|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
20.12.2010 13:26:21   
Nutry
Pozdravljene!

Danes sem bila na posvetu pri dr. Drobniču. Oba s partnerjem sva zdrava, edino kar pri meni niha od povprečja je debelina sluznice v maternici. Tanjša od povprečja.... zdravil za to baje ni.
Januarja grem na ponovni IUI, puregona ne dajejo več, ker je predrag tako, da bom jemala tablete Femara. Istočasno pa so poslali papirje na konzilij za odobritev postopka IVF na katerega se čaka 3 mesece.

Ne ostane mi drugega kot, da čakam z pozitivnimi mislimi.

Lep dan vam želim,

Nutry

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
20.12.2010 16:36:07   
tecnobica
Nutry, fajn, da sta zdrava.

Debelino sluznice lahko probaš zdebelit s krvomočnico. Samo probaj jo dobit na tržnici pri kaki zeliščarki.

Vidim, da zdaj delijo Femaro za stimulacijo. Jaz imam Letrozol. To je mende eno in isto, samo dve različni imeni.

Držim pesti, da ne bo treba na IVF, ampak da uspe januarja.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
20.12.2010 22:35:24   
Nutry
tecnobica, krvomočnico sem že pila, pa ni bilo neke razlike. Danes sem jo ponovno začela piti upam, da ni prepozno, ovulacijo pričakujem v četrtek.

Kako se ti počutiš?

Lp Nutry 

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
21.12.2010 19:15:41   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

tecnobica, krvomočnico sem že pila, pa ni bilo neke razlike. Danes sem jo ponovno začela piti upam, da ni prepozno, ovulacijo pričakujem v četrtek.

Kako se ti počutiš?

Lp Nutry 

Jaz sem OK. Čeprav sem tečna kot hudič, pa napade slabe volje imam. Pa danes me je tko nekam čudno tiščalo spodaj, kot da bi se tečka prirpavljala. Pa sploh še ni cajt. user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
24.12.2010 13:34:58   
Nutry
Pozdravljene vse IUI-jevke

Hvala vam za spodbudne besede v težkih dneh in pozitivne misli, ki so me polnile z energijo.

Zelim vam lepe praznike, in srečno, veselo ter pozitivno leto 2011 in da se čimprej srečamo na forumih pričakujem......2011,2012

Srečno 2011

Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4380
27.12.2010 12:52:50   
Nutry
tecnobica kje si kako si? Čakamo veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp Nutry

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
27.12.2010 13:04:01   
tecnobica

tecnobica kje si kako si? Čakamo veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp Nutry

Novica je. Samo ne vesela. Malo prej je pritekla. Sem že zjutraj v postelji posumila, ker sem imela za 0,1 stopinje nižjo temperaturo in to 2 uri prepozno sem merila. Ponavadi če merim prepozno, je še višja kot zjutraj.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
29.12.2010 11:16:50   
Nutry
Tecnobica ojoj.... žel mi je. Mislim, da je že čas, da je leto 2011 naše leto.

Čakam na +

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4383
2.1.2011 20:05:11   
camino79
Ej, vse najlepše v novem letu! Naj nam prinese tisto, kar si želimo.

Po dooolgem času sem spet pokukala sem gor...tečnobica, žal mi je, da ni ratalo.user posted image user posted image user posted image

Gremo v nove boje. Midva v tem decembru nisva nič načrtovala...dragi je hudo zbolel, toda zdaj je mnogo bolje in upam, da bova januarja lahko šla na 2. IUI.
user posted image  pričakujem okrog 6.1., potem pa gremo dalje.

Sem se pa med prazniki zalotila pri misli (na bencinski v Lukovici), da mi gredo mali otroci pravzaprav na živce. Ste čutile kdaj tako?
Pa si blazno želim svojega...najbrž.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.1.2011 14:49:38   
Nutry
Pozdravljene!

Jaz pa user posted image ne pričakujem 7. ali pa 8. januarja. Imam recept, da grem po tablete famala, ker je GKLJ zmanjkalo denarja za dražja zdravila kot npr. puregon..... tako, da bo to moj 3. IUI... ob enem pa čakam potrditev konzilija za IVF. Če pa nama ne bo letos uspelo potem pa res ne vem.... kaj in kdaj naju čaka.

Jaz pa imam to srečo, da me imajo otroci radi pa zato verjetno niso sitni in mi ne grejo na živce user posted image

Lep dan želim,

Nutry

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.1.2011 15:06:47   
tecnobica
Camino, tudi tebi in vsem ostalim želim letos le eno... da ugledate/mo plusek in pa bomo drugo leto takole čvekale o otročkih.

Ma tole da ti gredo na živce mali otročki. To si imela samo slab moment. Tud meni gre kdaj kakšen na živce, ampak to samo zato, ker so ga starši tako vzgojili. user posted image

Zakaj pa pričakuješ user posted image ? Kaj pa če bo user posted image ???

Nutry, držim pesti da rata. Tablete so pa verjetno Femara a ne? To je v bistvu Letrozol, samo drugo ime ima. Sem jaz to zdaj dva ciklusa papcala. Kaj bo pa naprej, izvem pa v četrtek.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.1.2011 8:02:20   
camino79
Ker smo v tem groznem mesecu decembru samo enkrat user posted image !user posted image

Zato ne morem pričakovati drugega kot user posted image .

Glede na to, da bo aprila minilo natanko 4 leta od najinega prvega poskusa, vmes pa cela plejada dogodkov...ni šans, da bi se takrat kaj prijelo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.1.2011 17:05:27   
tecnobica
Lahko je pa lih takrat ratalo...

Midva nisva dosti za vama. Pri nama je bilo septembra 3 leta.,

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
5.1.2011 14:32:50   
*zabica*
Jupiiii, dans prisla posta iz konzilija in zdaj sem tud uradno vasa soborka...pocakam januarsko menstruacijo (ki bo konec meseca) in potem zacnem z zdravili....Jest sem prepricana da bo postopek zmagovalen in komaj ze cakam na user posted image ali user posted image   user posted image (sem mela ze veckrat sanje da sem rodila 2 puncki)

Tudi mi2 se trudiva ze skoraj 3 leta, od prvega pregleda pri genikologinji in do zdaj je minilo 2 leti...Hvala bogu da se je koncno zacelo odvijati tudi za naju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
5.1.2011 16:04:45   
tecnobica
Žabica, živjo!

Tudi jaz držim pesti zate in za tvoj optimizem. user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
5.1.2011 21:44:41   
*zabica*
Hvala Tecnobica user posted image
Optimizma mi ne manjka, pravzaprav me je z njim okužila moja gin. (Dr. Ribičeva).S fantom sva namreč oba zdrava, nagaja sluznica MV ki je  poškodovana zaradi LETZZ posega. Po njenih besedah je v takih primerih IUI postopek velikokrat uspešen, od tod tudi moj optimizem user posted image
Kako pa kaže vama?

Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.1.2011 9:28:53   
camino79
No, potem pa nas bo januarja več. Tudi jaz čakam, da se tčka pojavi danes, jutri), potem pokličem in gremo v 2. postopek IUI.
Sva se sinoči zmenila, da bova spet seksala v zamiku user posted image user posted image .

Pa gremo!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.1.2011 14:55:24   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Hvala Tecnobica user posted image
Optimizma mi ne manjka, pravzaprav me je z njim okužila moja gin. (Dr. Ribičeva).S fantom sva namreč oba zdrava, nagaja sluznica MV ki je  poškodovana zaradi LETZZ posega. Po njenih besedah je v takih primerih IUI postopek velikokrat uspešen, od tod tudi moj optimizem user posted image
Kako pa kaže vama?

Dr. Ribičeva je mene odpustila iz bolnice po laparo in histerokopiji. Pa mi je tudi vlila polno optimizma. Sam dvakrat ni uspelo. Bomo videli, kaj bo v prihodnje.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.1.2011 22:19:00   
*zabica*
Gres se na IUI postopek ali na iVF? Meni pripadata 2 postopka IUI, v kolikor nebo uspeha pa takoj na IVF....

Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.1.2011 9:37:08   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Gres se na IUI postopek ali na iVF? Meni pripadata 2 postopka IUI, v kolikor nebo uspeha pa takoj na IVF....

Jaz sem že imela dva IUI-ja. Zdaj čakam na ponoven posvet pri dr. Zornu, da vidmo, kako naprej.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.1.2011 12:00:27   
Nutry
Pozdravljene!

No pa je tudi moja tečka prišla. Nisem bila tako razočarana kot prejšnji mesec, saj me ta mesec čaka 3. IUI. Pravijo, da gre v tretje rado, resnično upam in se veselim postopka.

Včeraj popoldne sem rahlo krvavela, danes pa so krvavitve konkretne. Ne vem kateri dan naj štejem za 1. dan menstruacije danes ali včeraj?
Tiste, ki ste jemale tablete femala in podobno. Zanima me koliko dni ste jih jemale. Piše mi od 3-7 dne cikla, je vključen tudi 7. dan, torej 3.4.5.6.7. dan (5 dni)?

Hvala vam za odgovor.

Lepo nedeljo vam želim,

Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.1.2011 14:07:03   
tecnobica

Pozdravljene!

No pa je tudi moja tečka prišla. Nisem bila tako razočarana kot prejšnji mesec, saj me ta mesec čaka 3. IUI. Pravijo, da gre v tretje rado, resnično upam in se veselim postopka.

Včeraj popoldne sem rahlo krvavela, danes pa so krvavitve konkretne. Ne vem kateri dan naj štejem za 1. dan menstruacije danes ali včeraj?
Tiste, ki ste jemale tablete femala in podobno. Zanima me koliko dni ste jih jemale. Piše mi od 3-7 dne cikla, je vključen tudi 7. dan, torej 3.4.5.6.7. dan (5 dni)?

Hvala vam za odgovor.

Lepo nedeljo vam želim,

Nutry

Jaz bi štela kar rahle krvavitve za 1. dan. Razen če je bil to samo rjav izcedek. Jaz sem Letrozol (je isto kot Femara) jemala 5 dni. Saj mi na listu za evidenco piše, oz. je dohtar označil. Torej 3., 4., 5., 6. in 7. dan.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
10.1.2011 9:10:46   
camino79
Helou, punce!

Spet sem z vami...greva v drugi krog IUI, jutri ob 10h prvi UZ. Če bo vse ok, spet klomifen. Me prav zanima, če je tam še vedno tista cista.
Držite pesti...

maja

Neposredna povezava do sporočila: 4398
10.1.2011 9:11:56   
Nutry
tecnobica hvala ti za informacijo. Za 1. dan menstruacije bom štela kar 8.1, danes pa zacnem z jemanjem female.

Lep dan Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4399
10.1.2011 9:14:57   
Nutry
camino79 pa bova tudi ta mesec soborke. Upam, da nama uspe, to bo moj 3. IUI, če pa mi ne uspe me čaka IVF.
19.1 imam pri UZ.

lepo bodi.

Nutry

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?