Tanja_
|
Joj čebelica82 jaz imam tudi strokovni izpit čez 14 dni.... In se imam še tolk za naučit. Ampak se danes naprimer še nič nisem, ker sem bila v službi, pa še lubi me je nalezu, tko da sm fino prehlajena, glavo mi bo razneslo. Se pa tolažim, da bom zdej vse nadoknadila, k imam študijski dopust. Upam, da nardim v prvo, ker bi potem res rada v miru uživala v nosečnosti. Se je pa ful težko ponovno spravit h knjigam potem, ko nekaj časa nisi študiral. Drugače kavo jaz pijem. Tudi 2 na dan. Je nisem do nekako 14. tedna, potem pa sem začela. Sploh zdej, ko velikrat potegnem s študijem pozno v noč, si ne predstavljam da je ne bi smela pit. Sej ene celo nosečnost kakšne hujše substance uživajo, pa so otročki zdravi. Sploh pa ni dokazano, da bi imel kofein kak škodljiv vpliv na plod. Posteljico imava midva tudi že- stokke. Je kokr primerna do 3. leta, potem pa dokupiš večje dno in se raztegne na 165cm. Se nama je ful dopadla, k je malo drugačna. Še previjalno moram kupit, bo tudi Stokke, da bo pasalo skup, pa omaro, to bova pa najbrž kar naredit dala po meri. Cunjc za dojenčka še nisem nič kupila, ker še kar nimam nobenih luštov. Ali pa mogoče zato, ker se mi nič še ni res dopadlo, pa tudi zato, ker pravzaprav ne vem čisto točno, kaj sploh naj kupim, pa se bojim, da bom potem kar nekaj, kar ne bo uporabno. Moram se najprej malo pozanimat, kaj sploh rabim. Tukaj računam tudi na vas sonosečke , da bomo skupaj zmodrovale, pa da nam boste svetovale zlasti tiste, ki ste že izkušene mamice Aja pa pri nas tudi 100% vemo spol, saj je amnio povsem zanesljiva, ampak tudi k meni dajte Evo, to je to. Zdej pa grem poskusit prebrat vsaj 2 strani, da bo slaba vest nekoliko manjša
|