|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
13.11.2008 14:16:12   
Fargesia
ojla!
Jaz med postopkom nisem nikoli dal krvi po UZ.

se pa moja M nakazuje, tak da bom ko se bo ornk vlila, zaštartala v 2. IUI.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 576
13.11.2008 14:51:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ojla!

Bom se malo sem vštulila samo zaradi naše fargice...

Najpre veeeeelik user posted image user posted image user posted image  ker te pogrešam(o) na Borbi.

Potem pa še user posted image  za prihod madam M in začetek akcije! Mislim nate ter stiskam pestke za čimprejši plusek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.11.2008 14:56:43   
gigi1
Ahoj se še jaz mal štulim.

Fargi  user posted image  user posted image  user posted image . Navijam maksimalno.

Jaz vam lahko napišem za GK. Piše tudi pri IVF, da bi morali kri vzeti. Pa jo vzamejo le občasno. Če jim kaj ni všeč, da preverijo višino hormona. Drugače, če folikli normalno rastejo pa ne preverjajo hormona v krvi. Vrejetno to isto počnejo pri IUI.

Deklice veliko sreče user posted image user posted image user posted image  in da bi čimprej zagledale svoje user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 578
13.11.2008 15:16:44   
šopka
Lep deževen pozdravček!
Saj vem, da ste ve že stare mačke in mate že vse naštudirano..... Ampak vseeno se vas upam prosit, da mi na kratko razložite kaj me zdaj čaka...user posted image
Koliko časa traja to špikanje, na koliko časa je ultrazvok in kdaj in zakaj je tista stopka vendar.
IN seveda najnajnajPOMEMBNEJŠE PITANJE:kaj se lahkouser posted image user posted image  med vsem tem ????

saj vem, da drug teden vse zvem pri dr. v lj ampak ne morem dočakat, ker se mi zdaj šele nekaj začelo dogajat. kolegica mi je predlagala vaš forum in sem vesela in hkrati žalostna, da nas je toliko, k pač ne rata doklr cel svet okoli nas rojeva kot po tekočem traku!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.11.2008 15:25:13   
šopka
...pa še to ....ali ima vsaj ena od vas kakšno diagnozo zakaj??? ker jaz je namreč nimam. partner ima vse ok jaz sem januarja bila na laparoskopiji( majhna žarišča endometrioze)  celo poletje na klomifenu( ki me je ubijal, izcedek imam še zdaj). in to je to stara sem 26 in za njih naj ovira ne bi obstajala.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.11.2008 17:10:50   
Fargesia
Se* in gigi, hvala!!!

šopka...jaz imam diagnozo "zakaj". stara sem 26 let in že od 19 leta vem da imam SPCO (sindro policističnih jajčnikov). lani julija sem imela laparo, letos maja IUI in julija abrazijo...

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.11.2008 17:40:39   
lučka 25

ojla!

Super, pa saj ne morem verjeti. Dobro štartaj in naj bo cilj tisti pravi, ki bo trajal 9 mesecov.user posted image

RTM user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.11.2008 17:51:52   
Fargesia
iiiii, Lučka, RTM!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.11.2008 20:00:37   
kitka1
Evo, punce, preživela 2. IUI. Že cel dan se valjam po postelji... Vse imam razboleno, čeprav je bil postopek neboleč. Mogoče se kaj še s folikli dogaja.

Zdaj pa dolgih 14 dni. Mogoče bo kaj Miklavž prinesel :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.11.2008 21:27:37   
Fargesia
iii, kitka, super!!!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.11.2008 8:19:02   
kimsy
 kitka držim pesti! Sva približno na istem s čakanjem. Močno upam na user posted image  user posted image . Drugače pa je mene  med IUI precej bolelo, približno kot pri Hsg-ju. Pa tud danes me še vedno jajčniki špikajo. user posted image  Kdo pa ti je delal?

šopka - če mal forum prebereš nazaj, ti bo vse jasno, ker smo o tem že full napisale.

lenna in neela! Kako pa kaj z vama? Je že kaj novega?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.11.2008 10:11:07   
kitka1
Kimsy, dr. Zorn je bil včeraj. Drugače je zelo lepo naredil, res sem komaj kaj čutila. Je pa komentiral, da gre cevčica zelo lahko noter - sklepam torej, da je malo odvisno od oblike materničnega vratu (pod kakšnim kotom je). 

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.11.2008 12:26:38   
boob
Oooo punce,

neki mi povejte, a je možno da imam jst že ovulacijo, danes je zadnji dan k se špikam, jutri 1UZ. . prej ko sm bla na WCju sem na papirju opazla sluz-pač tako kot ponavadi k imam O, pa jajčnike čutim,me ne bolijo al špikajo, ampak jih čutim, tak čudn občutek-napet..

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.11.2008 12:44:53   
kimsy
jst sem tud imela cel čas tak izcedek, sam to ni O. Pa tud jajčniki so me špikal, ampak to je kao zato, ker delajo! user posted image . Pa tud trebuh boš mela čedalje bol napet, kot pred menstro. Boš komaj kavbnojke zapela!user posted image  Sicer pa boš jutr na Uz zvedla, kok je blo pridelka!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.11.2008 13:08:51   
boob
OK še donro da vem od kod imam tak trebuh user posted image user posted image user posted image

komi čakam jutri  . . .

kako ste pa ve kaj, kako se počutite

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.11.2008 13:11:39   
kimsy
jst sem toook zaspana, da sem komaj še pokonc! Komaj čakam, da bo 16:00, da grem domov! Še sreča da je petek! user posted image . Pa tud nč kaj koristnga ne nardim, bi blo bolš, da bi bla doma. user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.11.2008 13:25:11   
kitka1
Sem morala nekaj napisati, da ne bomo pristale na drugi strani :)

Upam, da se tudi v drugih delih Slo kopate v soncu. Nujno vsaj na kakšen sprehod ... To gotovo deluje pozitivno na naše blastociste :)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.11.2008 14:52:24   
boob
ojla,

jst sm pa učeri imela 1UZ in. . user posted image  moj pridelek je samo 1x 12mm
v ponedeljek imam ponovno UZ, pa bomo vidli, sam dvomim da bo kej . .
Kaj pa pomeni da imam sluz 7mm

UZ mi je pa delal dr.ZORN pa mi ni biu preveč ušeč

Kako ste pa kaj?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.11.2008 17:01:10   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: boob

ojla,

jst sm pa učeri imela 1UZ in. . user posted image  moj pridelek je samo 1x 12mm
v ponedeljek imam ponovno UZ, pa bomo vidli, sam dvomim da bo kej . .
Kaj pa pomeni da imam sluz 7mm

UZ mi je pa delal dr.ZORN pa mi ni biu preveč ušeč

Kako ste pa kaj?

Da se mal uštulim..sem bivša IUI-jevka... Sam je pol uspelo brez... user posted image
Eden je čist dovolj!!! user posted image Sluznica pa se mora debeliti (zaradi vgnezditve!).
Ko bo dovolj zadebeljena in bodo foliklčki narasli bo akcija user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.11.2008 18:11:07   
Fargesia
evo mene...moja M je prišla in zdaj jst tudi štartam z 2.IUI... jutri kličem v leonišče...pol pa akcija...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.11.2008 18:48:57   
kitka1
Boob, ne sekiraj se. Sluznica je že kar ok, nekje pri 8 mm so zadovoljni, takrat sprožijo ovulacijo, če so seveda tudi folikli dovolj veliki. In potem se sluznica še naprej debeli in pripravlja za sprejem kakšne oplojene celice. Kar se pa folikla tiče - pa tudi ni tako slabo. Zraste običajno okoli 2 mm na dan, pa tudi ni rečeno, da se ne bo še kakšen pojavil. Pri meni sta dva zelo na hitro zrasla iz čisto majhnega (manj kot 10 mm) v velikega (16 mm). Težko pa je karkoli predvideti.

Dr. Zorn je drugače čisto ok. Ponavadi se celo malo poheca, kar pri drugih nisem doživela. SO pa vsi ginekologi malo posebni - vsaj meni se tako zdi.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.11.2008 19:50:09   
kimsy
boob, kar brez panike. Jst sem 1 uz mela tud sam 2, na koncu jih je blo 6, tok da... Počak še kakšen dan ali dva!
mene pa jajčniki full pikajo. danes sem imela nek čudn krvav izcedek!?! Kot da bi mela O. Še dobr, da sva zjurtaj telovadla! user posted image
fargesia, tebi pa tud čim več foliklov! Bi bil že čas, da nam decembrski možje prinesejo  user posted image  user posted image .

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.11.2008 19:54:33   
lučka 25

evo mene...moja M je prišla in zdaj jst tudi štartam z 2.IUI... jutri kličem v leonišče...pol pa akcija...

To mi delej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti en lep postopek, ki bo uspešen in potem naj vse poteka tako kot je potrebno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.11.2008 19:55:41   
Fargesia
kimsy, ja decemberski možje bi pa res že lahko kaj prinesli...

Lučka, hvala!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.11.2008 20:16:26   
obayifo

user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi nej bo tokrat tabolš, bomo spremlal tole akcijo, ti sam poročej!
srečno!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?