|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
13.12.2009 18:43:15   
mića
pozdravljene
mene pa zanima ce mogoče katera ve kaj b lahko bilo to
zadnjo menstruacijo sem imela 4.11. potem sem imela 20.11 histeroskopijo no danes pa smo 13.12 pa se vedno ni user posted image  niti nobenih znakov da bi prišla prejsni teden sem nardila test ki je bil itak negativen
in zdaj sploh ne vem kaj naj ,sedaj me ze ene 4 dni bolijo prsa ter mi pride slaboo sam da bi prišla menstruacija ni pa nobenih znakov
joj jaz sem ze cist obupana
a mogoče katera ve ce se po histeroskopiji kaj zamakne menstruacija in kolk približno da vem a je to vse normalno al kaj je zdaj to
zmedena do kraja
hvala za odgovore ter pozdravcke vsem novim nosečkam ter tistim ki boste to prav kmaluuser posted image user posted image user posted image
drzim pesti

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
13.12.2009 23:24:23   
veolia
Izpadla sem.user posted image
V soboto me je prehitelauser posted image .Zvijalo pa me je prej 2 dni. Ko sem jo dobila, pa me ni več nič bolelo.
Ne razumem, zakaj je prišla prezgodajj. Ta ciklus je bil dolg samo 24 dni.
Naslednji mesec zopet v boj.
Nata80 želim ti pozitiven rezultat.

Neposredna povezava do sporočila: 3502
13.12.2009 23:26:56   
veolia
mića, meni se ni nič zamaknila zaradi histeroskopije.
Pojma nimam, kaj bi to lahko bilo.
Naredi še en test, če imaš take znake.

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.12.2009 11:37:26   
korinca
Pozdravljene punce!

Evo, tudi jaz sem padla v tole vašo vasico. Za mano oz. nama je kar nekaj izvidov in vse kaže, da po tanajlepši poti ne bo ratalo nič. Tako me čaka 1. IUI proti koncu januarja user posted image .

Danes šibam spuščati kri, še za par testov , v četrtek ali petek pa še na slikanje maternice. Mislim, da potem zberem vse potrebne preiskave in samo še čakam...

Upam, da bomo druga drugi skrajšale kako urico, predvsem pa se bomo bodrile in navijale in nazdravljale novim user posted image user posted image in user posted image

Lepo vas pozdravljam

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.12.2009 14:20:54   
Barbara31
Pozdravljene,

Po dolgem času se spet malo javljam. Po 3 neuspelih IUI postopkih so me predlagali za IVF postopek.
V petek sem dobila sklep in danes sem se naročila. Sestra mi je rekla da naj pokličem prve dniuser posted image oziroma po praznikih da lahko začnem z terapijo. Dali pa so me na dolgi protokol... upam da sem prav napisala.
Ima katera izkušnje z tem? Baje je to drugače kot pri kratkem?

LP

Barbara

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.12.2009 9:51:17   
korinca
Kje ste punce? Všasih je ta forum tako lepo tekel, zdaj pa ste se vse poskrileuser posted image
Dajmo malo poročati!
Torej, jaz grem jutri na slikanje maternice v postojno. Po prebranem me je kar malček strah tega postopka.
Rada bi še kako mnenje in izkušnjo slišala.

Pa lepo mi bodite v tem snežnem vremenu!

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.12.2009 14:09:10   
veolia
Jaz zdaj čakam naslednji ciklus za nov iui. Sem pa razmišljala, če bi vprašala zdravnico, če bi naju dala na genske preiskave. A je katera od vas to že delala?Ker mi sploh ni jasno, zakaj ne rata.user posted image
lepo se sankajte...user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.12.2009 14:53:19   
mića
drage moje
najprej ti korinca, mene je kr bolelo to slikanje sam kaj čmo za naše user posted image  vse prezivimo
veolia glede teh genskih preiskav pa ne vem nič kaj pa kako vprasaj se kje drugje
no jaz se vedno nimam menstruacije in nimam pojma kaj bi lahko to bilo bom se malo počakala drgač bom pa kr ginekologa poklicala pa da vidmo kaj bo reku
no samo tolk da se javm grem zdej se kaj narest k ponoči delam pa gre dan sam tako okoluser posted image  se sploh k sem bolj zaspane sorteuser posted image
lep zimski dan se naprej zelim vsem pa se se kej oglasim
drzim pesti da se vam izpolnijo vse skrite zeljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.12.2009 16:55:18   
Rielka
Pozdravljene
Veolia ma ne no,zal mi je da je prislauser posted image ,drzi pesti da me ne tudi mene razocara ta hudic,ce bo pac bo,nimamo kaj vec naredit.Ti si dobila malo zgodaj,dej povej a je tudi tebe scipalo tam spodi in pa joske me fullll
bolijo.Imam obcutek kot preduser posted image ,je pa komaj 6 dan po IUI,mauser posted image
Korinca dobrodosla,zelim ti veliko uspeha!
Mića pozdravljena,kako kaj s tabo?
Storzica81 kjeee siii?

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.12.2009 23:25:22   
veolia
Nata80, ful dobro za te znake. Jaz jih žal nisem imela, spodaj me je bolelo, mogoče malo ščipalo, prsi so me nekaj dni bolele, ampak ne ful.
Mića, pa si naredila še kakšen test?Sicer boš morala h gin. po tablete, da ti jo sproži-se mi zdi, da je dabroston.
Korinca-ja slikanje boli...ampak hitro mine, stisni zobe.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.12.2009 8:34:38   
korinca
Dobro jutro!
Že vidim, da ma psiha spet prste vmes. Moje menstruacije so bile precej redne in so trajale točno 5 dni.
Zato sem včeraj planirala slikanje, ker je bil že 7 dan. Ampak glej ga zlomka tele menstre še kar ni konc. Za popenit. Upam, da se dons sčisti in grem jutri na hsg.
Zate Veolia pa: saj veš, kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Le upanja in volje se ne sme izgubiti...
Nata 80, zate pa držimo pestke user posted image

Lep dan vam želim...

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.12.2009 12:51:19   
kimsy
korinca - vrjetno je slikanje že za tabo. Moja izkušnja ni bila huda. Boli kot malo močnejši krči med menstruacijo, ampak bolečina je kratkotrajna in se zdrži. Brez problemov. Predvsem če imaš pred sabo tako lep cilj, kot ga imaš ti! user posted image
Barbara31 - jst sm šla po dveh iui-jih na IVF v dolg postopek. Dolg postopek je precej dolg, kratek zgleda bolj kot iui, sam da maš na koncu punkcijo, dolgi pa: 22. dan ciklusa začneš s suprafactom in se pikaš 14 dni. Vmes naj bi imela user posted image , po 14 dneh se prideš pokazat in če je sluznica stanjšana in vse bp dobiš dodatna zdravila. Jst sm menopur in pol se spet pikaš 8 al 9 dni in imaš kontrolo koliko foliklov in kakšne velikosti si pridelala. Ponavadi sledi še kak dan pikanja, potem punkcija in 5 dni po punkciji transfer. To je to.... No, pol pa spet 15 dni čakaš in upaš, da se ne ulije, 15 dan pa greš na odvzem krvi. To je to... Uf, sm naložila. user posted image  Če te pa še kaj zanima samo vprašaj.
nata80 - jst sm imela vse nake user posted image , porabila paket vložkov, sm čakala, da se ulije, nisem si upala narest testa, da ne bom razočarana, ampak na koncu sm vseeno zagledala user posted image . In potem so se vsi znaka pms-ja nekam poskrili. user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.12.2009 14:18:26   
mića
drage moje soborke
naj samo javim da je gospa user posted image  danes končno prišla tako da je konec tega čakanja
zdaj vsaj vem pri čemu sem user posted image  spet na začetku
sam sem se odločila da se splooh ne bom več s tem obremenjevala in sekirala ker je prehudo in prežalostno vsaki mesec ista zgodba
no zato se tudi ne javljam več veliko ker bi rada to malo odklopla ker ze pet let ista zgodba mam občutek da sem ze cist izpraznjena in brez moči
no da se razumemo upanje in zelja sta se vedno tu in bosta dokler ne pridemo do cilja samo ne bom več tako intenzivno pritiskala na vse to in nekaj prehitevala sem se odločila ko bo pa bo
se naprej bom mislila na vas ter drzala pesti za vse nas in vas seveda prebrala
seveda pa jaz nebi bila jaz ce se nebi vsake tolk javla na forumu in malo zatezila ter si olajšala dušo
saj clovek lahko za nekaj časa odrine problem ki ga tezi vendar se le on vedno vraca vraca  kot menstruacijauser posted image user posted image  lepe praznike vam zelim čim več izpolnjenih zelja zdravja in srece
jaz imam sele januarja sedaj posvet v leonišču pa se vam javim kaj pa kako
user posted image user posted image ter navijam za vas vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.12.2009 18:28:52   
Storžica 81
Mića zato pa smo tukaj, da se tudi v težkih trenutkih lahko komu izpoveš, žal nam v življenju vedno bolj manjka nekdo ki se mu lahko zaupaš.

Nata 80 še sem tukaj in upam, da še ostajam nekaj časa in me ne bo prehitro prehitelo kaj še ne pričakovanega user posted image user posted image
Mene je po IVI-ju tudi bolelo v jajčnikih, kila  se mi je izraziteje poznala ( sedaj sploh ni več opazna), prsa so me tudi bolela, drugače kot ponavadi pred menstruacijo, se pa ne spomnim ali je bilo to pred pluskom ali potem.

Lepo se imejte in čim bolj se grejte pri svojih dragitih v tehle mrzlih večerih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.12.2009 17:08:04   
Rielka
Pozdravljene babeuser posted image
Kako ste kaj ?Vas je kaj zametlo?Pri nas je malo pobelilo,ni hudga samo burja pa brije kar fajn.Kje ste vse,nikjer nobene.user posted image
No pri meni je padla vceri se injekcija za podporo nosecnosti,sedaj samo cakanje...,ti dnevi se mi tako vlecejo,spodaj me non stop spika.Kaj to je normalno?Kdaj ze pokaze krvni test nosecnost,je katera delala ze pred 17 po IUI?Jaz sem neucakana!!!
Lep mrzel in zasnezen pozdravcek.

Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.12.2009 18:55:30   
sončk1
Pozdravljene puce,

po dveh letih in pol so ugotovili, da ima moj mož premalo semenčec v izlivu ( čeprav pred 2 leti, ko je dal prvič spremiogram je bilo vse OK. pa ne vem zakaj takrat nisem zanosila user posted image )...sedaj pa se je v tem letu od maja do sedaj 3x pokazalo, da je stanje pri mnemu bolj švoh...Jaz sem šla čez vse preiskave...od HSG-ja, pa tudi laparoskopijo so mi delali...in ugotovili, da sem zdrava...Jaz pa sem skoz mislila, da sem jaz problem...ker imam pred mestruacijo...vedno 7 dni rjave izcedke...potem pa 3 dni normalno menstruacijo...no ampak je Drobnič rekel, da sem jaz zdrava...user posted image
Prejšnji petek sva bila pri njemu...in nama je sedaj predlagal IUI postopek...sestra mi je rekla, da bova na vrsto prišla konec februarja...najkasneje začetek marca...Sedaj počakam na pošto...in potem v akcijo.

Imam pa eno vprašanje...ali vstavijo partnerjevo seme v jajcevod ali direktno v maternico?? Ali se mora potem plavalček še pomatrat da čez jajcevod pride v maternico, kjer ga čaka jajčece...ali ga oni kar direktno tja postavijo???

Hvala in lep večer vam želim,

Sončk user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.12.2009 20:32:04   
Storžica 81
Imam pa eno vprašanje...ali vstavijo partnerjevo seme v jajcevod ali direktno v maternico?? Ali se mora potem plavalček še pomatrat da čez jajcevod pride v maternico, kjer ga čaka jajčece...ali ga oni kar direktno tja postavijo???

Seme ti v brizgnejo direktno v maternico. Men so takrat rekli, da bo treba na pošto čakati dva meseca, pa sem jo dobila čez en mesec.
Mogoče jo dobiš prej kot konec februarja

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.12.2009 21:08:37   
sončk1
Hvala Stroržica...

meni se že to zdi hitro...konec februarja...sem imela kar malo strahu da, bo to treba čakat 1 leto...ker sem brala o teh dolgih čakalnih vrstah ipd. in ko mi je rekel zdravnik, da konec februarja prideva na vrsto...se mi to res ni zdelo veliko...res pa je, da imam 29 let...tako, da nekaj bomo že zrihtali, da dobimo otročka ob pravem času user posted image user posted image user posted image

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.12.2009 23:40:45   
veolia
Hej Nata80, a tebi so tudi dali še eno stop injekcijo. Pa jaz se bom zagrebla, da mi jo naslednjič dajo. V MB-ju namreč tega ne delajo, pa ne vem zakaj. Znakce pa imaš vse ta prave, ta čas je pa res najtežje dočakat. Želim ti, da bo uspešno.
Sončk upam, da vama rata.

-16 stopinjski pozdrav

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
21.12.2009 15:41:39   
korinca
POzdravljene
Evo, slikanje preživela, je pa res, da boli ko hudič.(vsaj mene je, je pa res, da sem verjetno malo bolj občutljiva, ker imam tudi menstrualne krče precej hude).
V postojniški porodnišnici vsi po vrsti ful prijazni, pohvalno.
Pravijo, da je z moje strani vse ok in bomo začeli s postopkom verjetno januarja.

Za vse vas pa držim pesti in naj se vam uresničijo najlepše želje!!!

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
21.12.2009 16:19:18   
Rielka
Veolia ja jest sem dobila se drugo injekcijo,baje da v lj dobimo vedno,ti kar gnjavi malo.Kako si ti,jaz ne vem vec kaj bi rekla.Vceri popoldne sem dobila rjav izcedek,zvecer skoraj nic,danes zjutro spet malo in sedaj spet nic.Spika me kot zauser posted image ,samo je komi11 dan po iui.Ma....samo cakat in bomo vidli ce bo kaj iz tega!
korinca bravo,nekaj si resla,pa sej januar je tuki,srecnouser posted image !

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
22.12.2009 23:25:12   
veolia
Nata80, praavijo, da je rjavi izcedek lahko ugnezditvena krvavitev. To se je meni enkrat zgodilo. In user posted image mi je zamudila kar celih 5 dni, kar se prej in kasneje ni nikoli zgodilo. Držim pesti, da je to to.
Jaz se pa zdaj skušam koncentrirat za praznike. Čaka me peka piškotov in priprava božičnega kosila. Meni se pa nič ne da...uf, upam, da bo jutri bolje.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.12.2009 12:43:13   
Rielka
Punce
Zelim vam vesele bozicne praznike!
Lepo praznujte.user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.12.2009 22:19:59   
veolia
Nata80, a je že kaj novega?Je Božiček kaj prinesel?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.12.2009 9:33:27   
Rielka
Zal je user posted image prisla,user posted image ,gremo naprej,kaj cmo.
Prosim povejte mi,kaj jutri delajo v kclj,saj morem it po spike,ce ne bom morala cakat naslednji mesec.
Veolia vseeno hvala za pestke,ker si drzala zame.,je prisla tocno na 17 dan.
Punce kje steuser posted image ?

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?