|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
6.8.2010 11:05:35   
shyshy
Ksenya, kam pa hodiš? V mb?

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
6.8.2010 13:06:29   
Ksenya
jap, v MB hodiva. A ti tudi?

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
6.8.2010 13:20:33   
shyshy
Ja tudi, samo midva sva dobila samo prvo povabilo da sva uvrščena v postopek zdravljenja nepolodnosti in da naj se 12.8. oglasva pri zdravnici z napotnicami... a to pomeni da že kar zdravila dobim in greva ob naslednji M kar v boj?

Sej vem da bo to to zdej, sam sem mislila da vsa zdravila dobiš ko prideš prvič na UZ v tistem mesecu ko začnemo s postopkom...

Aaaa, zdej me je strah ratal user posted image

< Sporočilo je popravil shyshy -- 6.8.2010 13:21:32 >

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
6.8.2010 14:18:46   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image ooo ksenya, sem zelo vesela..tole pa je bilo hitro...Torej boš že do konc leta nosečka user posted image user posted image user posted image Bravo...

shyshy, mislim, da boš prevzela zdravila in se zmenila za terapijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
6.8.2010 14:51:34   
shyshy
Aaaa, to je zdej cela panika pr men, men so rekli 12.7. v 4 mesecih pridete na vrsto, to zdej niti 2 meseca ne bo user posted image  straaah!!! user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
6.8.2010 15:56:08   
Zojatisa
Živjo punce!
Shyshy zakaj- strah jz bi bla full vesela da se bi tud men tk hit odvijal.
Hodima v Mb in sva bila na prvem razgovoru 30.7. sedaj pa moram počakat na tetkouser posted image
in it 3-4 dan dat kri sm dobila cel kup napotnic, Potem bomo vidli kako in kaj
Lep pozdrav vsem in čimprejuser posted image .
Čaoči

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
6.8.2010 17:00:49   
zaljubljena23
Zojatisa, po branju izvidov, to se pravi, na naslednjem pregledu (datum si že ziher dobila)..Boste določili terapijo...Če bo vse ok,, ne bodo našli kakšnega problema, bosta šla ziher takoj v IUI..Ja, v IUI postopke prideš na vrsto takoj...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.8.2010 15:51:26   
shyshy
Zojatisa, v bistvu sva začela v MB hodit lani decembra... potem sva v januarju dala čez tako kot ti en kup preiskav, veliko sem jih dala žez že preden sva začela obiskovati ambulanto, tako da sva kar hitro prišla v 1. IUI. Mislim da aprila... potem naslednji junija, julija sva bila na pogovoru ker so mi enkrat na UZ vidli sacto in sem se hotela pogovorit kolk je potem sploh smiselno delat IUI. V tem času so pa tudi že tolkrat vidli mojo cisto na desnem jajčniku in kako se obnaša, da jim je blo jasno da je spet endometriozna... no na julijskem razgovoru nama je rekla, čez kaka 2 meseca dobita pošto, čez 4 mesece v postopek. Zdaj se pa odvija vse tolk hitro da ne dojemam sploh! In zato strah, saj drugač sem ful vesela, samo tko rabim neki časa da se psihično pripravim in  sprejmem vse skupaj...

Ko so mi prvič predlagali IUI so rekli da grem 4krat... in sem sama pri sebi računala da če ne rata, grem na IVF šele enkrat drugo leto... zdaj je pa že kar pred vrati... vedno sem še kar nekako upala da bo šlo po naravni, ko ti pa enkrat pribijejo IVF se mi pa zdi da kr vejo da po naravni pač ne bo šlo...

Ah, saj bo user posted image Dons sem še enkrat prebrala pošto, zgleda da sem prejšnjič bla tok živčna ko sem pismo v roke prijela, da sploh nisem dobro prebrala vsega. Saj čisto lepo piše da dobim recepte in da podpišem še vso dokumentacijo ki manjka... o ja, jst jst  user posted image

Ampak na IVF forumu pa še vedno ne morem začet polno sodelovat... še vedno bolj spremljam IUI user posted image

< Sporočilo je popravil shyshy -- 8.8.2010 15:52:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.8.2010 21:27:03   
Zojatisa
Shyshy, Živjo!!!
Ja sem vesela da gre hitreje in srčno upam da ti čimprej rata.
Sm že od marsikere slišala da letos grejo postopki full hitreje kot prejšna leta.
Tk da upam da boma tudi midva čimprej na vrsti.
Jz pa mislim da bom te dni dobla tetouser posted image  in potem lahko šla 3dan dati kri.
Lep pozdravček!

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.8.2010 21:32:20   
Zojatisa
Živjo, Zaljubljena23!
kako smo kaj? Ja sedaj moram narditi te preizkave in moj tudi. Potem mi je pa ginekologinja rekla da morama priti 15.10 oba takrat bodo vsi izvidi gotovi. Tako da takrat potem najbrš zvema kako in kak postopek naju čaka. A pri IUI dobiš kakšne tabletke ali kaj? Misliš da boma prišla na vrsto še letos?
Lep pozdravček!!!  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.8.2010 9:08:13   
Nutry
Pozdravljene!

Teden dni dopusta je hitro minil. Danes sem spet v službi.
V petek sem bila na UZ, ker se ni nič dogajalo, žal sem naletela na eno čudno ginekologinjo, ki pa sploh ni vedela kaj bi naredila v mojem primeru.

Včeraj sem končno začela krvaveti (7 teden nosečnosti). Imam bolečine v predelu matrnice vendar sem mislila, da bom bolj krvavela, no mogoče pa je to le začetek. Upam, da se bo telo samo sčistilo in ne bo potrebno iti na abrazijo. Zaljubljena23 ti si imela podoben primer. Kako močno si krvavela?

Mija75 čestitke za dva srčka user posted image user posted image

Lep dan želim,

Nutry

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.8.2010 10:18:13   
zaljubljena23
Zojatisa, ja 15.10. bosta dobila nadaljna navodila...Pri IUI so tablete in inekcije...Mi smo začeli s tabletami...

Nutry, tudi če gre za SS, je fajn, da te pregledajo G z UZ-jem, da vidi če se je vse sšistilo...Jaz sem dobila zelo močne krče (primerjajo jih s popadki), trajalo malo več kot uro, krvavenje kar obilno, moj me je peljal na urgenco, se nisem morala preobleči, ker sem samo čutila, da bodo padli veliki kosi iz mene, zato sem prosila sestro, če lahko grem pod tuš in res je bilo tako..Sestra pa mi je dejala, ker mora tole spremljati, da je to samo malenkost..Po tem se je krvavenje umirilo in prav tako krči...Dežurni G me je pregledal z UZ in potrebno še je bilo čiščenje, ker se ni vse samo sčistilo...

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.8.2010 18:28:57   
Zojatisa
Zaljubljena23
hvala
komaj akam da začnema naprej
vem da to ni lahko ampak se vseen veselim in upam na najbolš
lep pozdrav vsem ki čakate nauser posted image  in prav takouser posted image  ubistvu vsem puncam čaoči in držite se

Neposredna povezava do sporočila: 4138
10.8.2010 8:34:40   
Nutry
Živjo!

Sedaj pa tudi jaz vem kako zgledajo obilne krvavitve. Včeraj sem komaj menjala vložke tako je lilo iz mene. Danes je malo bolje. Občutila sem tudi kot neke krče v matrnici (če je bilo to podobno popadkom žal ne vem). Me pa je že moj ginekolog opozoril, da naj ne bom presenečena, če bi se zbudila v mlaki krvi. Krvavitev naj bi trajala nekje teden dni.
Za naslednji teden se bom naročila za UZ, upam, da bo vse ok in da bo telo vse samo izlocilo.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
10.8.2010 14:00:28   
zaljubljena23
Nutry, držim pesti, da ne bo potrebno čiščenje..Drži se

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
10.8.2010 14:24:55   
Ksenya
oj oj,

se pardoniram, gužva doma in v službi....
Shyshy; ja dobimo že zdravila in nadaljnja navodila za zdravljenje in potem IVF še v tem letu verjetno. V kolikor še tvoj ni dal krvi, jo bo moral dati, pa tebi jo bodo še verjetno tudi vzeli, da pregledajo okuženost za spolno prenosljive bolezni...
Midva že imava vse izvide, ker sva že vse pošlihtala, predno so šli najini dokumenti na konzilij.
Očitno bova v isti skupini in se bova lahko skupaj borile, razen če meni uspe še v 4. IUIju, potem boš morala sama brez mene naprej user posted image
no meni se je tečka danes prikazala, očitno nisva bila dovolj pridna na dopustu, in bo potrebno iti še na en IUI in mogoče še potem na IVF...
glavno je da gremo z optimizmom v nove borbe, ne user posted image
Nutry, upam, da bo s tabo vse ok in se ti bo vse samo sčistilo.
Zojatisa dobrodošla med nami, vidim, da so ti že vse razložile, kako kaj poteka zdravljenje in potrebuješ še samo pestke, da čim prej rata user posted image user posted image  Drugače pa v MBju navadno najprej prakticirajo z tabletkami, čeprav je trenutno prava zmeda na lekarniškem trgu, ker Klomifena ni za dobiti, nadomestnih tabletk pa ne dajejo... No saj boš videla kaj ti bodo predpisali...
Zaljubljena 23 je pa itak naš sonček, ki že ima svojo pikico in jo carta še v našem imenu user posted image

se beremo, čauči

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
10.8.2010 16:44:30   
zaljubljena23
user posted image user posted image ..Hvala ksenya...Ampak hkrati sem žalostna, ker to izkušnjo močno privoščim tudi vam...Res si želim, da bi tudi ve kmalu prišle za menoj

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
10.8.2010 16:49:14   
Zojatisa
Punce lepo se vam zahvaljujem in želim lep dan!!!
user posted image user posted image user posted image  Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4143
11.8.2010 11:53:02   
mija75
hej punce!

da se malo javim in poročam...danes sem šla k nadomestni G (moj je na dopustu), na pregled, v bistvu zaradi slabosti, ker so neznosne in počasi bruham že žolč, ko ni kaj v želodcu. No bom morala še ene dva tedna potrpeti, pa upam, da ne shujšam preveč user posted image . Mi je naredila UZ preko trebuha še zaradi  hematoma, ki se je pojavil prejšni teden in ga ni več. Otročka sta živahna, rasteta in velika za 10t. Končno mi je malo spet odleglo, sem pa na bolniški in stalni relaciji kavč/postelja - WC.

Pozdravčke

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
11.8.2010 12:19:15   
zaljubljena23
mija, super da tako lepo napredujete...Kaj vse moramo pretrpeti za naše sončke...Ampak na koncu se le splača...

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.8.2010 8:04:22   
Ksenya
Hojla punce,
vam moram na hitrco povedat, da z mojim 4. IUIjem ne bo nič, ker gremo direktno na IVF postopek, da ne izgubiva čakalne liste user posted image user posted image
tako, da konec meseca dobiva napotke pa zdravila in če bo vse po sreči bova imela oktobra oz. novembra transferuser posted image
vas bom pa še veselo brala in spremljala tudi na temi IUI, čeprav bom kmalu IVFka user posted image

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.8.2010 9:46:14   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepe novičke...Sem zelo vesela...Torej boš do konc leta že nosečka...Jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.8.2010 9:50:49   
Ksenya
jap upamo in računamo na to user posted image user posted image  hvala.
In kako je kaj s tabo?? Pikica oziroma pikec pridno raste a? 
veš. meni je še ostal klomifen, tak da ti ga lahko pošljem, če želiš; ima rok uporabe 2012, tak da boš imela čas, da ga porabiš:)

Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.8.2010 9:58:19   
zaljubljena23
še enega nismo spravili na svet pa mi že ponujaš klomifenuser posted image user posted image user posted image ...Zaenkrat ga ne potrebujem, ti ga kar pridno šparaj, mogoče pa se še najde kdo, ki bi ga potreboval...

Naša pikica pridno raste, točno bomo zvedeli v petek, ko imam morfologijo

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.8.2010 10:21:56   
Nutry
Pozdravljene!

Ravno sem se vrnila iz UZ. Vse je ok, telo se je samo sčistilo in ne bo potrebno na abrazijo. Po dolgem casu sem z nasmehom zapustila Leonišče.
Glede na to, da sem že enkrat naravno zanosila (pa splavila), sva se z mojim odločila, da greva v naslednji postopek IUI naslednje leto. Do novega leta pa naravno poskusava upam, da nama uspe.

Vse tiste, ki čakate +, držim pesti, da bomo srečke nosečke še v letu 2011.
Srečke nosečke pa pobožajte svoje trebuščke.

Lep dan želim,

Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?