|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.2.2011 11:42:16   
Nutry
Živjo!

ananaska78 sem bila že tolikokrat razočarana nad testi, da ga zagotovo ne bom delala pred 10.2. Če že mora priti user posted image bo verjetno 7. ali 8. če ne bo prišla imam velike možnosti za +.
Psiha me že daje in si ali pa tudi ne domišljam, da me nekaj špika v jajčnikih pa, da so prsa bolj napeta :))) verjetno psiha..... glede na vse slabe izkušnje...... dokler otroka ne bom držala v naročju ne bom verjela, da sem bila noseča :)))

Lep vikend želim.

Nutry

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
4.2.2011 18:44:56   
*zabica*
Evo,se moje porocilo iz danasnjega uz: vodilni folikl je velik 18mm,endometrij:10mm,tko da jutri sledi ze IUI...LH test je bil poz.tko da sm jo odnesla brez stopkeuser posted image
Me je pa mal presenetl vse skupaj,ocitno sm res dobro reagirala na stimulacija...
Vsem trepetalkam zelim da bi dnevi hitro minevali in seveda en lep plusek na 17 danuser posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
4.2.2011 20:18:52   
Storžica 81
Ojla,

mene pa nekaj zanima? Zdaj ko vas berem opažam, da sploh ne dajejo več injekcije. Ali to pomeni, da so ukinili tudi menopur in gonal?

Srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
4.2.2011 20:38:47   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Ojla,

mene pa nekaj zanima? Zdaj ko vas berem opažam, da sploh ne dajejo več injekcije. Ali to pomeni, da so ukinili tudi menopur in gonal?

Srečnouser posted image user posted image user posted image

V Ljubljani ja.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.2.2011 23:28:48   
*zabica*
Evo, IUI je za nama (vceraj), zdaj pa cakanje do 22.02.2011 ko imam test...Imam pa ze od vceraj popoldne cel zur po jajcnikih, me vseskozi kaj spika in tisci...Verjetno je to posledica hormonske stimulacije, pa tudi psiha verjetno dela svoje....
Nutry, kako kaze? Se vedno belina?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.2.2011 9:22:59   
Nutry
*zabica* čestitke za uspešen IUI. Tudi mene je na dan posega vse špikalo in bolelo je želel moj mož še isti dan   zadevo potrditi pa mi ni niti na misel prišlo :)

Pri meni je še belina :)) upam, da tako ostane vse do oktobra :))))))

Lp Nutry

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.2.2011 10:06:24   
Storžica 81
Nutri dobro ti kažeuser posted image . Držim pesti....

*žabica*  držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
   RE: I UI
7.2.2011 12:18:31   
*zabica*
Hvala za pestke in pikapoke user posted image
Nutry, kdaj pa delas test? Drzim pesti user posted image
Mene se kar spika, pa se glava me boli 2 dni...A je mozno da mi hormoni tolk nagajajo oz. ovulacija?

Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.2.2011 12:27:36   
Nutry
Živjo!

Ne vem kdaj bom delala test... ker se ga kar malo bojim :) predvsem negativnega rezultata. Verjetno bom test delalal v sredo. Danes je 15 dan od IUI-ja.
Nekaj me je začel levi jajčnik bolet upam, da to ne napoveduje tečke.

*zabica* možno, da ti hormoni nagajajo ali pa premalo tekočine spiješ.

Lp Nutry

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
7.2.2011 16:47:40   
tecnobica
Nutriy, fajn za belino v hlačkah. Držim pesti, da tako ostane do jeseni. user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
7.2.2011 21:20:48   
*zabica*
Dehidrirana pomoje nisem, ker spijem vsaj 2 litra vode na dan, verjetno so res hormoni krivi user posted image
Nutry, a ti si v MB? Kdaj mas pa uradni test? Te pa cist razumem glede razocaranja ob neg. testu...men je blo na zacetku res tezko, pol sem pa enostavno nehala delat teste..hehehe
zase vem, da bom lepo pocakala do uradnega testa 22.2, ker prej test tako ali tako nebi bil regularen zaradi stop inekcije ki jo dobim 11.2.
Srcno upam in drzim pesti, da je tvoje spikanje rezultat nosecnosti in da si pikica isce prostor v maternici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
7.2.2011 22:11:16   
Nutry
Punce hvala za pesti, upam, da bodo močno pomagale saj dobivam tisti čuden občutek v maternici, ki ponavadi najavlja prihod tečke. Upam, da je razlog občutka povečan vnos sladkorja (pojedla 4 gorenjkine roladke) :)

*zabica* jaz sem na GK v Ljubljani, uradni krvni test je 17 dan od postopka. IUI sem imela 24.1.

Lp

Nutry

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.2.2011 8:52:54   
tecnobica
Nutry, a ti si bla zdaj v 3. krogu? V LJ? A to še dajo? Ker men je dr. reku, da dajo zdaj samo 2x, ker je s tabletami manj učinkovito. Pol dajo pa kar na IVF.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.2.2011 19:51:47   
Nutry
Pozdravljene!

Sporočam, da je prišla nezaželena user posted image , razočaranje kot ga verjetno poznate, sončen dan preživela brez user posted image in z optimističnimi mislimi naprej. Čaka me IVF tako, da se bom preselila na drug forum, vas pa bom vsekakor še občasno pozdravila.

tecnobica to je bil moj 3. IUI v Ljubljani. 3 IUI sem imal nekako gratis :), da čakanje na IVF hitreje mine :)

Upam, da vse čim prej zagledate + in se čim prej preselite na forum pričakujem.....

Srečno.

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.2.2011 20:33:22   
Storžica 81
 Nutri  žal mi je user posted image user posted image user posted image .
Človek je kar hud na to naše zdravstvo in njihovo varčevanje tam, kjer je najmanj potrebno. Nevem zakaj sploh pošiljajo punce na IVI in jih filajo s tabletami, ker kot berem sploh skoraj nobena iseminacija ne uspe.

Midva sva bila v postopku 2009. takrat so nam dajali menopur, gonal in puragon.

Pri nas kot kaže tudi v drugo ne bo šlo po naravni poti in se bo treba zopet poslužiti umetne oploditve, kar men pa že sedaj skrbi....

Srečno....

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.2.2011 23:10:07   
*zabica*
Nutry, zal mi je zate, bo ze se prisel tapravi cas user posted image
IUI je uspešen v 20%, je pa precej manj agresiven in invaziven za zensko...IUI tudi ni uspesen pri vseh problemih neplodnosti, najveckrat se uporablja pri cervikvalnem (poskodba sluznice MV, .....) faktorju neplodnosti.
Na te nove tabletke Femara, naj bi punce zelo dobro reagirale in zdravnica ki mi je delala UZ pred IUI je bla cist navdusena nad rezultatom in se je mal razgovorila user posted image Sotrpinka s kateri sva bili skupaj na IUI je pridelala 21mm in 19mm velik folikel, kar je za tabletke res zelo dober rezultat user posted image Tko da pomoje ni cisto vse v varcevanju, po novem v LJ. delajo samo 2 postopka in nato IVF, kar vsekakor ni varcno....

Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.2.2011 9:03:08   
šičko
Živjo punce...
že dolgo, dolgo nisem bila tukaj na forumu, včasih malo preberem, napisati pa se nisem spravila nikoli nič.
Minevajo 4 leta odkar z možem poskušava, pa nikakor ni rezultata user posted image
Februarja 2009 sem imela SS, prazna gestacijska vrečka, od takrat naprej pa user posted image  nisva zagledala več.
Po vseh preiskavah, kjer je seveda vse BP (HSG, laparo, histero) so naju poslali najprej na IUI. V Četrtek sem imela UZ kjer smo pridelali 21 mm in 17 mm velika folika levo, v soboto pa sva imela IUI.
Sedaj čakamo na test ki sledi 22 se mi zdi.

Žabica..... a si ti v LJ? A sva bile mogoče midve skupaj v LJ v soboto zjutraj. Med tvojim zapisanimi stavki sem nekako našla sebe user posted image

Pozdravček za vse sotrpinke in lep sončen dan

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.2.2011 10:50:41   
tecnobica
Nutry, žal mi je, da ti ni uspelo. user posted image Zdaj sva obe pristali na IVF. Si poklicala v LJ? Ker če imaš kratek postopek, bi lahko mogoče začela že danes?

Meni pa dr. ni dal še tretjega, pa ravno tako čakam na IVF.

Žabica, jaz sem imela pri prvem IUI dva folikla od 18 ko sem dobila stopko, v drugem pa samo enega od 21 mm. kaj vem, če sem bolje reagirala. Ko sem jemala klomifen, sem v tistem ciklusu, ko so me preverjali, slabo reagirala nanj. Sem pa imela hude stranske učinke. Tega po Femari nisem imela.

Šičko, držim pesti, da rata.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.2.2011 11:33:41   
Nutry
Pozdravljena!

Nič ne bo ta ciklus. Klicala GK Lj in dobila termin za prevzem zdravil na začetku marca, torej pred pričakovano menstruacijo v marcu. Ne vem pa ali začneš z injekcijami takoj, ko dobim zdravila ali počakaš na menstruacijo... to bom vprašala še na drugem forumu.

Nekaj me zanima, ostalo mi je še nekaj  tablet Femala... bi bilo kaj narobe če bi jih jemala ta mesec, seveda brez UZ in z mojim dragim narediva 4. IUI :))))

Šičko tudi jaz držim pesti, da 22.2. ugledaš močan +.

Lep in prijeten sončen dan vam želim in hvala za vse pozitivne misli.

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.2.2011 11:45:31   
*zabica*
šičko: ja ja, sva ble skupaj v soboto na IUI, sva sotrpinke user posted image
Kako se sicer pocutis? Jest mam cel zur po jajcnikih oz, "spodaj" , upam da to pomeni kaj dobrega :)
Nutry: pomoje boljs da ta mesec ne jes femare, da se telo mal opomore od vseh hormonov, jih bo potem v IVF postopku vec kot prevec....
Tecnobica: jest nikoli nisem jedla klomifena, za Femaro pa vsi pravjo da punce dobro reagiramo, predvsem pa ni stranskih ucinkov in tanjsanja sluznice.....

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.2.2011 12:05:42   
šičko
Žabica: Se mi je zdelo po pisanju sodeče, da si mene omenila :)
V soboto je bilo kar pestro, očitno od tablet in inekcije sem bila cel dan adijo pamet, kot da bi sedela na miljon šivankah, prespala cel dan. v nedeljo pa sem bila potem ok. Zdaj kakšnih posebnih občutkov nimam, imam občutek, da je vse bolj povezano s psiho. Tudi takrat ko sem potem imela SS nisem imela nekih posebnih znakov, dokler nicem zagledala user posted image  potem je pa začelo dogajat user posted image
Zdaj čakam na 21 oz 22 sej še sama več ne vem kdaj se moram potem oglasiti na Gin kliniki če tečke ne bo?
Držim pesti, da se srečava, kajti to bo zelo zelo dober znak user posted image user posted image user posted image
Kako pa ti drugače?

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.2.2011 16:07:04   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljena!

Nič ne bo ta ciklus. Klicala GK Lj in dobila termin za prevzem zdravil na začetku marca, torej pred pričakovano menstruacijo v marcu. Ne vem pa ali začneš z injekcijami takoj, ko dobim zdravila ali počakaš na menstruacijo... to bom vprašala še na drugem forumu.

Nekaj me zanima, ostalo mi je še nekaj  tablet Femala... bi bilo kaj narobe če bi jih jemala ta mesec, seveda brez UZ in z mojim dragim narediva 4. IUI :))))

Šičko tudi jaz držim pesti, da 22.2. ugledaš močan +.

Lep in prijeten sončen dan vam želim in hvala za vse pozitivne misli.

Lp Nutry

Če imaš kratek protokol, boš verjetno začela z naslednjo M. Če bi imela dolgega, potem začneš že 22. dan tega ciklusa.

A veš, da sem imela jaz tudi pomisleke, da bi začela še en ciklus jemat Femaro, tako na lastno pest. Pa pol nisem. Mogoče pa v naslednjem vzamem, če ne bo še pošte.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.2.2011 21:42:44   
rujanja
Zdravo, evo tudi mene na tejle temi, danes mi je gin. rekla, da bom šla na postopek IUI in sem dobila številko 18 in sedaj pa me zanima kaj pomeni ta številka?

Meni so razložili, da moja dokumentacija šiba na komisijo, da moram nujno počakati na pošto iz LJ pred naročanjem in mi dodelili številko 18, kar se mi ne zdi veliko, ker kolikor sem brala je čakalna doba za postopek kar dolga ali pač ne...ahh preveč info za eno glavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.2.2011 22:18:45   
*zabica*
Jest sm bla v soboto tud cist utrujena, isto prespala cel dan, pa se spikal in zbadal me je skoz neki...Spika me po jajcnikih se vedno, ne premocno, sam tolk da vem da jih mam...hehehe
Test mava pomoje 22.2, no vsaj zracunala sm si tko, lohk da se motim....Kdaj pa dobis drugo stopko? V petek?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.2.2011 22:25:34   
*zabica*
Jest sm bla v soboto tud cist unicena, sem prespala celo soboto, pa se spikal me je skoz neki, ze sam postopek je bil meni kar bolec...V jajcnikih me se vedno tko rahlo spika, ne prevec, toliko da vem da jih mam...hehehe
Test mava pomoje 22.2, no vsaj zracunala sm tko, lahko pa da se motim.....Kdaj pa dobis drugo stopko? V petek?

Rujanja: Pocakas na posto iz konzilija, tam ti bo vse pisalo kako in kaj...18 je verjetno zaporedna stevilka, jest je nisem dobla za IUI...Ponavadi za inseminacijo niti ni hude guzve in si kar hiro na vrsti, jest sm mela posvet konec novembra, zacetek januarja sem dobila posto in v soboto 5.2, je bil ze 1.IUI user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?