pokica_
|
Halo pupe moje na ta zadnji dan leta 2008! Jaz sem danes imela pregled, kaže vse ok, srčeka sem slišala, MO pa imam 12.jan. in boma oba šla pogledat, če se bo vidlo ali pričakujemo ali . Koooomaj čakam! Ene pa že veste, kaj? Kako vam lepo, mi smo že full nestrpni, naše babice in dedki pa tudi. Zdaj sem pripravla vse za francosko, še sam skup nardim, pol bom zdekorirala narezek...mmmm. Za jutri sem že skuhala sarmo, zdaj se bom pa počasi lotila silvestrske večerje; špargljevo kremno juho, polnjene lignje z šunko, sirom...ene z lovkami in česnom in popekla na žaru, zraven pa krompir z rožmarinom in začimbami, pa kumarčno solatko. Boma pa kar doma ostala verjetno,...sama z našim macotom. Ker me že 2 dni muči mehur in mi je danes G dala neke tablete, da se pozdravim. Me je pa šokirala tehtnica danes; kar 6 kg sem se že zredila, pa je komaj polovica . Sem kar rekla uuuupsss, sestra pa je še dodala,....vam je malo ušlo, kaj? Je je...pa še kako! Če sem pa zadnja 2 tedna imela enormni apetit . Danes in jutri bo še v soju pojedine...pol pa res bolj pazim, pa zvečer ne smem nič več jest! Drugače bo pretežko te kg dol sklestit poleti in spomladi. Že tako jih mam preveč . Ta teden sem že 2x sanjala našo bebico,...in sem sanjala, da mamo punčko. Tako da bo ziher poba . Punce,....lepo preživite zadnje urice starega leta in vesele pričakajte novo leto! Naj vam prinese same lepe trenutke z malimi bebicami !