|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
8.1.2009 14:12:23   
Lalica1
Pa še nekaj. Smo se že čisto vrgle na svoje službe....

Med porodniško, bolje rečeno med dopustom za nego in varstvo otroka mi preteče pogodba za DČ. Torej maja rodim, z 31. 7. pa je preteče PoZ. Kaj pa potem? Verjetno si moram spet urejati kakšne papirje...user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.1.2009 14:13:36   
lananai
Naj povem, da mene G tudi kar malo presenečeno pogleda na vsakem pregledu, ko ji rečem, da še delam in da mi ni hudega. Je tudi omenila, da če se ne bom počutila OK, naj povem, da lahko grem za kak teden na bolniško, da si spočijem.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.1.2009 14:17:02   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Lalica1, glej da mi vse bodije ne odnesešuser posted image !

Ha, ha. Sploh ne bom šla po bodije. Jih bom pustila zate...

Ok! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.1.2009 14:24:17   
lananai

Lalica1, glej da mi vse bodije ne odnesešuser posted image !

Ha, ha. Sploh ne bom šla po bodije. Jih bom pustila zate...

Ok! user posted image

Jst bom mojga že dopoldne poslala, da mi ne boste vsega pobrale! user posted image   user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.1.2009 14:28:27   
maja1488

Pa še nekaj. Smo se že čisto vrgle na svoje službe....

Med porodniško, bolje rečeno med dopustom za nego in varstvo otroka mi preteče pogodba za DČ. Torej maja rodim, z 31. 7. pa je preteče PoZ. Kaj pa potem? Verjetno si moram spet urejati kakšne papirje...user posted image

Če ti ne bodo podaljšali, se moraš na zavodu prijavit. Nič drugega. Pa ne kot iskalec zaposlitve ampak zato, ker ti oni dajo potrdilo za na ZZZS, kjer si potem urediš zdravstveno zavarovanje kot občanka. Porodniško oziroma nadomestilo za nego in varstvo pa dobivaš nemoteno dokler ti ne izteče.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.1.2009 15:02:11   
Anonimen
vidim, da se že o cunjicah pogovarjate.....ma jest ne bom nič posebnega kupovala, razen če bo kontra spol kakršnega imamo doma....sem pa ogromno bodijeve kupovala v Leclercu, kjer so bili ne vem 4 eur ( kar nekaj komadov )....drugače pa ne vem, kakšne imate kaj gene, ampak moj prvi otrok se je rodil velik 56 cm, po enem mesecu je prišel na 62 cm....tako da osebno priporočam nakup številk, ki niso manjše od 62 cm, razen če želite da res dotično oblekico nosi dober dan, dva....user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.1.2009 15:04:58   
Anonimen
me pa nekaj zanima....kje v glavnem čutite brcike ? Spodaj, zgoraj, desno, levo, vmes.... ?

jest jih čutim čisto spodaj, pa ne vem, je to zaradi lege, ali pritiska na mehur ali kaj ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.1.2009 15:12:56   
BarbyD
Pokica pogodbo imam drugače še 2 leti...sej zdej sm se že mal poirila...zdej pa držte pesti da se bo na zavodu vse izteklo kot je trebauser posted image

Je user posted image začel res noro brcat ko sem bila cela živčna, pa še moj dragi me je prišel za pol urce objet iz službe tako da sem že kar ok...čist mirna bom pa šele ko bom prišla iz zavoda....jutri moram čimveč uredit kar se dauser posted image

Pa hvala vsem za spodbudouser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.1.2009 15:33:41   
Lalica1
maja1488: hvala za odgovor!

Kako pa je potem z višino tega nadomestila ali porodniške? Verjetno ne ostane ista. Ah, me že kar glava boli ko pomislim na vso to letanje okoli naših vrlih uradnikov.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.1.2009 15:36:49   
Anonimen
lina: jaz brcike čutim vse povsod, najraje pa brca v mehur, sploh ne vem zakaj tako uživa z brcanjem v mehuruser posted image

lalicia1: aj si mal čudno napisala, se ti opravičujem!user posted image

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.1.2009 15:42:53   
Anonimen
pa kaj norite s temi bodijami, saj ni zadnja akcija, saj je šele prva, če ne druzga po kmal poletno znižanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mal fouš, ker jaz ne bom morala it, ker delam pol pa avta nimam ker se možek z njim voz!
sem šla za našga frajerja ravnokar copate za v vrtec kupit, ker mi moj možek pravi da so mu prav, pa že cel mesec ga sprašujem, in danes ko sem otroka po treh mesecih spet jaz peljala v vrtec se je naš fantič prav matrav je imel prste kar skrčene, da je lahko hodil! mislim tej naši možje nič jim ni za zaupatuser posted image

no bo že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.1.2009 15:48:22   
zoja10
ojla babe...
danes ni najboljši dan, no moj niti v primerjavi ni tko slab kot od barby, no pa sej tud to se bo uredilo. Vsaka stvar se zgodi z namenom....user posted image

hvala oliva ker si nas opozorila na ponudbo iz hoferja, sm se odločla da bom vzela tut jst mal večje št da bodo za poleti, kolk mi kej št priporočate da bo tam za avgusta....
danes sm šla dat kri upam da bo vse kul, mislm pa da se me loteva ena glivična okužba....bljak user posted image
Naš bimbek ki na žalost ne vemo kaj je...torej za seznam kr paketek napište ful brca...povsod, no ja največ bol odspodi dost pa tud okrog popka....
aja pa še to glede oblekic...kako zgleda body na preklop? a to je uno k ma odspredi po trebuščku gumbe al jih ma odzadi?
Pridne bit..
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.1.2009 15:49:21   
Anonimen
Sramota za delodajalce. Potem se pa čudijo zakaj se mlade družine ne odločajo za otroke. Kako naj se pa odločijo, če ne bodo mogle potem nuditi niti osnovnih potrebščin kaj šele kakšnih brezveznih igrač, ki si jih otroci še prevečkrat zaželijo. Sramota!!!!!!!

Sem bila pri sestri glede morfo. Ta mi je rekla, da moj gin. predpiše morfo kasneje. Nimam pojma zakaj. BOOOOO!!!!!

Oblekice sem jaz že vse več ali manj nakupila, tako da se osredotočam na druge nakupe. Posteljica, voziček, previjalna, toaletne potrebščine zame in zanj. Kot sem izračunala naju bo vse to stalo okoli 1650,00 €. Na žalost ne dobiva od nobenega ničesar in na druge se tudi ne morem zanesti, tako da počasi nakupujeva vse potrebščine, da ne bi bilo preveč enkratnih zneskov. Postopoma je lažje stvari kupit. Pa še hišo morava zavarovat in seveda februarja še avto. Ajoj, ko samo pogledam kako denar leti stran od naju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.1.2009 16:37:34   
Dudica1
uff ste se naklepetale o teh bolniškahuser posted image

OLIVEOYL prideš še k nam kaj narisat v sobico???Čestitke za tole umetnijouser posted image .

No jaz sem bla pa po razprodajah v alooo vse znižano -50 med njimi kanzuser posted image user posted image user posted image .Kupila sem malemu pižamico za user posted image pa še nič ker glih niso mel 62 številkeuser posted image user posted image user posted image .
No nagledala sem se pa le in videla polno stvari ki jih bom kupila,v h&m pa majo tudi znižane stvari za user posted image in so tud po 5E pa po 10Euser posted image .

Zdaj grem pa jest ker bom umrla od lakote!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.1.2009 16:42:17   
Anonimen
Jaz bi tudi rada videla tvojo poslikavo sobice OliveOyl. Kako jih lahko vidim?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.1.2009 17:24:33   
Dudica1
chiara82 pri oliveoyl klikni na moj album pa boš našlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.1.2009 17:24:58   
Anonimen
Hejla...kako kaj danes? Naš mali je čisto podivjanuser posted image tako lepo brca. In se mi zdi, da ima prav ure, ko mu je do nabijanja. Tudi jaz ga čutim čisto nekje spodaj, čeprav se včasih premakne nekje do popka..kaj pa vem...ampak v glavnem je tam doli.

OliveOyl...sem tudi jaz pošpegala v tvojo sobico, ko jo vsi tako hvalijo. In je res lepa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.1.2009 17:25:26   
mayflower
BarbyD- Če ni prepozno- zakaj se ne zmeniš z delodajalcem, da si na izrednem dopustu. Ne boš dobivala plače, ampak se ti vsaj pogodba ne razveljavi. Vem, da se da, ker je sodelavec od moža vzel za par mesecev.

Prvič k  sem bla noseča mi je pogodba pretekla en mesec po porodu. Dosti boljše izhodišče za iskat službo je,če si zaposlen, kot pa, da si na Zavodu.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.1.2009 17:28:34   
mayflower
Jst nič ne nakupujem. Pri tamalmu vedno kupujem sproti, ker je vedno zelo prehiteval v rasti Opremo imamo vso aprila pa bom verjetno še kaj dokupla za obleč

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.1.2009 17:37:18   
petra a
izredni dopust-pa kaj se ga lahko dobi za dalj časa, a ni to samo par dni???

bodiji na preklop so taki, ki imajo ob straneh za zapet,na eni strani se zapne z notranje strani, na drugi pa z zunanje strani...ali pa so za zavezat...lažje oblečeš malčka, da ga čist ne prešejkaš že od mčkenga

jst čutim brce spodaj,zelo nizko

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.1.2009 17:57:50   
Anonimen
kje se pa da dopit te bodije ki se ob stran zapenjajo?

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.1.2009 18:20:55   
Dudica1
cveka30 vsepovsod kjer majo bodije!

Jaz sm jih danes gledala v baby centru in h&M-u,v kanzu k majo pa 50 znižan vse sm pa pozabla vprašatuser posted image ,aj  sm smotana!
Jaz grem drug tedn še enkrat pa si bom to nakupla pa še kaj druzga najbžuser posted image user posted image user posted image k sm dns vidla tok lepih stvariuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.1.2009 18:24:59   
Anonimen
kanz: kje kje je točno? jaz bom pa delala za popoldne pa nimam prevoza!saj vem neumno vprašanje, ko pa nič tojk ne hodim po otroških trgovinahuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 8.1.2009 18:37:39 >

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.1.2009 18:56:04   
AKP
Se na hitro javim. Sem se  cel dan prebijala skozi debato. Pleničke za široko previjanje  imajo tudi v DM (5kom stane nekaj čez 5 eur) in v Müllerju kjer so bele in potiskane (3 kom so nekaj čez 5 eur). V ponedeljek grem v Hoferja gledat za bodije in si jih bom kupila en komplet 62 in 68. Ostala oblačila imam, samo poletna mi manjkajo.
Mislim, da je ena mamica napisala, da je imel njen otrok čez celo poletje kapo. Moj sin je rojen julija pa smo bili že hitro  brez kapice. Je se hitro spotil če je imel kapico.
Za evidenco imeli bomo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.1.2009 18:59:43   
Leela
Barbyd, preprosto ne morem verjeti, da ti niso podaljšali, vsaj za nazaj bi ti lahko. Pa še vlekli so tako dolgo. Prasci. Res se imajo za male bogove. Glede na to, da imaš dobrega odvetnika in izvide od zdravnika je po mojem zelo verjetno da dobiš tožbo. Seveda boš na začetku zgubila dosti živcev ampak na koncu boš imela zadoščenje. Vsaj na razgovor pojdi k odvetniku. Če imaš res dobrega šefa se zmeni za neplačan izredni dopust kot ti je svetovala mayflower. Vsaj službo bi obdržala.

Glede bolniških...ni nujno, da imaš rizično nosečnost, da si na bolniški, lahko imaš samo delo tako težavno, da ga noseč ne moreš opravljat, zamenjave delovnega mesta pa niso možne.

Temu, da je delovno mesto vzrok za bolniško, ni več tako. če ti delodajalec ne more zagotoviti varnega del. mesta moraš biti doma na njegove stroške. samo kdo to ureja pa ne vem (mogoče inšpektorat za delo). Včasih je bilo pa res tako. Moja prijateljica je vzgojiteljica in je še 8 let nazaj bila doma celo nosečnost zaradi tega, zdaj pa so ji dvakrat zavrnili (pa je imela izvide enake kot prej pa še 8 let je starejša).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?