RE: IUI (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Occiblu -> RE: IUI (22.12.2013 18:34:32)

Držim pesti. Mene če bodo vseeno čes spustili za IUI v Ljubljani zvem šele konec januarja, ker v Lj sploh več ne delajo nič!

miska** -> RE: IUI (22.12.2013 21:42:32)

Anonimna hvala za recepte.[sm=smiley1.gif] bom pogledala na zs.
Jutri bom nekaj spekla tak, da komaj čakam.
Ja jutri ja,... jaz bi kar čas nazaj prevertela. Čeprav vemo kak bo rezultat.

No kakorkoli danes sem bla na božičnem sejmu in je bli full fajn. Je pasala sprostitev.

Kak ste pa kaj ostale punce? Že v božičnem vzdušju in ima katera mogoče smrekico?[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: IUI (22.12.2013 21:49:50)

oo miska** lepo,da si se malo sprostila,ni kaj za recepte,kaj dobrega boš pekla?
Midva sva kar včeraj postavila smrekico in [sm=darilo.gif]

A bove jutri lulale? [sm=smiley2.gif]

miska** -> RE: IUI (22.12.2013 22:12:49)

Nevem se kaj bom pekla, bo pa biskvit, cokolada in kokoš. Nekaj bom s tega naredila.

Jutri se jaz nebom lulala, ker se lahko zgodi da zjutraj lulam ob 12 pa bo prišla. Bom se raje kak dan počakala. Ti boš jutri?[sm=smiley1.gif]

Jaz bi tudi smrekico že postavla, samo moj hoče, da jo 24 zvečer.

Radenska_ -> RE: IUI (22.12.2013 22:12:56)

Punci, le lulajta in poročajta o rezultatu, jaz pa držim pesti in [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Anonimen -> RE: IUI (22.12.2013 22:15:53)

Jaz se tudi bojim,ampak kaj naj...[sm=zmeden.gif]
midva sva jo postavila za to,ker ne bo časa,drugače se drživa da postavljava na 24.
hvala Radenska_

Radenska_ -> RE: IUI (23.12.2013 7:40:52)

Jaz bi jo pa že za miklavža postavljala in pol po prvem tednu januarja podrla, samo moj vztraja, da se postavlja 24...
Hja, ko bodo otroci se bo najbrž postavljala prej.
No, sta lulali?? Mene že pesti bolijo od stiskanja :)

Radenska_ -> RE: IUI (23.12.2013 7:42:34)

Sem spregledala da si, mishka, rekla da ne boš lulala danes.
Pol držim pesti še naprej :)

miska** -> RE: IUI (23.12.2013 10:47:18)

Radenska jaz sem mu tudi to rekla, da ko bodo pa otroci pa bo jelka prej[sm=smiley1.gif] No mogoče bom pa jelko danes postavla, ker me že pošteno prsti srbijo.[sm=smiley36.gif]
Res nima smisla, da danes lulam, ko pa se ima cel dan čas, da pride. Saj včasih sem bla res neucakana in sem vedno prej test delala in vedno ta debeli - pa se bankrotirala sem skoraj zaradi njih.

Upam, da je Anonimna lulala[sm=smiley1.gif]

Radenska_ -> RE: IUI (23.12.2013 14:53:29)

Boš jutri pol delala če nič ne bo?

Tudi jaz čakam novičke od Anonimne...Bom prek dneva še sigurno osveževala Ringarajo :)

Anonimen -> RE: IUI (23.12.2013 18:23:10)

Punce se opravičujem,da ste čakale,še le zdaj prišla do računalnika.
Ja jaz sem lulala in končno spet PLUUUUUUUUS [sm=rozacrtici.gif] tokrat mora bit vse ok.
miska** kr pogumno!! meni je takoj pokazal plusek [sm=bravo.gif]
Jutri grem v MB na odvzem krvi
SREEEEEČNA SEM!!!! [sm=smiley27.gif]
Zdaj sta vedve na vrsti![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

*viva* -> RE: IUI (23.12.2013 18:49:26)

Anonimna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zdaj pa res, Radenska_ in Miska, da ne bota štrajkali, vidve sta na vrsti [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

No, jaz se ravno odpravljam pečt kekse, ne bom nič komplicirala, ene čist klasične maslene s čokolado bomo vrgli skup pa ene ingverjeve...to bo letos to. Pa za darilca bom skuhala jabolčno marmelado[sm=smiley1.gif] Jelkica bo pa jutri, če bo le ostalo dovolj časa, čene pa v sredo zjutraj, ko bodo tudi darila pod njo.

Drugače sem OK, izvedela, da bo naslednja borba februarja, ker moj ravno v kritičnem času odhaja in ga ne bo tukaj. Pa nič za to. Če sem sedaj že tak odolgo čakala bom počakal še kolikor bo potrebno[sm=smiley2.gif]

miska** -> RE: IUI (23.12.2013 20:42:08)

Jeeeeeeeeeeee [sm=bravo.gif] Anonimna!!! Bravo, zdaj pa srečno do konca.

Moje M še ni, nimam pa nekih menstrualnih krcev. Tu pa tam me kdaj v jajcnikih spikne. Se mi pa je danes zjutraj zgodilo da me je ful močno špiknilo v maternici. Pol ure za tem pa kar driska.
Pri vseh treh iui sem jo dobila najkasneje do 15 ure. Ne upam testa naredit, kaj če bo -.
Viva jaz pa tebi želim, da zagledaš čim prej[sm=rozacrtici.gif]

Anonimen -> RE: IUI (23.12.2013 20:45:51)

Hvala [sm=smiley27.gif] tudi ti boš,boš vidla. ja jaz sem vedla po joškah,ker me tako bolijo kot še nikoli,da ne govorim o velikosti [sm=jezicek.gif]
Tudi jaz imam kdaj pa kdaj krče (sem danes uprašala ko sem klicala v MB pa je rekla da je to ok)

miska** -> RE: IUI (23.12.2013 20:51:15)

Škoda, da nisi slikice prilepla.[sm=smiley1.gif] Kateri test pa si delala?
Jaz nimam krcev samo špika po jajcnikih včasih. Bom še počakala kak dan.

Anonimen -> RE: IUI (23.12.2013 20:55:01)

heheheh sej jo lahko,sam kako?? [sm=zmeden.gif] a znam [sm=smiley36.gif]
CB sem delala
Ej eno čist neumestno: do kdaj dela lecler jutri v MB?

Anonimen -> RE: IUI (23.12.2013 21:10:48)

Neki sem mečkala zdaj pa nevem a je al ni..slika.[sm=zmeden.gif]

Radenska_ -> RE: IUI (23.12.2013 21:34:23)

Jeeeeej, kako sem vesela zate! :)

Zdaj bo pa mishka naslednja :)

Jaz pa mislim kar da nau nč, ne morem pomagat.Me je pa zdaj dva dni tak zvijalo v maternici, sem prav krče imela...Sam tudi to ni prvič.
Držim pesti mishka, glej da zjutraj narediš test :)

Anonimen -> RE: IUI (23.12.2013 22:20:59)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1223/z79-IMG-19.jpg[/img]

miska** -> RE: IUI (23.12.2013 22:24:01)

Med svoje albume jo daj če dugace ne gre[sm=smiley1.gif] Jaz mam tudi CB boma. Si bla šokirana verjetno, ko se je + narisal[sm=smiley1.gif]

Leclerk pomoje dela do 15 ali 16. Dlje verjetno ne.

Anonimen -> RE: IUI (23.12.2013 22:26:18)

Evo mi je ratalo dat sliko.. ja šok veš kok sem jokala[sm=jezicek.gif] sej me je še strah..glede na prejšnjo nosečnost ampak ta bo ok!
Jutri ti delaš?[sm=pikapoka1.gif]

miska** -> RE: IUI (23.12.2013 22:36:42)

Ti vrjamem, da si jokala,... Verjetno tak nisi prucakovala, da bo + potem pa se ti je verjetno narisal nasmešek na obraz[sm=smiley1.gif]. Pa to si delala z jutranjim urinom?

Nevem če bom delala jutri test, kaj pa če samo tak za brezveze zamuja? Tebe vsaj prsi bolijo, jaz razen špikanja v jajcnikih nimam nobenih znakov.

tinncyka -> RE: IUI (23.12.2013 23:28:27)

E Anonimna zdaj sem te pa našla, kam si probala dati slikco [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

Čestitke za +!!!! 

Anonimen -> RE: IUI (24.12.2013 6:17:55)

miska** ni bil jutranji urin.. joj ja še cel dan sem komaj delala,brezveze ne more zamujat [sm=smiley2.gif]
tinncyka Hvala ,ti pa kar ponovi testek cb in boš vidla [sm=rozacrtici.gif](december je ploden) [sm=smiley36.gif]
Navijam za vaju-moooočno
Grem zdaj v MB se beremo zvečer.

Radenska_ -> RE: IUI (24.12.2013 7:32:49)

Aaaaaa kak lep plus :)

Še mene ma da bi za ta dan kupila CB...
Mam samo FS.

No jaz sem danes 8 dan po O. Šele. :D

Mishka daj ne seri daj naredi test noooo, če ni ponoči prišla si noseča![sm=nosecka.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>