RE: IUI (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Radenska_ -> RE: IUI (27.12.2013 8:18:30)

Hoj hoj.
Hja nič, pri meni vse enako. Joškice kot kamna, danes tako boleče da sem komaj kaj spala.Nasploh ful slabo spim zadnje 3 dni.
Vem da je za vse lahko kriv dabroston, pa vseeno upam, po drugi strani pa me je tak strah dejansko test delat in videt - ....Ma oprostite ker jamram nekje moram, ker moj me ma že poln kufr :D Pa še nobene več nimam tle ker ste vse zbežale med nosečke [sm=smiley36.gif]
Danes sem 11 dan po O...Ker grem po nakupih bom kupila še test ali 2, najbrž CB in enega rozastega.
Pol pa samo upam da mi ga ne uspe naredit pred ponedeljkom. Zdaj se mi dnevi vlečejo ko kurja čreva, se probam čimbolj zamotit, heh.
Jutri bo generalka s čiščenjem +popoldne obiski, za nedeljo še ne vem, danes popoldne se bova pa že kaj izmislila da bo čas minil.

tinncyka -> RE: IUI (27.12.2013 8:30:04)

Radenska_ edine znake, ki imam sama so boleče prsi on boleči jajčniki. Drugo se je hb umirilo. No pa M zamuja
držim pesti in upam da vama je končno uspelo in se nam pridružiš! 

miska** -> RE: IUI (27.12.2013 10:27:55)

Radanska jaz sem se veno s tabo in drzim pesti da se ti zagledaš magicni[sm=rozacrtici.gif] in se nam pridružiš med nosečke. Znaki že kažejo na to da bo +. Testa pa ne delat prej raje takeat ko bo zamujala.

Radenska_ -> RE: IUI (27.12.2013 13:41:04)

Mishka, ja sj vem...
Sm pa danes kupila baby check in clearblue in jih dala vse mojemu, da jiha bo skril, če ne bom že jutri lulala :P
Mishka, kako pa se počutiš? Imaš kakšne znakce?

jaz sem bla zdaj v shoppingu pa na kavi s kolegico, zdaj pa kosilo (bodo filane paprike, njam) pa kruh pečt.
Pol pa še ne vem kaj bom počela. Kaj pa ostale?

Anonimen -> RE: IUI (27.12.2013 15:29:08)

evo mene sem bila malo izolirana od računalnika,sva bila pri mojih na počitnicah [sm=smiley36.gif] hotel MAMA je najboljši hotel [sm=jezicek.gif]
Radenska_ še malo,jaz tudi še vedno držim pesti za plusek. Znaki so pravi,mislim pa da zaradi dabroston nimaš teh znakov (no ne bom pametna,ampak jaz sem prej jemala klomid plus dabroston,pa me nikoli niso bolele joške tako kot zdaj ko sem zanosila...)
jaz sem delala 14 dan po IUI pa je bil plusek,tako da do 14 dne kar naj ima tvoj testke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Najt ti hitro mine do ponedeljka [sm=smiley27.gif]

*viva* -> RE: IUI (27.12.2013 21:46:56)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Miska ČESTITAM!!!! Super duper! Sem vedla,da bo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa samo uživaj in naj mine teh čarobnih 8 mesecev kot bi mignil,da se boš lahko čim prej cartala s svojim malim čudežem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Radenska_ brez ugovarjanja si naslednja. Nič se ne boš gužvala na IVF/ICSI, ker še par dni pa bo [sm=rozacrtici.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

No,no, jaz sem skozi tu, samo se malo umaknem vsake tolko časa, da em potem bolj razveselijo lepe novice[sm=smiley36.gif]

Drugače sem ok, sicer bova morala januarja izpustiti IUI,ker mojega ne bo, ampak mi ni hudega :)
Ampak sej ne more iti vse kot po maslu...mi [sm=hudicek1.gif] zamuja, pa ko vem,da ne more bit,ker je bilo vse izven serijsko ta mesec ampak se potem prične ta prekleti ČE v glavi... grrrrrr

Kako ste kaj preživele božička? Še malo pa zares konec tega leta. Sej kar ne morem verjeti kako hitro je oddrvelo mimo.... Kaj boste počele za silvestrovo?

witch -> RE: IUI (28.12.2013 10:07:52)

viva mogoče pa bo to izvenserijsko prineslo izvenserijski rezultat. Nikoli ne veš... Lahko se zgodi takrat ko najmanj pričakuješ. No, sicer pa sama najbolje poznaš svoje telo. Mogoče pa bi vseeno kakšen test naredila [sm=smiley1.gif] Mislim na tebe [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Radenska_ -> RE: IUI (28.12.2013 12:40:31)

viva, dobro si držala pesti :)
Izgleda da sem tudi jaz [sm=nosecka.gif]
jaz pa zate držim pesti, da je uspelo izvenserijsko. POROČAJ :)

*viva* -> RE: IUI (29.12.2013 19:35:59)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Radenska_!!!!

Sem vedela! Ko bi tivedela kako sme vesela[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no,sej sem vedndo vesela za prav vsako punco, še posebej staro borko ampak zdaj me je pa res razveselilo....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Zdaj pa samo mirno in uživajoče z glavo navzgor do najlepšega dogodka. Glej,da boš tako pridna kot witch ki nas še vedno pride pozdravit[sm=smiley1.gif]

witch čen e bi bilo rahlo rjavkastih izcedkov bi mogoče res poskusila s čarobno paličico, tako pa bom kar počakala. Sej veš, nekak je lažje in manj boleče, če se vlije kot pa če je - [sm=smiley1.gif]

Prav čakam katera bo naslednja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] December je bil res prazničen. Naj se le tak onadaljuje[sm=bravo.gif]

miska** -> RE: IUI (29.12.2013 19:57:52)

Viva zdaj pa držimo vse pesti za tebe, ker boš ti naslednja nosecka.[sm=smiley1.gif]

Hvala ker si ti držala pesti za nas, zdaj bomo mi za tebe.

Radenska_ -> RE: IUI (29.12.2013 20:10:50)

+1 na misko in sigurno bom še brala in se tudi javila v telih forumih, če ne drugega da vidim kako gre tebi, držala bom pesti močno močno :)

Greš potem februarja spet v IUI?Upam da se je že vmes zdajle kaj naštrikalo in se nam kmalu pridružiš [sm=smiley36.gif]

ziva1 -> RE: IUI (30.12.2013 15:30:50)

Čestitke vsem, ki ste zagledale magični +.

Sem nova na forumu in v januarju me čaka prvi postopek IUI z inekcijami. Me pa malce skrbi, ker [sm=hudicek1.gif] pričakujem na nedeljo ampak kot vedno pride en dan prej, in to bo sobota, zdaj pa sem v dilemi, kdaj naj pokličem v ambulanto za prevzem inekcij, ker mi je bilo rečeno, da ko dobim, kar pokličem in drugi dan je prevzem zdravil. Sej jih bom prej poklicala, da mi povejo kako in kaj, sam me skrbi če pride [sm=hudicek1.gif] glih na vikend, da bi mi prestavili postopek. Je imela katera takšne težave?

Radenska_ -> RE: IUI (30.12.2013 15:33:46)

V MB delajo petek in svetek, torej tudi v nedeljah :) Mislim pa da začneš z injekcijami šele peti dan, tako da ni panike, lahko pokličeš v ponedeljek, Če M dobiš v soboto in boš v torek šla po zdravila.

*viva* -> RE: IUI (30.12.2013 21:07:41)

Vsekakor zacnes z injekcijami šele po UZ, ki ti ga naredijo najkasneje 5.dan cikla. Zato moraš prvi dan ali poklicat ali poslat mail. Jaz jim po novem kar pišem, ker jih težko dobim na telefon, na maile pa vedno dokaj hitro odgovorijo (v istem dnevu).
Delajo pa res prav vsak dan.

Radenska_ in miska, sej vem, da ste z mano... kar stiskajta pesti, bom javila točno kdaj, mogoče še januarja,če bo tečka dovolj dolgo zamujala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Naštrikalo pa se nič ni, sem danes naredila test, ker je izcedek v celoti izginil....tak da me samo heca...

Radenska_ so te naročili na krvnega?

Radenska_ -> RE: IUI (30.12.2013 21:35:47)

ne nič krvnega, kar direktno na UZ, ki ga imam 14.1. :)

Superca *viva*, le javi kako se vse odvija...

Baje na krvnega ne naročajo razen če izrecno želiš. Mene je sestra vprašala če hočem na krvnega, pa sem rekla da ni treba :)

*viva* -> RE: IUI (30.12.2013 21:45:57)

ahaa.. ja super! Hitro boš spoznala pikico ali pikici [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ziva1 -> RE: IUI (31.12.2013 8:37:24)

Hvala vama za odgovor, sta me pomirili. Vse skupaj je novo za mene in sem polna vprašanj, pričakovanj. Me pa zanima, zakaj sem takoj dobila inekcije in ne klomofena, ali so inekcije boljše (sicer ne vem za katero zdravilo gre). Ali se je težko pikat in in dozirat? Sej vem, butasta vprašanja, skrbi me, da bom napačno dozirala, pa da se piknit ne bom mogla....po drugi strani pa vem, da bom mogla[sm=smiley13.gif]. Lepo praznujte

Radenska_ -> RE: IUI (31.12.2013 8:42:56)

Ojla!

Ziva, a si v MB? Zanimivo, da ti niso dali klomifena. kdo pa je tvoj zdravnik?Si že jedla klomifen?
Jaz sem tudi dobila v prvem IUI Gonal, in to so injekcije ki jih boš dobila. Ampak meni so Gonal dali zato, da so videli odzive jajčnikov, pa še jaz sem imela po Klomifenu vedno alergično reakcijo.
Špikat se ni problem, jaz sem se sama. Injekcije so narejene na pero, tako da dozirat je ful enostavno. Iglice so ful kratke in nič ne čutiš, tako da kar pogumno :)
Kakšne imaš pa težave, imaš PCO?
Pri meni Gonal ni bil ok, sem imela manjšo hiperstimulacijo, pa preveč jajčec, zato so mi prekinili postopek in mi je potem uspelo v drugem ciklu s femaro.

ziva1 -> RE: IUI (31.12.2013 10:57:45)

Hoj,

ne nisem imela nikoli klomofena, se pa zdravim v MB pri dr. Vasiljevič. Imam pa sekundarno nepojasnjeno neplodnost..... je sicer omenil, da naj ne bi imela redne ovulacije, drugače pa vse ok. Čeprav mi je na UZ izvidu pisalo "sum na adenmiozo", pa ni nič rekel glede tega, jaz pa sem tudi pozabila vprašati. Mah, on že ve, bomo videli. Hvala ti za tako hitre odgovore. Lepo nosečnost ti želim[sm=bravo.gif]

Occiblu -> RE: IUI (3.1.2014 15:53:09)

ziva1 Kako si z dr. Vasiljevičem zadovolna. Jaz grem od sedaj naprej v boje v MB. Ker me je zadnji odnos v decembru v Leonišču čisto razočaral. Tudi moj se je pritožil, da to ni odnos. Koliko kaj časa vam je trajalo za prvi postopek na IUI jaz mam tudi nepojasneno sekundarno neplodnost sicer sum, da nimam O.

Occiblu -> RE: IUI (3.1.2014 15:56:02)

Še eno vprašanje imam, kako hitro ste zanosile po IUIjih? Malo me skrbi, da bom postopke stran metala, ker ma moj slabo morgfologijo in ga v Lj neresno jemlejo. Sva šla dat ponovno spermiogram in je morgologija bila govorim tistem delu živih komaj 10% meja je mislim da 30%. A je sploh šansa zanosti z IUIji?

mina86 -> RE: IUI (4.1.2014 10:32:20)

Pozdravljene , spremljam vas še zmeraj in držim pesti da zagledate magični plusek.
Jaz sem po treh letih in v drugem poiskusu IUI zagledala magični plusek. Zato zaupajte vase in kmalu boste dočakale magični plusek. Držim pesti za vas use[sm=bravo.gif]

ziva1 -> RE: IUI (4.1.2014 11:36:07)

Occiblu....midva sva zelo zadovoljna z dr. Vasiljevičem. Sem pa bila na posvetu oktobra in do decembra sva opravila preiskave, se pravi moj je dal pregledat plavalčke in oddal kri, jaz sem bila na UZ in dala kri, potem sva imela posvet in v januarju naju je dal na IUI, tako da kar hitro je šlo. Je pa celotno osebje zelo prijazno.

ziva1 -> RE: IUI (4.1.2014 11:38:17)

Pa še to....moj ima plavalčke v redu, nama je razložil, da če ne bi imel dobrega izvida, da bi šla takoj na umetno, tako da možno, če ima tako slabe izvide, da bosta šla na umetno in preskočila IUI.

Radenska_ -> RE: IUI (5.1.2014 10:41:53)

Occiblu, nama je uspelo v prvem IUI, pa ima moj na spermiogramu vse rdeče (podpovrečno).
Šanse so baje 5-9%, pa še to ne vem a je mišljeno pri zdravem paru?tak oda je bil zgleda res zadetek na lotu.

Drugače pa da vasp opravim, ni Vasiljevič ampak Vlaisavljević :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>