Leela
|
keglove vaje: opisane so bolj na koncu materinske. Ne smeš jih pa delati med lulanjem( razen prvič, ko ugotoviš za katere mišice gre) ker se nekaj mehurju potem sfuzla - se ne prazni tako kot je treba... Mayflower ti pa res imaš delodajalce . Cveka saj v službo kar paše iti, samo bolj počasi delaj pa bo. Samo utrujen si bolj. Jaz sem šla po več kot enem mesecu delat, potem sem delala dva dni in sem šla spet na bolniško ker sem imela vročino. Sem pa tudi imela nekaj problemov in sem mogla še enkrat v ZD hodit, da so uredili vso papirologijo. Obelix za lupinice sem jaz brala eno ameriško knjigo, kjer piše, da so bile v ameriki celo smrti zaradi zadušitve v lupinici. To gre za novorojenčke, ki še ne morejo kontrolirati glavice, nevarno je sploh če je lupinica zelo globoka. Tako, da je treba dojenčka, v vožnji večkrat zluftat. Tako, da to kar si napisala je čisto res. taškica ful dobro za morfologijo in Natančen UZ. Enkrat sem na " Pušenjaku" brala, da čeprav sta obvezna samo 2-3 UZ jih ginekologi delajo večkrat, ker imajo bolj slabe UZ, pač manj kvalitetne. petrazg kaj sladkorno ti odkrijejo pri rednem pregledu krvi? Jaz drugače bolj težko pridem na RR, ker mi v službi lahko vsak bulji v monitor, zato lahko samo na hitro preberem. oblekice- sploh nimam filinga za nakupovanje, mi je vse tako miceno . priporočam, da kupite čimbolj dojenčkaste cote-udobne in ne kakšne šmekerske. Jaz sem prvemu kupila trenirkico s kapuco številka 62, ful kjut, samo totalno neudobna za ležat. Jo je imel glih dvakrat. Za to bo čas kasneje. voziček- nimam pojma kaj, po eni strani bi kaj lahkega, po drugi pa z velikimi kolesi. Prvega sem čist zguncala, ker je bilo tisto leto veliko snega, voziček pa ni bil glih prve klase. imena- nimam pojma
|