|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
18.8.2010 12:40:31   
zaljubljena23
Nutry, super da se je na koncu tako izteklo..Želim vama, da bosta kmalu ponovno zagledala plusek...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.8.2010 14:12:01   
~Biba~
user posted image Evo pa sem vas našla...po 3 letih neuspešnega preizkušanja...so tudi mene v naslednjem ciklusu uvrstili v IUI postopek.
Za mano je laparoskopija in zdaj čakam na M...potem pa papcat klomifen. Seveda upam, da bom med tistimi 5%, ki jim v IUI postopku uspeuser posted image
Ker klomifena ni nikjer več za dobit, me je zaljubljena23 napotila sem, kjer bi naj imela Ksenyauser posted image , nekaj kar bi jaz v naslednjem ciklusu potrebovalauser posted image , če bi se lahko kako zmenili...lahko tudi preko ZS.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
19.8.2010 9:26:17   
Ksenya
Pozdravljene,

Nutry, super, da se je telo samo od sebe očistilo. Tudi jaz vama želim čimprejšnji + in pa seveda, da vam potem uspe pregurati 9 mesecevn...

UniPerfect, dobrodošla med nami, tudi zate navijamo, da vama čimprej uspe priti do željenega sončka:)
Jaz imam še eno škatlico klomifena in ti ga lahko pošljem, kr pošlji mi zs. Mi je ostala, ker smo planirali še en IUI pred IVFom, ki ga sedaj ne bomo imeli. Ko sem ga rabla sem klicala na okoli in na Šentilju pri MBju so ga še imeli. V kolikor potrebuješ več škatlic, lahko še gor pokličeš, če ga še imajo slučajno.
Menim pa, da bodo itak začeli dajati nadomestilo za Klomifen, verjetno kakšne ampule, glede na to, da se ga ne da dobiti. A si že dobila recepte?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
19.8.2010 9:36:18   
ana banana
Ponovno pozdravljene drage sotrpinke,

Evo, jaz se ta mesec začela z IUI in je včeraj padla prva špika, sem se vsa tresla ko sem si jo dala:)))), še dobro, da je bil moj mož zraven, da me je miril. Tako, da sedaj gre pa zares, sicer sem malo skeptična in ne verjamem, da mi bo kar v prvo ratal, ampak pustimo se presenetiti, a ne.
Držim pesti za vse, ki ste v postopku, da bo uspešen in da nam čim prej uspe priti do težko pričakovanega cilja.

Lp Ana Banana

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
19.8.2010 9:49:37   
~Biba~
Ksenya sem ti poslala podatke na ZS. Obljubim da če po kakšnem čudežu te škatle ne bi potrebovala, bom jo tako kot ti dobronamerno, ponudila na tej temi daljeuser posted image

Verjemi, da sem preklicala vse lekarne, od privatnih do central Ljubljanskih, Pomurskih, Celjskih, Ptujskih lekarn...

Zdi se mi čudno, da klomifena že več kot 1 mesec ni, dr. pa mi je vseeno predpisala recept za njih...morda še vest ni prišla do njih?

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
19.8.2010 12:09:04   
zaljubljena23
UnPerfect, verjemi da je ta odstotek višji..To je posplošeno, neko povprečje, med katerega so tudi šteti tisti, pri katerih imajo partnerji težave s semenom..Drugače je ta odstotek pri parih, kjer nekako ne najdejo problema oziroma je problem samo v O kar precej višji, nekje 30 %..Tako, da samo pozitivno...

Ana banana, jaz sem si dala samo stopko in sem se na to pripravljala cel dan, ne vem kako dolgo predpriprave sem imelauser posted image user posted image Igla nikakor ni hotela pasti v moj trebuh...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
19.8.2010 12:24:31   
Ksenya
hoj,

moja čuvena škatlica klomifena je že oddana in upam, da bo prinesla veliko uspeha :)

Ana bannana a ti si pa na amuplah za IUI, a to je posledica tega, da ni več klomifena v slovenskih lekarnah??
Vsekakor ti želim veliko uspeha, kot vsem ostalim, ki še nismo dočakale naših user posted image . Za špikanje sem si pa jaz rekla, da če narkomani preživijo z katastrofalnimi iglami, bom pa tudi jaz to malo iglico preživela user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.8.2010 8:43:45   
Nutry
Pozdravljene!

Evo mene tukaj spet s težavami.
8.8 sem se začela čistiti po enem tednu je bilo vse ok, čisto malo rjavega izcedka, v sredo sem imela kontrolni UZ vse ok, izcetka ni bilo več (normali beli tok). Glede spolnih odnosov niso imeli nobenih zadržkov (ker naj bi se lepo sčistila) jaz pa tudi ne tako, da sva z mojim skočila med rjuhe J. 12 ur po spolnem odnosu sem dobila krč, ki me je kar držal v matrnici, prišel je rjav izcedek, danes zjutraj pa se je spet ulila kri. Toliko krvavim, da potrebujem tampon.   Je imela kakšna podoben primer. Namen imam počakati čez vikend kaj bo, upam, da ginekologinja ni česa spregledala.   Lep vikend,   Nutry    

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.8.2010 9:37:40   
zaljubljena23
Nutry, jaz nisem imela s tem problema...Kaj pa če pokličeš svojega G za mnenje?

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.8.2010 10:35:05   
ana banana
Ksenya, nimam pojma zakaj so me dal kar takoj na inekcije in sicer Puregon. Baje dr. Drobnič ne predpisuje klomifena za IUI (to sem slišala od njegovih pacientk), ker ma baje preveč stranskih učinkov in premalo efekta (tako mi je on razložil). Drugače bi bila raje na klomifenu, ker me je injekcij strah. Bi bla bolj slaba narkomanka user posted image .
Drugače smo pri nas že večkrat zagledali user posted image , samo so vse pikice odšle meduser posted image . Samo upam lahko, da se to ne bo več ponavljalo.

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
29.8.2010 10:59:19   
pegica37
Pozdravljene!

Tudi jaz nova med vami.

Danes zvečer prva puregon inekcija, sicer pa sem v 1. IUI postopku, LJ.
Menda tudi v zadnjem, ker če ta ne uspe grem na IVF.

Danes predvsem veliko nervoze pred špikanjem, drugače pa sem ful vesela, da vas lahko berem in dobim info kar iz prve roke user posted image user posted image user posted image .

lp,
Petra

(odgovor članu ana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
31.8.2010 9:50:08   
vilincek
Zivjo,

Tudi jaz sem nova na tem forumu. Za sabo ze imam 1 iui postopek, sedaj pa cakam na menstruacijo, da lahko zacnem z injekcijami. Sem pacientka dr. Drobnica. Klomifen mi je dal pred laparoskopijo in jaz sem imela takrat zelo negativne reakcije. Puregon, ki sem ga imela v prvem postopku iui je super in mi ne povzroca nobenih tezav.

Me pa zanima, ali katera ve, kaj pomeni rahla krvavitev (tako,da zgolj obrises in ne potrebujes vlozkov oz. tamponov) v casu predvidene menstruacije. Zaradi dopustov sem sedaj imela naravni ciklus in 22. dan se mi je pojavil roza izcedek. Ta se je ponovil tudi naslednji dan. Obicajno imam menstruacijo (kadar je brez dodanih hormonov na 23-25 dni). Vceraj je bil ta izcedek tudi krvav, a skodelice ne potrebujem. Uporabljam namrec menstrualno skodelico. Danes zjutraj pa zopet nic. Ne vem, kaj to pomeni in ali naj ze zacnem z injekcijami. Verjetno bom pocakala do nedelje in potem naredila test, ce ne pride menstruacija prej. Kaj mi svetujete? Hvala v naprej.

(odgovor članu pegica37)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
1.9.2010 9:35:07   
pegica37
Zivjo Vilincek,

dobodošla med iui-jevkami.

Glede na debato z dr.Voglerjem, ki je moj ginekolog na GK, tak izcedek ni menstruacija, zato bi z inekcijami počakala.

Jaz bi sigurno naredila test. Če bi bil negativen, bi poklicala sestre v 105, kaj narediti v tem primeru, samo zato da bi bila 100% pri svoji odločitvi in čakala naprej na menstro.
Pa če ne bi imela menstruacije še v nedeljo, bi test še enkrat ponovila. V najslabšem primeru bi vrgla stran dva testa, v primeru  user posted image pa itak da bi se mi zmešalo od veselja.

Seveda držim pesti, da bo user posted image   in ne bo potreben 2.iui.

lpp

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
2.9.2010 11:21:00   
vilincek
Hvala pegica 37. Bom pocakala do nedelje, ce me ne prehiti, in v nedeljo naredila test. Drzim pesti tudi za ostale.

(odgovor članu pegica37)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
3.9.2010 8:59:21   
vilincek
Evo spet jaz. Vceraj popoldne je prisla tecka, tako da sem danes zjutraj ze zacela s pikanjem. Upam na najboljse v drugo.

Srecno vsem!

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.9.2010 13:36:34   
pegica37
Danes sem imela 1.UZ in zvečer že pade stopka, v ponedeljek pa iui. Na žalost pa so ugotovili, da se mi je na levem jajčniku ponovno pojavil endometriom, 42mm. In to po laparaskopji v nov 09.
Tako, da velikega upanja nimam. Očitno bo endimetrioza še povzročala težave.
Nimam pojma kaj na naredim...

Vilincek držim pesti, da bo 2. krog prinesel user posted image . Srečno!

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
6.9.2010 11:06:00   
vilincek
Pegica srecno. Si kar pohitela, ker si potrebovala samo en ultrazvok. Naj ti uspe.user posted image

Jaz imam prvi UZ v cetrtek.

(odgovor članu pegica37)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
8.9.2010 10:27:07   
pegica37
Hvala Vilinček.

Srečno jutri!!!!!
Držim pesti user posted image user posted image user posted image , da tudi tebi kmalu pade stopka

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
13.9.2010 9:46:14   
vilincek
Pegica 37,

kako se kaj pocutis? Jaz sem dobila vceri stopko, tako da je jutri dan D. Potem pa tudi mene caka cakanje in upanje. Naj nama uspe in da obe zagledava magicni plusek.

(odgovor članu pegica37)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
14.9.2010 10:34:43   
pegica37
user posted image

naj bo dan D čim bolj uspešen! Sem ful vesela zate!

Mene že pošteno zvija, kot da bo user posted image  vsak čas tukaj v svoji najhujši obliki, pa je 1. možen datum šele 21.09.
Tako da vse pripravljeno za njen prihod.
Zaradi rezultatov UZ, so me že kar naročili  na  ponoven  pregled. Očitno niti ne preveč optimistično tudi z njihove strani.

Če pa user posted image ni do 23.09. pa imam itak že krvni test   user posted image .

Se mi pa zdi kot dnevi ne bi mogli iti počasneje user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
15.9.2010 8:24:27   
vilincek
Zivjo,

dan D je za mano. Pridruzujem se cakanju. Krvnega imam 01.10. Nikar ne obupaj pegica37. Vem,da je tezko, zlasti okoli 13. dneva po postopku. Ce do 15. dneva ni nic, potem je verjetno uspelo. user posted image  Simptomi pa so cist enaki, tako da lahko gre za nosecnost.
Tudi jaz imam imam ze datum pregleda, saj je to moj drugi IUI. Ce ne uspe, greva verjetno na IVF.

(odgovor članu pegica37)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.9.2010 13:02:00   
aap
punce, čau!

oglaša se stara borka...nazadnje sem se oglasila nekje julija, po 2. neuspešnem iui-ju.
konec avgusta sem imela v lj. posvet kako naprej... dr. se je odločil za ivf... kmalu sem dobila tudi vabilo z navodili oz. odgovor konzilija. pošto sem vsa navdušena odpirala in hkrati razmišljala, da je to 29. dan od zadnje user posted image , tečke pa od nikoder... doma sem imela najcenejši test na svetu in se odločila, da ga uporabim preden pokličem. brez kakršnega upanja...
innnnnn...............prikazali sta se dveuser posted image , si lahko mislite???user posted image seveda sva bila presenečena in presrečna... 3 leta prizadevanja in na koncu je uspelo brez hormonov, naravno...

nisem upala pisat prej... včeraj sem imela prvi pregled in tudi ginekologinja je potrdila nosečnost v 6. tednuuser posted image .

upam, da je moja zgodba vlila upanje v tej temi, vsekakor pa se moram strinjat, da narava hodi neko svojo pot... včasih čisto nerazumljivo... ampak čudežno...user posted image

zdaj pa se grem pofočkat pri majčicah 2011user posted image

vsem borkam en velikuser posted image in enegauser posted image  za srečo!!!

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.9.2010 17:54:16   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aap, sem full vesela za vaju...Iskrene čestitke

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.9.2010 8:32:00   
vilincek
Aap,

To je pa zelo lepa novicka. user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke!
Si nam vlila upanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.9.2010 22:29:11   
pegica37
user posted image  Čestitke Aap!!!!!

Prijetno  user posted image  ti želim.

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?