|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
13.10.2008 12:29:59   
ledenka
punce, kdaj nam bodo bušiji narastli? user posted image  sem šla ta vikend malce pogledat nosečniške cunje... kako žalost imata C&A in H&M user posted image  vse neke temne barve in nič izbire, neki je še kar poletno

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.10.2008 12:43:25   
maja1488
Meni je že kr zrastel, če pa še kej pojem pol pa sploh...peti mesec :)
Jaz še nisem šla nič gledat, ker se mi zdi, da bodo tele kavbojke še za kak teden. Grem pa naslednji ponedeljek v LJ tako da mogoče kaj skočim. Sem gledala od popka kolekcijo na netu in mi je ful všeč. Pa v la vie je za pogledat in v tisto trgovinico v btc-ju. In v premaman v emporiumu, pa benetton. Tam sem v prvi nosečnosti kr nekaj kupila, pa sem bla zadovoljna pa še ni nevem kako drago.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.10.2008 15:24:51   
alijana
Pozdravljene,

jaz priznam, da sem že potegnila iz omare stare nosečniške hlače iz prve user posted image , ker se tako v bolj udobnih (preko trebuha) res bolje počutim. Tako da bom čez kakšen teden šla gledati nove obleke za user posted image .

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.10.2008 17:54:38   
majuška10
ojla punce.
ker ste glih pri temi nosečniških cunjic, se bom še jaz priključila debati. namreč še nisem nič nabavljala v tej smeri, sem pa že prejšnji teden občutila tiščanje okrog trebuščka in mislim da bo treba kar hitro v nabavo. Trenutno sem še vedno na bolniški zaradi viroze, vsak dan imam vročino 37,5 in sem prav brez energije.
Spomladi sem bila na lovu za nosečniške cunjice s sodelavko, in vem da je ona takrat v benettonu ogromno nakupila, imeli so res luštne stvari, take živahne in vesele barve, je pa res da je nakupovala za poletni čas in je to čisto drugače, upam da bo tudi za nas "zimske" nosečnice dovolj izbire, in ne samo siva in črna. Malo sem pregledala tudi spletno stran od trgovine popek in se mi zdijo zelo luštne stvari.
Drugače pa kako ste kaj? vidim da nas je na seznamu vedno več :-))
no, lp

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.10.2008 18:08:58   
ledenka
sem ravno pogledala na popkovi strani, pa to majo še poletno kolekcijo user posted image  vsaj pri hlačah in krilih.

v katerem benettonu pa imajo zadeve? se moram očitno v BTC spravit, pa sem takoooo lena popoldan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.10.2008 18:24:12   
majuška10
Ledenka, glede nosečniških cunjic, vem, da jih imajo v  Benettonu v Emporiumu v LJ.  Za drugje pa ne vem, takrat sva s sodelavko zgolj po naključju ugotovile, da ima tudi benetton nosečniško kolekcijo, ma se je splačalo.  Vem pa da je zraven benttonovega kotička še nekaj teh blagovnih znamk z nosečniškimi cunjami, sam se ne spomnem točno. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.10.2008 20:02:13   
maja1488
Benetton je v emporiumu, zraven pa še premaman.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.10.2008 20:49:02   
copka
user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED    NS

01.05. 
user posted image Carpe diem     (1.user posted image , ?user posted image ) 15.10.   20.10.
user posted image ella.                (?.user posted image , ?user posted image )          ?           ?

user posted image Maj_taj          (?. user posted image  , ?user posted image  )        ?          ? 
user posted image FLASK_A         (2.user posted image  , 1user posted image  )      18.9.     ? 
user posted image PC Baby          (?.user posted image  , ?user posted image  )          ?           ?

user posted image  Pikicapokica6    (2.user posted image , 1user posted image )    12.11.      21.10.

02.05. 
user posted image  vanilla          (1.user posted image , 0 user posted image )     24.10       24.10
 user posted image copka              (2. user posted image , 0user posted image ) 12.11.

04.05. 
user posted image Rosi*      (1.user posted image , 0user posted image )       02
.09        14.10.    

05.05.              

user posted image Maj09(28.let)   (3.user posted image , ? user posted image )      ?            ?
user posted image baba84          (2.user posted image  , 1user posted image )     03.11    23.10
user posted image A  user posted image               (?. user posted image  , ? user posted image )         ?           ?

06.05. 
user posted image girly               (1.user posted image  , 0user posted image 7.10.        ?
user posted image polna_luna     (?.user posted image  , ?user posted image 12.09.      27.10.

07.05.
user posted image piikapolonica  (?. user posted image , ? user posted image )          11.09.       ? 
user posted image heln               (?.user posted image , ?user posted image )      27.10.   27.10.

08.05 
user posted image Anonimnauser posted image       (2.user posted image , 1user posted image )       6.11.      20.10. 
         (mucka25) 
user posted image Leela            (2.user posted image , 1 user posted image )    9.10.              ? 
 user posted image pena              (?. , ? ) 10.10.   27.10.
09.05.
user posted image mani2               (2.user posted image , 1user posted image )     30.10.       27.10.
user posted image andrejka_237  (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.         ?
user posted image mayflower       (2.user posted image  , 1user posted image )    377.10     3.11.
user posted image BarbyD          (2.user posted image , ? user posted image )            ?       ?

10.05.

user posted image  psaša              (2.user posted image , 1user posted image )       7. 10.        ?
user posted image Auser posted image          (2.user posted image , 0user posted image )    18.9.  15.10.           
user posted image BIA79             ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.            ? 
user posted image majuška10     ( ?. user posted image , ? user posted image )     1.10.          ?

11.05. 
user posted image rožmarin    ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.         ? 
user posted image ledenka        (1.user posted image , 0user posted image )      14.10.         5.11.
12.5.

user posted image  mary12           (?.user posted image , ?.user posted image )        7.10.         ?
13.05. 
user posted image mica77          (?.user posted image , ?.user posted image )        ?           ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image     (?.user posted image , ?user posted image )          ?         ? 
user posted image  ptejka           (?.user posted image , ?user posted image )          9.10.            ?
user posted image Anonimna user posted image     (2.user posted image  , 1user posted image  )    14.10.         ?

15.05.
user posted image anonimna      (?user posted image , ?user posted image  )       15.10.       ?

user posted image  alijana        (2. user posted image  , 1user posted image )     21.10.         ?

16.05. 
user posted image AKPuser posted image    (3.user posted image , 2user posted image )          6.10.           ?
user posted image sibirka       (1.user posted image  , 0user posted image )    3.11.        4.11.

17.05.
user posted image rozcaa       (1. user posted image  , 0user posted image )     6.10  in 21.10  ? 
user posted image taškica      (3.user posted image  , 2user posted image  )       ?                 ?

18.05
user posted image Anonimna     (3.user posted image , 2user posted image )            15.10.        ?
user posted image tija75            ( 2user posted image , 1user posted image )          26.9.           ?

19.05. 
user posted image U_SURDI      (3.user posted image , 0user posted image )       13.10.           ? 
user posted image cebelica82      (1.user posted image  , 0user posted image  )        9.10.           ?
20.05.
user posted image
lananai          (1.user posted image  , 0user posted image  )            13.10.               ?
21.05
user posted image  BIA79                ( ?.user posted image , ? user posted image )     3.11.            ?

23.05. 
user posted image Agrojuhica             (?.user posted image , ?user posted image )      ?               ?

22.05. 
user posted image Poloma           (?.user posted image  , ?user posted image  )          3.10.       ?

24.05
user posted image anonimna            (?.user posted image  , ?user posted image  )        ?      ?

25.05. 
user posted image pokica_              (1.user posted image  , ?user posted image )        1.10.       ? 
user posted image tea         (3.user posted image  , 2user posted image )            ?              ? 
user posted image five             ( ?.user posted image  , ?user posted image  )       ?      ? 
user posted image  mojmaček      (2. user posted image , 1 user posted image )     ?           ? 
user posted image  pikonina          (1. , 0 )     20.10.          ?

29.05.
user posted image  Majch         (0.user posted image , 0user posted image )        ?               ?

XX.05.
user posted image Anonimna      (?. user posted image , ?user posted image )        ?             ?
user posted image žanka(32 l.)   (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09            ?        
user posted image Katha            (1.user posted image  , 0user posted image )        2.10             ?
user posted image  annya            (?. user posted image , user posted image ? )          ?               ?
user posted image Lalica 1      (?. user posted image  , user posted image ? )      26.9.           ?
user posted image Rebeka_             ( ?. user posted image ,user posted image ? )          ?               ?

SKUPAJ user posted image :61

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil copka -- 13.10.2008 20:57:55 >

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.10.2008 20:52:36   
copka
Jupi, uspelo mi je usposobit seznamuser posted image

Sedaj pa vas prosim za malo potrpljenja, da ga uredim z najnovejsimi podatki. Bom pa tudi zelo vesela, ce si katera zeli urejat seznam. 

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.10.2008 7:44:36   
mojmaček
user posted image Hojla,  meni dajte prosim popravit PDP na 30. MAJ.   Ene 3 x sem že proslila da mi ktera popravi.  Sploh ne vem kako so me uvrstili na 25?  

Hvala user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.10.2008 8:21:34   
U_SURDI
Ojla majčice!
Pa je za mano že spet en pregled. MOje bitjece je veliko pskoraj 2 cm in se že vidi glavica in nastavki za rokice in nogice (slikco sem dala v moj album tako da si jo lahko ogledate). Tako sem vesela. Je pa G prestavila PDP na 16.05.2009.
Drugače pa je sedaj moj naslednji pregled 27.10.2008. Joj komaj je za mano, pa že komaj čakam naslednjega.
Drugače pa sem OK, slabosti ni več, oz. čisto male so še dopoldanske pred kosilom. Drugega pa ni....aha edino to, da ponočiu čisto nič ne spim. Groza stalno se nekaj premetavam....

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.10.2008 8:22:35   
cebelica82
lep pozdrav še malo od mene....se redko oglašam, berem pa vas redno....glede seznama, NS imam 3.11, PDP še nisem ziher, ker mi prvič ni povedala, bo pa tam nekje, 19.5...zaenkrat. moram reći, da sem presenečena, da me je slabost skoraj obšla, parkrat je bilo sicer hudo, a bruhala nisem...sem ena izmed sreč, ki očitno nimajo težave s tem...upam, da bo tako tudi ostalo.
sem na prvem pregledu pozabila slikico, pa komaj čakam, da jo dobim, upam, da jutri, mi mora ginekologinja pripravit knjižico, da jo lahko pridem iskat, pa pol vse dobim...
drugače se pa ne morem rešit smrkanja in bolečega grla,...mam neko alergijo in ker zdaj ne smem jesti alergenov, je prav hudo...no bo že bolje

malo sem si vzela čas danes, je tak megleno jutro v lj....

lepo se mejte, pa pazite nase!

user posted image user posted image

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.10.2008 8:25:11   
cebelica82
živjo, U_SURDI..zgleda, da sva skupaj pisaleuser posted image
ja lepo, da je vse vredu...meni je tudi rekla, da bo najbrž kaj prej, mogoče se spet srečave pri 16.5  user posted image user posted image

mi smo tudi že skoraj 2 cm veliki, tak da bo najbrž res kaj prej

maš pa kar pogoste preglede, jaz mam naslednjega komaj 13.11??

se mi zdi tak dolgo...

se slišimo

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.10.2008 8:30:24   
U_SURDI
čebelica82 ojla---jaja zgleda da bodo najini malčki kar pohiteli k že zdej tok rastejo. Ja preglede imam na 14 dni vsaj do 13 tedna, ker sem imela prej dva ss in me sedaj bolj pazi in gleda, kar pa mi tui ustreza, ker čakati 4 tedne je cela večnost. Že sedaj komaj čakam da mine 14 dni da spet vidim mojo pikico malo.... jojj..... kok je cortek.
Drugače pa sem se naročila tudi jaz na NS pri dr. Strahovi in jo imam 06.11..Prosim punce katera obnavlja seznam da notri vstavi še ta datum.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.10.2008 8:48:46   
alijana
Dobro jutro še iz moje strani.

U_Surdi: tudi jaz se premetavam ponoči in malo spim.

Na pregledu mi je določila pdp 12-5-2008, tako da prosim za spremembo (sedaj sem zapisana pod 15-5-2008).

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.10.2008 8:49:36   
Lalica1
Samo kakšen dan ne spremljam naš klepet, pa sem čisto v zaostanku....

Maja1488 sem kar vesela, da si omenila svoj trebušček. Tudi jaz po koncu dneva izgledam kot, da sem v petem mesecu. Nosečniške hlače nosim že kakšen teden, ker se veliko boljše počutim. Sicer pravijo, da je v drugi user posted image  trebuh prej večji, ampak jaz sem ga imela že v prvi kot balon. So vsi mislili, da bosta dvojčka user posted image . Sem pač take narave, da postanem malo večji človek...

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.10.2008 9:12:57   
maja1488
Sem pač take narave, da postanem malo večji človek...

Haha jst tudi. Ratam cela kot slonček.

Mene pa spet ni na seznamu user posted image . Jaz tudi komaj čakam pregled, pa imam NS šele 6.11., pregled pa 17.11. Pri nas naročajo na 6 tednov, če je vse OK. Ko se spomnim, ko sem bla prvič noseča, sem tudi vsa evforična hodila na preglede in potem še par dni sam o tem razlagala. Pri drugem pa niti nimaš tolko časa za razmišljat o tem. Seveda se veseliš in si srečen ampak ni takega navala čustev kot pri prvem otroku. No vsaj pri meni.
Jaz grem v ponedeljek v lov za nove hlače, ker imam  en izpit v LJ, pa bom izkoristla popoldan zase.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.10.2008 10:08:30   
ledenka
pa še moje poročilo z današnjega pregleda user posted image

smo veliki 3 cm, smo spali user posted image  (po mami). železo imam ok, urin je tudi ok (ob pol petih sem vstala za wc in potem sem morala še tisto posodo razpakirat, po poti pa se mi je itak pol razlilo - še dobro, da sem mela v vrečki), ta teden se moram spravit do laboratorija za krvne preiskave, bom šla po moje kar jutri med kosilom user posted image  NS je 5.11., za naslednji pregled se bom pa zmenila takrat, ker grem tudi na NS k moji G

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.10.2008 10:27:38   
ella.
dobro jutro, bejbulke,

joj, kok je fino slišati, da vse štima, da deteta rastejo in z njimi tudi me mamice :)
Vsem čestitam za super preglede, mi kar sline cedite, tako da komaj čakam svojo NS v ponedeljek. Se zavem, da si večkrat predstavljam svojo malo žabico tam v trebuščku, kako plava in prevale dela in bi jo tako rada videla tudi v živo user posted image

Moj trebušček je tudi že opazen, verjamem pa, da ne zaradi 5 cm bitjeca, ampak ker skos skos skos neki jem :)
Tudi jaz že čekiram trgovine za nosečke, Popek ima bolj malo na izbiro, Zara tudi ni ravno založena, Benetton nekako prednjači vsaj po raznolikosti stvari, HM se mi zdi, da ima največ ta hip. Moram pa še v Baby center in Kepico. Tako, sem reportirala še o sebi malo.

Uživajte v rasti. otrokovi in svoji user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
14.10.2008 10:32:26   
lananai
Jst sem tudi imela pregled včeraj. Vse OK, mali je med pregledom spal, tud če ga je malo porukala, da bi ga zbudila. user posted image  Naročiti se moram na NS v Dravlje, naslednji pregled pri moji G pa imam šele 21.11.
Vse ste tko evforične, jst pa še ne dojemam, dokler še ni trebuha. Sicer sem si dvojne nosečniške hlače že sposodila od prijateljice, ma jih zaenkrat še ne rabim. Moj je pa že prav neučakan - pravi, da vse skupaj predolgo traja in da bi mali/mala že moral/a že biti tu! user posted image  Jst pa pravim, naj kar ostane noter 9 mesecev, da se jst pripravim na to. user posted image
Kaj pa spol, se vam kaj dozdeva, kaj bi lahko bilo? Meni se zdi, da bo punčka, hihi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
14.10.2008 10:52:08   
annya
Pozdravljene majčice user posted image  
Za mano je prvi pregled (včeraj), uradno sem noseča 10t, čeprav bi kao po menstruaciji naj bila že 11t. Naredila mi je vaginalni ultrazvok, nekaj časa bila tiho potem pa...da se ji je zazdelo da vidi dva,nato še gleda,ker sem pa imela polni mehur vidljivost baje ni bila najboljša...žal nisem vedela da ne sme bit poln,ker sem komaj čakala da pridem na pregled, tako da za te zadeve ni bilo časa user posted image   No kasneje je ostala pri enem. 27.imam NS in že spet komaj čakam, da vidim kaj bo rekla ali je eden ali sta dva user posted image user posted image ?? Je mogoče imela katera podoben primer?? No drugače bi naj imela PDP 3.5.2009 ampak bomo še morali počakat, do naslednjega pregleda, ki pa je 11.11. user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 996
14.10.2008 11:03:22   
Anonimen
punce en lep pozdravček še od mene

jaz sem imela tudi včeraj pregled in je vse ok! PDP imam 23.5. 2009!
UZ imam 24.10. naslednji pregled pa imam 04.11. do takrat pa sem na bolniški ker mi ful dol tišii!

l.p.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
14.10.2008 11:27:57   
girly
Copka, hvala ker si posodobila seznam, ampak mene si spet nazaj na 6.5. dalauser posted image , čeprav sem že prej popravila, da imam PDP 7.5. Tako, da prosim, če me premakneš na 7.5. THX

Sicer pa pri nas vse ok, slabosti so vedno manjše in vedno manj časa trajajo. Počasi tudi sama dojemam, da sem res user posted image  user posted image .

Lepe pozdravčke!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
14.10.2008 12:33:27   
copka
SEZNAM

zavedam se, da so napake. Prosim za razumevanje, saj sem skopirala star seznam, ki ga je ze predcasno mani2 posodobila, ampak le-tega nisem uspela prekopirat in sem skopirala enega starejsega. Danes nimam casa uredit seznam, bom jutri.
Si bom vzela veliko casa, saj se nas je nabralo malo morjeuser posted image  

pozdravcek vsem user posted image  in user posted image .

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 999
14.10.2008 13:26:34   
lananai
Jst ga pa probavam skopirat - sem ga že popravila - pa mi noče.
Javlja napako. user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.