*viva* -> RE: IUI (27.12.2013 21:46:56)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Miska ČESTITAM!!!! Super duper! Sem vedla,da bo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa samo uživaj in naj mine teh čarobnih 8 mesecev kot bi mignil,da se boš lahko čim prej cartala s svojim malim čudežem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Radenska_ brez ugovarjanja si naslednja. Nič se ne boš gužvala na IVF/ICSI, ker še par dni pa bo [sm=rozacrtici.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] No,no, jaz sem skozi tu, samo se malo umaknem vsake tolko časa, da em potem bolj razveselijo lepe novice[sm=smiley36.gif] Drugače sem ok, sicer bova morala januarja izpustiti IUI,ker mojega ne bo, ampak mi ni hudega :) Ampak sej ne more iti vse kot po maslu...mi [sm=hudicek1.gif] zamuja, pa ko vem,da ne more bit,ker je bilo vse izven serijsko ta mesec ampak se potem prične ta prekleti ČE v glavi... grrrrrr Kako ste kaj preživele božička? Še malo pa zares konec tega leta. Sej kar ne morem verjeti kako hitro je oddrvelo mimo.... Kaj boste počele za silvestrovo?
|
|
|
|