|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.2.2009 21:42:09   
Fargesia
boob, zakaj ne bi jutri testa naredila? če bi ga danes zjutraj naredila, bi ti že pokazal!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
4.2.2009 22:38:46   
buča
evo,mene...dobla sem user posted image ,ob ene 19 zvečer.Pa že 17 dan je bil!
saj,če nobeni tuki ni ratal v prvem šusu,pa jest tud nočem bit izjemauser posted image ...sam ne vem,če v to res verjamem....tolažim pa sama sebeuser posted image jutr grem v lj,po novo dozo gonala....komi čakam tiste preljube injekcijeuser posted image

boob,matr,če teb ne bo ratal!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
5.2.2009 0:53:15   
dysan
oj pupe,
jaz ne morem spati a ura je že ...

kittyy - žal mi je  user posted image    user posted image user posted image user posted image

buča - ne še ti ...  user posted image     user posted image user posted image user posted image

pa kaj zdaj to, kaj ne bo nobene rozike med nami ... joj, joj, joj, ....to ni dobro, bo treba kaj ukrenit glede tega,   a kaj pa???

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
5.2.2009 1:01:30   
dysan
mal sm se preoblekla, mi tisto prej ni blo všeč, ampak nisem najdla nič pametnega, zahvaljujoč pa naši dragi Grethy je izbira zdaj precej večja.

Hvala Grethy !!!!

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
5.2.2009 1:15:37   
dysan
boob - mi smo tud dobili (kupili) kužka, no danes teden od kar je pri nas, in je kr velik dela, pa cartanja z njim, tak da bolj mal časa mam, nas je pa super sprejel, ni blo popolnoma nič jokanjauser posted image . Mam pa tud mucka, ki glih kužka ne sprejema najbuljšeuser posted image , kr je on par let bil gospodič pri hiši, ampak se bo že počasi navadil.  (upam) Saj mucku kar velik časa posvečam, da se ne čuti odvečnega. Mislim, da se bojo zadeve kaj kmalu uredile, pa upam, da bosta velika prijatelja.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
5.2.2009 1:25:55   
dysan
Ejla - NE obupat, v soboto  te bo presenetla cela četica foliklčkov. user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
5.2.2009 8:26:50   
kittyy
jutro bejbe,enauser posted image za vse,...
DYSAN,teb pa dogaja ponociuser posted image user posted image user posted image user posted image
....jst pa cakam na kolegico da mi sporoci kako ji gre,ker ima danes rok,....

....men pa lije kot iz skafa,...cakam da bo mimo ker bi rada mal mozgane na of dala in da greva mal u toplice,se kopatuser posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
5.2.2009 9:12:20   
Grethy
O malenkost  dysan  ... to je samo link ... ga je najdu moj hazbnd ... tko da se lahko preoblačte kukr vam paše 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
5.2.2009 9:26:53   
kimsy
kittyy - nč bat, men je po IUI-ju tud tok lilo, ko nikol prej in upam nikol pol. user posted image
Ma na unmu IVF/ICSI, sam nč kaj ne izveš, k se bol med sabo pogovarjajo, kot me in ne o postopku. Jst mam eno kolegico, k je bla decembra na IVF in mi bo kaj povedakla!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
5.2.2009 9:28:45   
kittyy
KIMSY,ja no super pol pa bos ti men,....a ne?user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
5.2.2009 9:49:03   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: buča

evo,mene...dobla sem user posted image ,ob ene 19 zvečer.Pa že 17 dan je bil!
saj,če nobeni tuki ni ratal v prvem šusu,pa jest tud nočem bit izjemauser posted image ...sam ne vem,če v to res verjamem....tolažim pa sama sebeuser posted image jutr grem v lj,po novo dozo gonala....komi čakam tiste preljube injekcijeuser posted image

boob,matr,če teb ne bo ratal!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ful teče? a je izcedek?

ps: meni je ratalo v prvo...samo pol sem mela abrazijo...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
5.2.2009 9:50:09   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

kittyy - nč bat, men je po IUI-ju tud tok lilo, ko nikol prej in upam nikol pol. user posted image
Ma na unmu IVF/ICSI, sam nč kaj ne izveš, k se bol med sabo pogovarjajo, kot me in ne o postopku. Jst mam eno kolegico, k je bla decembra na IVF in mi bo kaj povedakla!

na IVF/ICSI temi ti bodo povedale vse, če boš vprašala!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
5.2.2009 10:13:05   
kimsy
fargi - sej vem, da vse povejo, ampak jst niti ne bom preveč spraševala... Pustimo se presenetit! user posted image

mah, jst upam, da mi sploh ne bo treba it, hahahahahahahaha...
Jst sm tok odbita ratala, da mi je že za vse čist vseeno. Se sploh ne obremenjujem s tem, kaj bo, kako bo, kaj če ne bo...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
5.2.2009 11:22:10   
buča
teče,teče fargi,kt iz škafa.Jutr se žačnem ponovno špikat,12.2 pa imam uz.Zdaj že vem kako to poteka,pa kako se moraš obrnit...nažalost pa bom mogla dat vse še enkrat skozuser posted image .Mah,saj niti ni težko.sam zajeban je,kt ne rata in ne ratauser posted image
Močnih user posted image ,pa sem navajena,odkar sem rodila Piko,mi res lije kt pr norcih,sami gromozanski strdkiuser posted image

boob,kako kaže?Vsaj ti nam daj novega zaleta,okuser posted image .Če ne,gremo pa na štrajk v kliničnegauser posted image user posted image ,k nas ne znajo posexatuser posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
5.2.2009 11:25:56   
Fargesia
bučauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
5.2.2009 11:33:02   
HANYBANY
Ojla dekleta, evo mene, sem zdaj na tabletih, da dobim user posted image , potem pa moram poklicat gor,... sam neki me bega. Jst sem dobila sam eno škatlo tablet za M, in ko bom gor poklicala prve dni M, grem po terapijo že takoj po tem al me šele naročijo za 2. oz. nevem katero M?????????????????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
5.2.2009 11:40:24   
gapii27
oojla...jest sem la takoj po menopur...ne vem če maš ti drugače

lp

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
5.2.2009 16:56:07   
boob
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
5.2.2009 17:38:36   
boob
zakaj ni nobene tu da vam povem user posted image . . . .pa tok sm vesela  user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.2.2009 17:46:25   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

zakaj ni nobene tu da vam povem user posted image . . . .pa tok sm vesela  user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.2.2009 17:47:24   
Fargesia
                   user posted image  

user posted image
  • Ejla - 2.IUI - 1.UZ: 2.2.user posted image
  • kittyy - kmalu 3. IUI 
  • buča - 2.IUI 
  • dysan - 2.IUI - test: 10.2.
  • gapii27 - posvet: 12.2.
  • Fargi - 3.IUI - test: 18.2.
  • neela - 2.IUI v februarju
  • kimsy - padla odločitev za IVF user posted image
  • HANYBANY - 1. IUI user posted image
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 5.2.2009 17:55:46 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
5.2.2009 17:48:34   
Fargesia
sem tok vesela, da je končno spet eni uspelo!!!!! sem to morala takoj pobarvat!!!

vse povej...si delala doma test? si šla na krvnega? VSE HOČEM VEDET!!!!!kakop si tvojemu povedala? VSEEE!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
5.2.2009 17:54:40   
Fargesia
boob, kje si zdaj!???? pa slikico od testa, prosim...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
5.2.2009 17:56:50   
Rakica_80
Boob, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo in mirnouser posted image  želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
5.2.2009 18:05:27   
boob
hvala hvala. . user posted image

mal prej sm test šla kupit, pa ga sploh nism nameravala delat, sam mi moj skoz govoru, boš vidla k boš mela dva kr naenkrat (še kužeka). . no pol sm ga pa vseen nrdila in.  . . user posted image      
sej mi ni še čist jasn. . .
ja kaj pa zdej . . ? a morem še na krvnega, al ni treba ?
20.2. sm naročena pri G, ker če nebi vsbelo naj bi bil posvet, če pa uspe imam že 1UZ

aaaaaaaaaaaaaaa. . joooj sploh mi ni še jasno

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?