|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
8.1.2009 19:02:41   
Leela
lananai supergice so ful lušni, samo boš videla da jih je težko zelo obuvati (razen če nimajo fršlusa ob strani). Mojemu 3letniku sem kupile take visoke superge ala all star pa so zoprne za obujat tako, da jih ne mara preveč.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.1.2009 19:04:00   
Dudica1
cveka30  od kanza maš v baby centru pa jaz sem danes bila v trgovini alooo v btc-ju v hali a spodaj in so mel čist vse 50% znižano.
Jaz grem drug tedn tja ker majo sigurn te bodije na preklop in pa nekaj imam nagledano za user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.1.2009 19:08:40   
Anonimen
Dudica1 hvala. Bom sedaj pogledala njeno sobico.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.1.2009 19:10:12   
Anonimen
Član ne želi razkriti svojega profila mi napiše, ko želim iti na njen profil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.1.2009 19:13:25   
Tanja_
Kar se teh bolniških tiče, moram reč, da se strinjam z Lalico1. Ene ženske so res doma od prvega dne, ko so noseče, pa jim milo rečeno nič ni. To pa je zato, ker noben gin. ne bo nosil odgovornosti, v primeru, da bi bilo karkoli narobe. In zaradi takih, ki so potem na "bolniški" in veselo hodijo naokoli, po nakupih, obiskih in tako dalje, potem nasankajo take, ki bi bolniško dejansko rabile. Pa rečte, da ni tako. Koliko je dejansko žensk doma na bolniški, pa vseeno vse lahko počnejo, samo v službo pa ne morejo? Pa ne govorim o tistih, ki imajo dovoljene izhode, pa o tistih, za katere ni bolj ustreznega delovnega mesta... Govorim o veliki množici tistih, ki se jim preprosto ne da in je nosečnost zelo dober izgovor za biti doma. Komisije pa so čedalje strožje. Žal je tako.
Barby pri tebi pa lahko samo rečem NO COMMENT na tako idiotsko komisijo. Tudi sama delam v zdravstvu in si niti slučajno ne morem zamisliti, kako bi bilo, če bi me poslali na nujno vožnjo, kjer si pa res izpostavljen vsem nevarnostim. Ravno zadnjič je ena zdravnica razlagala, kako se je že videla, kako jo s ceste praskajo, ker se je skor en idiot v rešilca na nujni vožnji zaletu. Upam, da vseeno niso vse možnosti zate zaprte in da se vendarle uspeš kaj dogovorit z delodajalcem.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.1.2009 19:17:22   
Blueeyes
Evo da še jz napišem bolj točne podatke:

Teža: 70,5 kg user posted image  user posted image  user posted image  sej ni čudn da bo bejbika bajsika
RR: 105/60
Hgm: 114 3,6
S/F: 14
Noseča: 23 3/7
GV/TT/BPD:  57
HC-obseg glavice: 215
AC-obseg trebuha: 192
FL-femur: 42
Glava, IKS, obraz: bp
Hrbtenica: cela
Srce, FCV, žile: bp vidne
Želodec, trebušna stena, prepona: cela
Posteljica: ne znam prebrat user posted image
Plodovnica: ne znam prebrat, je pa rekla da jo je dovolj
Vodilni plodov del: tud žal ne znam prebrat user posted image

Nekateri zdravniki pa res na hitro kracajo user posted image  user posted image  user posted image  pol se pa jz matram k hočem kej prebrat...

Drgač pa mani2 in lananai hvala ker popravljata oz dopolnjujeta seznam... mi ga žal enostavno ne uspe, ker sem bolj malo kle gor...

Sem pa drgač ok... lačna mal.. ampak bomo že potešil lakoto... sej sem sam še 45 minut do konca šihta..

upam da ste vse ok, da se dobro počutite, božate bušije in pridno papate

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.1.2009 19:19:49   
Dudica1
chiara82 pod vsakim njenim  komentarjem imaš različne možnosti in ti klikni na  album

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.1.2009 19:31:58   
Anonimen
Dudica1 hvala! Sem blond kar se PC-ja tiče!  user posted image  user posted image

OliveOyl fuuuullll si lepo narisala. Jaz bi tudi nekaj takega imela narisanega. Vsaka čast! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.1.2009 19:41:59   
petra a
evo oliva-lahko še dodatno kaj zaslužišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.1.2009 7:10:24   
Anonimen
dobro jutro

Dudica1: hvala bom šla mal pogledat, kaj imajo, sam pol po plač, mogoče, drugače pa imam še časuser posted image

Bolniška: mate čist prav, sam ne vem na podlagi česa so doma, ker tiste k pa res rabijo pa dobijo odbito, glih včeraj mi je ena kolegica razlagala kako je pr nih v službi sodelovka njena zanosila in šla na bolniško, po treh mesecih bolniške so punce  zvedle da je že en mesec in pol doma pri mami v bosni, pa če to ni izkoriščanje zdravstva, samo ona je dobila odobreno bolniško do poroda, kaj smo me tako manj da ko imamo resne težave, pa nam bolniško prekinejo ali pa nam jo sploh ne dajo???????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.1.2009 8:27:22   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1.,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 20.1. user posted image
* ebetka (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled 13.1.;    MB
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 16.1.; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 19.01.,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 05.02.,  25 let LJ  user posted image

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.01. , 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 19.01. , 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.1. 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 28.01.,
30 let    user posted image

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 8.1. , (2 user posted image ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.1., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.1., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
25 let KRANJ user posted image

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.02., 22.01.3D, 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let  user posted image
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.2. , 26 let  CE
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1. M,
28 let
MS
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 03.02., 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1.
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ;
* miška 82   ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled ?; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 8.1.M., KRANJ ALI LJ
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.1., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 
34 let LJ

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.01., 37 let MB user posted image
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.,  27 let
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 03.02.;  31 let LJ user posted image
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 02.02., 28.01.3D; 26 let IZOLA user posted image
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.01., 27 let CE user posted image

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 7.1., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.1., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01. M., 27 let
LJ
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 04.02.; 24 let LJ 

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01.M, 24 let  MB

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 19.01. ; 30 let MB

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.02., 27 let LJ user posted image
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.01., 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  23.01. CE
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 7.01. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 16.01.,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.,34 let
(2 user posted image )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 13.01., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01. M,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.01., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.01., 30.01.M;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.01. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 99

pričakujemo : 103

user posted image      4

user posted image      3

user posted image       7 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.1.2009 8:46:31   
dito
Jutro,

Včeraj pa ste se načvekale.

Glede bolniške, mislim da tudi ginekologi ne odobrijo kar tako. To bi pomenilo, da napiše drugačne diagnoze. Saj kar tako si ne more izmišljevat, saj obstajajo kartoni- izvidi. Ne vem, no. Jaz sem želela, da bi lahko šla delat vsaj za 4 ure, pa ni šans- gin. in OS sploh nista hotela slišati.

Tiste, ki mislite, da nam je "fajn" ker smo v bolniški.  user posted image    Vse bi dala, da bi nosečnost potekala 100%, da bi lahko normalno hodla v službo, z otrokom na sprehod, v trgovino.... sedaj pa mi ne preostane drugega kot ležanje in počivanje.  user posted image user posted image

BarbyD kako si rešila? še zdaj ne morem verjet, da ti niso podaljšali. Kaj pa če sta tvoj gin, ali Os zd. kaj za "zafrknila"? Ker jaz sem dobila takoj rešeno.

Oliveoyl ful lepa sobica. Mi nismo takšni talenti, zato smo ji nalepli stenske sličice od medvedka Pu-ja. Sedaj po 2 letih pa bomo morali itak spet na novo prepleskat.

Včeraj sem šla malo na izvidnico za cotke. Imam skoraj vse, pa še kolegica mi danes prinese od tamalega. user posted image user posted image .
Potrebujem samo nekaj iz porodnišnice in še kakšno stvar za svojo dušo. Ne vem pa kaj naj naredim z oblačili od tamale. Mi jih je ful škoda, saj so kot nove.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.1.2009 8:56:47   
Anonimen
dito: cujnce če so kot nove jih prodaj, ali pa oddaj, kateri mamici ki nima ali si ne more prevoščit nove, al pa kakšni humanitarni organizaciji, ker je škoda da jih mečeš stran! drugače te pa jaz prav dobro razumem ker tud jaz nisem mogla nikamer!

ja ta bolniška, jaz sem po eni strani kar vesela da grem lahko delat, po drugi strani pa se bojim da ne bo kaj narobe z user posted image , samo upam lahko da bo vse O.K!
ja BarbyD kaj si rešila, a se je sploh dalo kaj rešit?

l.p.

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.1.2009 9:00:45   
alijana
Dobro jutro.

Zopet eno lepo, a mrzlo jutro. Vidim, da že kar razmišljate o oblačilih kakor tudi jaz. Zaenkrat še čakam z nakupi, najprej moram pogledati kaj imam od hčerkice (ki je sicer zimska) in kaj dobim , potem pa bom tudi jaz šla po nakupih - ali pa možu naročila - odvisno od počutja, ker sem še vedno na bolniški in zaenkrat mi počivanje najbolj godi.
Končno so mi ponehale slabosti v decembru, a se sedaj kar pridno redim, a važno da dete raste in si lahko vzame vse kar rabi.
Ravno sem pojedla zajtrk, sedaj pa sem si zaželela user posted image  - kavico. Kako ste ve s kavico, pijete pravo kavo ali samo kapučino. Prejšnje mesece ko mi je bilo slabo, je niti videti nisem mogla, sedaj pa se mi je kar lušta.

Lp

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.1.2009 9:02:52   
dito
cveka 30- ti če ne boš mogla delat daj dopust potem pa idi na bolniško. Na prvem mestu so našiuser posted image .

Kaj misliš, da kdo kupuje rabljena oblačila. Nekaj sem jih že dala sosedi, vendar mi je včasih kar žal, ker je tolk lena, da bi pogledala v vrečko. user posted image    ne vem no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.1.2009 9:05:30   
U_SURDI
Jutro majčice!

No pa je morfologija za nami. Vse je ok, tko da sem ful vesela. Naj pa bi bilauser posted image  ! Drugače pa ko se ravno pogovarjate o nakupovanjih.
Mi zna katera povedati kje v Italiji je kakšen velik otroški šoping center oz. trgovina, kjer bi lahko dobila tudi sobico , posteljico, previjalno in take stvari?
Hvala.
lp

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.1.2009 9:05:37   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: alijana
Ravno sem pojedla zajtrk, sedaj pa sem si zaželela user posted image  - kavico. Kako ste ve s kavico, pijete pravo kavo ali samo kapučino. Prejšnje mesece ko mi je bilo slabo, je niti videti nisem mogla, sedaj pa se mi je kar lušta.

Jst nisem nikoli pila kave, zdej pa spijem kaki 2 beli kavi na teden - zaradi nizkega pritiska, ker me spet malo bolj matra med nosečnostjo. Baje da za 1 kavo / dan sploh ni problem. Po moje tudi glede ostale hrane ni panike, če ješ / piješ v mejah normale. V torek se je meni ob pici pir zaluštal in sem ga popila ene 2 deci. Za gušt je bilo zadost. user posted image  Še dobro, da ni poletje, drugač bi si mogla hladilnik z brezalkoholnim pirom napolnit. Poletja brez pira si pa ne morem predstavljat! user posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.1.2009 9:10:07   
Anonimen
dito: na RR so mali oglasi, ki punce prodajajo oblačila ali oddajajo, zakaj jih bi metala stran če lahko nekoga razvseliš z oblačili, ker jaz sem pr taprvem ful dobila tako oblačil za malega in sem bla ful vesela, ker mi ni bilo potrebe nič kupovat! odloči se pa sama!user posted image

l.p.

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.1.2009 9:14:22   
U_SURDI
Punce mam še eno vprašanje. Kje v Ljubljani bi šla lahko še na samoplačniški 3 ali 4 D UZ pa da ni drago. Samo da bi dobila kako slikico v takem formatu?
havala vam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.1.2009 9:14:26   
Anonimen
men pa kava zdaj sploh ne paše pred nosečnostjo pa sem jo spila po dve ali tri na dan, zdaj pa mogoče eno na teden! pa pivo mi tud ne paše, ful bi pa pila gazerane pijače, pa vem da niso vredu za user posted image pa jih potem tud ne pijem tako da sem kar na čajčkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.1.2009 9:15:18   
mayflower
Glede izrednega dopusta- sej pravim, to je dopust na lastne stroške. Ne vem, kako se ureja, je pa vse stvar dogovora. Pr Barby bi la opcija za nazaj, sedaj pa bi lahko koristila letošnji dopust, po pa še 1x na bolniško. Je pa vse stvar dogovora z delodajalcem. In verjamem, da jih je v teh časih zelo malo takih, ki ti bodo šli na roko.
Čeprav je pa spet res, da če ti ne moreš opravljat svojega dela, ker ti delodalajc ne more zagotovit primernega delovnega mesta, si po zakonu doma na breme delodajalca. Tako je država elegantno "uredila" problem vedno bolj zahtevnih služb. Prej bi zarad zahtev delovnega mesta moral bit doma na stroške ZZZS, zdej pa je na tebi, kako se zmeniš z delodajalcem.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.1.2009 9:19:15   
petra a
dito-mislim da je v medvodah,pa še nekje v ljubljani (če ne celo v BTC-ju) trgovina z rabljenimi otroškimi cunjami,baje je povpraševanje...sama šparam stvari, ker ciljamo še na tretjega, potem bomo pa videli

kaj boste danes kuhale? Meni diši rižota.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.1.2009 9:20:36   
petra a
aha, torej neplačan dopust...ker izredni dopust je plačan

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.1.2009 9:23:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: alijana

Lp

DOBRO JUTRO!

jaz pijem pol skodelice kave in pol mleka pa še to samo na kakem obisku al pa kje tko dama pa ne,če pa že pa mi bolj paše kapučinouser posted image .

dito če maš namen met še otroke jih shrani ali komu posodi,drugače pa daj oglas da prodaš.Jaz bi si jih sigurno pršla pogledat če bi ble za fantkauser posted image !
Če pa katera prodaja za fantka oblačila naj pa poveuser posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.1.2009 9:23:59   
Anonimen
jaz bom danes skuhala lazanjo, njami!

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?