|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
7.1.2009 15:59:21   
Dudica1
BLUEEYES kakšen šok bi šele bil če bi se ti ta sprememba zgodila v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image .
No sej to se dogaja in upam da se ne bo men,pa če tud pa prav!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.1.2009 16:04:22   
Blueeyes
vrjamem... sem bla pa zihr da bo moj mali z imenom Blaž... hm, zdej pa spet v lovu za novo ime user posted image  user posted image  niti sanja se mi ne.. mam še mal časa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.1.2009 16:08:56   
Anonimen
Pozdravljene!

Moj naslednji pregled je 3D (samoplačniški) 28. 01., pregled pri ginekologu pa 02. 02. Pričakujeva pa user posted image . user posted image
Punce mene zanima, če je katera med majčicami, ki ni imela morfologije? Mene me doktor ni dal na ta UZ. Zakaj ne vem. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.1.2009 16:13:08   
Blueeyes
mogoče ti ga je sam naredu, pa ti ni povedal... je pa MF obvezna.. pozanimaj se pri svojem G... če pa ne, pa edin če greš samoplačniško...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.1.2009 16:17:50   
Anonimen
Pri UZ nimam nikoli svojega gin. Ko sem pa vprašala lečečega gin. decembra kako in kaj je z morfologijo, je ta odgovoril, da meni ni treba iti, ker je vse normalno. Kako pa on ve, da otrok nima npr. zajčje ustnice? Preko trebuha se to ne vidi?!?!?!?!?! user posted image  user posted image  user posted image  
Ne razumem zakaj bi ta pregled morala plačevati, če je le ta plačan s strani zavarovalnice!?! Katastrofa!!!!! user posted image user posted image user posted image  
Sedaj sem v 22. tednu. 3D UZ pa imam 28. 01. Mislite, da imam še čas, da mi naredi morfologijo na 3D UZ?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.1.2009 16:20:54   
Blueeyes
omeni svojmu ginekologu, da je ovbezno in da nej te takoj pošlje... jz sem bla dons v 23t 3/7... pripada ti, tko da bori se za to... pa če je treba ga nekam pošlji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.1.2009 16:45:33   
Dudica1
CHIARA82 morfologija je obvezna tako da ti to morajo naredit!!!
Ti kar reči svojemu g. in ti to mora narest al pa povedat če ti je slučajno to že kdo delal ne da bi ti vedlauser posted image user posted image user posted image Samoplačniško ti pa res ni treba hodit kar naj ti naredijo al jih pa res nekam pošlji kot je rekla blueeyes!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.1.2009 17:53:45   
mlamov82
Ja mami, kje si ti kej, ne slediš dosti hitro :)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.1.2009 18:13:19   
Anonimen
chiara: punce pred mano imajo prav, morfologija je drugi UZ ki ti ga morajo narediti, saj je obvezen, kaj si pa domišlja tvoj G.user posted image

l.p.

(odgovor članu mlamov82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.1.2009 18:31:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82

NA KOGA JE TO LETELO?

(odgovor članu mlamov82)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.1.2009 19:09:22   
Anonimen
Ah, prav žalostna sem, ker se moram prav za vsako stvar kregat. Jutri bom poklicala in povedala sestram. Verjemite mi, da bom na koncu jaz izpadla hudič.
Do sedaj sem imela s strani ginekologa 2 napotnici za UZ, prvi je bil čisto na začetku nosečnosti 02.10., drugi UZ sem imela nuhalno svetlino, ki je bila samoplačljiva, 3. UZ pa 11.12. - to pomeni, da sem imela 3. UZ v 17-em tednu, torej ni bila morfologija. Tudi gin., ki me je imel čez na UZ mi je rekel, da bi morala imeti morfologijo sedaj v januarju. Vam bom jutri sporočila kaj mi bodo sestre povedale kaj naj naredim. Ima katera izkušnje, da je menjala ginekologa v nosečnosti? user posted image Kako je pa drugega gin. dobila? Pri nas v bolnišnici Izola ne sprejemajo novih pacientov.  Jaz sem k temu ginekologu prišla preko veze, ker je baje dober, vendar me je s tem, da me ni poslal na morfo zelo razočaral. user posted image

No, se ga pišemo jutri. Lep večer še naprej.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.1.2009 19:21:15   
FLASK_A

o madoncauser posted image

Mož se štuli med moje majčiceuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mlamov82)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.1.2009 19:23:26   
pokica_
Hali-halo nosečke!
Ste se pa fino razčvekaleuser posted image .
Koliko UZ-jev pa nam pripada z strani zzzs torej? A 2 ali 3? Tisto nuhalno itak ne štejem, ker sem šla drugam in sem si jo sama plačala, 4D uz pa si bom tudi sama plačala.
So pa res čudni včasih tile G. No moja G je že pozabla da imam uz v ponedeljek pa sem jo spomnila, če je pozabla, in takrat mi je tudi potrdila da bo morfologija. Drugače pa mi je dala napotnico za LAB, za testiranje toxe in sladkorne, pa pol spet pregled 28.jan. Tako da bo zdaj kar pestro. user posted image  Se mi zdi da so pregledi že bolj pogosto,...maj se pa vse hitreje in naglo približujeuser posted image . Si še kar ne morem mislit, da res nekaj brca v bušiju. Včasih me tako konkretno brcne, da me pokonci s postelje vrže. Pol bo po meni,...jaz tudi ponoči težko spim, moj pa spi ko medved in podnevi in ponoči. user posted image

Drugače  pa kar fajn delovno, sem spet čist crkjena danes. Ponoči sem slabo spala, manj kot 5 ur, pa mi kr ni za spat. Vsi okol mene spijouser posted image .
Velika večina vas že redno nabavlja vso opremo za user posted image . Pa meni se še skos zdi da je še prehitro, čeprav bi najraje že zdaj vse kupila. Cotike itak ne vem kake naj kupim, kaj pa če se zmotijo? Bi najraje počakala na tole MO in pol še na 4D uz, da bo bolj ziher. Da ne bomo imeli pinki fantka ali modro punčkouser posted image .

A je katera kupila voziče v AUT? Mi2 sma bila zadnjič v Toysrusu in imajo kar nekaj izbire, ni pa tistih kompletov....jaz bi rada kupila voziček z zimsko vrečo. Je možno zimske vreče kupit naknadno? Lupinice se mi pa zdijo pri nas cenejše spet. user posted image  

Zdaj sem pa že predolga....lep večer! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 7.1.2009 19:25:20 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.1.2009 19:24:05   
mlamov82
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

o madoncauser posted image

Mož se štuli med moje majčiceuser posted image user posted image user posted image

Sem sam mal v kontrolo uletu, da vidm kaj piše moja ženkica kle gor user posted image user posted image user posted image .

Sej lahko, ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.1.2009 19:24:11   
dito
Danes sem dobila pozitiven odgovor od komisije. user posted image user posted image

BarbyD jaz imam iste težave, vendar baje to ni nič resnega. Da boš bolj mirna idi jutri k ginekologinji, te mora takoj vzet in te naj dobro pregleda.

Drug ponedeljek grem tak v bolnico na morfologijo pa bom še tam vprašala.  Ful me je strah,da bom predčasno rodila, (fulk nizko nosim)še na sprehod ne morem, ker me vse boli. Upam,da bo čim prej maj in bo vse za mano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.1.2009 19:32:36   
zoja10
Jaz sm slišala da če ti trebuh otrdeva do 10x na dan ni to nč kej takega, tko pravi moja gin....
Jst sm bla pa danes v mini nabavi... kupla body od kanz za 4 eur k majo znižanje, mislm da je to že modroočka napisala..in v h&m kupla dvoje hlačke en kompletek majčka hlačke in kapico vse je bombažno z dolgimi rokavi...no sej pojma nimam al sm nrdila(kupila) prav al ne user posted image user posted image   več al manj št 62...tko so mi svetovali...user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.1.2009 19:35:41   
pokica_
Ja sj, glede št. Jaz sem zadnjič v H&Mu tudi kupila en body št. 56 in en kompletek pižamice, lahko je tudi kot trenirka št. 62. Kaj je bolj priporočljivo, kera št.? user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.1.2009 19:36:04   
majuška10
hello punce!
Madonca vse je novo, sem že gledala ali sem na pravi spletni strani! modro ozadje je prav cool user posted image

Včeraj imela morfologijo. Kaže vse ok, smo pregledali in si ogledali čisto vse. Pikec je že pravi korenjaček saj tehta cca 530g in je velik cca 25 cm. Mi je g rekla, da obstaja možnost, da lahko tudi prej rodim, čeprav me je pol vprašala, če smo kej "veliki" pa sem povedala, da je moj partner skoraj 2m, pa po njegovi strani so vsi veliki, z moje strani pa tudi nismo glih majhni.  Si pa vseeno želim, da nebi bil glih prevelik, vsaj do poroda.
Drugače pa mu je včeraj  pomahal, malo je bil nerazpoložen, pa je obrazek skrival, pa zehal je tudi! Naslednji pregled imam 10.2. takrat grem tudi po šut Rhogam, 22.1. pa grem na 3d h dr. Strah.
Moram vas kaj prebrat, ker sploh nimam cajta tle za rač.sedet. Vidim da čvekate vse sorte, upam da bom imela zdej kej več časa.

A ste že nabavle kej cunjic? Bi rable en seznam, kaj sploh potrebujemo, vsaj tiste, za katere je prvič. heheuser posted image

no bibike moje, lepo se imejte  vse skupaj in veselo štejte brce

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.1.2009 19:36:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Koliko UZ-jev pa nam pripada z strani zzzs torej? A 2 ali 3?

Pripadata nam 2. Torej na začetku nosečnosti (vaginalni pregled) in potem po izbiri G (pri meni je bila to v prejšnjiuser posted image morfologija). Nuhalna, 3d/4d so za plačat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.1.2009 19:38:53   
pokica_
Torej je tako kot sem predvidevala. Ker sem gledala v materinsko in sta tam za uz samo 2 strani. Tako kot praviš, 1. sem imela uz ob začetku nosečnosti, v bistvu 2 ampak so mi samo enega vpisali, ta 2. je pa zdaj MO. Pol je ok. No sj pa bomo še slišali kaj tudi srčeka, pa ctg...pa vse še bo. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.1.2009 19:40:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Danes sem dobila pozitiven odgovor od komisije. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa ne skrbi, lepo skrbiš zase in počivaš, sigurno bo mali/mala počakal do takrat, ko bo trebauser posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.1.2009 19:42:53   
Dudica1

[/quote]

Sem sam mal v kontrolo uletu, da vidm kaj piše moja ženkica kle gor user posted image user posted image user posted image .

[/quote]

Ma ni panike sm mal čudno je blo za prebrat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlamov82)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.1.2009 19:48:13   
OliveOyl
Čer user posted image

No pa je tudi za mano MF,vse o.k zaenkrat...

spol pa še kar skriva,čeprav se nagiba k ???- ne povem user posted image user posted image ,nekaj kar že imamo doma.drugače vse po starem.

se vam jutri bolj posvetim...
pa pa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.1.2009 19:48:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ma ni panike sm mal čudno je blo za prebrat!user posted image user posted image user posted image

ja sej, kr neki piše pa se smeji zraven
vsaj predstavu bi se lahko aneuser posted image

Sej pomoje ga boste naslednjič brale šele ko bom rodila... Očitno ga je zdej neki prijelo, ker mi ga tut pri mojih junijkah biksauser posted image

Mogoče moram it pa počas dol z računalnikauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.1.2009 19:49:17   
Dudica1
Za številke oblačil je pa tko jaz manjše kakor za 3-mesece ne kupujem ker sm mela za prvega za iz porodnišnice body od kanz za 3-mesece in mu je blo treba samo rokav malo zavihat(velik je bil 52).
In je škoda da bi kupla manjšega in ga oblekla samo enkrat user posted image user posted image user posted image .Tko da iz izkušenj povem da manjše od 62 ne kupovat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?