|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
21.6.2010 9:09:04   
Ksenya
Ojla pozdravljene,

Moja user posted image  je  z malo zamudo v četrtek prišla. Kaj hočemo, z optimizmom gremo v nov boj in danes imam že prvi UZ.
V kolikor bodo pridno rastli me nasednji teden čaka 3. IUI v katerega popolnoma zaupam, da bo prinesel popoln uspeh. user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.6.2010 10:48:58   
zaljubljena23
ksenya, najprej objemček, ker je tečka prišla...Zdaj pa močno navijam za tretji uspešen potopek, saj veš v tretje gre radouser posted image user posted image user posted image pri nama to drži...

sva se ravno z mojim včeraj hecala, da bova naslednjega troka začela isto delat v januarju in bo v tretje uspelo, tako kot do zdaj dvakrat, ker očitno je takrat anjbolj ugode čas pri namauser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
23.6.2010 7:30:25   
Ksenya
Hvala zaljubljena23 za želje in podporo

No da še na hitrco z zamudo javim, kako je šlo v ponedeljek; folikli že rastejo v obeh jajčnikih, to, da pa sem na čakalni listi za OBMP pa pomeni, da v kolikor ne bi imela za opraviti IUIjev, bi me že poklicali. Ker pa še imam 2 postopka pa morava počakati, da vidiva, kaj se bo izcimilo iz tega; seveda upava na user posted image user posted image user posted image
V kolikor bodo pa IUIji neuspešni, pa naju takoj po opravljenem zadnjem postopku pokličejo in greva v akcijo - brez čakanja. user posted image user posted image user posted image  fino a ne user posted image

In kako ste kaj drge trprinke in trepetalke: aap in Mija75 držim pestike, da nam vsem trem rata v tem mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj pestk moramo pa še nameniti našim nogometašom danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3978
23.6.2010 7:58:31   
mija75
Ksenya  škoda za user posted image in  user posted image user posted image user posted image za nov krog.  Pri meni je vse kot da se ni nič zgodilo. Nič me ne matra, še prsi ne bolijo in imam že zdaj občutek da nič ne bo.  Rada pa bi se zmenila, da bi julija šla še en krog, če bom dobila M do konca meseca....29.06 naj bi delala test, če se ne ulije. Bom danes klicala, pa bom vidla, kaj bojo rekli.
Nič kaj nisem ta mesec optimistična, bolj depresivna user posted image , ne vem kaj je to?

Držim pesti za vse punce, ki se trudite, da čimprej ugledate user posted image user posted image .

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
23.6.2010 9:09:56   
Ksenya
Mija75 držim pesti da ti sonček prinese novo energijo in optimizem ter seveda veselje 29.6., ko bo velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
23.6.2010 9:55:06   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image uuu Ksenya, same lepe novičke...

Mija, stiskam pestke, zeloooo močno...Mora uspetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
23.6.2010 20:18:24   
aap
končno se javljam...
v službi smo prenavljali in sem bila deset dni brez neta, zdaj pa imam vsega poln kufer, sem se utrujena do konca vsedla za računalnik doma in vas prišla malo brat in vam napisat kratko poročilo.
v soboto sem imela 2. iui. delal ga je dr. tomaževič, moram rečt, da je bilo malo bolj boleče kot prvič, ampak drugače pa sem bila čisto na easy. prenova v službi mi je dala toliko dela, da sem iui tokrat imela v drugem planu. mogoče pa je to ok. user posted image
ksenya žal mi je za tvojo user posted image , držimo pesti za julij, da ti bo ratalo. se mi zdi da v lj delajo iui do 18.07. potem so dopusti. jaz imam že datum za dr. voglerja, če tokrat ne rata, se grem konec avgusta zmenit kako naprej.

zaljubljena, čestitke za super rezultate in prelepe novičke. zdaj pa ni več pokica, ampak čisto pravi dojenčekuser posted image

mija, kako je pri tebi, kakšni znakiuser posted image ?

si pišemo...

Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.6.2010 7:50:21   
mija75
Jutro punce!

Pri meni nič novega, nič znakov... mam pa 100% občutek, da ni nič ratalo. Ta vikend grenm do ponedeljka na morje, pa upam da me M lihk na morju ne presenetii. Sem se pa zmenila s sestro Tatjano, da če dobim M do konca meseca, grem lahko še en krog IUI - jupi!.
Zdej pa samo molim, da M ne bo do ponedeljka, ker zdravil nimam.

To je to z moje strani.

AAP držim pesti, da bo +.

Pri meni če M slučajno ne bo, delam v ponedeljek ali pa torek test.

(odgovor članu aap)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.6.2010 9:25:52   
Ksenya
Ojla,

AAP user posted image user posted image  čestitke za sobotni IUI; mogoče je zares ok, da si obremenjena z drugimi zadevami in ne razmišljaš samo o rezultatu in bo ravno ta mesec uspešen. Močno držim pesti user posted image user posted image user posted image

v Mb-ju pa delajo IUIje čez celo poletje, le eno mesečno pavzo je potrebno imeti med postopki, tako da v kolikor pri meni ta ne bo uspešen, greva avgusta spet v nov boj, čeprav upam, da to ne bo potrebno :) IUI bom verjetno imela vsredo ali četrek, bomo v ponedeljek izvedela koliko so kaj zrastli in kako bo naprej.

Mija 75 uživaj na morju in odklopi znake in ne znake in boš videla, da te bo ponedeljek oziroma torek osrečil z pozitivnim testom. Tudi zate močno držim pesti.

Zaljubljena ti pa le pazi na svojga dojenčka in ga še v našem imenu malo pocartkaj v svojem bušiju user posted image

uživajte v sončnem dnevu in se beremo

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.6.2010 9:39:49   
zaljubljena23
aap, držim pesti, da bo ta IUI uspešen user posted image user posted image user posted image

mija, jaz še vseeno navijam za plusek...

Ksenya, bomo stiskali močno pestke....

Punce, hvala vam za lepe želje in čestitke iz vsega srca vam privoščim, da bi tudi ve bile deležne tega

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.6.2010 15:16:11   
shyshy
Pozdravljene punce, spet jaz...

mene zanima, če katera ve ali je možno imeti bolj močno vgnezditveno krvavitev. Torej ne le rozast izcedek 1 dan. Jaz sem 6. dan po IUI mislila da sem dobila M, vendar je bilo prehitro, kri pa ni bila sveža. Tak rjav izcedek je trajal cca 3 dni, ga je bilo pa količinsko kot mogoče belega toka.

A je bla kaka srečka nosečka med vami s kako podobno izkušnjo v prvem mesecu N? Saj ne da si delam utvare, ampak ni mijasno od kje sedaj tak izcedek...

Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.6.2010 18:36:45   
mija75
Hej Shysy,

jaz sicer nisem imela nobene take izkušnje, če bi se mi to zgodilo, bi najprej pomislila na vgnezditveno krvavitev. Po mojem bi lahko bilo to, kaj drugega, če sedaj ne krvaviš oz. nimaš več izcedka si ne morem predstavljat.

Držim pesti, da je to-to user posted image .

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.6.2010 18:41:11   
shyshy
Mija75 hvala ;) upam da se še najde katera ki bo povedala da je mela tkole kot jaz, pa nosi dvojčke user posted image  

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.6.2010 19:55:06   
zaljubljena23
shyshy, možno je...poskusi s testkom...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
28.6.2010 8:34:55   
shyshy
Čau

jaz še vedno čakam kaj bo, sploh se mi ne zdi delat testa user posted image  

Včeraj bi mogla dobit M, ampak glede na to, da so mu IUI delali šele 17 dan se mi zdi najbolj pametno počakat na cca 35. dan preden delam test... a ima to kake veze? Je vedno ovulacija na sredini siklusa? Ker moj ciklus je bil skoraj vedno dolg od 28-30 dni...

Zaljubljena, kako kaj tvoja pikica?!? A je lepo? user posted image

Držim pesti bejbe da gremo naslednjič zadnjič v postopek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3990
28.6.2010 10:47:55   
Ksenya
Pozdravljene pupike:)

jaz sem tudi hladila svojo ritko na morju, sedaj pa polna energije čakam na UZ, da mi povejo, kako so kaj zrastli moji folikli. Računam, da bo danes padla stopka in da bo v sredo IUI user posted image user posted image

shyshy jaz verjetno ne bi mogla biti tak potrpežljiva, kot si trenutno ti user posted image  bi že včeraj menda lulala na palčko; tako da bravo user posted image user posted image  in seveda držim pesti, da te en preseneti in da je bila par dni nazaj prisotna rahla vgnezditvena krvavitev.

Mija75, kako pa kaj tvoji znakci, jaz imam občutek, da bo ta mesec pri tebi tudi user posted image user posted image user posted image  in da bomo vse pobegnile iz teme IUI ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
28.6.2010 11:10:24   
shyshy
Ksenya čau! Joj, blagor tebi, na morju bla!!! No saj sem bila jaz tudi, ampak že maja meseca, tako da zdaj pridno po MB skačem in čakam september da spet pobegnem nekam na sonček user posted image

Jah, jaz sem zato tako potrpežljiva, ker niti nimam dost časa mislit na to... potem se pa kdaj zjutraj vstanem, pa pozabim lulat in potem spet nekaj dni to ne pride na vrsto user posted image  Sej zdaj ko pišem ugotavljam da sem res hecna user posted image

Bejbe, jst tut navijam da bomo kmal vse kot Zaljubljena tukaj sodelovale samo še zato, da navijamouser posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.6.2010 16:24:21   
zaljubljena23
shyshy, torej si nekje 13 dni po IUI..Hja, jaz bi še res malo počakala, nekje do konec tedna in delala testek...Držim pestke, da te razveseli en lep plusek...Moja pikica, do zdaj je pridno rastla, komaj čakam na naslednji pregled, čez tri tedne, da vidimo kako raste..Res je nepozabno gledat tisto malo bitjece kako plava in se premika...Iz srca vam privoščim tole doživetje....

Ksenya, kako je šlo v na UZ...A so folikli pridno zrastli, kdaj bo stopka?

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
29.6.2010 8:00:29   
shyshy
Ja, danes je 12 dni po IUI... saj zato pa tud kar malo še čakam user posted image  

A čez 3 tedne maš že morfologijo Zaljubljena?

Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.6.2010 9:13:12   
mija75
Punce živjo!

Sem uživala na morju, moje M še ni, danes je 14. dan po IUI in nimam znakov za M niti za N. No malo me zvija kot da bo M prišla. Drugače pa imam še do jutri čas, da jo dobim in grem še en krog...upam, da pride, če pa že ne pa upam, da sem nosečka.

Ksenya, kako foliklčki?

Shyshy - a imaš kaj znakcov?

Zaljubljena - uživaj še naprej v nosečnosti, ti privoščim in tudi sama komaj čakam, da bom na tem.

lp

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.6.2010 9:17:24   
shyshy
Mija75, jst tudi navijam da ne pride M!!! Moja in tvoja user posted image

Kaj pa vem če mam kake znake, niti ne razmišljam preveč... edino na wc skoooos hodim, samo to je po mojem ker tudi dosti pijem... na vsake tolko me v prsih malo boli, ampak to me večkrat pred M... sem pa presenečena da nisem nič napeta, nobenih znakov da bo M prišla user posted image  Ampak ima po mojem še par dni časa, tko da jo pričakujem user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.6.2010 12:28:03   
Ksenya
user posted image Hoj hoj, pozdravljene,

Moji folikli so: na desni strani 20mm in nekaj manjših na levi pa komaj 13mm in nekaj manjših.  No včeraj je vseeno padla stopka, jutri bo pa akcija v MBju user posted image user posted image  
seveda upam, da bo 20mm zmagovalen in da bo ta mesec zares srečen mesec tudi zame, pa čeprav bom rezultat izvedela šele v juliji in tudi glavni dogodki bodo v juliju...
moj user posted image  tudi pravi,da si že malo preveč privoščima, jaz pa pravim, da letos še lahko letava okoli po morju, drugo leto pa že mogoče ne bova mogla več user posted image user posted image  potem je pa kr pomirjen user posted image user posted image  bova pa midva tudi septembra še šibnila, da bova polna energije v kolikor naju v jeseni čakajo IVFiuser posted image

Mija75 upam, da so zdajšnji znaki že znaki user posted image . pridna si, ko tak potrpežljivo čakaš, ne vem kaj se bo z mano kaj dogajalo čez 14 dni;verjetno bom pokala od radovednosti user posted image
shyshy tudi jaz navijam, da se ta mesec in naslednji mesec ne prikaže nobeni več user posted image

držim pestke za vse

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.6.2010 15:31:25   
zaljubljena23
shyshy, ne...Samo pregled (ampak do zdaj mi je vedno naredil UZ, saj sem vodena pod rizično)...Morfologija bo v avgustuuser posted image

mija, ne sme priti..Stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image

UUU, ksenya tvoji folikli so pa pridno rastliuser posted image user posted image user posted image user posted image Stiskam pestke, da bo jutrišnji IUI uspešen

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.6.2010 16:31:37   
mija75
Oj,

ja hvala za želje, tudi jaz upam, da sem nosečka...resnično pa imam ta mesec najmanj znakov za N. Moje M še ni, malo me je zvijalo, pa nič od tega, drugače se pa fajn počutim. Ponoči hodim zadnje dni malo več na WC, pa to vedno pred M, tako da očitno bo prišla.

Za vse ostale drži m pesti, da bo mesec julij tisti mesec, ko ugledate user posted image user posted image . Jaz pa tudi upam, da jo vsaj jutri dobim, da uspem še 1 krog, če ne pa šele septembra.

Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.6.2010 9:12:06   
shyshy
Zaljubljena, a ni lepo da te dajo vsakič na UZ, da si skos v kontaktu z dojenčkom ;) Prov lepo res! Držim pestke da bo skos bp vse!

Mija, a ni hecno, vedno maš znake vsak mesec, a zdej ko pa res zamuja M pa tko pa kr nobenih user posted image  Jst tudi še vedno čakam, dons zamuja 3 dni, ampak bom test delala šele čez vikend. Da karkol bo mam dost časa da se poberem user posted image

Držim pestke ta mesec najbolj od vseh za vse nas user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?