|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
9.1.2009 11:26:18   
Dudica1
flaška zakaj pa bi pol bil skoz pr vamauser posted image ?Jaz nism svojga mela niti enkrat v svoji pojstliuser posted image .
No samo eno noč ko je bil mislim da tretji dan doma in ni noben od naju spal NIČ,potem pa je začel spat celo noč in pri 4 mesecih je šel v svojo sobo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.1.2009 11:29:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaška zakaj pa bi pol bil skoz pr vamauser posted image ?Jaz nism svojga mela niti enkrat v svoji pojstliuser posted image .
No samo eno noč ko je bil mislim da tretji dan doma in ni noben od naju spal NIČ,potem pa je začel spat celo noč in pri 4 mesecih je šel v svojo sobo...

če bo ponoči prilazil med naju v posteljo sem razmišljalauser posted image Zdej je lepo za ograjco pa nič ne more, pol bo pa bolj frej avešuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.1.2009 11:33:22   
Dudica1
aja to pa ja,ma sej pomoje če ma temo itak nebi kam hodu al kaj.Na to pa še jaz nisem pomislila,samo enkrat ga je pa treba dat a neuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.1.2009 11:36:09   
FLASK_A
ja sej... enkrat bo trebauser posted image

Nč, grem zdej mal pospravit, ker sem mojemu obljubila, da bo lepo stanovanje ko pride domov. Ko pogledam z ekrana okrog po sobi me kar stisne, zato sem raje nalepljena tu goruser posted image
samo bo treba it... Lepo se imejte, pobožajteuser posted image in se tipkamouser posted image
caw!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
9.1.2009 11:46:53   
pokica_
Dan!
Sem napisala dolg post, pa mi je povezavo vn vrglo, zdaj pa ne bom več tako dolgauser posted image .
Vidim, da že vsi začenjate urejati sobice, mi2 boma tudi kaj kmalu začela, za zdaj je to še likalno-mačja soba, v začetku febr. si bo moj vzel dopust, ker ga ma še več kot teden dni, pa ga bom fino zaposlila. Ciljam pa tudi na svetlo rumene stene in definitivno na medvedka Pu-ja, ker sem zaljubljena vanj! Že skos sem si želela, da bom otroško sobo lahko uredila v tem stilu. Risala sem že tudi stvari na steno, nekaj risarske žilice imam, tako da mislim da bo ratalo! user posted image

Kavica mi je smrdela vse do 3 mesca, je nisem smela niti povohat, zdaj pa kr spijem eno šalco na dan, ampak nescafe mi bolj paše kot turška.
Ta malemu/i bomo dali posteljko kar v svojo sobo, že od vsega začetka bo tako, pa bom pač šla do njega ko bo zajokcal/a. Nekaj intime si še ohranim v stanovanju. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
9.1.2009 12:09:14   
petra a
flaska-mi mamo še eno posteljo 140x70, pa je ne mislim sestavljati, tako da bo naša padla iz ta male direkt v ta veliko in to verjetno že ta mesec, da se navadi, da ne bo potem prevelikega šoka...pa najbrž najprej samo na tla, ker mislim da bi kljub varovalu kokr se vrti po postli padla dol, bomo vidl,pojstlo že mamo, samo jogi nam še manjka...drgač pa...če ti bo zmanjkal dela lahko še k nam prideš mal pospravtuser posted image user posted image

naša ta mala pa od 9.meseca spi v svoji sobi, prej ni bilo te možnosti

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.1.2009 12:11:47   
Anonimen

BarbyD ne morem verjet, da ti niso podaljšali... povej kaj si se zmenila z delodajalcem... Ena varianta, ki jo fura moja prijateljica študentka... nima službe, zato ji tudi porodniška kasneje ne pripada (neka normalna)... sedaj se je pa s prijateljem zmenila, da jo zaposli... jo je prijavil, je kao delala 1 mesec (denar za plačo in davke mu je vrnila), potem je pa šla na bolniško... sedaj pa plačuje tako zzzs... in strošek prvega meseca si bo hitro pokrila s porodniško... mogoče razmišljaj v tej smeri, če ne bo šlo drugače... Je včasih res treba prav luknje poiskat... Je pa tudi res, da jaz vsak mesec cvikam ali mi bodo podaljšali bolniško (opravičeno) , ona je doma in so ji sedaj že parkrat brez problemov podaljšali... Mislim, da je podaljševanje kar odvisno od enote zzzs in imagea tvojega ginekologa... A je katera majčica dobila zavrnjeno iz zzzs izven Lj?

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
9.1.2009 12:21:35   
petrazg
oj čvekice ve ste pa postale taprave čveke user posted image user posted image user posted image Super ste...

Čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije user posted image user posted image user posted image ...

Tiste, ki niste dobile odobrene bolniške zdržite, kolikor se da, samo nikakor ne ogrožajte sebe in svojih sončkov. Zdržite tistih 10 dni al se zmenite za dopuste, pa spet na bolniško, če ne gre drugače... Za BarbyD zate pa nimam besed user posted image user posted image user posted image ... če mi je pa tu stvar logična, me pa naj user posted image vzame... Mogoče bo pa vsaj delodajalec pokazal malo človeške plati...

Pri nas bosta malčka tudi v eni sobici, skupaj in me v bistvu do šole niti ne skrbi kako bo. Potem pa upammmm , da se bomo končnoooo preselili... Imamo pa posteljco 120x60 in še mladinsko zraven, pa Anžeta nikakor ne moreva prepričati, da bi spal v veliki. Še vedno smo na istem, vleže se, popije svojo flaško, malo poleži , potem pa direkt k nama... mogoče bova počasi malo posteljco zložila, da bo videl da ni druge... sedaj vedno obupava in ga dava v malo... Se niti še ne trudiva zelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
9.1.2009 12:24:51   
petrazg
Aja, ena je spraševala kako je s kavico... jst je podobno kot Pokica niti povohati nisem smela 3 mesece, sedaj mi pa takoo paše. Pa še g mi je rekel naj si privoščim kakšno, ker imam tako nizek pritisk... Sicer ne pijem prave, ampak Nescaffe z mlekom, ene 3 ali 4 na dan...

Petra a kako ste pri vas, ste zdravi?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
9.1.2009 12:50:24   
pokica_
petrazg...tebi pa res full diši nescafeuser posted image !

Aja, prej sem še pozabla napisat, da bomo kupli kar ta večjo posteljko, da bo dlje časa zdržala (140x70), prostora je itak več kot dovolj.

Že spet gledam vozičke na netu in nimam pojma, kaj kupit. Dajte mi malo pomagat. Rabim voziček, ki je okreten, se da naštimat v obe smeri vožnje, da je lahek, da ga bom lahko sama nesla po štengah do stanovanja in zlagala v avto; mora biti čim manjši, da bo šel v prljažnik, ker je športni prtljažnik in se ne da cel odpret, nekaj v smislu zapiranja kot dežnik npr. in da ni predraguser posted image .
Vse kar gledam se mi zdi ali preveliko, pretežko ali predrago. Gledam PP Switch in PP Pliko P3,..samo cena je pa kr visoka za samo športni deluser posted image .
Še pride v poštev kaka varianta?

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 9.1.2009 12:54:27 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
9.1.2009 12:51:03   
dito
Tudi naš user posted image user posted image  bo spal, kar v spalnici. Hči je spala zraven naju, (seveda v svoji posteljci) dokler se nismo selili v hišo. Že prvi dan je spala na svoji postelji (z varovalom) tako je tudi sedaj. Šele pri 4 letih jo komaj prepričam, da se pride pocartat k nama. Ker pa ko smo gradili hišo, smo naredili spodaj samo eno sobo, morava počakat do spomladi, da začnemo urejat mansardo. Tako, da bosta imela potem gor vsak svojo sbo, kopalnico, preostanek prostora pa bova izkoristila za savno  user posted image    in veliko igralnico  user posted image   . Nama je ful žal, da nismo to prej naredili   user posted image . Pač  pri hiši nikoli ne zmanjka del.user posted image

Čestitke vsem za morfologijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
9.1.2009 13:40:12   
ptejka
Evo še mene- včerajšnja morfologija je odlično minila. Sva z možekom spet videla najino user posted image  - kaj bo ni bila g. čisto prepričana, tako da naj bo kar user posted image !
Glede sobice za najinega prvega user posted image  sva se odločila tako, da bo prve mesece v košku pri naju v spalnici, nato pa bomo uredili kotiček v dnevni sobi - ne gre drugače, ker smo v stanovanju in imamo prostorsko stisko (v spalnico posteljice niti ne spraviva). Upava, da se bova čimprej lahko preselila, samo so sedaj tile krediti in kriza in negotove službe - bova vidla. Upanje umere zadnje.

Cunjice - še nimam nič kaj veliko, saj bo bolj na spomlad še dovolj časa - kupla sva le dvojne nogavičke in ropotuljico (bolj za dušo), gledava pa vozičke, pa previjalne...

Brcike tudi jaz čutim bolj spodaj - pod popkom. Sicer se me pa že cel teden prehlad oklepa - upam, da ne dobim še kakšne gripe ali kaj hujšega.

Lepo se imejte in uživajte v sončnih, mrzlih dneh!!

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
9.1.2009 14:16:04   
Biba Maja
Tudi jaz se javljam. Dobili smo izvide AC in je vse OK (sem kar poklicala - je minil mesec dni od AC)user posted image . Za spol pa smo rekli, da ne želimo vedeti, tako da ne bomo odprli kuverte in bo za nas spol user posted image   user posted image . Morfologijo imamo 23.1. kar pa sem že javila.
Zdaj je super, ko so minile te nosečniške slabosti. Sem včeraj malo brskala in brala, kaj vse smo pisale na začetku - user posted image  .  Lepo se imejte in uživajte v user posted image .

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
9.1.2009 14:23:41   
petra a
petra zg-Tjaša je k sreči vredu,jo pa hudo dajejo zobi...sama pa še nisem dobra, imam še antibiotike...pa vi? Naslednjo soboto bova šla pa na vaš konec.

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
9.1.2009 14:30:20   
mayflower
Ja, kar se tiče user posted image je kar kriza, sploh k živiva pr mojih. Sva zelo iznajdljivauser posted image Najhuj je to, k sva prej štiri leta živela sama v najemu.samo pol k so naju vrgli ven iz enga zelo ugodnega stanovanja, si ob zidavi bajte nisva več mogla privoščit najema. In sva iz trosobnega stanovanja pristala v eni sobi.
Postelja- naš tamali je bil najprej v zibki, pol pa v otroški posteljci. Zdej bo treba pa kupit ta veliko postlo- se odločam med pogradom in tako, ki ima spodaj ali v predalu ali na koleščkih še eno postlo. Ker tud, ko bomo  v naši hiši, bo otroška soba najprej skupna.
Italija- ko smo pred tremi leti kupovali PegPerego, se nam je bolj splačal nakup v akciji v Babycentru.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
9.1.2009 15:51:01   
tubby
Pa sem še jaz tu. Hči je bila bolna, je mela 3 dni 39,5 vročine tako da računalni8k ni mela časa, oz jaz ne zanj. Pa ze za novo leto je začela kašljat...tako da prazniki + bolezen pa je 3 tedne doma. Kaj čmo, jaz sm itak brez službe pol pa mam čas zanjo.

Jaz sem mela morfologijo včeraj in pravijo da bo user posted image , ati je tako vesel, jaz tudi. Hči si je želela sestrico a pravi da bo tud fantka mela rada.  Jaz sem vesela da vem spol, da se pripravimo.

So mi pa prestavili pdp na 11.5, ker sm očitno mal ksnej zanosila.

A vetste kaj, jaz mam že 9 kg plusa. Saj to je noro. Decembra mi je šlo skor 5 kg gora,pol se pa ve skirate, jaz bi se moglauser posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
9.1.2009 15:59:47   
petrazg
Biba Maja super za rezultate user posted image . Samo da je ok. A Angel Sound sta potem kupila? 

Petra a Anže se drži, zdaj smo že nekaj časa zdravi. Zobki pa nas niso nikoli prav matrali, mogoče kakšno noč, samo na splošno ne. Imamo pa že desno zgornjo enkico razbito oz. odkrušeno. Je ostala še samo četrtina zobka user posted image Jst sem po starem, doma na bolniški, čeprav se me nekaj sinusi spet lotevajo. Ne vem kaj je to letos. Zdaj že nekaj let ni bilo nič, letos pa že tretjič. Samo jst potem niti antibiotikov ne vzamem, raje potrpim par dni dlje... ko je pa res kriza pa vzamem lekadol.  Za drugo soboto ste pa vabljeni , da se oglasite, se bosta mala dva igrala, mi bomo pa kakšno kavico popili.

Mayflower
... boljš potrpet nekaj časa v eni sobici, pa potem iti hitreje na svoje. Pa denar od najemnine prišparati, ker bi bilo res brezveze, če se lahko stisnete. Sreča, da imate kje biti tako..

Nakupi v BC ... oprema in oblekce so tam res med najdražjimi, samo če spremljate malo akcije, se da veliko stvari dosti ceneje dobit. Malo sprenmljajte njihovo spletno stran, ko imajo dnevne akcije in stvari znižajo cca. 20%, pa te občasne akcije za vsakih 50 eur bon za 10 eur... potem se pa velikokrat ne splača nikamor vozit. No tiste , ki kupujete oblačilca, danes sem glih dobila sms od bc, da imajo 50% znižanje oblačil Kanz, Osh Kosh, Esprit, Tom Tailor...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
9.1.2009 16:01:38   
petrazg
Tubby dobrodošla nazaj in čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
9.1.2009 16:08:23   
tubby
Hvala user posted image

Sm pozabila še to dodat da bomo tud mi 4 v eni sobi, smo bli že na tem da začnemo zidat, jaz ostala brez službe zdaj smo pa tu, pri tašči, 4 bomo v eni sobi. Tud to bomo preživeli, samo radi se mormo metuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
9.1.2009 16:41:18   
Blueeyes
bejbike, kok mate luštne sobice... mojo šele v mislih urejam :)

grem te dni spet mal v Kanz-a poštefnat k majo -50%... se pa full splača

sem pa drgač glih v službi pr malci.. jem en sendvič k mi niti ne paše, ampak prej v vitrini je tko lepo zgledal user posted image  user posted image  mam pa za posladek še malo vitaminčkov- sem si ananas vzela...

še eno vprašanje.... glede sladkorne bolezni... v katerem tednu se dela ta test... men moja G ni nč rekla... tko da ne vem a že iz urina vid da je vse ok... al mogoče samo jz prezgodi ciljam na to..

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
9.1.2009 16:59:50   
BarbyD
No evo mene doma ( končno)user posted image

Zjutraj sem imela pregled in sem bla kregana da premalo počivamuser posted image pa skoz ležimuser posted image user posted image ..je rekel da se je vse skupaj spustilo kar preveč nizko za 23 tednov...in da moram res pazit...pa še vodo sem imela čisto zaničuser posted image naslednji pregled imam 30.01. UZ pa 20.01. in mi je obljubil da če se bo še poslabšalo da bom do maja kar lepo ležala v porodnišniciuser posted image ( pol se pa pejt z zzzs in njihovo razlago da nimam utemeljenega razlago da nebi šal delat user posted image user posted image ) podn res

Sem pa danes bla povsod na zavodu, v službi in na socialni...sem dobila vse papirje ki jih rabim, delovne dobe imam dovolj da mi pripada nadosestilo ( in ker bom prijavlena na zavodu kasneje tudi porodniška) delodajalec mi je pa šel na roko tako da mi ni bilo treba dati odpovedi ampak se mi je "kao" iztekla pogodba za določen čas....tako da sem danes že malo bolj umirjena in upam da se bo vsaj približno dobro izteklo...

sej najbolj mi je žal službeuser posted image ker je bila to do sedaj najboljša služba in odkar sem začela hodit v zdravstveno šolo sem si želela delat v rešilcu...upam da bom tud kasneje dobila če ne pri isti firmi pa kje drugje na terenu...

No pa sem se vam izpovedalauser posted image se že boljš počutmuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.1.2009 17:53:14   
Dudica1
čestitke vsem za opravljene pregkede in morfologijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.1.2009 17:54:47   
Dudica1
blueeyes a je kje prav samo kanz trgovina?
K jaz sm bla zdaj v trgovini alooo v btc pa majo ful robe vse znižan 50%

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.1.2009 18:20:23   
Tanja_
Joj čebelica82 jaz imam tudi strokovni izpit čez 14 dni.... In se imam še tolk za naučit. Ampak se danes naprimer še nič nisem, ker sem bila v službi, pa še lubi me je nalezu, tko da sm fino prehlajena, glavo mi bo razneslo. Se pa tolažim, da bom zdej vse nadoknadila, k imam študijski dopust. Upam, da nardim v prvo, ker bi potem res rada v miru uživala v nosečnosti. Se je pa ful težko ponovno spravit  h knjigam potem, ko nekaj časa nisi študiral.
Drugače kavo jaz pijem. Tudi 2 na dan. Je nisem do nekako 14. tedna, potem pa sem začela. Sploh zdej, ko velikrat potegnem s študijem pozno v noč, si ne predstavljam da je ne bi smela pit. Sej ene celo nosečnost kakšne hujše substance uživajo, pa so otročki zdravi. Sploh pa ni dokazano, da bi imel kofein kak škodljiv vpliv na plod.
Posteljico imava midva tudi že- stokke. Je kokr primerna do 3. leta, potem pa dokupiš večje dno in se raztegne na 165cm. Se nama je ful dopadla, k je malo drugačna. Še previjalno moram kupit, bo tudi Stokke, da bo pasalo skup, pa omaro, to bova pa najbrž kar naredit dala po meri.
Cunjc za dojenčka še nisem nič kupila, ker še kar nimam nobenih luštov. Ali pa mogoče zato, ker se mi nič še ni res dopadlo, pa tudi zato, ker pravzaprav ne vem čisto točno, kaj sploh naj kupim, pa se bojim, da bom potem kar nekaj, kar ne bo uporabno. Moram se najprej malo pozanimat, kaj sploh rabim. Tukaj računam tudi na vas sonosečkeuser posted image , da bomo skupaj zmodrovale, pa da nam boste svetovale zlasti tiste, ki ste že izkušene mamiceuser posted image

Aja pa pri nas tudi 100% vemo spol, saj je amnio povsem zanesljiva, ampak tudi k meni dajteuser posted image
Evo, to je to. Zdej pa grem poskusit prebrat vsaj 2 strani, da bo slaba vest nekoliko manjšauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.1.2009 20:21:45   
Dudica1
a mi katera lahko pove kako si naštimaš to pr nicku,da maš narisano kolk tednov si noseča?A me razumete kaj hočem?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?