|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
28.12.2008 16:49:52   
Blueeyes

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

mary12 8.8.
pokica_ 10.3.
Dudika1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
petrazg 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
28.12.2008 16:56:26   
Blueeyes
Dudica1 pejt pogledat v H&M... tm majo lepe hlače, samo srečo morš met da najdeš svojo številko... Jz sem si tm kupla 2 elegantne, pa sem full zadovoljna z njimi... Stanejo pa cca 30€

dito no pr nas ga je še nekaj ostalo.. tm nekje okrog 13h je nahalo snežiti... zdej smo mel glih ene obiske, pa smo spet jedli.... itak... kot ponavadi... kg grejo pa vztrajno samo gor... no, zdej si lahko privoščimo

zoja10 ni nanike... žabarke... jz se požvižgam na to,... sem imuna user posted image  user posted image  user posted image

majčice, kaj je kej z vašo materinsko šolo?? jz mislim da se morm počas nekam vpisat, da je zdej pravi čas

nati45 dons so očitno vse na obiskih, prazniki pa to... veselo papcajo... sej pol bo pa kr naenkrat naval bil... uporabljam pa Eucerinovo olje... men je ok...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.12.2008 17:41:15   
zoja10
tudi jaz počasi razmišljam o šoli za starše.... nati45 ti boš o goriškem koncu kej obvestila kdaj je kej :D
Jst sm pa drgač mal bolj prot ajd... ma sm tko mal skeptična za razkrivanje ker se mi ne zdi najbl da bi me kdo tko...kaj pa vem...:D
hih..
LP grem na štrudl... :D

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.12.2008 20:14:47   
mayflower
tudi jst sem z Goriške user posted image A sem duh, al kejuser posted image Bolj obilen, heheuser posted image

nati, Zoja- Če slučajno hodita v bolnico na preglede, je tam razpored predavanj v materinski šoli.

Drugače pri nas burja- nam je ograjo podrlo pr bajti. drugače pa nič novega. Tamali veselo brca, mi pa se cartamo, ker ima moj dragi še en teden dopusta. Sem pa bolj malo na kompjuterju.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.12.2008 20:26:19   
Dudica1
blueeyes v h&m majo elegantne samo na korenčka ki so zdaj znižane 50% druzga pa nič...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.12.2008 21:14:37   
Tanja_
Ojla punce!
Evo mene nazaj iz toplic, super je blo, sam k ne bi blo treba jutr v službo in pol popoldan h knjigamuser posted image
Sva pa dons kupla vozička, k je bla v Baby centru akcija za vsakih 50 evrov si dobil bon za 10.user posted image Ful je lep, še dobr da sva ga pri mojih pustila, k nimava prostora doma, k drgač bi mu zihr že kolesa znucalauser posted image

Jst pa uporabljam kremo proti strijam od Loccitana mislim da Zelo bogata krema za telo, je s karitejevim maslom. Kupla sm si pa tud Mustelo, k so jo punce ful pohvalile, pa mi ni okej, k nardi prov eno plast čez kožo in sem se ful potila. Se pa s to Loccitanvoo obvezno namažem pred spanjem, ker je mastna, da se do jutra vpije,k drgač se vse cunje lepijo. Joj, ful mate probleme s temi nosečniškimi oblekami, jst si sploh še nč nism kupla, k  mi je še vse prav, mam vse hlače nizek pas, ampak počas bo treba in me kr ml skrbi, k nočem ne vem kok denarja zmetat za neki kar bom nosial 3 mesece. Čeprou zdej ful nosijo tud volnene oblekice, pa spodaj debele žabe pa puli, pa je vse tok široko, da si bom mogoče kr kej tazga kupla, pa upam da ne bo tok drago, k bo kupljeno v ne-nosečniški trgovini.
Mama pa eno vprašanje, namreč, ful so se mi mozolji naredil po čelu in koža zmastila in sem že tone denarja zmetala za razne pilinge in kreme, pa ni nč bolš, a ma katera kak čudežni recept, ki bi mi pomagal?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
29.12.2008 7:52:11   
petra a
tanja-počasi prehajamo v obdobje brez mazoljev, tako da tista ki ima probleme s kožo si bo lahko oddahnila...sama imam na srečo lepo kožo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
29.12.2008 8:22:50   
Anonimen
dobro jutro

ste se pa naklepetale!

jaz sem pa danes komaj vsatla, sem se kar naspala!user posted image

ja mozolji, jaz imam probleme z mozoli že od najstniških let, pa sem tud že ful stvari kupila pa mi nič ne pomaga, zdaj ko sem drugič noseča, pa je s temi mozoli malo bolje, no nikoli ne bodo izginiliuser posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
29.12.2008 10:05:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes v h&m majo elegantne samo na korenčka ki so zdaj znižane 50% druzga pa nič...user posted image user posted image user posted image

no, jz sem si vzela ene na korenčka, k jih bom itak mela v škornjih, sem si kupla pa tud take navadne, pa še jeans..

Tanja_ za mazolje ti težko kaj posebnega povem,.. jz jih dobim, ap pol zginejo... nič posebnega ne delam, z ničemer ne mažem... sem pa tud jz r atala v prvih 3 mesecih mozoljasta - in to fuuuull, prej pa nikol nisem mela problemov s kožo.. zdej je pa spet vse ok... men osebno je škoda denarja za te kreme... sicer če bi bila mazoljasta že od mladosti, bi najbrž drugač govorila

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
29.12.2008 10:43:09   
psaša
Dober dan po dolgem času. Smo bili prejšni teden vsi bolani. Vročino smo imeli od 38-39. Ma groza vam rečem. Jaz še vedno nisem dobra, imam celo glavo zabasano. Pa mali je včeraj dobil alergično reakcijo, pomoje na Panatus sirup in smo bili včeraj pri zdravniku. No, danes je že v vrtcu, jaz v službi. Imam še čist preveč dela user posted image , saj veste konec leta.

Očitno se je moj datum za naslednji pregled izgubil, 15.01. če lahko katera dopiše.

Mali oz.mala v trebuhu me veselo vsak dan orenk nabrca user posted image  . Vsaj vem, da je vse OK.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
29.12.2008 10:44:08   
Anonimen
Blueeyes: ja veš, tej mozoli, sam probleme mi delajo, ko en izgine se drug pojavi, pa sem že ful stvari probala od pilinga pa razne kreme, pa nič ne pomaga, tako da sem zdaj obupala in se nič več ne mažem imam pač uničeno kožo po obrazu, zdaj je malo bolje in nisem tako mozolasta, tako da se mi mozoli vsaj bolj zacelijo. nasplošno je z mojo kožo, pozimi bolje ker je bolj suha, poleti pa ko je vroče pa sem kar mozolasta, sploh v času menstruacije!
ni mi pomočiuser posted image user posted image

sem bila zdaj v trgovini, sem morala nekaj malenkosti kupit, bom spekla skutin štrudelj, njamiuser posted image

jaz pa nevem če bom kupovala kakšne hlače, ker mi jih je kolegica posodila, sem pa gledala v mani imajo akcijo in je tunika ful lepa na sliki, moram it pogledat kakšna je si jo bom kupila!

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
29.12.2008 11:16:04   
Dudica1
Ja blueeyes točno edino za v škornje bi ble pa dobre,se sploh nism spomnla!user posted image Bom šla januarja pogledat če bojo še imeli.Akatera ve a so razprodaje tud v nosečniških trgovinah?user posted image

Ma tej mozolji so pa tko al so al jih pa ni!Jaz mam nek piling od nivee pa pol se namažem s kremo to je pa tud vse,če pa kam grem se pa napudram mal make upa pa je,se sploh ne sekiram preveč sej bo miniluser posted image upam.

No in kaj boste kaj počele danes?
Jaz grem v lj na morf.(poročam kako je blo)user posted image user posted image user posted image .Upam da izvem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
29.12.2008 12:51:01   
alijana
Pozdravljene.

Čez praznike je bilo pri nas toliko dogajanja, da nisem uspela nič k računalniku. PReživeli smo lepe božične dni. Hčerkica je zelo uživala, na božični večerji smo imeli vse: babice, prababice in teto ter strica. Pa težko pričakovan sneg je zapadel, tako da smo veliko časa preživeli na snegu, naša punca se je smučala, sankala z atijem, jaz sem ju bolj gledala - a pri tem neizmerno uživala - imam namreč nadvse rada zimo in sneg.

Moj dojenček pridno brca, in se veselim MF takoj po praznikih.

Lp,

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
29.12.2008 12:59:47   
OliveOyl
oooj user posted image

men se je koža malo popravila,ta prva dva meseca je bila pa katastrofa mi je še dermatitis ponovno izbruhnil.zdaj se pa mažem samo z eno čisto naravno kremico,pa je boljše-100x bojlše.
ma v teh kremah in pudrih je sama kemija...

jaz sem si kupila v H&M ene lušne kavbojke,tiste korenčkove elegantne so mi bile pa mal prekratke,no za v škornje bi bile fajn,pol bi se mogla pa kje sezut,bi bile pa pol metra prekratke.user posted image user posted image

popoldne pa spet do dohtarja,da se zmeniva kaj pa kako,od ZZZS-ja nisem dobila še nič.user posted image  komaj čakam da je tega konec,ker sploh ne vem kaj naj še naredim.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
29.12.2008 14:01:08   
BarbyD
Ojuser posted image

No sem rekla da se za letos poslavljam pa imam čas ker je šel moj dragi smučat malo imava pa pri babici na počitnicahuser posted image

Meni so se mazoljčki tudi že malo popravili na začetku je bla pa kar kriza, čeprav jih tudi nikoli nisem imela...

Od zzzs tudi jaz še nisem nič dobila tako da sem že cel mesec doma brez da bi vedla kaj se bodo oni odločliuser posted image  upam da bo vsaj takoj po novem letu prišlo če ne ta tedn....

Pri nam je res grdo vremeuser posted image  nikamor ni za it...mrgla d ane vidiš nič pred sabo...mi je pa moj poslal slikce iz Krvavca je pa res sonček...bi mogla it z njemu sam kaj ko se ne morem šetat cel dan po smučiščuuser posted image user posted image

Nič user posted image  lepo se imejte in se mogoče še kaj javim če bo časuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
29.12.2008 14:05:51   
nati45
pozdravljene! jst sm ravno od kosila, zdej bom pa mal pogledala tle gor kaj se dogaja... user posted image
Blueeyes hvala, da si dodala moje podatke na seznam... zlata si! user posted image user posted image
zoja10  in mayflower glede materinske sole pa tole: jst bom hodila v ZD nova gorica, mislim da februarja. ena kolegica, ki ima rok marca, hodi zdej in oni imajo predavanja do 29.1., pol bo po moje naslednja skupina. jst se bom zdej po praznikih prijavila... imam mobilno stevilko, kamor je potrebno poklicat in ce jo bosta potrebovali, mi sporocita pa jo bom napisala.
tolk zaenkrat... mejte se!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
29.12.2008 14:31:06   
Tanja_
Sej zdej sm že drugo trimesečje, pa so mi vseen izbruhnil. Prej jih pa nikol ni blo, še v ta najhuj puberteti ne. SKratka piše v nosečniškem koledarčku, da naj bomo brez skrbi, da bo itak minilo- ko bomo rodile sevedauser posted image
Mah bo že. Sem dons spet pustila v drogeriji malo premoženje, pa upam da se bo obrestovalo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
29.12.2008 15:35:26   
dito
Jaz sem bila pri oseb. zdravniku, ni govora da me da delat za 4 ure. Danes je poslal na komisijo, sedaj pa samo čakanje kdaj bom kaj dobila.

BarbiD in OliveOyl kakšne težave imata vedve? Jaz ful nizko nosim, nenehne bolečine in  otrjevanja trebuha, nizek pritisk....

lep dan

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
29.12.2008 15:48:02   
Blueeyes
mislm, kva me pa dons tok zajebava ta forum... sploh mi noče postov objavt... očitno se je skregal z mano user posted image   user posted image  user posted image

user posted image  je spet poskočno... bom že pomislila da hoče na svet pridt ker tok brca user posted image  user posted image

psaša k bom lahko kej objavla bom popravla tvoj datum za naslednji pregled...

Cveka30 štrudelj... boš mela tudi kaj za nas RR-jevke??

Dudica1 mislim da bi mogl met tud v trgovinah z nosečniškimi oblačili... Sej je znižan tekstil... res da ga je za nas user posted image  malo več skupaj kot za navadne osebe, ampak to ni the point user posted image   user posted image  
dons šibam še po zadnji nakup za darila... sem iskala neki za sosedo, pol pa pridem zanč k njej na obisk in vidim da to že ma... zdej morm pa neki druzga kupt... pa ne vem kaj... morm mal v Baby center zdejle k mam glih cajt...

alijana lepo to da ste preživel mirne božične praznike v krogu družine, da ste se nasmučali in nasankali

za mozolje nisem nikoli uporabljala pudra, ker je bilo to še slabše... res da se jih prekrije, ampak pol sem jih samo še več dobila... edino kar zdej dajem na obarz je normalna dnevna krema za obraz.. se vsako jutro namažem, ker zunaj full piha in mi tako ne izsuši kože še bolj

nati45 malenkost... user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
29.12.2008 16:00:29   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01.,  27 let
* Dudica1   
(2.user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 20.1.
* ebetka            (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled 13.1.;    MB

02.05. 

vanilla (1user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 07.01. M,  25 let LJ

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.01. , 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 19.1. , 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.01. 24 let  PO
A (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.01. , (2 user posted image ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.01., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.01., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
25 let KRANJ

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01., 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let 
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 26 let 
* jancika  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01. M,
28 let
MS
Greenie (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ,  LJ
* Kasija    (2. user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let

12.05. 

mary12 (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. , 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.01. MF ; 15.1.
30 let  
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ;
* miška 82   ( 1. user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled 05.01.; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.M., KRANJ ALI LJ
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.01., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01.
34 let LJ

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.01., 37 let MB
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.,  27 let
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 29.12. ;  31 let LJ
* Chiara82  (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 05.01. ; 26 let  IZOLA
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.01., 27 let CE

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M , 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 07.01., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.01., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01. M., 26 let
LJ
* HM84 ( 1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. ;

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01.M, 24 let  MB

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled 29.12. ; 27 let
LJ
* dito          ( 2.user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 19.1. ; 30 let MB

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.01., 27 let LJ
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.12. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  29.12. CE
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 07.01. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 16.01.,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.,34 let
(2 user posted image )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 13.01., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.01., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.12. ;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.01. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 98

pričakujemo : 102

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
29.12.2008 16:22:09   
lara light
Pozdravljene majske princeske! Kako ste?user posted image
Zelo ste pridne s pisanjem, vsake toliko vas preberem, ker mi stalno kdo na vratih zvoni, zdaj ko vejo, da nimam kaj počet, ker sem domauser posted image
user posted image bravo že 102 otročka po našem seznamu!user posted image user posted image user posted image  Lepo, lepouser posted image

Vem, da ene že pridno letate za akcijami tu in tam, pa bi lepo prosila, če mi poveste kje se še do 31.1. splača kaj vzet oz. če veste kako bo po n. letu.

Kako je v H&M? Pa Baby Center, razen za vsakih 50 eur dajo 10 eur, še kaj posebnega?

HVALA za vsako pomoč!user posted image

In še naj vam zaželim nepozabno 2009, polno lepih reči, prijaznih ljudi in nič, nič skrbi!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
29.12.2008 17:04:02   
Biba Maja
Živijo majčice.

Danes sem imela pregled. Vse OK. Je rekla, da user posted image  sedi na ritki user posted image . Morfologijo imamo 23.1.09.

Vesele praznike vsem skupaj in čuvajte se.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
29.12.2008 17:23:22   
miška 82
Lp vsem user posted image

Tud mi že veselo brcamo in to tako fejst,da jo tudi moj dragi že čuti.To bo prava razbojniška babika.user posted image

Ja tud mi imamo morfologijo 5.1. in 3D hkrati.Komaj že čakam da mine ta teden.

Lepo bodite!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
29.12.2008 18:38:58   
OliveOyl
Oj

dito jaz sem 2x krvavela,mi je odstopila posteljica user posted image ,no,zdaj je boljše ne rabim več strogo ležat

nati45 dobrodošla med nami,sem te spregledala prej user posted image

Biba Maja naš user posted image   tudi skoz na ritki sedi,noče pokazati svojega... user posted image user posted image

Zdaj pa v akcijo otroke nafutrat,umit pa v posteljo spravit.Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
29.12.2008 19:11:20   
Anonimen
ojla jaz sem pa danes sam počivala, je ful hiter večer pršu, sem spekla štrudelj, je tako dober da smo ga že skoraj snedel, njam!

mi pa user posted image tako brca v trebuščku, da sem kar dobre volje!

moram pa povedat, ker sem ful vesela, moj možek že tri dni ni prižgal cigaretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj se grem pa stuširat in mal spet počivat

l.p.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?