vesper
|
eh pa naj gre v rit vse skupaj. Saj to ni res no, ni mi jasno, kaj potem delajo te IUI-je, ko se pa zavraga nič ne prime Mah sem se razjezila no, ampak še vedno držim pesti za vaju lenci in ne111, upam, res srčno upam, da še to ni konec ne111 to je bil moj prvi IUI, če ne štejem prejšnjega, ki ga tudi nismo speljali do konca. Imam na napotnici napisana dva IUI-ja s klomifenom in potem enega z injekcijami. Pri meni je vsaj tako, da jaz na klomifen zelo dobro reagiram. Jedla sem samo eno tabletko na dan in sem četrti dan jemanja tabletk že imela folikle tako primerne, da sem si potem takoj dan za tem, ko sem pojedla zadnjo tabletko, že dala stopko. Tako da pri meni O in folikli niso problem, je pa učitno nekaj drugega in ni mi jasno kaj ne111 sicer ne vem kako je v LJ, ampak nam je tukaj v MB sestra rekla, da naj se gremo čimprej naročit za posvet pri izbranem G za neplodnost, da nas da v čakalno vrsto za druge postopke IVF ali kaj drugega, kaj se pač dogovorimo z njim, oz,kaj bi bilo za naše težave najboljše. Ker itak se še potem čaka pol leta ali več na zunajtelesno oploditev Tako da jaz se grem takoj še isti dan, če se vlije, naročit za posvet in da vidimo kaj bo dalje. Upam, da če ta tvoj tretji ne bo uspešen da bo zadnji zagotovo no!!! Mogoče bodo injekcije kaj boljše zate. lenci to je super, da imaš kar kontrolo pri svojem dr. Če se ti sedaj slučajno vlije, po moje kar idi do njega, pa kar pritisni na njih naj te dajo naprej. Se mi zdi da če jih nič ne gnjavimo, je njim tudi najlažje it počasi naprej in nas pacat s temi IUI-ji ki itak nič ne pomagajo. še pa vedno držim pesti, da je ta tvoj izcedek vgnezditvena in da zagledaš