|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
6.7.2010 13:25:30   
Ksenya
user posted image user posted image user posted image Bravo, čestitke za zagovor. Ti je ziher pikica pomagala, da si opravila z odliko user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
6.7.2010 13:46:48   
zaljubljena23
Ksenya, hvala...Hja, mi je prišepetavalauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
8.7.2010 8:49:42   
Anonimen
Pozdravljene!

Kako se počutite tiste, ki ste po postopku IUI. Inseminacijo sem imela 30.6. Danes sem prvi dan, ko ne čutim nekih bolečin v spodnjem delu trebuha in jajčnikih. Prsa pa me še vedno malo bolijo.
Komaj čakam 16.7, da grem na krvni test in upam, da bo test pozitiven.

Lep dan vam želim.

N.

Neposredna povezava do sporočila: 4053
8.7.2010 11:55:40   
zaljubljena23
Anonimna, še malo pa bo dan D tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
8.7.2010 13:10:01   
Ksenya
Pozdravljena vse skupaj,

Anonimna midve sva pa imeli isti dan IUI; jaz sem imela v MBju in že tudi komaj čakam konec drugega tedna. user posted image user posted image
Je pa mene tudi skoz nekaj špikalo in bolelo, danes zjutraj sem še tudi imela boleč trebuh, zdajle je pa že boljše. Upam, da je za najine težave kriv mali pikec user posted image user posted image

navijamo po novem še zate user posted image user posted image

Mija75 kako pa je kaj s tabo, želim ti vsekakor čim lepšo nosečnost. A datum za prvi UZ že imaš?

Zaljubljena23, kako pa je kaj tvoja pikica, a že čutiš, kako se premika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
8.7.2010 13:15:34   
zaljubljena23
ksenya nič še ne čutim...Še je prezgodaj...Pa niti ne pričakujem tako hitro, saj spadam med močnejše...
OO pol bosta vidva z anonimno skupaj odštevaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
8.7.2010 14:59:58   
mija75
Ojla punce!!

Najprej čestitke zaljubljeni za opravljeno diplomsko nalogo - zagovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz se nisem javila, ker nisem imela voljo, zgleda me dajejo hormoni in je bilo res kar grozno... zdaj je malo bolje, pa vseeno ni tako kot sem si želela. Sem mislila, kako se bom veselila, me pa na koncu vse skrbi, kako bo itd.

V glavnem se bom raje malo oddaljila od forumov, pa se posvetila sebi, za vse vas držim pesti in vsake toliko bom pogledala kako ste :).user posted image

Aja 1. pregled imam šele 30.07.  - dopusti, itd....do takrat bom pa skoz malce na trnih.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4057
8.7.2010 20:11:43   
zaljubljena23
mija, hvala...

Upam, da čimprej daš tole skozi, vem da je hudo, da so skrbi...Priznam, da sem včasih sama tudi pesimist, ampak večinoma časa mislim optimistično in se zavedam, da pravljica postaja resničnost...Tako, da verjemi, da je tudi pri tebi tako...Boš videla, da bo vse ok...
Kar se pa tiče pregleda tako pozno...Tole je še samo dobre tri tedne in bo prišel ta dan, konec koncev pa je bolje, da je pozno, kot pa da bi bilo prehitro, in ne bi še videli srčka in podobno...Pol bi še le živčki delali..:Drži se

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
9.7.2010 8:24:07   
Nutry
Pozdravljene!

Ksenya: Jaz sem imela IUI v Ljubljani na GK. Danes me spet nekaj tišči med jajčniki, verjetno maternica. Prav čuden občutek je ko ležim in se obrnem se mi zdi, kot da se z tudi menoj nek balonček obrne. Prav čuden nepoznan občutek. Prsa ima še veno občutljiva in moram tudi paziti kako se obračam po postelji.
Čutim, da se mi nekaj dogaja, upam, da je to vse pozitivno in da bova imeli danes teden vesele novice.

Lep sončen dan vam želim,

N.

Neposredna povezava do sporočila: 4059
9.7.2010 14:00:08   
Ksenya
hojla,

Mija75, ti se kr posveti sama sebi in boš videla da bo vse ok. Same pozitivne misli poskusi imeti in bo vse ok, boš videla da bo, ker tudi me držimo pesti da bo.

Zaljubljena23, ne vem če je povezano ravno s tem, da si malo bolj puhast:) kolikor se jaz pogovarjam z kolegicami, ki že imajo bebice, mi pravijo, da prvič sploh niso vedele, da jih žgačka pikica ampak so krivile vetrove, tak da možno, da boš ti tudi svojo pikico že prav kmalu začutila user posted image  res pa je, da je že trenutno zgodaj in zato kr brez panike user posted image

Nutry, držim pesti, da so tvoji znaki že znaki, da se nekaj pozitivnega dogaja v tvojem bušiju user posted image

pozdravček vsem skupaj, zdaj pa šibam na sonček:)

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
9.7.2010 14:29:33   
zaljubljena23
Ksenya, do 22.tedna ziher ne bom zagnala panikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
12.7.2010 13:39:05   
shyshy
Čau bejbe, kar nekaj časa že nisem klepetala z vami, ampak vas skos spremljam, tako da sem na tekočem kaj se dogaja user posted image

Mija moja, ne se preveč živcirat... res, če boš pozitivna verjemi da bo vse bolje, tudi počutila se boš bolje... saj vem da je težko, ampak poglej, pikica v tebi raste, tvoje delo je da ostaneš kar se da zdrava da jo varuješ in to najbolje storiš z zdravvim življenjem ki vključuje tudi zmeren stres aneuser posted image  Tako da poskusi za pikico user posted image  Itak bo vse vredu, tako da nima smisla časa zgubljat za slabe misli... držimo pestke vse IUIjevke!

Zaljubljena, to so žgečkice od dojenčka ziher!user posted image user posted image  On ziher brca pa si misli, mamica mamica, boži me user posted image  jooooj, kok vam privoščim!user posted image

A že  katera ve kaj novega?user posted image user posted image

Pri meni se pa danes zaključuje eno obdobje in vse vas IUIjevke bom samo še spremljala in spodbujala... namreč izvedela sem, da postopkov IUI ne bomo nadaljevali... danes so na konzilij že posredovali vso mojo dokumentacijo in v 4h mesecih računam na svoj prvi (upam da edini) IVF...

Ampak no matter what, dokler ne bomo vse nosečke navijam in stiskam pestke, tako da punce potrudmo seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4062
12.7.2010 20:19:03   
zaljubljena23
shyshy, pri meni še ni nobenih žgečkanjuser posted image user posted image Še čakamo na njih ;)...

user posted image user posted image user posted image user posted image full navijam zate, da boš kmalu šla v prvi IVF postopek in da bo tole res ediniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
13.7.2010 8:35:57   
shyshy
Mehurčki? user posted image  

Hvala Zaljubljena... sej bi rekla da upam da mi niti prvič ne bo treba it, samo sem se že sprijaznila z dejstvom, da brez pomoči pač ne bom prišla do  user posted image  Tako da že komaj čakam D day. Čas itak mineva s tako bliskovito hitrostjo, da vem da bo november kle tik tak user posted image

Punce, že kaj slabo kateri? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
13.7.2010 9:26:19   
zaljubljena23
shyshy, tudi tega niuser posted image user posted image

Hmm, a veš mogoče pa vaju ravno zdaj preseneti, ko si sprejela tole dejstvo...Kdo ve...Kar se pa tiče časa, pa se popolnoma strinjam, da gre s svetlobno hitrostjo naprej...Jaz bom kmalu na polovički in je tole minilo kot šus...Tako bo tebi tudi...Boš videla

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
13.7.2010 9:43:13   
Ksenya
Hoj hoj,

danes je moj 13. dan po IUIju, vendar kot navadno ne morem reči nič, kakšni znaki se mi pojavljajo, ker se dobesedno preveč mešajo z user posted image  znaki.
upam seveda na najboljše, test pa nameravam delati šele v soboto v kolikor se mi user posted image  ne prikaže, da ne bom med tednom preveč poklapana user posted image

Shyshy user posted image user posted image  bravo za IVF postopek, ziher bo v prvo ratalo, ker vsi navijamo za to user posted image user posted image user posted image

Nutry kako pa je kaj s tabo?? a že kakšni bolj ziher znaki?

Zaljubljena23 a si se že navadila na občutek, da ste z bebico diplomirale:)

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
13.7.2010 10:11:46   
Nutry
Ola!

Tudi jaz sem danes 13. dan po IUI. Občutke imam malo mešane. Včeraj me je nekaj čuno bolelo v spodnjem delu trebuha, ampak niso bile bolečine, ki bi nakazovale na tečko :), na trenutke čutim tudi špikanje v jajčnikih, tudi prsa imam na dotik občutljiva. Upam, da to ni samo v moji glavi.
Cikluse imam dolge na 30 oz. 31 dni v najslabšem primeru bi tečka prišla 19.7. Upam, da ne.
Test bom delala v petek zjutraj, namen imam tudi, da grem na GK na odvzem krvi neglede na rezultat testa.

Resnično upam, da ta vikend zagledava en velik debel + in se odseliva na forum marec 2011.

Lep sončen dan želim.

N.

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
13.7.2010 15:20:20   
zaljubljena23
nutry in ksenya vso pozitivno energijo in pestke usmerjam k vama, da se res preselita med marčevke...Ksenya rabim družbo pri vozičkanjuuser posted image

Hmm, občutek...A veš, da nekako ni neke evforije ob diplomiranju...En kos papirja in to je to...Verjetno bi bilo čist drugače, če bi imela oziroma iskala službo, pa če bi vmes hodila na faks...Zdaj pa nisem že leto dni imela obveznoati s faksom in se tole nekoliko umiri..Upam samo, da mi bo ta kos papirja lažje pripomogel k zaposlitvi drugo leto

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
14.7.2010 9:15:09   
Nutry
Zivjo!

Danes 14. dan po IUI. 
Vceraj popoldne sem imela malo rjavega izcedka sem mislila evo tečko, vendar nisem imela nobenih tipičnih bolečin za prihod menstruacije. Zvečer izcedka ni bilo več. Začela sem razmišljati o vgnezditveni krvavitvi... v glavnem možgani smo mi delali 100 na uro in sem se odločila, da danes zjutraj delam test.

Ob 4ih zjutraj me je tiščalo na vodo...  in sem naredila test... počakala naj bi 5 minut vendar sem bila tako zaspana, da nisem zdržala več kot tri minute , druga črtica se ni pokazala.
Čez dve uri sem vstala in sem iz smeti vzela test, vidi se rahla druga črtica.... saj vem po 10 minutah naj bi bil test neveljaven. V glavnem sedaj sem še bolj zbegana, kot z včerajšnjim rjavim izcedkom. Vendar polna upanja, da pa mogoče ta mesec le bo +.  Jutri ponovno delam test v petek pa na odvzem krvi.

Ksenya je pri tebi kaj novega?

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4069
14.7.2010 10:25:44   
Ksenya
Hojla,

jaz pa moram povedati, da sem ta mesec presenetljivo mirna, sam ne me vprašat za recept, ker ga ne vem povedat user posted image
za enkrat ni nič znakov ne enih ne drugih, ne izcedkov ne slabosti, edino občutljive joškice in upam na najboljše seveda in da bo sobota kmalu tu :)

Nutry, želim ti,da ti jutranji test pokaže obe črtici user posted image user posted image  delaj ga pa raje ob kakšni normalni uri, da ne boš zaspala zraven čakanja user posted image

Zaljubljena23, seveda ti bo diploma pomagala pri iskanju zaposlitve, definitivno imaš dobro vstopnico za novo zaposlitev po zaključeni porodniški.

Pozdravček vsem in navijam za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
14.7.2010 10:56:12   
shyshy
Nutry, Ksenja, super novičke, upajmo da napovedujejo tisto za kar se borita aneuser posted image user posted image

Jaz držim pesti za vaju, pa da se pridružita puncam v kaki bolj zabavni temi kot tale user posted image

Zaljubljena, to ti pa verjamem... meni tudi ni blo nič posebnega ko sem diplomirala... ker sem se že sama sebi gravžala ker je trajalo eno leto in pol po zadnjem izpitu in je blo že logično da spacam še diplomo... Ko sem bila pa doma in službo iskala mi je blo pa še celo žal nekaj časa... samo jaz mam res tako izobrazbo da začetnikov z diplomo pač ne želi nihče, ko pa maš izkušnje se pa tepejo zate user posted image

Ampak ti Zaljubljena imaš zdaj eno tok lepo poslanstvo pred seboj in z diplomo al pa brez verjamemo da boš super mamauser posted image  

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
14.7.2010 15:01:58   
zaljubljena23
Nutry, jaz bi s testkom počakala vsaj do petka...Če je šlo do vgnezditve, še test ne pokaže takoj pravilno...Nekje 4 dni po vgnezditvi se proizvede dovolj nosečniškega hormona v telesu, ki bi ga test lahko že zaznal...Držim pestke, da je to touser posted image user posted image user posted image

Ksenya, pol si takšna kot jaz v zadnjem ciklu, ko sem testek komaj delala teden dni po zamujanju M, ko si mi vsi govorili, da sem nosečka, saj sem imela slabosti, pa se sama na tole nisem ozirala...Dajmo punca, plusek bouser posted image user posted image user posted image

shyshy, no saj pri meni je tudi trajalo več kot leto dni od zadnjega izpita, kar sem diplomirala...Ampak lani sem te zanosila, imela SS, se je malo vstavilo, potem so bile počitnice, tako da sem se intenzivno začela pipravljat na diplomo oktobra..Vglavnem v študijskem letu mi jo je uspelo spacat skupaj...Verjamem, da bi še bilo prej, če ne bi odlašala z zagovorom...Drugače pa hvala za lep zadnji stavek...Verjame, da boste tudi ve super mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.7.2010 8:15:56   
Ksenya
Ojla punce,

Sporočam, da se je včeraj zvečer brez predhodnih napovedi prikazala user posted image , ki nama je odprla pot še za zadnji četrti IUI, ki bo avgusta.
Se pravi, da tretji poskus za naju ni bil uspešen, pa kaj hočemo, je že tako namenjeno. Z optimizmom se pripravljava na dopust, potem pa v nov boj.
Nutry, kako pa je kaj s tabo?? upam, da boš vsaj ti imela več sreče in se prestavila k marčevkam.

Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.7.2010 8:30:04   
shyshy
O Ksenya, pa tko smo pesti držale zateuser posted image  Res bodi optimistična, sej vidiš da na koncu rata ko ti je najbolj vseeno... škoda ker nekatere tok dolgo tenstajo s tem IUI... ker se mi zdi da je še vedno več uspešnih IVFov kot IUIjev...

Boš vidla, na koncu bo uspelo nam vsem, jaz sem prepričana!

Ne morem verjet kok nam psiha naredi enih čudnih znakov in kok ne porajtamo nobenih od menstre ko smo na tem... ker tudi jaz obakrat po IUI nisem čutla da bo M, v vmesnih mesecih pa vedno user posted image  

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.7.2010 8:48:52   
Nutry
ooo Ksenya, škoda, upam, da bo tvoj naslednji postopek uspešen.

Jaz sem danes ponovno dela nosečniški test. Vidi se rahla, rahla črtica tako kot včeraj, ko sem po 2 urah test vzela iz smeti. Delala sem test first sign. Ne vem kako je test občutljiv in ali se ta rahla črtica pokaže tudi če je test negativen. Upam, da tečke do jutri ne bo in grem na krvni test. Jutri bo 16. dan in upam, da me bodo na GK sprejeli, ker delajo krvne teste 17. dan po IUI. Čakanje čez vikend bi me ubilo pa še kliniko zaprejo do 16.8 zaradi dopustov.

Lep dan želim,

Nutry

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?