|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
7.1.2009 19:50:49   
Anonimen
dito čestitke za odobreno bolniško, uživaj dokler lahko, ker so mene poslal delatuser posted image

se pišemo!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.1.2009 19:53:57   
Anonimen
Aja! Še nekaj me zanima. Kje imate napisano v materinski knjižici rezultate morfologije? Jaz imam od 2. UZ (napotnica s strani ginekologa) na 12. strani (ultrazvok) napisano: 11. 12.
Tedni amonereje: 17T 6D
GV/TT/BPD: 3G/1754 d,
AC-OBSEG TREBUHA: 122/1756 D
FL-femur: 24/1752 D
Glava:IKS, obraz: nekaj kar ne razumem kaj piše in 20g ali 200 ne vem česa , spet nerazumljivo napisano
POSTELJICA: za zdaj še nizko, 20 mm nad NMV, še nizko vendar ARKONMV
PLODOVNICA: primerno.
To pa je vse kar je napisano od 2 UZ. Je to mogoče morfologija?

Mi je žal, da vas utrujam zaradi tega pregleda, vendar bi rada tudi jaz imela vse preglede tako kot jih imate ve, no vsaj tiste obvezne.

Sedaj pa zares dovolj za danes.

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.1.2009 19:54:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
več al manj št 62...tko so mi svetovali...user posted image

user posted image

62 je zakon. Jaz sem imela za rezervo dva kompletka (trenirkica) št.56, pa sem ju rabila samo en tedenuser posted image Bodi št.50 sem pa kar lepo nazaj v vrečo pospravla, tut slučajno mu ni bil prav. No ja, če bi pa prej rodila, bi mi to res prav prišlo... Drugače pa te številke sploh niso uporabne. Če je malo velika stvar pač zavihaš rokavčke ali hlačnice, pa je ravno prav.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.1.2009 19:57:02   
mani2
Pozdravljene.

Jaz sem ravna ta teden iz pod strehe prinesla cotke za pikico. Sem reklaa da morem malo pogledat kaj mi je ostalo od prvega otroka. Pa sem ugotovila da imam same plišaste kompletke in bodije z dolgimi rokavi. Pa še to da imam najmanjšo št. 68.  In sedaj ne vem kaj naj grem kaj nabavljat ali ne. In pa še vedno ne vemo kaj bomo imeli. Upam da bom izvedela predno rodim.
No, trenutno pa se ubadam z nakupom vozička ker bi rada imela drugega in seveda se mi ne da kupiti novega ampak bi imela rabljenega in sedaj je to cel podvig da najdem quinni-ja po pametni ceni.

Dolgo se nič ne javim pol pa napišem esej. Ajaaj...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.1.2009 19:57:40   
pokica_
No super, pol bomo pa kar 62ko kupovali! Meni se zdi full cotkano to, ko si predstavljam, da bomo rodile v maju-juniju in bo že lepo toplo in kmalu poletje,....pa ko si predstavljam tiste lepe mičkene gole tačkice v vozičku v bodiju ali oblekici user posted image ! user posted image  Ma hormoni spetuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.1.2009 19:58:08   
mlamov82
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mogoče moram it pa počas dol z računalnikauser posted image

Zadetek v polno, te že čakam user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.1.2009 19:58:13   
Anonimen
Chiara82: ja to je moprfologija, sam tud jaz glih nerazumem zakaj se gre, men je blo sam glavno da mi je na koncu G. rekla da je vse vredu. in to mi je zadostovala, ker tistih njihove kretice, po moje zelo malo punc ve kaj sploh pomenijouser posted image

sam da je vse vredu z user posted image pa bouser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.1.2009 20:01:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82

Zadetek v polno, te že čakam user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlamov82)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.1.2009 20:03:27   
Anonimen
punce jaz grem pa zdaj, počas pod tuš pol pa mal tv gledat in spat, juter pa k šefici se zment kje in kaj bom delala, pa če mi lahko za petek in soboto napiše dopust! držte pesti!

lep večer še naprej pa lahko noč!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.1.2009 20:03:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82

user posted image user posted image user posted image

ufh!

No, pridem kej drugič naokrog, vidim da mu nekej dogajauser posted image

Vsem čestitke za dobre izvide morfologije Jaz jo imam v petek, komaj čakavauser posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte, pobožajte bušije in sladko nočko! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 7.1.2009 20:04:05 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.1.2009 20:05:57   
Dudica1
tud jaz bom šla ker grem jutr mal po trgovinah s kolegico in moram počivatuser posted image

lepe sanje

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.1.2009 20:06:54   
majuška10
aja še vprašanje oz. nasvet rabim glede nakupa posteljice.
Midva sva v dilemi ali vzameva dimenzijo 120x60 ali 140x70.  Ne vem kaj je boljše.  Eni pravijo, da se otroček že v majhni "zgubi", kaj šele v veliki, drugi spet, da je boljše, ker da hitro prerastejo,...
Trenutno sva v najemniškem enosobnem stanovanju in bo otročiček spal z nama v sobi. Ne vem kako hitro se mala posteljica preraste.
Če ima katera kšn pameten nasvet bom zelo vesela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.1.2009 20:09:42   
mani2
Jaz sem imela za sina tamalo postelco in je bil notri do treh let pol pa je šel v mladinsko posteljo na katero sem namestila zaščizno ograjico da ponoči ne pade dol.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.1.2009 20:11:08   
Dudica1
mi imamo 140/70 in ni nič prevelika zdaj kmalu bo pa tko šel v tavelko pojstlo (star bo nekje 2,5 leti)

zdaj pa res nočko

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.1.2009 20:23:39   
copka
Blueeyes- user posted image  za uspesno morfologijo in za puncko.user posted image  Jaz bom sok prestavila raje na majuser posted image  (ce bo sploh kaksen sok). Sem danes mislila nate. Vidim, da Lena rada meri stopalauser posted image . Nas mali ima tudi ogromna po ocijuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

Aja! Še nekaj me zanima. Kje imate napisano v materinski knjižici rezultate morfologije? Jaz imam od 2. UZ (napotnica s strani ginekologa) na 12. strani (ultrazvok) napisano: 11. 12. (morfo sem imela 18.12.)
Tedni amonereje: 17T 6D jaz imam doloceno gestacijsko starost 20 5/7
GV/TT/BPD: 3G/1754 d, 52
AC-OBSEG TREBUHA: 122/1756 D 160
FL-femur: 24/1752 D 34
Glava:IKS, obraz: nekaj kar ne razumem kaj piše in 20g ali 200 ne vem česa , spet nerazumljivo napisano ena cacka pa mislim da pise bp
POSTELJICA: za zdaj še nizko, 20 mm nad NMV, še nizko vendar ARKONMV ne znam prebrat
PLODOVNICA: primerno. mislim, da pise pri (kot primerno, kar mi je tudi povedala)
To pa je vse kar je napisano od 2 UZ. Je to mogoče morfologija? bi rekla, da definitivno ni to morfologija, ker imam jaz skoraj vsa okencka popisana, pri ostalih UZ (12.11.) pa imam nekatere stavri napisane kot ti, ene pa ne. Imas podobne rezultate kot sem jih jaz imela na ta datum. Sicer pa se morfo dela nekje od 20-24 tedna.  

Mi je žal, da vas utrujam zaradi tega pregleda, vendar bi rada tudi jaz imela vse preglede tako kot jih imate ve, no vsaj tiste obvezne. Kdaj imas naslednji pregled? Mogoce bo pa to morfologija?

Sedaj pa zares dovolj za danes.

< Sporočilo je popravil copka -- 7.1.2009 20:24:06 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.1.2009 20:33:36   
copka
sem se tole pozabila: tudi meni otrdeva trebuh, vedno bolj pogosto, predvsem ponoci. Bom spet omenila moji G.
Pa keglove vaje moram zacet delat- a to samo stiskas spodnje misice, ali so se kaksne druge vaje? Ker male in velike potrebe pa nocem delat hkratiuser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.1.2009 21:10:30   
mayflower
Joj, dans ste se pa načvekaleuser posted image

BOLNIŠKA: pa razčistimo- vse iz prve roke od tašče (ima v fabrki to na čez):
- po prvih 30 delovnih dneh te mora dat osebni zdravnik na komisjijo. Če ti komisija bolniške ne podaljša so tri možnosti:
1. 10 dni v službo in nato z istim vzrokom se odpre lahko nova bolniška (na račun delodajalca ponovno)
2. ti dohtar odpre bolniško z novo diagnozo (spet na račun delodajalca)
3. ti odpre bolniško ponovno z istim vzrokom - ta mi ni glih najbolj jasen-obstaja en poseben izraz(re.?..). Pa sem na žalost pozabla. V bistvu mislim, da greš v službo za manj kaot 10 dni, pa nikakor nisi sposoben za delo. Tako, da se ista bolniška podaljša.

Je pa tko, da greš še en mesec v bolniško na stroške delodajalca. In jst sem npr. dobila cel kup dobesedno grozilnih mejlov od mojih nadrejenih, da si slučajno ne privoščim odpret bolniške na njihov račun z novo diagnozo. Potem sem vidla, kako malo me cenijouser posted image Pa ene firme po enem mesecu bolniške ne dovolijo vzet tistih 10 dni dopusta ravno zaradi možnosti, da greš pol spet na bolniško. čeprav mam jst točno to v planu, če mi naslednjič ne podaljšajo bolniške.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.1.2009 21:13:43   
mayflower
Chiara- jst bi rekla, da je to izvid morfologije.

Drugače pa je morfologija eden izmed najpomembnejših pregledov v nosečnosti.  da se ugotovijo možne napake ploda. zato je to tudi obvezen pregled.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.1.2009 21:33:14   
zoja10
copka si me prav nasmejala....'ker male in velike potrebe ne mislm delat skupi' user posted image user posted image ....
Jaz vsakič ko grem lulat lulam po curkih, ene dvakrat umes pipco zaprem user posted image  tko se baje te vaje dela...no ja lohk jih tud v prazno sam ni učinkauser posted image

Jst se bom tut po trgovinah mal odpravla, spet... user posted image zdej sem v polnem zagonu (dokler se mi še da) bi skoz kr neki gledla itd..  a vi boste kuple kakšne pajcke plišaste al ne? ker maja je lohk zlo toplo al pa ne in še otroček je občutljiv....

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.1.2009 21:37:55   
copka

copka si me prav nasmejala....'ker male in velike potrebe ne mislm delat skupi' user posted image user posted image ....
Jaz vsakič ko grem lulat lulam po curkih, ene dvakrat umes pipco zaprem user posted image  tko se baje te vaje dela...no ja lohk jih tud v prazno sam ni učinkauser posted image

verjemi, da ce se mi to ne bi dogajalo, da kaj tako smesnega ne bi znala napisat.user posted image  Ja, vcasih ko se spomnim v prazno delam vaje, vcasih pa na WC. Me je pa mali vceraj nabrcal v mehur- me je kar bolelouser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.1.2009 21:42:29   
zoja10
ajoj, ja jst sm razumela da mislš ti da so keglove vaje da se siliš delat oboje hkratu user posted image tepka smuser posted image
Drgač se mi pa tud meni to tko po malem dogaja...bomo vidli če keglove kej pomagajo...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.1.2009 21:45:54   
copka

ajoj, ja jst sm razumela da mislš ti da so keglove vaje da se siliš delat oboje hkratu user posted image tepka smuser posted image
Drgač se mi pa tud meni to tko po malem dogaja...bomo vidli če keglove kej pomagajo...

no, sedaj si pa ti mene nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.1.2009 21:55:59   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: copka

no, sedaj si pa ti mene nasmejalauser posted image user posted image

Pa ste še mene nasmejaleuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.1.2009 22:05:28   
Leela
keglove vaje: opisane so bolj na koncu materinske. Ne smeš jih pa delati med lulanjem( razen prvič, ko ugotoviš za katere mišice gre) ker se nekaj mehurju potem sfuzla - se ne prazni tako kot je treba...

Mayflower ti pa res imaš delodajalce user posted image .

Cveka saj v službo kar paše iti, samo bolj počasi delaj pa bo. Samo utrujen si bolj. Jaz sem šla po več kot enem mesecu delat, potem sem delala dva dni in sem šla spet na bolniško ker sem imela vročino. Sem pa tudi imela nekaj problemov in sem mogla še enkrat v ZD hodit, da so uredili vso papirologijo.

Obelix za lupinice sem jaz brala eno ameriško knjigo, kjer piše, da so bile v ameriki celo smrti zaradi zadušitve v lupinici. To gre za novorojenčke, ki še ne morejo kontrolirati glavice, nevarno je sploh če je lupinica zelo globoka. Tako, da je treba dojenčka, v vožnji večkrat zluftat. Tako, da to kar si napisala je čisto res.

taškica ful dobro za morfologijo in Natančen UZ. Enkrat sem na " Pušenjaku" brala, da čeprav sta obvezna samo 2-3 UZ jih ginekologi delajo večkrat, ker imajo bolj slabe UZ, pač manj kvalitetne.

petrazg kaj sladkorno ti odkrijejo pri rednem pregledu krvi?

Jaz drugače bolj težko pridem na RR, ker mi v službi lahko vsak bulji v monitor, zato lahko samo na hitro preberem.
oblekice- sploh nimam filinga za nakupovanje, mi je vse tako micenouser posted image . priporočam, da kupite čimbolj dojenčkaste cote-udobne in ne kakšne šmekerske. Jaz sem prvemu kupila trenirkico s kapuco številka 62, ful kjut, samo totalno neudobna za ležat. Jo je imel glih dvakrat. Za to bo čas kasneje.
voziček- nimam pojma kaj, po eni strani bi kaj lahkega, po drugi pa z velikimi kolesi. Prvega sem čist zguncala, ker je bilo tisto leto veliko snega, voziček pa ni bil glih prve klase.
imena- nimam pojma user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.1.2009 23:22:56   
petra a
mlamov-sej če je ženka huda in ne pusti ti pa me pustimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?