|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
22.1.2010 23:15:45   
veolia
Meni sta dva folikla zelo hitro zrasla, no eden bolj kot ta drugi, tako da sem imela iui že 11. dan. Dajala sem si injekcije gonala.Bila sem v MB in nisem pošiljala nobenih papirjev.
Ne vem zakaj, ampak tokrat sem kar krvavela, kot ena šibka M. Šele danes popoldne se mi je ustavilo, očitno me je dr.res fejst uščipnila, ko je šla noter.user posted image
Hvala Storžica81user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
23.1.2010 8:06:06   
shyshy
A to podobno vstavijo seme pri IUI kot kontrast pri HSG? Al zakaj toliko govorite da so vas fajn uščipnili?

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
23.1.2010 17:22:31   
mića
pozdravljene
po dolgem času da se spet malo javim
vidim da je nekaj novih nekaj starih ampak da se slabo drzi ta forum kot da so nas okrali nikjer nobene
vcasih bi rabla vsak dan brat da bi sledila sedaj pa enkrat na mesec
kaj je zdaj touser posted image user posted image
a ste se praznicno lene al kaj
dajmo dajmo da ne bo  nasa tema zamrla
no naj vam javim da sem imela vceraj kontrolo po histeroskopiji in da gremo takoj ko prideuser posted image (upam da je ne bo)user posted image  v tretji krog iui sedaj z puregonom
pravi dr da je to boljsi stimulator kot klomifenuser posted image ne vem a ima mogoče katera vec izkusenj s tem
tako da sedaj čakamo tečko pa v nove boje
tako da glave gor pa pozitivne misli ker enkrat bomo sigurno vse user posted image user posted image user posted image user posted image
tako pa se en šopuser posted image user posted image user posted image user posted image za vse
papa

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
23.1.2010 21:49:57   
veolia
Shyshy, iui zgleda kot en ginekološki pregled, s tem, da ti grejo z eno cevčico skozi maternični vrat v maternico. Včasih nič ne boli, včasih pa boli. Odvisno kako ti dr. naredi.Enkrat sem bila presenečena, ko mi je rekla, da je že konec,čisto nič nisem čutila. tokrat pa je  bolelo, ampak manj kot pri histeroskopiji. Verjetno dr. ni bila najbolj izkušena, ker je bila ena mlada.
Nič se bat.
Vsem user posted image .

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
23.1.2010 21:59:10   
veolia
Mislila sem, da boli manj kot slikanje maternice, to pa ni histeroskopija, ampak ena druga beseda. Te dve besedi vedno zamešam.user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.1.2010 8:47:25   
shyshy
Veolija, hvala za odgovor... sam da ni kot kak HSG user posted image  Saj ni bilo tolk hudo, sam če je kaj manj bolečega v tem postopku bom kr vesela user posted image

Hm, za slikanje maternice še nisem slišala, meni so naredili samo UZ...

< Sporočilo je popravil shyshy -- 25.1.2010 8:53:38 >

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
27.1.2010 9:03:21   
sonček111
Živjo punce,
Prviče se javljam na forumu in me zanima ali je še kakšna kandiatka za IUI v bližnji prihodnosti v Lj? Sem že v postopku IUI in sem si že dala dve injekciji Menopur. Koliko vas je zanosilo v IUI postopku? Prosila bi vas tudi za kakšno izkušnjo s tem postopkom.

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.1.2010 17:12:56   
sončk1
Ojla,

jaz grem v postopek prav kmalu...nekje 05.02 pričakujem menstruacijo...in takrat začnem. Jaz sem tudi v LJ. Imam predpisan menopur. Moj zdravnik je sicer dr. Drobnič...ne vem pa kateri zdravnik bo tam ko mi bodo semenčeca vstavljali...to mi je malo zoprno...da je na sistemu ...po tekočem traku...ampak kaj pa čem..Upam na najbolje user posted image user posted image user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.1.2010 18:29:19   
sonček111
Živjo Sončk1,
tudi jaz sem pri dr. Drobniču in me ravno tako skrbi kdo bo takrat ko bo takrat ko mi bodo vstavlji semenčeca...če sem pristala na to da me pikajo čeprav se tega zelo zelo bojim bom potrpela do konca...tudi jaz upam na najboljš...a si že bila kdaj v postopku IUI ali boš prvič?
držim da ta mesec sploh ne dobiš tetke in da bo test pokazal user posted image ali user posted image ...user posted image

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.1.2010 21:16:10   
sončk1
Ha,ha...sva se našli...dva sončka user posted image

Jaz grem v ta postopek prvič, mene so 2 leti gledali im me pošiljali sem in tja...celo na laparoskopiji sem bila...ampak pri meni niso našli nič. Po 2 letih so vseeno še enkrat pogledali moža ( ko so ga gledali prvič...je bilo vse OK) in videli, da ima on zelo malo semenčec v izlivu...in da je verjetno to problem...
Drobnič je sedaj predlagal ta postopek...rekel je če v 2 postopkih ne bomo obrodili sadov...gremo naprej na ostale možne postopke...
Sicer pa se za dojenčka trudiva že 3 leta...Upam in si močno želim da sloh ne pride do postopka ker menstruacije sploh ne bo 05.02 user posted image , če pa geva v postopek, pa naj bo ta uspešen user posted image user posted image user posted image .
Držim pesti zate user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu sonček111)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
29.1.2010 7:44:41   
shyshy
Haha, ta je pa dobra, 2 sončka, pa obe pri Drobniču:)))

Punci, srečno, držim pesti za vaju! Jaz tudi upam da me po pregledu v marcu hitro pošopajo v postopek... mal sumim da bo potrebna še ena operacija, ker se mi je ponovila endometrioza. Januarja na UZ so rekli da ne bo potrebe če se ne bo poslabšalo, tako da držim pesti da se ne booo user posted image  

Mogoče bo pa že narava vmes poskrbela za svoje ane bejbe

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
29.1.2010 8:41:36   
sonček111
Ha ha ja dva sonkča...sva se najdla user posted image ,

drugač je pa pr meni isto, šla sem čez vse kar je možno predno naju je dal na postopek IUI. Pri meni so odstranili pregrado ampak kljub temu ni uspeha...drugač je pa pr nama baje vse bp...tko, da močno močno upam da nama rata ta mesec...a ti se pa začneš drug teden pikat...jaz imam še dve pikice potem pa UZ...tko da komi čakam da bo kanec tega...in da zagledava user posted image ali user posted image ...user posted image

Držim pesti zate...user posted image

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
29.1.2010 8:49:56   
sonček111
Živjo shyshy,

ja tudi jaz močno držim pestke zate...upam da ti ne bo treba no noben postopek in da čimprej zagledaš user posted image ali user posted image ...

user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
29.1.2010 9:26:19   
shyshy
sonček111, tudi jaz držim pesti zate in vse punce ki so v čakalnih vrstah za kake posege user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3564
29.1.2010 12:46:15   
Storžica 81
Živjo,

punce sploh ni važno kdo bo vam delal IVI, važno je da bo imel srečno roko. Tudi na UZ je vsak teden drug ginekolog.

Jaz sem bila lansko leto v postopku IVI pri dr. Drobniču z menopurjem. Uspel je prvi IVI, tako da čez tri tedne pričakujeva user posted image .

Pa še to, med pikanjem sem pila pivo (drugače ga nikoli ne), pomagalo naj bi za boljšo rast foliklov. Imela sem samo en vodilni folikel in ta je bil pravi.

Vso srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.1.2010 15:30:23   
zaljubljena23
No pa še se jaz priklopim na tole temo...V torek sem dobila napotnico za IUI postopek, ki naj bi ga začela v mesecu februarju (v MB-ju)...In glede na to, da sem bila danes pri svojem G na UZ (če sem reagirala na klomifen) in ni bil kaj obetajoč, mi postopki ne uidejo...
Na naraščaju se trudiva leto pa pol, lani aprila je s pomočjo klomifena uspelo, vendar se je končalo s SS...V času N so mi tudi odkrili pregrado, zato sem se odločila, da jo dam odstranit, v začetku decembra sem bila na histeroskopiji in histerolaparoskopijo (da so pregledali prehodnost jacevodov, saj sem imela IMN)..Moj ima plavalce ok, sama pa imam na levem jajčniku PCO

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
30.1.2010 10:41:30   
shyshy
Čau zaljubljena... ja česa ti revica nimaš user posted image Držim pesti da se za vaju dobro konča že februarja!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
30.1.2010 12:17:44   
sonček111
Hoj Zaljubljena,

ja bogica no...držimo pestke da bo uspešen postopek konec februarja

sm=bravo.gif] user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3568
30.1.2010 20:29:48   
mija75
Pozdravljene punce!

Še ena nova s podobnimi problemi kot ve. Po cca 1 letu matranja da zanosim in neuspehu po jemanju klomifena sem pristala v vrsti za IUI. Trenutno čakam odgovor iz konzilija. Zdravim sem pri dr. Drobniču , ugotovitve po HSG in diagnostični laparoskopiji vse bp - oz. celo zelo lepi izvidi. Moj ima vse bp.
Prosila, bi če mi lahko katera, ki je že v tem postopku pove približno koliko časa čakaš na odgovor iz konzilija in kdaj je najbolje, da daš kri za pregled spolno prenosljivih bolezni (kje daš kri  - v Leonišču?).

p.s. berem vse te vaše zgodbe in resnično upam, da vsem nam čimprej uspe, ker je to tako zelo psihično ubijajoče...

hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.2.2010 23:58:39   
zaljubljena23
Punce hvala za dobrodošlico....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.2.2010 10:08:31   
sončk1
user posted image ane, ane...2 sončka in oba pri Drobniču user posted image

Storžica jupiiiiiii user posted image ob takih trenutkih je prav fino slišat, da komu uspe prvi poizkus user posted image .

Mija 75...za odvzem krvi dobiš napotnico pri sestri v Leonišču, ki pa ti odvzamejo v sosednji stavbi...čimprej pojdi dat kri, ker samo s temi izvidi ( poleg seveda vseh ostalih )lahko konzilij potrdi in te dajo na IUI. Pošto od konzilija dobiš ponavadi zelo hitro. Jaz sem bila na pregledu 11.12.2009, pa so mi rekli, da bo dalj časa za čakat, ker so dopusti vmes ( december), pa sem pošto dobila že 20.01.2010. Ne vem no...meni se to zdi zelo hitro...

Jaz še čakam menstruacijo...bom pa že kar med tednom šla iskat zdravila...ker če dobim menstruacijo, bo to ravno čez vikend...

Led dan vam želim,

S

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.2.2010 20:40:38   
mag3
Ojla punce.

Nova na temi, nisem še v postopku, ampak imam napotnico za GK LJ, naročena 2.04.2010 pri dr. Drobniču. G mi je rekel, da glede na izvide mi bodo najbrž z inekcijo vbrizgali semenčeca. To je pol najbrž IUI. Če grem 02.04.2010 prvič tam, kako to pol poteka, koliko časa se čaka?? Imam pa narejen HSG in laparoskopijo in je oboje bp. Mož pa je opravil spermiogram pri mojem G in je bil tud ok. Prosim za info okoli tega.

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
3.2.2010 0:10:50   
veolia
Drage punce,
moja user posted image je prišla in tako zaključujem z mojo IUI turnejo.
Po 5. iui se poslavljam v taki obliki s te teme. Upam, da bo novim uspelo v tem postopku, tako kot Storžici user posted image . Meni pač ni.
Marca imam naslednji razgovor, pa bomo videli kako dalje.
Novim na tej temi naj povem, da IUI ni noben bavbav. In zdravniki vse lepo razložijo kako, kdaj, zakaj.
user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
3.2.2010 8:57:00   
Storžica 81
uspelo v tem postopku, tako kot Storžici user posted image . Meni pač ni.

Veolia zavedam se, da sem imela gromozansko srečo, res pa je da od tega nisem pričakovala nič. Imam sodelavko, ki je dala skozi cel postopek IVI-ja brez uspeha, poslali so jo na IVF in tam ji je končno uspelo ( tri ženske od šestih so zanosile) z menopurjem. Včasih razmišlja, če je bila morda pot do uspeha selitev v drugi kraj in s tem povezano domotožje. Za otroka sta se z možem trudila več kot sedem let. Doma pa je že imela sinčka.  Želim ti veliko uspeha v nadaljnjem postopku. Mislim, da bo vama uspelo, samo obupat ne. Mogoče si misliš "lahko je tebi govoriti, ker ti je uspelo". Pot do sem je bila zelo dolga in polna trpljenja. Trajala je štiri leta.

Vso srečo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
3.2.2010 9:33:54   
sončk1
Evo, da si boste predstavljale kako to poteka in kaj se dogaja v telesu...

http://www.youtube.com/watch?v=qCdIiLLF0vw

Lp, Suser posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?