|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
11.10.2008 13:01:38   
maja1488
Polna luna en velik objemček zate in držimo pesti, da vama čimprej uspe. Do takrat pa...misli pozitivno!

Meni se je pa parkrat zgodilo (včeraj in danes) kot bi me nekdo z nožem v trebuh zabodel. PA ne vedno na istem mestu. Ker sem grozen nepaničar, mi še ni padlo na misel, da bi poklicala v ambulanto. Pomojem bom počakala do ponedeljka, če ne bo nehalo se grem pokazat. A tudi katero tako zabada?

Drugače so slabosti že skoraj znosne, tu pa tam me še kr fanj zaslabi ampak hitro mine. Hvala bogu je sonce in počakam malo da se naspi pa hitro šibneva na zrak. Imajo danes nek živžav pa gremo noret.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.10.2008 13:13:26   
copka
anonimna junijka,

bodi pozitivna. Moja kolegica je imela podobno: sla na smoplacniski uz- plodka se se ni  videlo, potem je se krvavela in na UZ se je videla povecana gestacijska vrecka, plodka pa se ne. Par dni po tem se je pa tudi plodek videl in utrip.

Morda si kasneje zanosila in se malega se ne vidi. Jaz se na zacetku sploh nisem pocuila noseco, tako da tudi zaradi tega ne skrbi. Se sedaj, pa sem v 12t, vcasih cutim napet trebuh, vcasih pa ne.

srecno in pozitivno razmisljaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.10.2008 14:51:04   
girly
polna luna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

en velik user posted image  in user posted image  za vajinega user posted image

Srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.10.2008 15:26:45   
Anonimen
en lep pozdrav!

men je pa končno nehal bit malo slabo, še vedno vedno vedno vsake toliko časa mi za slabi, da ne vem ali bom šla bruhat al pa ne!

pa še nekaj me zanima, k sem imela prvega otročička nisem rabila nobene nosečniške cunje, ker je bil poletje in sem pač imela obleke - krila,  zdaj bo pa bolj zima pa me zanima kje se da dobit kakšne poceni cunje za nosečnice???user posted image user posted image user posted image user posted image

polna luna
: moje sožalje. vendar vedno po dežju posije sonce, zato vso srečo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil janci10 -- 11.10.2008 15:40:41 >

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
11.10.2008 17:28:53   
polna_luna
draga dekleta, hvala vsem za spodbudne misli in lepe želje user posted image
Res mi vsaka pozitivna misel veliko pomeni - si ne bi mislila prej...

Jaz kar še vsak dan malo prečekiram, kaj se dogaja z vami ...

Kot rečeno, po novem letu pa novim zmagam naproti :)

V življenju ni naključij...
Vsaka stvar je za nekaj dobra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.10.2008 19:05:49   
Poloma
Hej hej :)

Evo moje drugo javljanje po 100 letih :) No vas pa redno prebiram, kar je tudi nekaj vredno...

Bila sem na prvem pregledu - plod je velik 10 cm in sem 8 tednov noseča. Je pa to moja prva nosečnost oz. moj prvi otroček, tak da če se bo dalo kateri ukvarjat z seznamom naj me prosim dopiše. Za nuhalno pa bom še poklicala :)

Sicer pa je počutje ok, edino včasih me kaka slabost daje - ampak nič tragičnega :)

Lepo se imejte in uživajte v teh lepih trenutkih!

P.S.: Polna_luna user posted image  - ne obupat in sigurno tudi zate pride sonček :)

(odgovor članu polna_luna)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.10.2008 21:07:27   
Anonimen
Hejla...otročki pa pridno rastejo, vidim. Lepo. Tud moj/a najbrž. Pregled imam šele začetek novembra in me grozno firbec matra, kako izgleda ta naš/a mali/a. Slabo mi še vedno (zaenkrat) ni. Včasih se edino malo čudno počutim. Drugače pa me je prestrašila ena čudna sluz z roza nitkami. Prejšnji teden, pa je minilo, pa danes spet, pa je videti, da je spet minilo. Upam. Kakšna ideja, kaj je to?

(odgovor članu Poloma)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
11.10.2008 21:44:46   
Leela
polna luna user posted image .

Anonimna junijka. Moj G je rekel enkrat, da je v zgodnji nosečnosti vse mogoče. Tako, da ne preostane drugega kot čakati. Eno user posted image  tudi zate.

Majch. Jaz imam malo rjavega izcedka pa mi je G rekel, da je to normalno in da bom imela izcedke celo nosečnost. Po moje se ti je izluščila sluznica in še par nitk zraven.

Baba84 jaz sem z notranjske, iz PO, sem priseljena, ampak tudi prej sem bila notranjka.

lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
12.10.2008 10:59:56   
Maj_taj
Poloma veliko sreče, čestitke za 1. pregled. user posted image Verjetno si mislila, da je plod velik 10 mm?

janci10 nosečniška oblačila dobiš v h&m, zari, c&a,...zraven otroških oddelkov ponavadi. Za kaj več pa moram tudi sama raziskat. ;)

polna_luna verjemi, zelo hitro se boš javila na forum z novimi podvigi, kot so user posted image !!! user posted image

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 959
12.10.2008 12:57:59   
majuška10
Takoooo krasen vikend, jst pa s postle ne morem grrrrr!!!! Moja značilnost, da je treba zbolet takrat ko ni treba!!!!!!!
Lepo se imejte, pa čim bolj izkoristite tale sonček.
papa

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.10.2008 13:13:59   
maja1488
Zunaj je ful lep sonček, mene pa že kar skrbi, ker me je ene parkrat tako zabodlo v trebuhu, da sem se kr zvila od bolečine. A je imela katera kakšno izkušnjo?

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 961
12.10.2008 20:18:37   
baba84
maja tudi mene je že tako zabodlo, kakšne 2-3 tedne nazaj se pravi nekje v 8tednu, pa ni blo nč narobe tud pri tebi verjame, da bo vse okej, zdej me tudi špikne samo bolj na kratko in manj boleče mislim, da je samo raztezanje maternice, če pa te preveč skrbi in se ti zdi premočno pa pokliči g. in mu povej, on/a bo že vedel kaj in kako in če bo treba se boš šla pokazat! srečno!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.10.2008 20:42:26   
mayflower
Danes smo en lep del dneva preživeli zunaj na toplem sončku.
No, jst imam s pritiskom glih kontra težave. Imam namreč zelo nizkega. Ta teden sem bila precej švoh v službi, pa sem malo posumila, da imam spet nizek pritisk. Ga danes zmerim 98/65. Pa sem spila tri kave, ker drugače sploh ne morem živeti.
Joj-zredila sem se že en kilo in pol. Imam tako velik trebuh kot prej v 5. mesecu. Čudi me, da me še nihče ni vprašal, ali sem noseča. Verjetno se bojijo zadrege- enega pol leta nazaj sem se namreč zredila kako kilce in so me vsi spraševali če sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image Nestrpno odštevam dneve do 13.tedna....

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 963
12.10.2008 20:49:44   
Leela
maja1488 mene ponavadi špikne, če se na hitro premaknem. To so ponavadi vezi. Če te skrbi in zgleda, da je pri tebi bolečina bolj močna pojdi k G.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 964
12.10.2008 21:02:50   
mary12
Tudi mene špikne če se prehitro premaknem, drugače pa ni kaj hujšega. Sem pa začela še z nosa krvavet. Očitno mam preveč krvi. V glavnem mam skoz probleme, ampak so zj tko mali, tako da jih z lahkoto preživim.  Mam občutek da mi bo slabo, ampak  ostane sam pri občutku. Zato sem bl občutljiva ampak me moj hvala bogu šteka. Od kar sem imela rjav izcedek ne upam seksat. Zdaj bo že en teden. Sem rekla da počakam še en teden, poj bom pa upam da zbrala pogum. Sj vem da verjetno pretiravam, ampak taka sem. 

Držte se punce.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 965
12.10.2008 21:30:57   
copka
Ojla, majcice!

Tudi pri meni vse v redu. Me pa zanima, ce se katera vsako jutro bruha? Jaz obvezno, ce ne se ne pocutim ok. Sem se pa cez vikend pogovarjala z razlicnimi zenskami in vse so pravile, da so mogoce 6x bruhale med nosecnostjo. Vem, da je odvisno od nosecnosti in od zenske in da nismo vsi po istem kalupu. Ampak tako za tolazbouser posted image - ali se kaksna vsak dan bruha?

Jutri grem na Nuhalno. najbolj se veselim zato, ker bo moj koncno videl malega "v zivo", ne pa samo iz slikice UZ.

Lep pozdravcek vsem

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.10.2008 7:18:31   
mucka25
copka nikar se ne sekirat, ker bruhaš. jaz sem prvo nosečnost preživela v prvem trimesečju na Wc-ju, nisem skor nič obdržala v sebi, zdaj je pa tud isto. Zarad tega sem tud enih pet kilc zgubla. Važno pa je, da velik piješ, tako po žlički, če ne moreš drugače in vseeno se prisili kaj pojest, bo slabost mal manjša oz kar mine za tisti čas, ko ima želodček delouser posted image . Pa saj to bo hitro minilo boš vidla. Pa velik sreče na nuhalni, bo tvoj možek prov vesel, ko bo videl bebico. Moj je bil pri prvem skor zmer zraven in je bil bližje ekranu kot jaz, zdaj pa tud komaj čaka, da vidi najine dvojčke. Pa se mi tud zdi, da se G mal bol posveti UZ, če so možje zraven.

Mam pa zdaj tud mal občutek, da se me je lotil en prehlad, smrkam in kašlam. No sej ni čudno, ko pa skor nič ne počivam in sem s tamalim skoz zunaj, pa na sprehodu. Pridem domov kot kakšna cunja.

Ostale pa pazite nase in čuvajte svoje zakladke.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.10.2008 7:35:32   
alijana
Pozdravljene.

Čez vikend se vam nisem uspela nič javiti. V petek sem imela pregled in UZ, kjer sem videla svojega user posted image . G. je rekla da je tokrat vse vredu. Sem si kar oddahnila. Me je pa vseeno obdržala na bolniški do 3. meseca, torej do začetka novembra.
Mi je pa čez vikend bilo precej manj slabo kot prejšnje dni.  Še vedno pa ne prenesem sladkarij in kapučina (prej sem ga zelo rada popila - 1 skodelico na dan).
Videla sem da ste se pogovarjale o strijah. Jaz jih v prvi user posted image  nisem imela, sem se sicer mazala s kremami, a je verjetno tudi odvisno od kože. Kaj se katera že maže s kremami? Jaz sem se v prvi user posted image  začela komaj v 4.mesecu, vendar imam sedaj takšen trebušček kot v prvi user posted image v četrtem mesecu.

Želim vam lep dan, uživajte na sončku in naberite vitamina D. Midve s hčerkico bova sigurno šli na sprehod.

Lp, Alijana.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.10.2008 8:53:07   
Anonimen
strije: to je en velik vprašanje jz sem se v prvi nosečnosti začela mazat v petem mesecu, pa sem jih v sedmem mesecu dobila ful stij, tko da zdaj je že narejen škoda, mazat sem se že začela ker imam ful suho kožo, sam se ne bom nič sekirala če jih še kaj dobim!

jaz sem tud iz notranjske, mislim da nas je kar nekja!

jaz kave nisem pila že tri tedne, ker mi je po njej še bolj slabo, se bom saj odvadla jo tojk pit namreč prej sem jo spila tud štiri na dan

berem da ste bile skoraj vse že na nuharni, jaz pr prvem nisem bila, pa me zanima kako to sploh izgleda!

lep pozdravček

< Sporočilo je popravil janci10 -- 13.10.2008 8:55:37 >

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
13.10.2008 9:01:15   
nena22
No pa en zelo lep danuser posted image

nisem ravno nova uporabnica sem pa nova user posted image  in vas lepo pozdravljam. razlog za kasno javljanje je v dveh SS lansko leto in odstranitvi septuma jan letos. ampak to je že pozabljeno in gremo v nove bojeuser posted image  sem stara 23(kmalu 24) iz LJ in to je moja 3nosečnost. NS imam 28.10. pri Pušenjaku v Dravljah naslednji pregled pa 4.11. PDP 7.5.2009user posted image user posted image user posted image . vas zelo redno prebiram, a od sedaj naprej se bom pa tut dopisovalauser posted image . sem na študijskem dopustu za pripravo na strokovni izpit, pa se ravno odpravljam v boj za nove hlače, ker me pas vztrajno zapuščauser posted image , pa sem še dolgo čakala saj sem že v 11tuser posted image .

za mazanje trebuškota uporabljam kar navadno Niveo, ker mi še najbolj diši-da ne omenjam kaj vse mi smrdiuser posted image -kupujem stvari na podlagi tega kako mi dišijouser posted image .

user posted image vidim da se nekatere že poslavljajouser posted image od nas-nasvet, ki bi tudi meni prikrajšal ure joka. . . . je, da zahtevaj, da te G ornk pregleda pod UZ....(+pove histološki izvid tvojega SS). mi je zelo žal da se je to moglo zgodit, verjemi pa mi da prej ko se je zgodilo bolje je-veliko se pogovarjaj o občutkih s partnerjem, ali pa na ringaraji-je lažje.

papa, nena 

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.10.2008 9:03:43   
alijana
Janci10: Nuhalna zgleda takole kot običajen UZ, s tem da ti pove če je tekočine v mejah normale, in ni možnosti, da bi prišlo do kromosomskih napak. Jaz sem pri prvi user posted image  bila, in se moram v tem tednu naročiti, grem tudi tokrat. Zanimivo mi je bilo tudi za to, da je moj mož lahko videl user posted image  v trebuščku, ker moja G. ne želi, da je partner na UZ prisoten.

Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.10.2008 9:52:45   
ella.
Dobro jutro, majčice,

najprej Polna_luna, drži se in seveda ASAP v nove zmage...baje je šansa, da se to ponovi, zelo majhna. Mislimo nate, ti pa tudi kdaj daj na nas...

mene tudi kdaj špikne v spodnjem delu, baje je to zato, ker se napenjajo mišice, ki držijo maternico in ki prej niso NIČ delale, zato so malo boge na začetku nosečnosti...
Slabo mi je tudi še, čeprav v knjigah "obljubljajo", naj bi slabosti začenjale izginjati po 10. tednu. Je pa dobro vsaj to, da ne bruham.
Za jesti mi diši vse :) Še tisto, kar mi prej ni, se mi zdi, da sem se zredila že za ene 3 kg. Mi pa smrdi deodorant od mojega dragega, ki me je prej prav privlačil ;)

Glede krvavitev pravijo, da se nikoli ne ve, kako nevarne so lahko oz. lahko pomenijo kaj resnega, zato je najbolje ne preveč se obremenjevati, ker itak ne moremo nič narediti napram temu. Sem tudi jaz imela manjši rjav izcedek v 6. tednu, pa je vse ok.

Imejte se lepo, danes bo sonček tudi v Ljubljano pokukal. Samo meglo mora premagati user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.10.2008 9:54:00   
copka
mucka25- se ne sekiram prevec, saj v koncni fazi bruham "samo" zjutraj ko vstanem, potem se pocutim super in lahko jem in pijem vse. Kg pa se ne grejo gor.user posted image  Zaenkratuser posted image  Siicer pa pravim, ce bi morala biti to vsa slabost cez celo nosecnost oz. tudi v naslednjih, sedaj podpisem, ker se mi res smilijo tiste, ki po cele dneve samo bruhajo. 

Nuhalna- se dela cez trebuh, a ne? Tudi jaz se veselim, da bo moj videl malega. Me zanima reakcijauser posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.10.2008 10:09:09   
Anonimen
Dobro jutro!

Megleno tu pri nas, a naj vam bo sončno, saj imate svoje sončke pod srčkom. Moj sonček me tudi greje. Komaj čakam, da ga vidim (morda njo). Sem izvedela, da bo kolegica tudi mamica le nekaj dni pred mano. Kakšna gužva! No, ja morda se pa celo dobiva v porodnišnici. LOL.

V glavnem sem še vedno super, imam pa občutek, da se trebušček počasi veča. No, mojuser posted image vsak prost trenutek preverja, kako najin sonček napreduje. user posted image Prav luštno je. Mislim, da bo odličen očka. Presenetil me je že s tem, koliko se ukvarja s svojim nečakom in kako je navdušen nad njim. Kaj bo šele sedaj!

I couldn't be more happy!

Mejte se!

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
13.10.2008 12:25:35   
Anonimen
živjo

jaz sem pr svojem videla, že pr prvem otroku, da bo super očka, ker je jokav ko sem mu povedala da bo postal očka, pa ne od žalosti ampak od sreče! in res je super očka, se pozna da je imel ljubeče starše! od razlike od mojih, ki niso poznali pokazat kakšna je  ljubezen! no saj niso sami krivi moja mati je pri devetnajstih ostala brez staršev imela pa je tri mlajše brate in mlajšo sestro pa še ostarelo teto, ki je samo toliko pomagala da so imeli topel obrok ostalo pa da je kmetija preživela so mogel ustvarit sami otric! oče pa je spet druga pesem, njegovega očeta so upili po drugi svetovni vojni, tako da je njegova mama ostala sama z dvema otrokoma! ni ji bilo lahko zato sta oče in njegov brat morala začet delat že pri njunih petnajstih letih!
zato moja starša nikoli nista znala pokazat kaj je ljubezen! ko sem spoznala moža in me je peljal spoznat njegove starše sem bila osupla brez besed ko sem videla kako se njegova starša objemata in kažeta kaj se imata rada!
zato vem da sem v dobri družini in nikoli me ni sram vprašat, če kaj ne vem
laubezen, spoštovanje, to je glavno, ki jo mora imeti družina! če se starši nimajo radi potem se tudi otroci nimajo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.