|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
9.1.2009 10:14:55   
SANEK1
Evo, Živin kotiček pa zgleda nkek tak, s tem da ima zdaj večjo posteljico:

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
9.1.2009 10:19:44   
FLASK_A
Dudica, kaj pa vemuser posted image Mal še počakaj, da se ti kaka ideja utrneuser posted image Sej če zdaj kaj narišete, lahko potem še vedno prebarvate... Pa date kake nalepke gor, da ne bo tako prazno, al pa posterje (če bo mali že tolk star). Kaj pa vemuser posted image Mogoče pa narišite kak manjši lik, ki se ga da hitro prekrit s čim...
Če je zdej imel Puja, pa mu rihtaš novo sobico mu pa le daj kaj novega, mu bo zanimivouser posted image A tale prihajajoči user posted image bo pa pujevo sobico prevzel?

Jeeej Sanek, lepouser posted image user posted image user posted image Kaj praviš, da ste štirje v isti sobiuser posted image Vsaka čast! Men bi blo ful težko...

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 9.1.2009 10:23:25 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
9.1.2009 10:26:28   
petra a
user posted image čestitke za lepe sobice in lepe kotičkeuser posted image

pri nas ima Tjaša svojo sobico, s tem da jo bo od maja mogla deliti...je že tako

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
9.1.2009 10:29:05   
lananai
FLASK_A, a ti si to na kak list gledala al si imela diaprojecijo na steno? Ker samo za na list gledat se mi zdi težko, ker je tko velika slika. Jst po moje ne bi imela prave predstave. Mi je pa všeč slikica, mogoče se bom tud jst česa podobnega lotila, ko bomo imeli svojo bajto in si bo mali lahko svojo sobo privoščil. user posted image  Bom pa probala kak drug motiv izbrat, ker vidim, da je medvedek Pu kar popularen trenutno... user posted image  Kakšne so pa to barve, s katerimi si risala? Si jih kaj mešala?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
9.1.2009 10:32:09   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jeeej Sanek, lepouser posted image user posted image user posted image Kaj praviš, da ste štirje v isti sobiuser posted image Vsaka čast! Men bi blo ful težko...

Ja saj jaz si tudi ne znam predstavljat kak bo to izgledalo...ti poročam čez 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
9.1.2009 10:36:08   
Dudica1

Dudica, kaj pa vemuser posted image Mal še počakaj, da se ti kaka ideja utrneuser posted image Sej če zdaj kaj narišete, lahko potem še vedno prebarvate... Pa date kake nalepke gor, da ne bo tako prazno, al pa posterje (če bo mali že tolk star). Kaj pa vemuser posted image Mogoče pa narišite kak manjši lik, ki se ga da hitro prekrit s čim...
Če je zdej imel Puja, pa mu rihtaš novo sobico mu pa le daj kaj novega, mu bo zanimivouser posted image A tale prihajajoči user posted image bo pa pujevo sobico prevzel?

ja dojenček bo mel to zdajšnjo sobico,pa se moram še odločit kako bom s temi slikcami in nalepkami,tavelik pa se preseli v eno sobo naprejuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
9.1.2009 10:37:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

FLASK_A, a ti si to na kak list gledala al si imela diaprojecijo na steno? Ker samo za na list gledat se mi zdi težko, ker je tko velika slika. Jst po moje ne bi imela prave predstave. Mi je pa všeč slikica, mogoče se bom tud jst česa podobnega lotila, ko bomo imeli svojo bajto in si bo mali lahko svojo sobo privoščil. user posted image  Bom pa probala kak drug motiv izbrat, ker vidim, da je medvedek Pu kar popularen trenutno... user posted image  Kakšne so pa to barve, s katerimi si risala? Si jih kaj mešala?

Na A4 sem narisala lik (gledala slikco na netu pa sama na list narisala), pol pa s svinčnikom na steno. Barve so zidne, čisti pigmenti, v katere sem mešala belo (če je bilo potrebno). Sem pa res imela pručko pol za barvanjeuser posted image

Ja, komot lahko izbereš kej drugega! Men sta medo in tiger všeč, pa sem to dala. Barve so ful dobre, še posebej pri tigru, ker je ful kontrasta med oranž in črno.
Sej pravim, zdej me pa že nekej časa srbi pingvinja dežela. Mogoče... Sam ne zdej, imam čist preveč dela in sem čist preveč raztresena da bi kej nastalo iz tega projektauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
9.1.2009 10:39:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Ja saj jaz si tudi ne znam predstavljat kak bo to izgledalo...ti poročam čez 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

user posted image OKuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ja dojenček bo mel to zdajšnjo sobico,pa se moram še odločit kako bom s temi slikcami in nalepkami,tavelik pa se preseli v eno sobo naprej

No pol imaš pa ful izbire! Lahko mu narediš kej lepega in novega. Pu je za "tamale"user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
9.1.2009 10:40:52   
Dudica1
ja sej najbrž maš pravuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
9.1.2009 10:42:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

sanek1:
mi bomo tud 4 v eni sobi, si ne znam predstavljat kako bo, ampak bo že moglo bit ane! drugače si mi rihtamo stanovanje na podstrehi, samo kolikor hitro to gre, letos zagotovo še ne bomo goruser posted image na podstrehi bosta imela otroka svojo sobo, komaj čakam!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
9.1.2009 10:42:26   
lananai

Na A4 sem narisala lik (gledala slikco na netu pa sama na list narisala), pol pa s svinčnikom na steno. Barve so zidne, čisti pigmenti, v katere sem mešala belo (če je bilo potrebno). Sem pa res imela pručko pol za barvanjeuser posted image

Potem si pa pridna, da ti je tko lepo ratalo. Sej meni je tale tiger tud ful simpatičen. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
9.1.2009 10:44:01   
mayflower
ja, mi bomo tudi 4 v eni sobiuser posted image user posted image user posted image Ma druge ni. Malo še potrpet, ker drgač ne bomo nikol dokončal hiše. Tolk ko dajem bi dala za najemnino, dam vsak mesec na stran in upam, da se v dveh letih z malčk kredita (enga že mamo) preselimo na svoje.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
9.1.2009 10:47:37   
FLASK_A
Cveka, a vi boste tudi v eni sobi... No, pol pa jaz kompliciram če naj bosta otročka skupaj v sobici user posted image Mater, zdej mi je pa kar nerodno, ker vidim, da sem lahko samo srečna, da sva sama zvečer... No pa še mayflower, vidim... Dosti vas je. Kam se pa zvečer z dragim spraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image Hec, ni treba odgovort če vam niuser posted image

Cveka... Če boš rabila kak nasvet pri urejanju stanovanja kar z besedo na dan user posted image Ne vem, koliko imate še za uredit in koliko prostora imate (pa kakšnega predvsem),... če boš rabila nasvet glede kake razporeditve notranjih prostorov kar reci.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 9.1.2009 10:49:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
9.1.2009 10:50:57   
Dudica1
flaska nič ne kompliciraj bolje da sta otroka skupaj kot pa da ste vsi v eniuser posted image Eni pač tudi te možnosti nimajo in morajo bit v eni sobi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
9.1.2009 10:51:31   
Anonimen
U_SURDI boš videla, da je v Italiji kar se opreme tiče fullll slabo založeno in precej dražje kot pri nas. Midva sva ostala kar malo razočarana. Npr.: Nikjer v nobeni trgovini nimajo širokih previjalnih miz (iskala sem tako kot jo ponuja socialna od Lip Poljčane), stanejo pa krepko več kot te široke pri nas. Vozički so dosti bolj poceni kot pri nas, seveda je spet odvisno v katero trgovino vstopiš. Samo za primerjavo: trgovina Chicco v centru Trsta prodaja trio športni voziček, lupinica in košek za 549,00 €, medtem,ko pa trgovina Chicco v Miljah (Muggia)-takoj čez mejo s Fernetičami, pa isti komplet za 680,00 €. Ni za verjet!!!! Midva greva naslednji teden pogledat še trgovine z Peg perego vozički, tako da bom znala poročat kakšne so cene tam te znamke vozičkov.
Italija ni več tako poceni kot je včasih bila. So se z € stvari precej obrnile. Če mi verjamete ali ne precej italijanov vidiš ob vikendih po naših trgovinah. Mislim, da jih je celo več kot slovencev. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
9.1.2009 10:53:29   
OliveOyl
ooo user posted image

hvala za pohvale,malo slabše je slikano drugače je še lepše..user posted image user posted image user posted image
tamali ima pa od mojster Mihata nalepke po stenah pa rumeno+bukovo pohištvo.

zdaj sem pospravljala Laurino omaro,kaj enih cunj user posted image  sem celo vrečo naflekanih bodijev nabrala,jih bo imel za v delavnico.
pri nas imamo namen še eno sobo prizidat ven na teraso,enkrat...spat gresta vsak v svojo sobo,čez dve uri sta pa že na sredini,pol se pa jaz selim iz ene pojstle v drugo,da se vsaj mal naspim.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
9.1.2009 10:56:15   
Anonimen

Cveka, a vi boste tudi v eni sobi... No, pol pa jaz kompliciram če naj bosta otročka skupaj v sobici user posted image Mater, zdej mi je pa kar nerodno, ker vidim, da sem lahko samo srečna, da sva sama zvečer... No pa še mayflower, vidim... Dosti vas je. Kam se pa zvečer z dragim spraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image Hec, ni treba odgovort če vam niuser posted image

Cveka... Če boš rabila kak nasvet pri urejanju stanovanja kar z besedo na dan user posted image Ne vem, koliko imate še za uredit in koliko prostora imate (pa kakšnega predvsem),... če boš rabila nasvet glede kake razporeditve notranjih prostorov kar reci.

ja veš da, itak bom vseoprek spraševala!user posted image

no ja na podstrehi bomo imeli kuhno, jedilnico, dnevno, otroško sobo in spalnico, ja in seveda koplanica in WC, vse skupaj pet prostorov + hodnikuser posted image

zdaj pa imam dnevno, kuhinjo z jedilnico ful majhna ter sobo, WC in tuš kapina pa sta v kurilniciuser posted image

l.p.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
9.1.2009 10:57:06   
FLASK_A
aja, bejbike! Kakšne posteljice boste kupile svojim otrokom? Previdevam, da bodo tile naši trebuščki v malih posteljicah naših zdajšnjih malčkov, kam pa z njimi? A je bolje kupit kar taveliko posteljo al še eno malo? Za dvo- al pa triletnika recimo?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
9.1.2009 11:00:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja veš da, itak bom vseoprek spraševala!user posted image
no ja na podstrehi bomo imeli kuhno, jedilnico, dnevno, otroško sobo in spalnico, ja in seveda koplanica in WC, vse skupaj pet prostorov + hodnikuser posted image

zdaj pa imam dnevno, kuhinjo z jedilnico ful majhna ter sobo, WC in tuš kapina pa sta v kurilniciuser posted image

l.p.

o, kako fina sprememba bo toleuser posted image Super se sliši! Če boš pa kak nasvet rabla, če bo kje kej zaštrikal, me pa mal rukniuser posted image Sem iz foha pa če rabiš kako pripombo al pa drugo mnenje, bom ful veselauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
9.1.2009 11:01:16   
OliveOyl
pri nas bo najprej v košku,pol bo šel verjetno  v posteljico pa h enemu v sobo,ker pri nama v spalnici je bolj malo prostora,bi mogla spet vse preobrnit da bi posteljico not dobila.

al bosta šla pa tavelika dva skupaj na pograd,pa tamali sam v sobo.še ne vemo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
9.1.2009 11:03:37   
Dudica1

aja, bejbike! Kakšne posteljice boste kupile svojim otrokom? Previdevam, da bodo tile naši trebuščki v malih posteljicah naših zdajšnjih malčkov, kam pa z njimi? A je bolje kupit kar taveliko posteljo al še eno malo? Za dvo- al pa triletnika recimo?

no pri nas bo user posted image imel košek nekje 3-mesece predvidevamuser posted image potem pa gre v posteljo 140/70 od tavelzga,tavelikemu pa bomo kupili sobo nagledano imamo od malega princa,star bo nekje 2 do 3 leta tako da se nam bo čist lepo izšlouser posted image user posted image user posted image in imela bosta vsak svojo sobicouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
9.1.2009 11:07:18   
Obelix
Mi imamo na srečo več kot dovolj prostora. Imamo za vsakega otroka otroško sobo, a spimo vsi v eni sobi. Še vedno se ponoči zbujata in čeprav zaspita vsak v svoji postelji, se zjutraj vsi štirje gužvamo v eni postelji. Meni se tudi paše zjutraj crkljati, zato jih še ne selim v svoje sobe. Ne vem, kam se bom zbasali, ko pride še en dojenček user posted image .

Tole z risanjem na steno se mi ful dopade. Mi smo kupili ene nalepke v Bušijo in v Baby Centru, pa moram priznati, da zdaj po slabem letu počasi odstopajo od stene. Niso to nekaj kvalitetne nalepke, glede na to da niso ravno poceni. Čez kakšne tri ali štiri leta bomo na novo opremljali sobice in se mi zdi tole slikanje na steno zelo dobra ideja.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
9.1.2009 11:14:39   
Anonimen
jaz bom pa zdaj malo počivala, pol pa moram it v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

lep popoldne vam želim!

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
9.1.2009 11:20:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jaz bom pa zdaj malo počivala, pol pa moram it v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

lep popoldne vam želim!

naj ti hitro mine popoldanuser posted image

posteljica- jaz sem tudi razmišljala, da bi za tavelikega kupila taveliko posteljo. Sam pol bo pa skos pri namauser posted image Sej kdaj pa kdaj bo pasalo crkljanje, načeloma pa rada spim tako, na široko, da imam veliko prostorauser posted image
Moram še z mojim predebatirat. Sam bo kar to obveljalo pomoje. Slej ko prej bo rabil veliko posteljo, tako da jo je bolje zdaj kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
9.1.2009 11:24:45   
alijana
FLASKA: midva sva lani, ko je bila hčerkica stara 2,5 let kupila kar ta veliko posteljo 90x200, pod posteljo ima tudi izvlečni predal, v katerega lahko damo jogi 90x190 - za drugega otroka. Tako da je postelja malo višja od klasičnih brez predalov od spodaj. Pa niti ji nisva dala ograjice - varovala, ker sem mislila potem pa jo bova mogla čez leto ali dve zopet odvajati te ograjice. Pa moram priznati, da je šlo ok. Par krat se je sicer skotalila iz postelje, a sem imela jogi od ta male postelje 60x120 odspodaj, tak da ni bilo panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?