suzy1111
|
lenci, ne111: , tudi nam bo enkrat uspelo, samo jaz res ne razumem zakaj nas mučijo s totimi IUI, če pa so tako male možnosti joj jaz pa sem mela prejšnji teden pravo norišnico z to . sedaj sma imela en mesec pavze po neuspešnem IUI, ker sem jemala klomifen, pa priporočajo en mesec brez tablet, da se ti spet sluznica odebeli. In seveda, ker nama je dr. rekla, da so tudi možnosti za naravno zanositev, sma cel mesec pridno . Tako sem prejšnji ponedeljek pričakovala pa nič, pol pa je v torek in sredo prišel neki roza izcedek, ki ga je bilo zelo malo (popoldan sem že klicala v mb in sporočila prvi dan in se naročila na prvi UZ v ponedeljek), pol pa v četrtek in v petek nič, samo normalen beli tok, tak da sem seveda v soboto vjutro že test delala, ampak na žalost ni pokazal nič . razočaranje je blo spet veliko, ker sem res mislila, da je uspelo glede na ta minimalni roza izcedek, pol pa nič , in nato se mi je v soboto proti večeru vlilo... Danes sem torej šla na prvi UZ in razložila kaj se mi je dogajalo, pa mi je sestra rekla, da bodo za prvi dan šteli kar soboto, ko se mi je vlilo, sedaj pa upam da ne bomo zaradi teh pavz še zamudli ovulacije . sicer pa je bilo na UZ vse v redu, v sredo začnem jemati klomifen, naslednji teden pa imam drugi UZ. tak da mi je prejšnji teden ta kar jedla živčke ... vesper, sandra: veliko sreče vama želim, pa držim pesti, pa dajte punce nalulajte že ta , da bomo doble vse ostale malo upanja v ta IUI . se tipkamo
|