|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
8.1.2009 11:25:13   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: dito

copka- meni danes nič ne diši. Moram pa nekaj skuhat za tamalo (v vrcu mi bolj malo je) in dragega.
kaj boš pa zraven naredila kar solato?

v mislih sem imela kaksno rizoto z buckami in piscancem (pa curryjem-ki mi ga je zmanjkalouser posted image - sem se sedaj spomnila) in rukolo, ki je zadnje case noro dobra.
Ko pa mi zapase krompir-ponavadi pire, pa zraven naredim se spinaco in kaksne polpete iz zmrzovalnika.

jaz pa dobrih minester ne znam delat user posted image , pa kdaj bi kaksno obaro naredila pa ne znamuser posted image  moja tasca naredi ful dobro

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
8.1.2009 11:34:41   
petra a
punce-če ste brez idej in brez volje za prijet kakšno kuharco, imate tudi na ringaraji recepte, sem včeraj gledala in dobila par dobrih idej za kosila, ali pa kulinarika.netuser posted image user posted image  ajmo, kuhat mineštre in obare, vaja dela mojstra, pa prekašat tašče (čeprav jaz svoje ne bom nikoli prekašala), pa zdaj ko moramo še bolj zdravo jesti kot običajno...hehe, jaz sem zdajle pila coca-colouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
8.1.2009 11:40:11   
Anonimen
evo mene nazaj, nisem dobila dopusta tako da jutri začnem šiht in to popoldneuser posted image
s šefico se ni dal nič zrihtat, ker se zgovarja na področnega, tako da zdaj čakam področnega šefa da se z njim pogovorim, pa hoče me delat dat za ob nedeljah in nadure, pa sem rekla da ne bom delala nadur in nedelj ker mi po zakonu pripada da sem frej! nič kaj pametnega se nisem morala zmenit, sem pa zdaj preračunala in moram samo 8 tednov zdržat, ker lahko pol dopust koristim, bom zdržala kolikor bom lahko, če ne bom izkoristla mal firmo in bom šla na bolniško!
no edino to mi je odobrila da grem na blagajno, četudi ni bogve kaj ampak bo za zdržat, saj bo kmalu marec tukaj, a ne? komaj čakam potem pa veselo na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrazg: mi je napisala da mi ful dol pritiska in da se ne razvija normalno, kar je res, vendar tega izvida niso dobil ker so v ZD poslal karton že v PON. včeraj pa so mi že od komisije poslal odgovor, pa saj ni panike, bom vsaj plačo mela boljšo, pa še dopust bom lahko celega koristla, sam sem se čist razvadla ker sem že 3 mesece doma, par dni bo težko potem pa bo?

zjutraj sem malega po zelo dolgem času peljala v vrtec, je ful padal sneg, zdaj pa že sonček sije!
potem pa sem morala it kupit škorne za v službo hodit ker mam samo letne čevlje, pa kupila sem si debele žabe, da mi ne bo potrebe kupovat še enih hlač za v službo, ker imam ene zimske in ene letne nos. hlače, zdaj pa bom imela mir za te dva meseca!

no ja moj je rekel, da bom vsaj lahko brez skrbi hodila po Logatcu in lahko bom šla v nabavo kadar bom hotela, ker sem se zdaj kar ful mirkala in bila zaprta v hiši!user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
8.1.2009 11:43:20   
Anonimen
4-urni delovnik:  najprej bom poskusila delat po 7 ur, 6-dni na teden, če pa ne bom morala pa bom začela delat po 4 ure, saj pravim bom videla kaj bo!

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
8.1.2009 11:44:51   
Obelix
Glede oblačil je ful težko za vnaprej svetovati. Jaz lahko povem, kaj bom sama kupila. Ko sem bila prvič noseča, sem v navalu nosečniških hormonov, nakupila nekaj stvari v trgovinah Pixel, pa Benetton in Okaidi. Zdaj odkrito priznam, da je bilo večino stvari neuporabih. Nerodno zapenjanje, čudni ovratniki in sploh nič fine za majčkene dojenčke. Zdaj vsaj za male dojenčke prisegam na H&M - super se perejo, ni mi škoda, ker je že vse zaflekano, pa super so mehke in udobne cunjice. To je moja izkušnja.

Kupila boma pa sigurno nekaj bodijev št. 56 - punce, mislim da nobena ne bo rodila otročička velikega 60cm, zato bodo tudi ti bodiji prišli prav (niso tolk dragi, da ne bi mogoče kupili vsaj ene dva ali tri) - ostale stvari se da vse zavihati, v prevelčikih bodijih so pa otročički ful hecni. Bodiji so super na preklop, ker dokler ne držijo sami glavice mi je bilo zoprno karkoli vleči čez glavo. Poterm rabijo kakšne kapice, hlače z udobno elastiko, nogavičke in za male punčke tudi kakšna lepa poletna oblekica a ne user posted image . Za ponoči sem kupila spalne pajacke v Marks and Spencer - tam imajo kar vredu pajacke, bodiji so pa sicer luštni ampak so po prvem pranju že vsi raztegnjeni. V plišaste pajacke jaz svojih otrok nisem nikoli napravljala, ker jima je bilo tudi pozimi ful vroče v tem - v stanovanju nimamo nikoli manj kot 22 stopinj in mislim, da ne gre pretiravati pri napravljanju. Ko je enkrat tudi zunaj več kot 22 stopinj in smo vsi v kratkih rokavih, tudi dojenčka ni treba imeti zaviteva v pliš. Če malo zapiha vetrček se ga pokrije z dekico in to je to. Kupila bom vse male bodije s kratkimi rokavi, ker je lažje čez dati kakšno jopico, kot pa obratno.

Tistih tetra majčk s špagico pa jaz nisem nikoli uporabljala. So mi ful hecne. Sem jima dala gor bodi, pa kakšno tanko jopico pa je bilo ok.

Tetra pleničke res pridejo zelo prav, ampak to mogoče en paket, kjer jih je notri 20 kom. Pa super so tudi tiste male krpice obrobljene. Petra a , ko sem jaz kupovala (jesen 2007) so bile najcenejše v Domžalah, industrijska trgovina Tosama. Mislim, da skoraj 2€ cenejše kot v Baby Centru.

majuška10 - mi imamo posteljico 140x70 in je super. Meni je fino, ker se da razstaviti in je potem taka fina majčkena postelja. Kakšne bistvene razlike pa ni glede velikosti.

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
8.1.2009 11:46:40   
petra a
sem bla v porodnišnici v sobi z eno punco, k je delala v Sparu, so jo tud tok zajebaval kar se dela tiče, pa še pogodbeno je delala, da so ji vsakič podaljševali, ma so barabe teli trgovci se mi zdi, izkoriščajo

mislim da so njo po prigovarjanjih tud dali na blagajno, samo kaj ko tudi na wc ni mogla hodit, če je šla 1x v celem dnevu je blo velik, pol si lahk predstavljate

< Sporočilo je popravil petra a -- 8.1.2009 11:47:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
8.1.2009 11:47:26   
daisy24
Lep pozdrav še od mene. Dolgo se nisem nič javla, zdaj pa se mi zdi da je že čas. No v torek smo bli na MF in vse je ok, glede spola je g. rekel da je 95% za user posted image , rekel je da ni nič videl med nogicami. tak da sem zdaj srečna in komaj čakam maj.
Ampak nažalost, ker mi ni z rožicami postlano sem danes dobla obvestilo po pošti od delodajalca, da mi ne bodo podaljšali pogodbe, ki se mi izteče naslednji tedenuser posted image . Čeprav sem na nek način pričakovalo to, čeprav mi je šefica rekla da mi bo podaljšala do porodniške, ampak mislim da so imeli tisti ta glavni šefi več besede.
No vsaj za bolniško se mi ne bo treba več borit. Sicer pa mi je najbolj pomembno to da bo user posted image zdrav.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
8.1.2009 11:51:28   
petra a
obelix-ne vem, jaz sem kupovala v baby centru v Domžalah in so bile ceneje kot v Tosami

(odgovor članu daisy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
8.1.2009 11:52:01   
daisy24
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

sem bla v porodnišnici v sobi z eno punco, k je delala v Sparu, so jo tud tok zajebaval kar se dela tiče, pa še pogodbeno je delala, da so ji vsakič podaljševali, ma so barabe teli trgovci se mi zdi, izkoriščajo

mislim da so njo po prigovarjanjih tud dali na blagajno, samo kaj ko tudi na wc ni mogla hodit, če je šla 1x v celem dnevu je blo velik, pol si lahk predstavljate

Js si lahk to predstavlam, ker sem bla na istem položaju, ampak sem šla v bolniško že v 8t nosečnosti, ker mi je g svetovala tako.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
8.1.2009 11:52:34   
petra a
ma, sem brez besed glede teh delodajalcev,sploh ne morem verjeti kaj vse se dogaja...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
8.1.2009 11:57:16   
Anonimen
petra a: če jaz ne bom mogla it na WC bom stranki lepo rekla če lahko počaka čist malo, pa bom šla na WC, veš sem pa jaz bolj pomembna kot tista koza, saj sem nekaj slišala da iščejo novo poslovodkinjo sam ne vem kdaj jo mislijo zamenat, po moje jo bodo ko bo glavna inventura to pomeni tam nejk aprila ali maja, so iz celja rekli da bojo v Logatcu korenite spremembe, jaz samo upam da na bolje! moram poklicat  na upravo v Celje in se mal z njimi poment, sam si moram vprašanja sestavt!

grem kuhat kosilo?

makarone in bolonsko omako

l.p.

(odgovor članu daisy24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
8.1.2009 11:58:38   
Obelix
petra a - mogoče je bila pa kakšna akcije, ker se mi zdijo cene v Baby Centru ful navite. Zdaj ne bom nič kupovala, ker že imam, ampak takrat je bilo pa res ceneje.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
8.1.2009 11:58:59   
BarbyD
Oj punceuser posted image user posted image

No pa sem dobila odgovor od zzzsja...v bistvu od njih še ne...sem pa dobila od mojga odvetnika k je že dobil odločbo...niso mi odbrili ne za nazj ne za naprejuser posted image user posted image user posted image

Tako da moram it v službo pa dati odpoveduser posted image

Ne morm verjat da so taki kreteni temuser posted image

Izvide mam od od dveh ginekologov da ne smem nič delat pa velik počivat pa ne jebejo
user posted image

Ne vem če sm še kdaj tok grozn počutla user posted image Čeferin mje reku nej jih tožm, sam po pravici nimam ne živcov ne denarja da bi se v to spustilauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
8.1.2009 11:59:25   
Anonimen
aja še nekaj, a kera ve kako se imenuje una otroška trgovina pod emporijumu, ki so jo zaprli! sem pozabila? bi pa rada vedela, da vidim če jo imajo še kje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
8.1.2009 12:01:47   
Anonimen
BarbyD: zakaj pa odpoved? se ne da z delodajalcem nič zment? zelo mi je žal, upam da bo z user posted image in tabo vse vreduuser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
8.1.2009 12:02:16   
petra a
pol predvidevam da delaš v Tušu?

2x sem bla v Logatcu v vaši trgovini, pa sem bila vsakič besna, ker nikol ni blo nobenga prodajalca na mestu...ti si kar izbori wc

bi blo enkrat zanimiv na kakšni kolesarki dirki g.Tuša za rokav pocukat pa mal povprašat zakaj prihaja do takih situacij...hmmm, po moje bi mu bilo nerodno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
8.1.2009 12:05:14   
petra a
barby-probi najdit način da ne daš odpovedi, ker ne boš upravičena do nadomestila iz zavoda!!! Upam da najdete z delodajalcem kakšno rešitev, ker tele odpovedi in ne podaljšati pogodb je pa živa grozljivka, ker zdaj pa res potrebujete službe...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
8.1.2009 12:06:21   
BarbyD
Cveka30 meni je ginekolog strogo prepovedal delat tud ko mi niso odobrili bolniške, in sem bla zato od 21.11. v bistvu na svojo roko doma...in ker mi niso odobrili bolniške nimam s čim pokrit tega meseca in pol, kje šele za naprej kar bi rabla...

Ne vem pa kako bi se lahko drugače kaj zmenla, ga kr ne upam poklicat da mu povemuser posted image čeprov je bil do sedaj res uredu pa razumevajoč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
8.1.2009 12:09:23   
copka
Joj, punce, ste pa res boge, ker vam ne podaljsajo bolniske.
Barbyd- zate sploh ne razumem, kaj tej komisiji ni jasno. Pa kar odpoved moras dat??
Cveka- upam, da bos na blagajni vsaj priblizno zdrzala. Pa ne pozabi se vsake toliko pretegnit zaradi pretoka krvi.

No, moj delodajalec (to sem Jazuser posted image ) tudi ne odobrava bolnisk, ker jih nima s cim placat, tako da vedno delam- sobote, nedelje, ce sem bolna. Hvala bogu, pa imam tako delo, da lahko delam veliko od doma. Moram pa potrkat na les, da zaenkrat ne rabim posebne oskrbe.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
8.1.2009 12:10:13   
petra a
barby-zmen se da si kao 1 dan vmes delala, pol te da pa lahko zdravnik spet za 1 mesec v bolniško, pa pol spet 1 dan službe (boš oddelala 2 dni še za nazaj-ko si bila doma) in spet bolniška...hudiča, sej delaš v zdravstvu, sej vedo kako je to, ti bodo pa že pomagali...mah, prov jezna sem

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
8.1.2009 12:10:58   
OliveOyl
Joj BarbyD goza,sploh ne morem verjet,pa kaj jim je user posted image !Ma jaz upam,da ti ne bo treba dat odpovedi,probaj se kako zmenit,če se da.držim pestke.user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
8.1.2009 12:13:28   
OliveOyl
Obelix si ti zadnjič napisala,da vaši otroci gledajo Backa Jona?user posted image
a imate to na DVD-ju,mogoče? user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
8.1.2009 12:18:32   
Anonimen
petra a: user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zadetek v povno! ja delam v Tušu, in če mi verjameš ali pa ne smo prodajalke tud razočarane, ker z nami delajo tako, nekaj nas kar rado pomaga strankam, saj zato smo tam, nekaj pa jih hodi samo zato v službo da denar vlečejo! in ravno tiste so boga vredne, me ostale pa smo user posted image user posted image ! zaradi nezadovoljstva, je šlo že dosti dobrih prodajalk stran in če mi verjameš ali pa ne jaz tudi premišljujem o tem oz. sem sigurna v to da bom šla stran, sam zdaj bom potrpela in delala do porodniške potem po porodniški, če ne bom šole dokončala bom še delala, kuker pa bom šolo naredila pa si bom poiskala drugo službo!

aja še to, če poznaš našega predragega bogetaša g. Mirka Tuš, ga kr zakrvateljc prim in mu povej kaj se dogaja, ker po moje sploh nima pojma!
l.p.

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 8.1.2009 12:19:33 >

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
8.1.2009 12:20:15   
Obelix
OliveOyl - mi imamo 2. DVD original, ostalo pa je sneto z interneta (iz Torerentov) -  ker nič ne govorijo in ne rabiš slovenske verzije, ni problema dobiti dol z neta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
8.1.2009 12:23:40   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

OliveOyl - mi imamo 2. DVD original, ostalo pa je sneto z interneta (iz Torerentov) -  ker nič ne govorijo in ne rabiš slovenske verzije, ni problema dobiti dol z neta.

Kam grem to snet na Partis al kam,sem precej leva za take stvari,še kadar se kaj lotim snemat dol en kup virusov navlečem pa sploh ne vem od kje?user posted image user posted image

naša dva sta čist obsedena s to risanko,vsako sredo letita gor h tašči gledat...edin tamala se unga bika boji,zato k ima rinko v nosu.,user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.