predstavljat, da bi imela samo enega. Mogoče se boš pa čez nekaj časa potapljala skupaj z otroki. user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.10.2008 8:02:40   
Anonimen
dobro jutro punce
sem kr nekaj časa porabila da sem vse prebrala
lananai: sem drugič user posted image , prvega sem imela pred tremi leti!

jaz pa sploh nevem kam naj grem kupit za oblečt, namreč sem že tako mal močnejše postave in za enkrat nisem nikjer našla kaj pametnegauser posted image

jaz pa ne bom vprašala kakšnega spola je mojuser posted image ker nisem tisti tip človeka da bom pa, če bo punčka, kupovala same roza cujnce! zame je najbolj všeč da so barve nevtralne! no ja če vprašate mojga sončka vam bo reku da bo dobu sestrcouser posted image pa bomo maja videl kaj je res!

a je še katera na bolniški zaradi kakšnegakoli razloga jaz sem ker mi ful dol tiši in nemorem čist nikamer it ker moram počivat, tako da sem prav presrečna da imam tojk dobra tasta in taščo da mi vozta mojga sončka v vrtec!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
15.10.2008 8:05:33   
psaša
Jutro.
Meni je še zmeraj po malem slabo, počutje je tudi bolj tak, sem že prov zmatrana od tega. Pri 1. nosečnosti sem se počutila mnogo bolje.user posted image

spol v 1. smo zvedele že pri 12.t, da bo fant in je res bil. Sedaj bomo pa tudi vprašali, ker moram vedeti kaj bo user posted image , ni kaj, babji firbec. Imam pa občutek, da bo punčka.

nosečniške hlače jaz imam v omari še nekaj hlač večje št. in je OK, drugače bom pa morala tudi kaj nabavit. Imam iz 1.nosečnosti same poletne hlače in majčke.

taškica čestitke za dvojčke user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
15.10.2008 8:24:36   
Lalica1
Glede cen nosečniških hlač. Pred enim tednom sem bila na Rudniku v C&A, izbira res ni velika stanejo pa tam od 27-40 EUR, H&M pa ima več izbire, kar nekaj kavbojk, samo jaz si jih nisem upala kupiti, ker niso raztegljive in ne vem kako se bom razširila sama, stanejo pa tam od 35 EUR navzgor.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
15.10.2008 8:53:56   
mary12
LEELA...jest sem si pravkar naročila ta nastavek...belly belt combo. Ker hlač ne morem več zapet, nosečniške pa so še prevelike. Tko da tist k je to naredu...hvala. Mi bo prov prišlo.

LP

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
15.10.2008 9:00:08   
mucka25
taškica čestitke za dvojčke. Še ena, ki je doživela šok ob noviciuser posted image . Jaz si zdaj sploh več ne morem predstavljat, kako bi bilo, če bi imela samo enega. Tud pri nas bomo postali mal večja družina, 5 članov. So mojga v službi hecal, da on sploh ne bo vedu kako je, če imaš dva otrokauser posted image .

Glede cunj bom tud jaz morala it počas kaj iskat, ker v prvi nosečnosti nisem rabila nič, sem skoz ene moje stare kavbojke nosila in njegov pulover pa je blo. Zdaj pa me že prov fajn tiščijo. No saj je tud trebuh zdaj že kot za kaih pet mesecev.

Kar se pa tiče spola otrok, bom sigurno vprašala. Mal imam občutek, da bo parček, no se bomo pustil mal presenetit. pri prvem sem tud vprašala, no šele pri morfologiji in je blo res očitno, da bo fantuser posted image . Važno je pa predvsem to, da so otroci zdravi.

Zdaj moram pa nujno še kaj pojest, nisem še nič, mi tamali ni in ni dal miru. Ala čao

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
15.10.2008 9:13:16   
taškica
Hvala vse za čestitke. Potapljanje bo obvezno, upam le, da mi ne zmanjka zraka user posted image . Mucka25 pa ja nisi tudi ti z dvojčki, sem šla mal gledat poste nazaj, pa ne najdem. NS si že imela?mene je ginekologinja poslala takoj na bolniško, in odkar več počivam (beri prekladam iz stola na kavč) mi je precej manj slabo, pa tut utrujena nisem. Skratka počasi se privajam na idejo, da bom velika mama. Hlače bo treba pa obvezno kmalu kupit, ampak se še kar slepim, da bodo normalna, z odpetim šlicem zdržala. Zadnjič sem šla v Interspar na malico in ko sem hotela odnesti pladenj (ki ga držiš z obema rokama) se je nad zavihanim puloverjem, medtem ko sem vstajala, pokazal odprt šlic in moje spodnje gate. Ne vem komu je bilo bolj nerodno, upokojencem za sosednjo mizo, fizikalcem, al meni.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
15.10.2008 9:23:34   
BIA79
Koliko informacij glede oblek v par dnevih...srečne tiste, ki živite s trgovinami založenih mestih...tu na obali je prav žalostno user posted image  še dobro da je vinjeta in ljubljana na dosegu rok :) no, sam še dragega moram prepričat da me pelje :) verjetno bom z mamo al sestro šla :)

Lep dan...pa upam, da bo kmalu sonce spet posijalo, ker ko je tako oblačno vreme sem kot ena cunja, ker imam nizek pritisk... 

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.