|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.12.2010 19:24:39   
camino79
Ja, morda je res še prezgodaj...bom poskusila spet v nedeljo.
Hvala.user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.12.2010 23:48:09   
Nutry
Zivjo punce!

Kje ste vse, vas je čisto zasnežilo? :)
Torej čakamo na veselo novico od camino79, da nam sporoči veliki + user posted image . Drzim pesti user posted image

Pred menoj je še en dolg teden čakanja. Imam občutek, da me malo prsa bolijo... včeraj zvečer pa sta me celo prsni bradavici srbeli... prav smešno je bilo, ker nisem vedela kako naj se praskam, ker sem imela polno stanovanje obiskov :)
Otvorili smo veseli december in kar nekaj litrov kuhancka spili. Seveda se ga nisem napila... :))

Lepo nedeljo vam zelim,

Nutry 

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
5.12.2010 14:54:05   
camino79
Hoj, dekleta!

Žal vam moram sporočiti, da me je - kljub temnejšim ščemečim bradavičkam, bolečim prsim, ščipanju v jajčnikih, še vedno precej visoki BT (36,9) -  danes zjutraj, 17. dan od IUI, na testu pričakal en velik žalostni minus.

Tako, da čakam, da se ulije sitnoba grda. Izjokala bom že, kot že tolikokrat, mi je pa bilo grozno hudo zjutraj.

Tak, da ne bo nič z Miklavževim presenečenjem za mojega ljubega.

Kljub temu pa FULLLL držim pesti za vas! user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
5.12.2010 18:11:39   
zaljubljena23
user posted image user posted image res mi je žal, da vama ni uspelo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
5.12.2010 18:15:49   
camino79
Hvala. Zdaj se bom dala malo na OFF, čez te praznike...poskusila odmisliti. Kaj pa vem, lani so bili prav prazniki čudežni...čeprav se je potem končalo s SS.

Sicer pa greva v začetku januarja v novi postopek (spet IUI, klomifen), pa bo morda ratalo takrat - drugič.

Hvala, punce! Držite se in čim več user posted image !!!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
5.12.2010 18:19:26   
tecnobica
Camino, žal mi je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
5.12.2010 20:47:26   
Nutry
oooo camino79 user posted image user posted image user posted image user posted image res škoda.. pa tak dober občutek sem imela.

Sedaj pa samo še jaz čakam na tako pozitivno željen rezultat.... postaja me prav strah kaj bo danes teden.

Lep delovni teden vam zelim in čim več pozitivnih misli.

Nutry

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.12.2010 12:37:37   
tecnobica
Danes sem bila na UZ. Je 12. dan ciklusa, pa imam samo en folikel, pa še ta je zelo majhen za te dni. ima samo 11mm. user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.12.2010 20:12:00   
Nutry
tecnobica zakaj pa ti ne spremenijo terapije? 11mm, 12 dan cikla je res malo.
Jaz sem imela 9 dan cikla največji folikel velik 18mm.

Upam, da se bo izteklo tako kot se mora.

Jaz pa sem danes 13 dan od postopka. Že ves dan imam nek čuden občutek v maternici, ne znam ga opisat, vendar ni podoben prihodu tečke. Začela me je dajati tudi malo psiha, sem razmišljala o tem občutku v maternici.... pa sem imela potem že kar občutek, da me daje rahla slabost.....joj kaj dela psiha. Sicer pa bo danes teden že vse jasno.

Lep večer,

Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.12.2010 21:25:26   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

tecnobica zakaj pa ti ne spremenijo terapije? 11mm, 12 dan cikla je res malo.
Jaz sem imela 9 dan cikla največji folikel velik 18mm.

Upam, da se bo izteklo tako kot se mora.

Jaz pa sem danes 13 dan od postopka. Že ves dan imam nek čuden občutek v maternici, ne znam ga opisat, vendar ni podoben prihodu tečke. Začela me je dajati tudi malo psiha, sem razmišljala o tem občutku v maternici.... pa sem imela potem že kar občutek, da me daje rahla slabost.....joj kaj dela psiha. Sicer pa bo danes teden že vse jasno.

Lep večer,

Nutry

Ne vem kako bi spremenili terapijo, če sm že pojedla tablete.

Zakaj šele čez en teden. Bo pa ja prej jasno.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
7.12.2010 20:55:30   
camino79
Kaj novega, dekleta? Nutry????????????
Navijam...user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedno nisem dobila user posted image , vendar je na testu vztrajni in jasni -. Še dobro, da mi je dala G toliko testov.
Prsi še vedno bolijo, v jajčnikih ščipa, BT ostaja na 36,8.
Ne vem...ta zdravila so vse zmrdala.

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.12.2010 8:13:10   
Nutry
Pozdravljene!

Predčasno me je obiskala tečka, 14 dan postopka. Grozno mi je. Sem v službi in solze komaj zadržujem, pa še bolečine imam strašne.
Mojemu danes zjutraj sploh nisem upala povedati.... ker bo verjetno še bolj razočaran kot jaz......  bova solze na popoldne premaknila.

Gremo v nove boje. 20.12 imam posvet pri Drobniču kako naprje.

Lp Nutry

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.12.2010 11:00:22   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljene!

Predčasno me je obiskala tečka, 14 dan postopka. Grozno mi je. Sem v službi in solze komaj zadržujem, pa še bolečine imam strašne.
Mojemu danes zjutraj sploh nisem upala povedati.... ker bo verjetno še bolj razočaran kot jaz......  bova solze na popoldne premaknila.

Gremo v nove boje. 20.12 imam posvet pri Drobniču kako naprje.

Lp Nutry

Nutry, žal mi je user posted image user posted image user posted image

Bodi močna, ti kar povej dragemu, bo že razumel, pa te potolažil. Boš vidla, da bo vse OK.

Sem pa še jaz žalostna zdaj, ko to berem. Pa sem bla ful vesela, ker je moj folikel zrastel na 14. V soboto ponoven UZ, pol pa upam na stopko.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.12.2010 11:26:55   
camino79
O, Nutry, žal mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bova nadaljevali z bojem po novem letu...ali pa že v ciklusu, naslednjem, kar vsaka po svoje.

Jaz sem si naročila maca kapsule včeraj...čakam  grdobo, nestrpno...rada i, da že čimprej opravim z njo, pa v nove boje.

Ne damo se!

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.12.2010 13:15:04   
zaljubljena23
Nutry, zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
9.12.2010 11:42:10   
camino79
Prišla je user posted image  v vsej svoji veličini in lepoti!user posted image

Bo že, gremo v nove boje. Skurila pa sem vse štiri teste. Jeuser posted image   ga.

Neposredna povezava do sporočila: 4366
9.12.2010 14:53:36   
tecnobica
Camino, ne vem kaj naj ti rečem. A naj bom vesela, ker je končno prišla? Da greš lahko v nove boje?

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
9.12.2010 20:14:07   
camino79
Tečnobica - Ja itak! Kaj pa čemo? Itak bomo vztrajale...bolj smo vztrajne kot...

Ker vemo, da se splača: za plusek, za tisto besedo mama, za en lep materinski dan brez bolečine v srcu, za srečen objem moža, za jok in prve zobke in nakupovanje vozička in tarnanje nad tem, kako drage so plenice. SPLAČA SE.
In ne bomo odnehale.

Paulo Coelho, moj ljubi pisec, je napisal:
"V življenju so stvari, za katere se je vredno boriti do konca. Pa naj se zde naše sanje še tako neumne - zakaj naše sanje so in le mi vemo, koliko nas stane, da jih sanjamo."

In nas, dekleta, stane veliko. Zdravja, živcev, odnosov...na kocko postavljamo marsikaj. A vemo, zakaj.

In - zdaj govorim zase - otrok in najina ljubezen z možem sta dve stvari, za kateri se je vredno boriti do konca. In se bom.

Tak da, Tečnobica: v nove boje. Tokrat brez Klomifena, UZ-jev...poskusila bova z maca kapsulami.

Saj bo, punce, napočil pravi čas tudi za nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.12.2010 21:29:25   
Nutry
Pozdravljene punce!

Jaz se nekako pobiram od prihoda tečke in se tolažim, da bom tudi jaz 1x na vrsti. Sicer pa me punce, ki čakamo ta naš + vemo kako nas tečka potre.

Ali mogoče kakšna ve kakšna je statistika uspešnih IUI?

20.12 imam posvet pri dr. Drobniču. Moj mož želi, da greva na genetske preiskave. Napotnice za to preiskavo žal ne moreva dobiti, ker sva imela šele 2ss, res grozno, da boraš imeti 3ss. Cena preiskave mislim, da je okrog 800 eur. Ne vem, naj greva kot samoplačnika ali še malo počakati. Drugače sva oba popolnoma zdrava + pa nikjer, starejša pa sva z vsakim dnem. Če takoj zanosim bi prvega otroka dobila pri mojih 32, moj pa bi jih imel že 33.
Kakšne so vaše starosti?

Z pozitivnimi mislimi naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nutry

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
10.12.2010 9:25:27   
tecnobica
Nutry, a ti si že dvakrat zanosila? Joj, to je tudi grozno, ko se začneš veseliti novega življenja, potem te pa mora zapustiti.
Kakšne pa so te preiskave?

Hm, jaz bi tudi rodila pri 32, če bi zdaj zanosila. Moj pa bi postal potem oče pri 34. Zgleda, da smo istih let.

Jaz grem jutri na UZ, pa upam, da dobim za zvečer stopko in grem v ponedeljek na ponovni IUI. Držte pesti zame.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.12.2010 20:31:58   
Nutry
Žal sem imela dva SS, prvič pri 11 tednih (zanosila naravno), drugič pa pri 7 tednih (IUI). Genetska preiskava bi pokažala morebitne napake na genih in posledica na zarodku saj se je že 2x zgodil SS.

tecnobica, srečno jutri na UZ. Nekatere imate res "srečo", da lahko greste vsak mesec v postopek IUI. Jaz moram počakati med postopki vsaj en mesec zaradi hormonov, drugič pa zaradi posveta kako naprej. Sedaj čakam ponedeljek 20.12.

Lep vikend punce.

Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4371
11.12.2010 19:07:37   
tecnobica
Današnje poročilo:
- endometrij 12mm
- folikel 21mm
- LH test negativen.
Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek postopek.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.12.2010 12:56:23   
zaljubljena23
user posted image user posted image naj bo uspešen

Neposredna povezava do sporočila: 4373
13.12.2010 15:38:08   
tecnobica
user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa čakamo teh 14 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.12.2010 14:38:41   
Nutry
tecnobica držim pesti.... da bi vsaj tebi uspelo še to leto user posted image

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?