|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
29.12.2008 19:17:23   
Dudica1
No mali je šel spat,jaz grem pa zdaj na večerjo s kolegico user posted image user posted image user posted image tko da se mam kr fajn.
Jutri pa poročam od morfologijeuser posted image .

Lepo spiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.12.2008 21:21:58   
Anonimen
Hejla...no...midva bova pa od silvestra dalje uradno lastnika stanovanja in tako se v novo leto podajamo s krediti. Hkrati pa sva vesela, saj bova končno lahko začela nabirati stvari za našega škrata.
Danes sva zavila v Baby Center pogledat vozičke. Vsi se mi zdijo OGROMNI. In imam občutek, da bom zbijala pešce z njimi. Grozljivka! Potem sva zavila še med oblekice, ki so v večini na razprodaji...pa bi še kaj kupila pa itak nimam osnovnega pojma, kaj rabim oziroma v kateri velikosti in tako. In sva samo malo pofirbcala.
Malček pridno igra nogomet ali karkoli že in mi je fajn. Danes sem se zalotila, da bi se kmalu začela na glas z njim pogovrjat. No...tudi prav...

Lepo prazn(ik)ujte in cartajte svoje majčice in majčke...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.12.2008 21:55:20   
AKP
Vas moram na hitro pozdravit, so vsi doma in nimam dostopa do računalnika. Še malo pa bo že 4 tedne od tega, ko sem bila na AC, pa še vedno nisem dobila rezultatov. Groza. Jutri bom poklicala in bom videla, kaj bodo rekli. Počutje je bolj tak moram precej počivat. Bom pa res vesela, ko bo maj in bo moje telo zopet normalno delovalo. Zdaj se trenutno počutim, ko stara oma. Še malo pa bo že maj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
29.12.2008 22:25:25   
PapuaNG
pozdravček še z moje strani. Je dragi na večerji, pa imam nekoliko več časa za svoje opravke user posted image Nekako smo preživeli božične zabave (jih kar ni hotelo bit konec), zdej pa že počasi v pričakovanju novega leta. Sicer z dragim še vedno ne veva, kje bova, ampak nekam se bova že dala user posted image Sicer pa mali že pridno brca, sploh zdej zvečer ma zgleda pravo zabavo notri. Danes ga je končno tut moj dragi začutil. Sicer je bila samo ena brcika, tako da je rekel, da bo moral še kakšno čutit, da bo res verjel, ampak bila je pa le user posted image Jst pa vsa ganjena takoj v jok, hahha...a se še kateri to dogaja? Da je čist preveč čustvena in jo vsaka malenkost v jok spravi? Jst mam take dneve, ko sploh ne smem na nič takega pomislit...

nič, uživajte v tem mrzlem večeru....pa upamo na sonček jutri...mam polno enih opravkov user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.12.2008 7:09:43   
Anonimen
dobro jutro

jaz sem pa kar že pokonc od petih, sploh nisem mogla spat, moja dva še spita in imam božji mir, kaj paše, sam pralni stoj mi rapoče, mi kar paše imet mal miru, ker je po cele dneve samo ropotanjeuser posted image

jaz bom šla tud mal zapravljat pol, sem vidla da ima mana nekaj tunik znižanih pa bom šla pogledat če je kakšna vredu, si jo bom kupilauser posted image

jaz bom pa za novo leto kar doma, ker je imela tašča kemoterapijjo in še stara mama id moža pride bom kar mal doma kaj skuhala za večerjo in mal bomo skup praznovali, potem pa bomo šli kar zgodaj spat,user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa meni user posted image tud kar lepo miga v trebuhu, ta teden sem že v 20 ted., kja hitro kre čas sem že na polovici še pol pa bo malček tukajuser posted image po novem letu greva pa z možem v akcijo, moram kupit voziček, pa previjalno podlogo, ker jo je prvi čist obnucavuser posted image , pa še se bo kaj našlo!

l.p.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.12.2008 8:51:10   
Dudica1
Dobro jutro vsem!
Joj vse nekaj zapravljate,jaz bom pa v januarju šla mal okrog pogledat za kakšne hlače,potem pa še za user posted image kaj.
Drugače pa na morfologiji danes vse vredu,vsi organi se vidijo(morfološko vredu je rekla)user posted image .No naj povem tudi,da vemo kaj imamouser posted image user posted image user posted image ,pa nobenemu ne povemo da bo za druge skrivnostuser posted image user posted image user posted image .
No kam kaj greste za silvestrovo praznovat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.12.2008 9:50:46   
mayflower
Meni so pa bolniško podaljšali do 28.1. Jupiuser posted image

DRugače naš tamalček pridno brca v trebuhu. Včeraj sem čutla že kar nekaj prav fejst konkretnih....

Zdej sem pa moja dva poslala v štacuno, jst mam pa malo miru, da po netu prešnofam. Pol pa kosilo kuhat.

Imamo pa lepo vreme. Sonček. Uživamo cele dneve doma, tudi za Silvestra bomo doma. Lepo se mejte

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.12.2008 9:56:01   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01.,  27 let
* Dudica1   
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 20.1.
* ebetka            (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled 13.1.;    MB

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 07.01. M,  25 let LJ

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.01. , 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 19.1. , 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.01. 24 let  PO
A (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.01. , (2 user posted image ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.01., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.01., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
25 let KRANJ

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01., 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let 
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 26 let 
* jancika  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01. M,
28 let
MS
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. , 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.01. MF ; 15.1.
30 let  
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ;
* miška 82   ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled 5.1.; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.M., KRANJ ALI LJ
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.01., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01.
34 let LJ

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.01., 37 let MB
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.,  27 let
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 29.12. ;  31 let LJ
* Chiara82  (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 05.01. ; 26 let  IZOLA
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.01., 27 let CE

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M , 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 07.01., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.01., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01. M., 26 let
LJ
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. ;

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01.M, 24 let  MB

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled 29.12. ; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 19.1. ; 30 let MB

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.01., 27 let LJ
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.12. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  23.1. CE
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 07.01. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 16.01.,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.,34 let
(2 user posted image )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 13.01., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.01., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.12. ;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.01. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 98

pričakujemo : 102

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
30.12.2008 10:05:04   
Blueeyes
Cveka30 sem full vesela zate in seveda tud za tvojga moža, da ni prižgal cigarete že nekaj dni user posted image  user posted image  user posted image

Majch fajn,... nč hudga če se zakreditirate... sej niste edini... jaz pa se naglas pogovarjam z mojim user posted image  ... še posebi takrat k brca - mu kej povem in ga pobožamuser posted image   al pa je men dolgčas

AKP držim pesti za AC da je vse ok

PapuaNG jz tud preveč čustvena, čeprov po naravi čist nasprotno od tega... moj dragi me sam gleda pa mu ni nč jasn... včasih jokam k dež med kakšnimi filmi user posted image

Dudica1 sam da je vse ok... nam boš že zaupala spol... če ne prej k boš rodila... al pa če se ti bo kdaj zagovorilo user posted image

mene pa moj user posted image  dons sploh ni pustil spat... sem od 3h zjutri bedela in se premetavala po pojstli... ni se mi pa dal dol do PC-ja, da bi šla čekirat če je mogoče kakšna RR-jevka gor user posted image   user posted image  kakšna bi se sigurno našla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
30.12.2008 10:09:16   
cebelica82
še en pozdrav od mene....zadnje dni mi je tolk na WC, da sem že sama sebi tečna....podnevi, ponoči, kadarkoli....upam, da ne bo samo še hujše...

vidim, da vas ta mali že veselo brcajo, tudi meni se zdi, da že nekaj čutim, vendar ne vem, če je to to....zdaj sem na začetku 20 tedna, upam, da bo počasi kaj bolj konkretnega. trebušček se mi veča iz dneva v dan, vsaj tak občutek mam, no, saj je že čas, ker se mi do zdaj še skoraj nič ni poznalo. komaj čakam na morfologijo naslednji teden, danes pa odhajava h kolegom, kjer bomo počakali novo leto.

Če se ne bom mogla več oglasit: Vsem želim predvsem ZDRAVO novo leto in čimmanj nosečniških tegob...user posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
30.12.2008 10:12:28   
Blueeyes
cebelica82 lepo praznujte s prijatellji... javi se ko boš imela čas... če se slučajno letos več ne beremo, pa tudi tebi želim iskreno, srečno, zdravo, uspešno in ljubezni polno novo leto 2009!!

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.12.2008 10:28:26   
Dudica1
cebelica82 lepo praznuj in veselo v novem letu 2009!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.12.2008 11:00:08   
zoja10
Dudica...čestitam za dobro morfo.user posted image
jst mam jutri ...sm mal na trnjih... drgač pa že kr zlo konkretno brca ta naš mali vragec...user posted image

zdej pa piškotke delat...za NY...

Sej sploh nevem kaj sm hotla napisat.... kr mal se javit...za hec user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.12.2008 11:05:35   
Dudica1
zoja10 jaz sm tud bla kr živčna ampak pol se tam vležeš in gledaš user posted image ter poslušaš kaj ti govori g.Tko da kar mirno ni nč hudga sigurno je pa tud vse vredu s tvojim user posted image .

Srečno torej  jutri

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.12.2008 12:46:47   
Blueeyes
ma ne bit živčna zoja10 ti bod samo vesela... nima te bit za kaj strah ker bo vse ok... držim pesti user posted image user posted image user posted image
piškote boš delala. mmmmm, kakšne pa če smem vprašat... da nam mal sline pocediš??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.12.2008 13:23:50   
mary12
Lep pozdrav punce...tudi jaz vam želim lepe umirjene praznike. Da boste imele čimmanj problemov in da boste do konca nosečnosti čimbolj uživale.

No midva sva že zelo veliko nabavila. Imava že voziček, pa previjalno, pa posteljico pa omaro. No meni sva kupila še udobna usnjena sedeža, da bom lahko udobno dojila. Večinoma stvari sva kupila v Avstriji v trgovini Lutz. Zelo ugodno, lahko pa se tudi zelo iztrošiš če želiš.
Zdaj že počasi urejava otroško sobico, se bova pač morala odpovedati najini GAME ROOM. Bo ratala BABY ROOM. Stene sva prebarvala rdeče, oprema pa bo v barvi bukve. Drugače pa sva že čisto neučakana. Zdaj ga ob brcanju čuti tudi že možek, ves je presrečen.

Novo leto bova preživela z mojimi in vsemi sosedi, ker so se starši letos preselili v hišo in so nama ukazali da morava biti za novo leto pri njih. Najprej nisem bila čisto navdušena, no zdaj pa mi zelo paše ko sva noseča.

Če ne prej se slišimo po novem letu. Do takrat pa lep pozdrav.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.12.2008 13:24:03   
ptejka
Ojla čvekice

sem se prišla spet mal pofočkat na rr, da me ne pozabite user posted image !
Sem sama doma, ker je moj dragi še v službi tko da veselo likam in uživam v nogometnih vragolijah mojega user posted image ! Sem vesela kadar se javi podnevi, saj sem na nosečniškem koledarju prebrala, da brca takrat ko je buden in tak ritem bo imel tudi ko se rodi (torej če bi brcal samo ponoči potem joj mene user posted image )

Drugače sem ok, le da me pogosto peče želodec. No ja bo že.
Glede silvestrovanja - greva k mojim domov in bo bolj umirjen NY.

Čestitam vsem za dobro opravljeno morfologijo - mene čaka po praznikih in že komaj čakam.

lepo se imejte. by by

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.12.2008 13:24:52   
zoja10
piškotke...take z marmelado v sredini, rožce...
in navadne k bom pol gor kej s čokolado risala al pa jih v njo namakala...
mi je mal dougčas...nikamor se mi ne da...in seveda idealno je neki pečt da se pol redim :D:D

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.12.2008 14:09:44   
Anonimen
Hejla...

ja hormoni delajo čudeže...tud jaz znam jokat za vsako malenkost. Pa tud histerična ratam na momente...bravo!

Malček ponavadi brca ko debatiram al pa se jezim na koga. Pol čisto noter pade. Faca je. Samo mojmu se pa še ne pusti božat. Čist zmrzne. SE mora še navadit na njegovor roko al kako. Je bil pa moj user posted image tak cuker včeraj. Je mami zatežil, da mora začet šivat za malčka. Hihihi...sem vesela, da mi bo tašča nardila večino stvari. Bo cenej. Itak pa take cart bodije in ostale stvari dela, da joj.user posted image Navdušena babica, kaj češ!

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.12.2008 14:14:19   
Dudica1
ja super taščico maš MAJCH upam da ti naredi lepe stvari...user posted image

Jaz bi pa tud rada naredila nekaj za jutri za NY pa ne vem kaj neko sladko stvar,
ima katera kakšen predlog prosim???Kakšno pecivo al kej tazga...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.12.2008 14:51:36   
Anonimen
oj, punce!

vidim da ste kar pridne, mi smo pa po južni in mal počivamo naš frajer ima na obisku svojga prijatelja, in sta kar pridna, včasih se mal skregata sam se kar hitro umeritauser posted image

Duduca1: bravo za morfo. sam da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud pr kakšnem filmu kar mal začnem jokat, a je katera titanik včeraj gledala, jaz sem šla raje spat ker sem ga dvakrat gledala pa obakrat jokala ko dež, pa nisem bla noseča, zdaj ga pa raje nisem, ker bi jokala ko ; kaj je hujšega ko dež; user posted image user posted image user posted image user posted image

majch: jaz imam pa tako mami, k je za vnuka zelo veliko sešila in še vedno kaj sešije, je pa res da je bil prvi vnuk!
smo lahko kar srečne da imamo tako fajn babice, da kaj naredijo in pomagajo, bravo babicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
30.12.2008 15:12:40   
Tanja_
Živjo majčice!
Mi smo pa danes imeli malo alarma... Skratka, sem zjutrej vstala in sem imela take bolečine pod popkom, da se sploh zravnat nisem mogla. Sem bla zdele pri svoji ginekologinji, ki me je pregledala in lepo pomirila, da je vse okej. Sem ful vesela, pa še vzela me je kljub temu, da je blo že čez njen delovni čas!!!!!
Najboljša je!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
30.12.2008 16:49:17   
dito
Sem bila malo na zraku, pa me je prav na zeblo.

Majch moj tudi ful brca, ko pa dasta roki gor dragi ali hčerka pa tema. Tako, da ga še nista čutila.

Tamala komaj čaka, da bo maj. Ves čas me samo boža (sploh če kdo pride na obisk) in mu poje.

Glede NL pa bomo ker doma. K nam pridejo kolegi, tako da nas bo okrog 10. Pekla ne bom verjetno nič, ker sem čez božič dovolj, potem pa samo jem.

Tanja_ sem ful vesela, da ni bilo kaj hudega

Duduca1 sem vesela, da je bilo vse ok. Jaz komaj čakam na 19. se že veselim, da ga spet vidim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.12.2008 17:31:36   
Anonimen
Tanja, super, da je vse ok. user posted image

Dito, so pač nagajivi ti naši malčki, nimaš kaj....heheheuser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.12.2008 20:22:48   
mani2
Da se vam še jaz malo javim. V teh dneh nimam skoraj nič časa ker smo kar naprej leteči. Danes pa sem se odločila da neredim francosko solato da mi ne bo potrebno še jutri  se s tem ubadat. Bomo tudi mi kar doma za pol noč pa bomo verjetno šli v mest malo gledat ognjemet.

lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?