Radenska_ -> RE: IUI (10.12.2013 14:13:52)
|
Nisem dobro. Sploh ne vem če kaj bo..Rastejo mi počasneje kot polži, čisto nasprotje kot pri gonalu... Sluznica se je odebelila, zdej je 6,5 in zelo lepa, itak pa vem da se bo še, tko da to me ne skrbi. Ampak od sobote do danes mi je zraslo vse skp za 2-3 mm..tko da je največji komi 15 no. Normalni ženski toliko zrastejo v enem dnevu. V petek mam spet, jst mam občutek da ne bo nič. Do kdaj delajo, do 20.12.?A katera ve? Tok sem razočarana pa jezna sama nad sabo. Itak je dr že rekel da bi blo za razmislit a ma vse skupaj smisel, samo bom pomojem tiščala do konca, do kadar pač delajo (če je to pač 20.12), ker v zadnjem letu je blo čist zmeraj ob hormonih neki, da nismo speljali do konca, ever. Spomladi so mi prekinli vse skup v bolnici zaradi alergije. pol sm mela en ciklus s klomifenom brez UZjev in itak nimam pojma a je bla pol ovulacija al ne, septembra prekinjen IUi, zdej pa očitno spet. itak sm se že sprijaznila da bo treba v postopke, samo vseeno mi gre tako na živce, ko prideš en dan in vse izgleda super in če nekaj upaš, samo zato da čez dva dni slišiš da je slabo. Tok bedno ej. Sam po drugi strani ne vem kaj jamram, ker poznam toliko hujših izkušenj posameznic, da mi je kar mal smotano da se počutim razočarano, ker nisem še pol toliko gorja dala čez kot nekatere. Bo že... Kako ste ostale, anonimna, *viva*... *viva* si bla ti sploh kaj razočarana?...Ali si že v fazi ko ti je vse skupaj samo še smešno. Jaz to fazo še čakam. Nisem razočarana, bolj jezna sama nase in na to da se sprašujem zakaj jaz.
|
|
|
|