Arual -> RE: IUI (14.11.2013 12:32:55)
|
Hey. Tudi jaz se vam pridružim. Sem v prvem postopku inseminacije [sm=smiley1.gif]. Vesela sem zato, ker sem imela komaj oktobra razgovor in so me že v postopku!! Sem na Gonalu, tako da bomo videli kako in kaj! OCCBILU tudi jaz sem prekomerno težka, in so mi svetovali da naj zgubim kg, da bo potem vse lažje. Tudi glede IVF, ker tam pred komisijo bodo sigurno gledali ali sem dala kaj na sebe al ne (mislim, glede izgubljenih kg) al pa samo čakam, da bodo oni vse naredili. Vem, da je lahko govorit. Ampak mene je zdravnica pred 14 dnevi postavila na realna tla. Gospa Shujšat bo treba!! Vem, da bo dobro to zaradi mene same - ampak do včeraj se tega sama nisem zavedala, oziroma jemala resno!! Včeraj na moj rojstni dan, sem dojela da vse kar delam slabo škodi samo meni in nikomur drugemu. Nikogar ne morem krivit za ne izgubo teže kot sebe, ker sem lena da bi premaknila svojo leno rit ven in šla na zrak ter spremenila prehrano. Zdaj se zavedam, da vse kar delam delam zato da bi lahko zanosila in dobila največjo srečo - otroka! Sedaj ko sem na injekcijah, se vsako jutro zahvalim za injekcijo, ker mi bo pomagala do [sm=duda.gif]!! Težko je, ampak vem, da nam bo uspelo. Mogoče sem preveč zakomplicirala in se razpisala, ampak tako je moje stanje in moj pogled, na moje težave!! Lep pozdrav
|
|
|
|