|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
17.6.2011 9:25:47   
ne111
Živjo punce,

ja tale čiči pa čaki je zelo zelo znan in priljubljen šport pri neplodnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
17.6.2011 12:54:00   
RedSonja
Jaz sem šla včeraj k bioenergetiku, da me mal poštima. Pravi, da sem ful samozadržana in da imam veliko zadržane jeze :). Vem, vse to vem. Malce mi je povedal kako naj gledam na življenje na splošno. Tak fajn skuliran tip. Glede zanositve pravi, da mogoče pa zdaj bo, ampak je pa tako, da nam ni vsem usojeno biti mame. Če drugega ne je fino ,da me  negdo opolne, da se za nekatere stvari nima smisla sekirat, da pač nkatere stvari ne moreš spremenit. Da pa je ogormno v pozitivnem mišljenju. Ampak res pozitivnem mišljenju ...kar nam ponavadi manjka.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
17.6.2011 16:00:04   
mija75
anonimna... Imela sem menopur injekcije in se mi zdi super zdravilo. Klomifen sem imela preden sem šla v postopek in se ni zgodilo nič. Tudi brala sem punce, da je klomifen bolj en drek in so injekcije boljše (sploh menopur), je pa to tudi veliko dražje, zato jih sedaj ne dajejo več kar tako.  Sej bom, sam mal žatežte, jaz ne vem no imela sem dr. Drobniča, res super zdravnik in sem imela občutek, da bi se lahko vse z njim zmenila..tudi za IVF konec koncev, če ne bi 3x ratalo. Res pa da sem bila tudi že 34 let stara, tak da so me hitro obravnavali.

V glavnem čimveč pozitivne enrgije. Drugače pa če je katera iz okolice Celja ali iz Celja, tam je baje en ful dober bioenergetik za neplodnost Veseljo Tomič (041-798-008). JAz nisem šla, ker sem takoj pol zanosila...tako da lahko poskusi katera.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
17.6.2011 19:55:22   
andreja_p
Lepo pozdravljena dekleta!
Danes se vam javljam pozno,saj sem brez energije,tako da sem popoldan prespala.Bila sem na UZ 10 dan in sem izvedela slab rezultat. Na obeh straneh imam 13,14 mm velika jajčeca.Je bila pa danes zdravnica.Sem ji povedala,da sem prejšnjič imela10 dan 20 in 16mm.Vendar je rekla,da to ni mogoče.Pravi da je bila verjetno cista.Sem kar okamenela po njihovi izjavi.Sedaj pa ne vem,kaj naj si mislim.Kdo ima prav,kaj dejansko je bilo veliko 20mm??????????????????????????????? Ne vem več ali naj zaupam zdravnikom?????????????????? Celo pot domov sem komaj zadrževala solze,moj me je pa kar tolažil in govoril,da ne smeva izgubiti upanja,da tudi za naju bo prišel čas,ko bova imela najlepšega otročička.Tok me je tiščalo v prsih,da sem mislila,da me bo razneslo.Sedaj ne vem ali imam še prisotno cisto ali je ni več.V nedeljo imam ponovno UZ pa bom vprašala,če je videti kakšna cista.Ja takšno je stanje pri meni,za zjokat,kaj naj rečem drugega.Moj je takoj pomislil,da bom morala pod nož,vendar sem se odločila,da želim stvari priti do dna in bom zahtevala,da mi naredijo preiskave.Je pa zanimivo,da imam zadnje mesece boleče spolne odnose,tako kot pred prvo operacijo predno so mi odstranili eno cisto.Upam da nisem preveč "nakladala".

Naj mi sam katera pove,če se moram sedaj,ko imam v nedeljo UZ ponovno javiti v sprejemni pisarni,ali grem kar na UZ?Prejšnjič sem bila samo enkrat na UZ v postopku,tako da ne vem,sem pa pozabila vprašati kako je s tem?Hvala za vaše odg.

L.p.

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
17.6.2011 21:05:19   
RedSonja
Andreja ne obupat. Sej ni treba da je takoj 10 dan veliko 20. Počakaj do nedelje. Boš videla da bosta zrastala in da bo vse ok ;).
HUg zate in držim pesti, da se v nedeljo ful dobro izteče ;).

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
17.6.2011 21:33:16   
*zabica*
Andreja_p: jest sem mela v prvem IUI tudi zelo hitro reakcijo.....10 dan je bil folikel velik 19mm in spontana ovulacija, v drugem IUI sem pa reagirala bolj počasi in je bila inseminacija šele 17 dan.....
Prosim ne obopuj, pa tudi ciste vcasih ob menstruaciji same počijo.....

Neposredna povezava do sporočila: 5056
18.6.2011 13:08:39   
andreja_p
Hvala RedSonja in zabica za vajini mnenji.Malo me je šokiralo,ko sem pričakovala,da bo v tem postopku tudi tako kot prejšnjič.Bom videla,kako bo jutri,upam,da sta zrasla.

A je mogoče,da glede na velikost 13,14 na vsaki strani,da se bosta sprostila dva folikla?Ponavadi se eden.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
19.6.2011 18:35:53   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!
Danes sem imela UZ in so mi iz 14mm zrasla na 18mm,endometrij 8mm.Dobim zvečer stopko,v torek pa IUI.Imam pa na obeh straneh isto velika 18mm.A to sedaj pomeni,da lahko se oba sprostita in oplodita?Kaj pa endometrij 8mm je to vredu velikost?Pri prejšnjem postopku mi je ni meril,tako da ne vem kakšna velikost je priporočljiva.

Neposredna povezava do sporočila: 5058
19.6.2011 19:09:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

endometrij 8mm je to vredu velikost

Žal imaš slabo debelino endometrija,ki je glavna pri vgnezditvi. Dobra debelina je med 16 in 18.

Neposredna povezava do sporočila: 5059
19.6.2011 19:29:07   
suzy1111
andreja-p: drži seuser posted image . vem da je hudo, ampak bolj se boš sekirala, bolj bo slabše za tvoje telo. Misli na pozitivne stvari, poletje je, dopust se bliža ...

Jaz pa sem včeraj dobla user posted image , tak da grem v tretji IUIuser posted image . V tretje gre rado rečejouser posted image . Sedaj morama imeti en mesec fraj, pol pa bi mogla začeti z UZ, ampak grema v tistem času glih na dopust, tak da boma s tretjim IUI štartala komaj avgusta. Z tabletami Klomifen sem končala, saj me v tretjem postopku čakajo injekcije. Kaj mi katera lahko pove, kaj to dajejo za injekcije namesto Klomifen tbl. v MB? je to Klomifen v serumu al kakšno drugo zdravilo?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
19.6.2011 19:35:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy1111
Kaj mi katera lahko pove, kaj to dajejo za injekcije namesto Klomifen tbl. v MB? je to Klomifen v serumu al kakšno drugo zdravilo?

lp

V glavnem je to GONAL, injiciraš si ga v trebuh, priv UZ je prej, kot pri Klomifenu, 1-3 dan. Pa srečno!

(odgovor članu suzy1111)
  Neposredna povezava do sporočila: 5061
19.6.2011 19:39:12   
andreja_p
suzy1111 user posted image ,kakšna škoda da ti ni uspelo.Ti imaš še en IUI?Upam,da ti uspe.

Saj ne da se sekiram,sam sem toliko novih stvari izvedela v teh dneh,da malo začneš razmišljat.Ta postopek bom izpeljala do konca,ne glede kakšen bo rezultat,čez 14 dni.Lahko pa rečem,da ne pričakujem veliko,saj sem bila prvič razočarana,tako da sedaj čist na izi do konca,pa kar bo bo.

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
19.6.2011 19:44:51   
suzy1111
Hvala anonimna.

Andreja_p: še dva postopka IUI imam. Sedaj sem imela dva z tabletami Klomifen, sedaj pa še dva z injekcijamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5063
19.6.2011 19:51:17   
andreja_p
suzy1111 upam da bosta uspešna.Sedaj pa mirno poletje in možgane na pašouser posted image .Bo potem vse lažje.

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
19.6.2011 19:54:55   
andreja_p
anonimna,kaj lahko naredim da si odebelim endometrij,če je 8mm res premalo?Mogoče imaš kak nasvet?

Neposredna povezava do sporočila: 5065
19.6.2011 19:55:03   
suzy1111
hvala andreja_p, točno to mislim nareditiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5066
19.6.2011 20:39:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

suzy1111 upam da bosta uspešna.Sedaj pa mirno poletje in možgane na pašouser posted image .Bo potem vse lažje.

user posted image user posted image user posted image tako smo mi pridelali user posted image Tud naslednji mesec brez K ti lahko ta še vedno da rezultateuser posted image
Držim pesti user posted image

andreja - za odebelitev endometrija ti priporočam pivo - brezalkoholno in čaj krvomočnica

Neposredna povezava do sporočila: 5067
20.6.2011 8:48:11   
ne111
Oh škoda Suzy, samo zdaj z inekcijami je veliko večja verjetnost,da rata. Že 2 ko sem bila na iui sem se z različnimi puncami pogovarjala in so rekle z femaro, klomifenom ni ratal z inekcijami takoj.

Redsonja evo vseeno bo iui. Tkole te grozno prestrašijo k si mnenja dohtarjev nasprotujejo. To je grozno, ti pa kot nek pepček vmes živčna skačeš in pojma nimaš kaj se dogaja. Groza, ko bi odgovarjali te zdravniki za svoje izrečene besede bi bilo veliko bolje.

jst bom jutri tok mislila nate, da se ti bo skos kolcalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
20.6.2011 8:53:39   
RedSonja
Andreja
Jaz sem imela na 10 dan endometrij 9. Moraš vedeti, da se do vgnezditve še odebeli, tako da po mojem ni neke panike. Pa tudi preveč debel pravijo da ni ok.

Tole sem našla na enem drugem forumu
"Vaša informacija je pravilna, za prenos zarodkov je dovolj debelina endometrija 6 mm, lahko pa je tudi več. Najpogosteje je endometrij debel od 6 do 10 mm, pri zelo močni stimulaciji pa je lahko debel še kakšen mm več.
Lep pozdrav, prof. dr. Bojana Pinter, dr. med. "

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
20.6.2011 8:57:36   
ne111
Jaz tut mislim, da je 8 mm kul, tko je meni rekel dr. Drobnič k je gledal na uz-ju

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
20.6.2011 10:09:16   
andreja_p
dobro jutrouser posted image

Hvala vsem ki ste odgovorile na moj problem.Tudi sama sem zasledila podatek,da je od 6-10mm kar vredu debelina.Se ne bom nekaj obremenjevala s tem,kar bo bo.
A je še katera ki čaka na user posted image ,ali bom ta mesec sama trepetala? 5.julij bo 14dan od IUI postopka.
RedSonja a bova midve skupaj trepetale???
Kaj pravite na to da imam na obeh straneh folikla velika 18mm? A je možno,da se oba sprostita?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
20.6.2011 10:52:47   
lenci
oila!no moja m bi morala včeraj ali danes priti ampak za enkrat še ni nobenih znakov razen občasno špikanje za trenutek glih tok da me opozori da je čas.smo pa na pavzi tale mesec in bi bilo preveliko presenečenje če bi karkoli bilouser posted image tako da še vedno čakam dan je še dolg.zadnje 3 mesece sem imela vedno 2 dni pred user posted image izcedke ta mesec nič razen ene 3 dni nazaj čisto majhen flekec na spodnjicahuser posted image no ja ne111 ja zgleda res da sem te narobe razumela prejšnjič se pravi če dobim sedajuser posted image do 24.6 grem še vedno v postopek.vsaj malo si me potolažilauser posted image
gremo punce navijam za vse nas da končno res pridelamo teleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5072
20.6.2011 11:13:26   
ne111
Ja ja Lenči imaš do petka še cajt, da prideuser posted image . No čeprav bi bilo mogoče fajn, da bi namesto user posted image bil user posted image .

Andreja jst bom s teboj trepetala samo zate!! Itak pa trepetamo vsak mesec tut, če nimamo nobenega postopka, ane??

No jaz mojo čakam in sicer danes naj bi prišla. Faco mi je pa že kr razneslo od teh mozoljevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
20.6.2011 11:45:37   
andreja_p
ne111user posted image user posted image user posted image ti pa si ena srečka.Upam da mozolji kmal izginejo.Hvala ker boš z mano trepetala.Kako bi bila vesela,če bi nama uspelo v tem krogu.moj je itak čist adio od tega,ko me posluša ker se bi sam o tem pogovarjala.Njem pa že preseda.Ženske smo take po naravi.Od začetka mu je bilo vse zanimivo,sedaj pa ne vem,če se ni naveličal.Še dober da bova čez poletje počivala,da si oddahneva od teh pregledov in vožnje v LJ.
ne111 ali si že dobila pošto oz LJ?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
20.6.2011 13:20:24   
RedSonja

jaz bom ta mesec še trepetala. V četrtek imam UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.