|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.7.2010 9:28:00   
Ksenya
Ojej shyshy, se mi pa zares smiliš. Probaj z donatom in pa kakšnimi suhimi slivami in figami; meni to pomaga. Drugače pa je čisto možno, da imaš takšne znake N, ker zaprtje je tudi znakec user posted image . Močno upam, da je pri tebi to to user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz sem še vedno na klomifenu in tudi četrti poskus bom imela z njim, v kolikor bo potreben; ker baje dobro odreagiram na njega ni potrebno preiti na špikanje. Ampak po moje imaš isto preglede kot pri klomifenu, ali ne?

< Sporočilo je popravil Ksenya -- 2.7.2010 9:32:37 >

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.7.2010 9:54:24   
Anonimen
Pozdravljene!

Nikoli si nisem mislila, da bom pristala tudi na tem forumu. Morala bi biti Oktobrka 2010 vendar se je moja nosečnost žal nesrečno končala. Za otročka se trudim že 2 leti.
V ponedeljek sem imela prvi IUI na GK v Ljubljani. Vse je potekalo ok v ponedeljek si dan še injekcijo za podporo nosečnosti. 16.7 pa grem na krvni test in resnično upam, da bo pozitivno. Sem zelo pozitivna glede postopka, malo dela tudi psiha kar me verjetno posledično špika v jajčnikih ali pa se mi samo dozdeva:)

Vse, ki čakate plusek držim pesti in upam, da se nas čim več premakne v forum nosečnost marec 2011.

Srečno.

(odgovor članu Ksenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.7.2010 9:56:45   
aap
ja, ja tole s tunikami bi bilo prav luštno...

shyshy, tole s prebavo se tudi meni dogaja. že kar cel teden proizvajam samo bobeke in se, ko grem na blato tako mučim, da mi včeraj zgleda še počil hemeroid za katerega sploh nisem vedela da ga imam...user posted image  res zoprno, tako da grem danes v lekarno po kremico in testekuser posted image ... ga bom pa uporabila šele v ponedeljek, ker je jutri komaj 14. dan od iui.

joj, kako me firbec matra kako je opravija mija!!!
kako je s krvnim testom v lj? je treba prej kaj poklicat, ali predeš tje v sprejemno in je to, to?

navijajmo za vse iuijevke!!!

zaljubljena, tole z zagovorom je samo še češnjica na vrhu sadne kupe, boš videla da bo potem toliko bolj slatko, pa nosečnost toliko bolj sproščena...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.7.2010 10:05:43   
shyshy
Anonimna, dobrodošla, leprav raje vem da nebi bila z nami, te bomo bodrile da ti bo hitreje minilo in te spodbujale da ne boš obupala. Škoda za tvojo nosečnost ki se ni končala po načrtih, ampak ne obupat! Saj vem da si nobena ne želi takega izida, ampak včasih narava pač naredi malo selekcije... glavo pokonci in v naši družbi naprej v nove boje user posted image

Hihi, tele tunike so pa res srčkane user posted image  Kje najdete take hecne user posted image

Aap, a ti tudi!!! Ja najbrž res najbolj pametno da počakaš s testom vsaj do 14. dneva po IUI, da ne bo treva dveh kupovat. Amapk tole s prebavo je pa res obup! 2 dni sem se matrala v takih bolečinah,pa tako kot si rekla, same male bobike pa mogoče kak driskec vmes user posted image

Ksenya, boš vidla da se bo splačalo, ti se sam ne pustit nervirat v službiuser posted image  

Stiskam pestke!!!

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.7.2010 11:53:31   
Ksenya
Ojej jej, kakšne probleme imate z prebavo. Moram rečt, da jaz tudi nimam "briljantne" ampak ko pa vas berem, vidim, da je lahko še slabše. Zdržite vsekakor. in pa res topel donat pijte in suho sadje pa kak jogurt sparjen še vmes pa ni vrag, da ne bi šlo naprej.

Drugače pa nasveta "ne se pustiti nervirati v službi" pri nas ne moremo na žalost uresničevati, ker nam vedno znova zagodejo še tisti, ko ne pričakuješ od njih... pa bo že.

navijam in čakam na rezltat Mije75. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.7.2010 13:05:06   
shyshy
Eeeeeh, tečnoba jedna se je prikazala!!! Kako zahrbtna je bla ta mesec user posted image

Bejbe ki še imate možnost da je ne bo, držim pesti da ugledate user posted image  ta mesec!!!

Ksenya, pol pa vsaj na minimum user posted image

Mija, kaj pravi krvni?

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.7.2010 13:07:09   
mija75
ojla !

moje poročilo - betaHCH - 1275.

Sem imela pa ponoči sanje, da sem krvavela, isto kot zadnjič, pa neki sem švicala tako kot pred M. Sem včeraj zvečer kar neki jokala.

Ne vem, mal sem živčna, depresivna, občutljiva, pa upam, da je to zaradi N in zaenkrat še nič kaj vesela (se mal bojim).

Držim pseti za vse vas!

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.7.2010 13:21:09   
shyshy
Mija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne se pustit hormončkom, normalno da te podzavestno skrbi, ampak le mirno uživaj v nosečnosti!!!

Držim pestke da bi kmalu pozabila na prejšnjo slabo izkušnjo in začutla radost v polni razsežnosti user posted image

Pa čestitkeee!!!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.7.2010 14:02:30   
zaljubljena23
shyshy, hvala za nasvet....in seveda pestke...Glede zaprtosti, a si poskusila že kaj, da bi te odprlo? Tega sem se sama najbolj bala v času N in moram trkati, da do zdaj nisem imela nekega problema...Glede postopka IUI s špikami pa ne poznam, tako da ti žal ne znam pomagati...Ampak jaz vseeno verjamem, da nam boš v nedeljo javalila pozitiven rezultat...

Ksenya, hvala tudi tebi...Še samo tri dni...V ponedeljek takšen čas bom hodila že z nasmeškom po obrazi...Sem pa danes dobila odločbo domov in sem prav vesela da imam v komisiji profesorje, ki so vreduuser posted image

anonimna, dobrodošla in želim ti, da bo tudi tebi IUI prinesel lep rezultat...

Mijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fulll sem vesela zateeee....Skačem od veselja...user posted image user posted image user posted image

Shyshy, a si dva posta nazaj govorila o M...Ker zdaj sem pa čist zbeganauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.7.2010 14:03:34   
zaljubljena23
Sem zdaj še enkrat šla bratuser posted image ...Res mi je žal, da ni bil IUI uspešen..:pa tako dober občutek sem imela...user posted image user posted image user posted image user posted image Grrrr....

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.7.2010 14:30:14   
shyshy
Hvala zaljubljena ker si navijala zame!!! Ja, teta s Krvavca je prišla danes... eeeeeeeh, rada me ma pa se je ne morem znebituser posted image  Ampak ne bom obupala, gremo v nove boje!!!

Zaljubljena, glej da nam javiš ko zaključiš, boš vidla kak boš ponosna sama nase ko bo to za tabo! In tut na d-day boš ziher rulala, ker kdor je kaj z mano v kontaktu pred pomembnimi izpiti, zagovori, se vedno dobro odreže potem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.7.2010 15:33:31   
zaljubljena23
user posted image user posted image pol mam šanse, ker sem v kontaktu s teboj..

me veseli, da si tako otpimistična...Le tako naprej..mene je tudi tole gnalo

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.7.2010 19:27:16   
shyshy
Ah, saj mi je hudo, samo kaj pa lahko naredimuser posted image Enkrat v življenju sem se imela priložnost naučit preusmerit slabe misli v kako bolj produktivno zadevo in za vedno bom hvaležna za to izkušnjo... tako vem da čeprav je trenutno mogoče mal težko v srčku, se bom enkrat samo še spominjala vse te teže, v naročju pa držala najlepšo štručko.

Zato sem pa toliko bolj vesela ko slišim da kateri punci uspe, ker sama izkušam kolk težko se je vedno znova in znova spopadat z razočaranjem!

Tako da punce jaz držim pesti za vas in upam da nam kmalu vsem rata! Nosečke pa pridno varujte svoje pikice pokice!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.7.2010 21:39:32   
aap
shyshy, žal mi je da ni uspelo.user posted image
pa tako lepo je kazalo. ampak važna je volja in poletje ki je pred nami bo mogoče kljub dopustom na klinikah pridelalo kakšnega otročička... zakaj pa ne bi šlo naravno, jaz še vedno verjemem, da je možno. pri nama je baje z obema vse ok in imava diagnozo neplodnost iz neznanega vzroka...user posted image

jaz malo obupavam nad mojim testom, danes ga sploh nisem kupila, bom raje na sigurno počakala, da bo fajn zamujala, če sploh bo...user posted image

mija, tebi pa čestitkeuser posted image , mislim da res nujno rabimo take lepe novice, pa je takoj lažje...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.7.2010 8:09:03   
shyshy
Aap, res najprej počakaj da zamuja nekaj dni, potem pa delaj... ker včasih M zamuja tut tkole ko smo nervozne in nam nagaja user posted image  Ampak držimo pestke da je ne bo user posted image

Pri meni je vzrok endometrioza, imam tudi že dalj časa eno malo večjo cisto na desnem jajčniku, ki pa je nočjo odstranit, pravijo da bi mogla OBMP zaležt... mal mi je hudo ker me ne dajo na operacijo, ker me je strah kakih izvenmaterničnih nosečnosti... namreč endometrioza zna fino zapacat jajcevode, sacto pa veste da se z UZ itak ne vidi... tko mal v dilemi no, ampak normalno proizvajam vsak mesec jajčka, imam normalne ovulacije, moj super swimmerje, tko da možno da bi tudi po naravni poti uspelo... Midva sva itak zajca, tko da priložnosti je miljon user posted image

Mislim da MB celo normalno dela tudi v času dopustov, tako da avgusta moram obvezno najt čas in it, ker ne bo nobene gužve user posted image

Jaz sem bila v vsakem postopku IUI nekje 5krat v mesecu v ambulanti... 5. dan po M itak, pa potem še 3krat da so mi delali fulikulometrijo, in še na D day za IUI. Ali katera ve kolkrat v povprečju je traba it ko si enkrat stimuliran z injekcijami in ne več klomifenom?

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.7.2010 18:06:15   
mija75
Punce hvala za čestitke. Danes zjutraj sem še nekrat naredila test in se je črtica obarvala takoj, po 1minuti pa isto močna kot kontrolna. Očitno bo vse ok user posted image .

Shyshy škoda, da je prišla user posted image . Držim pesti za naprej...
ZAljubljena - jutri je tvoj d dan....Bom mislila nate, sicurno ti bo šlo super!
AAP - kako je s tabo?
Ksenya - so že kakšni znakci za prihajajočo vgnezditev? JAz sem po tem IUI čutla vsaj ene 10 dni isto v jajčnikih kot med ovulacijo - če sem tekla, sem imela občutek teže, bolečine oz. kot da bi se kaj prehladila tam spodaj. Držim  pesti!
Anonimna - pestke tudi zate.

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.7.2010 21:43:21   
shyshy
Zaljubljena, držim pestke jutri user posted image Nervozo doma pusti, s seboj vzami ta velik nasmeh in goro dobre volje!!!

Mija, a zdaj boš pokurla vse testerčke kolkor jih še imaš doma user posted image A nisi zdaj že tretjič lulala?user posted image Jaz sem zeloooooo vesela da je vse good in da uživaš!!!

< Sporočilo je popravil shyshy -- 4.7.2010 21:44:22 >

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
5.7.2010 8:12:58   
Anonimen
Pozdravljene!

Kako ste se počutile nekaj dni po postopku IUI.
Jaz sem imela postopek v sredo in me v spodnjem delu trbuha in v predelu jajčnikov na trenutke prav tišči, če se na hitro vsedem začutim kot, da bi se mi nekaj premaknilo. Prav čuden občutek in ne vam ali naj delam paniko ali tako pač je. Danes si bom dala še injekcijo za podporo. Tudi prsa imam občutljiva, bradavice otekle in rdeče... to je verjetno posledica hormonov, saj sem imela podobno tudi, ko sem jemala puregon.

Je imela mogoče aktera podobne težave? Upam, da so vsi ti občutki tisti, ki boto čez 14 dni pokazali +.

lep dan vam želim.

N.

(odgovor članu shyshy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
5.7.2010 8:42:37   
Ksenya
Pozdravljene,

Shyshy user posted image user posted image user posted image  in veliko sreče v avgustovskem ciklusu. Pa sem mislilla, da so tvoji znaki pravi za N. user posted image

Mija75 user posted image user posted image  Bravo za beto, to pa je super vrednost. Verjemi, da bo sedaj vse ok in bo rezultat viden čez 9 mesecev ups, samo 8 mesecev, a ne:)

Zaljubljena23 veliko sreče danes na zagavoru.

AAP kako pa kaj tebi kaže??

Z mano je pa tako, da me je v petek popoldne pošteno bolelo v jajčniku in v spodnjem delu trebuha, mislim, da v maternici; sploh ob hoji. V soboto je tekom dneva bolečina izginila, moj je bil pa že ves paničen in me je hotu k zdravniku odpeljat. Ker ko sva šla na sprehod, sem hodila kot po jajcah, ko me je bolelo user posted image  Upam, da so ti znaki dobrega dela in xda se bo drugi vikend tudi meni nasmehnila sreča ob delanju testa.

Pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
5.7.2010 11:58:14   
aap
je težko napisat...user posted image  včeraj zjutraj je pritekla...

ne vem zakaj me je tokrat res prizadelo. težko mi je bilo predvsem povedat drugim. najprej dragemu, potem pa še mami, tašči... sem jokala kot dežuser posted image  
danes je že veliko boljše. sem bila potem včeraj popoldne s prijateljicami na plaži in smo predebatilrale vse živo in ugotoviš, da ima pač vsak svoje križe in težave... ampak smo zdravi, veseli in v bistvu še mladi...user posted image

špikanje v spodnjem delu pa je po moje povsem normalno, tudi pri meni je bilo prisotno, mislim pa da so za to predvsem krivi hormoni...

stiskamo pestke za nove iui-jevke!!!user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
5.7.2010 12:00:27   
aap
joj sem pozabila na našo diplomantko...

dajmo zaljubljenauser posted image user posted image user posted image , očaraj jih z zagovorom, saj ti bo tudi user posted image pikica pomagala!!!

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
5.7.2010 12:32:10   
Ksenya
user posted image user posted image user posted image  aap, objemček, ker ni ratalo in pa veliko optimizma za nov boj user posted image

Si pa jaz tudi pravim, da je to čisto normalno špikanje ob ovulaciji in resnično upam, da nama v tretje uspe.

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
5.7.2010 18:01:01   
zaljubljena23
pridem gor pa slabe novičke user posted image user posted image aap, zelo mi je žal, da tudi vama ni uspelo user posted image user posted image user posted image

anonimna, jaz sem se po IUI počutia čist normalno...tako da tile znakci pri vama s ksenyo obetajo...stiskam pestke za vaju...

in še za konec, hvala ker ste mislile name...In ja tudi jaz sem vpisala med diplomante, sva s pikico bile pridni in nagrajeni z odlikouser posted image Hvala za pestke še enkrat...Zlate ste

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
5.7.2010 18:09:20   
shyshy
Zaljubljena a sem ti rekla user posted image user posted image user posted image  Bravoooo!!! Čestitke! Kako si se počutla na zagovoru? NI bilo hudo ane?

Aap, ne obupat, gremo v nov boj še z večjo mero optimizma, vsak mesec ko ne rata smo bližje unmu mesecu ko bo uspelo user posted image

Ksenya, mene je tudi prvič po IUI bolelo... kar taki krči... pa so mi potem rekli da to je bla po vsej verjetnosti ovulacija. A veš kok nam našopajo jajčnike! Delajo na polno! Je pa res bolj luštno če je ne čutiš te ovulacije.

Kako pa kaj naša nova nosečka?

Neposredna povezava do sporočila: 4049
5.7.2010 18:27:04   
zaljubljena23
shyshy, bilo je hudo...ampak je minilo, HB...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?