|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
23.11.2009 12:16:04   
mića
kje pa imaš ginekologa če ni skrivnost v bistvu ali mi lahko katerega priporočite jaz imam sedaj dr voglerja v leonišču vendar kakor sem ze prej napisala me je sedaj po histeroskopiji čisto razočaral in totalno pobral moči za nove borbeuser posted image user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
24.11.2009 12:32:23   
Storžica 81
mića jaz imam osebnega ginekologa v Postojni in sem zelo zadovoljna z njim. V leonišču sem pa v postopku imela dr. Drobniča. Za dr. Drobniča pravijo, da je zelo dober dokler ne zanosiš, ko si pa enkrat pri njemu kot nosečnica, pa punce niso najbolj zadovoljne z njim.

Klavirka kako pa je kaj teboj? nič se ne javiš.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
27.11.2009 4:27:50   
veolia
Mića, ne obupaj. Zamenjaj ginekologa, če se ti zdi. Nato pa nadaljuj s postopki, saj vsepovsod delajo po istem vrstnem redu. Verjetno se boš po histeroskopiji morala še enkrat naročit na razgovor v neplodnostni ambulanti.

Neposredna povezava do sporočila: 3478
29.11.2009 15:38:39   
mića
drage moje
sem klicala v leonišče da se naročim na kontrolo po operaciji!
kdaj mislite da sem dobila datum
aprilauser posted image ja prav ste slišale potem sem čist znorela in klicala sestro tatjano in sem rekla da se mi ne zdi normalno da na pregled po operaciji čakaš pol leta in če mi lahko prosim pripravi papirje da grem samoplačniško k rešu v postojno ker mi je ze vsega olna kapauser posted image  in da sem ze cist razočarana no pa me je malo potolažila in mi zrihtala datum ze januarja.grozaaaaaaaaaaa
ne moreš verjet no in sedaj spet čakat,čakat,čakat
kako pa ste ve kaj vidim da se nič ne javljate

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
29.11.2009 19:11:57   
Klavirka
Draga mića,

jaz sem bila večkrat na GKLJ kar nesramna nazaj. Če so oni takšni, se moraš pač prilagoditi in jim biti enak. Tako sem večkrat na pogovor prišla kar nenapovedana. Le po nek listek sem šla na okence (to ti dajo, če rečeš da si zmenjena z zdravnikom, da ti je obljubil), sestre so pa prinesle karton brez problem. No, če želiš kar uporabi to foro. Mnoge tako delajo in ne čakajo leta da zanosijo. Enkrat sem se pa za pogovor naročila samoplačniško. Če ne, bi se mi vse še bolj zavleklo in bi bila še vedno na IUI, kljub temu da v najinem primeru nič ne pomaga.

Ženske, jaz se še kar držim, čeprav sem neučakana. Kljub temu, da ne verjamem da bo kaj z mojim ICSI vseeno komaj čakam. Datum za test naj bi bil 6.12. Ne verjamem pa zato, ker so mi vstavili dve moruli. Ni se razvila nobena blastocista v petih dneh. Kar ni prav obetavno.

Storžica 82, kako si ti?

Nata80, kako gre?

Držte se ženske moje! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Klavirka -- 29.11.2009 19:12:56 >

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
29.11.2009 19:38:41   
Rielka
Hay
Klavirka bos vidla da bos zagledala +!Grde misli stran sssccc.Kdaj bos lulula ?Sej ves da drzim pestke zateuser posted image .Ja pri meni je padla prva spika danes,sem si jo kar sama zapicla,bravo jazuser posted image .
Veolia kako dalec si ti?
Mića bos vidla da januar bo hitro tuki!Malo mores zatezit,da prides kam.
Punce dajte mi povedat,kako ste ve reagirale na spike,ce ste imele puregon,mislim,koliko foliklov ste imele pri 1uz?Da bom vedla kako sploh poteka do iui!
Najlepsa hvala za odgovore in pa srecno vsem!!!
Lp

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
30.11.2009 18:49:30   
veolia
Evo mene danes z iui-ja. Zdravnica mi je zelo hitro opravila, sem bila prav presenečena.
Z gonalom vsak dan 75 sem pridelala dva lepa folikla. Danes dopoldan pa me je zelo špikalo v desnem jajčniku, prav močno ovulacijo sem imela. Tako si želim, da bi ratalo. Kar ne bi šla več v službo več za dva tedna.Danes sem kar doma ostala.

Na čakanje po teh klinikah sem se jaz že kar navadila. Čeprav leta tečejo...user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
30.11.2009 18:50:56   
Storžica 81
Punce dajte mi povedat,kako ste ve reagirale na spike,ce ste imele puregon,mislim,koliko foliklov ste imele pri 1uz?Da bom vedla kako sploh poteka do iui!
Najlepsa hvala za odgovore in pa srecno vsem!!!
Lp

Jaz sem nisem imela peregon ampak menopur, pa vseeno. pri prvem UZ sem imela samo drobne folikle, takrat so mi povečali enojno dozo na dvojno. Na koncu mi je zrasel en folikel.
Moram pa še povedati, da nikoli ne pijem piva takrat sem pa ga. Tukaj na forumu sem prebrala, da naj bi pomagal pri rasti foliklov.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
30.11.2009 18:53:18   
Storžica 81
Veolia vso srečo ti želimuser posted image . Koliko sta ti pa zrasla folikla? Kdaj pade stopka?

Neposredna povezava do sporočila: 3484
30.11.2009 19:32:49   
Rielka
ojlauser posted image
Veoila superca,bravouser posted image ,sedaj pa cakanje.A te je kaj bolelo,mi lahko malo razlozis kako poteka inseminacija,ce si v lj.
Storzica81 najlepsa hvala za odgovor.Kako si ti nasa nosecnica?Kot sem prebrala,si imela samo en folikel in ta je bil zmagovalni,kaj.
Lp

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
1.12.2009 13:04:57   
Storžica 81
Storzica81 najlepsa hvala za odgovor.Kako si ti nasa nosecnica?Kot sem prebrala,si imela samo en folikel in ta je bil zmagovalni,kaj.
Lp

Ja zrasel mi je samo en folikel in ta je bil zmaga.
Drugače sem ok, moram se pa paziti da kaj preveč težkega ne dvigujem, na sprehod raje ne grem, ker mi je g. rekel, da naj hodil samo po ravnini, tukaj pa je več al manj klanec in izogibati se moram stopnic.

Nata80 želim ti čim uspešnejši UZ.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
1.12.2009 21:51:09   
veolia
Nata80, jaz hodim v MB. IUI pa zgleda kot en navaden pregled pri ginekologu, samo da ti gre z eno cevčico v maternico in vbrizgne seme tvojega partnerja. Mogoče se zgodi kdaj, da ranijo stene maternice in prikaplja malo krvi, ampak to je minimalno.
Tokrat je šlo pri meni brez ranic.
Sedaj pa čakanje, ne vem ali je boljše, da se gibam ali pa bolj poležavam, kadar sem doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3487
2.12.2009 8:30:16   
Storžica 81
Sedaj pa čakanje, ne vem ali je boljše, da se gibam ali pa bolj poležavam, kadar sem doma.

Veš Veolia to je tvoja osebna odločitev. pri meni je bilo tako da sem po IVI-ju še 20 min sedela v čakalnici, doma tisti dan še malo počila, od naslednjega dne naprej pa sem vse počela kot prej, dokler nisem staknila hiperce. Vso srečo ti želim.

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
2.12.2009 19:21:43   
veolia
Po koliko dnevih si dobila hiperco?Oziroma po koliko dnevih lahko pričakujem kakršnekoli znake?Jaz je verjetno ne morem dobiti, če pa sem imela samo dva zrela folikla v desnem, in nekaj manjših v levem jajčniku. 

Neposredna povezava do sporočila: 3489
2.12.2009 20:06:15   
Storžica 81
Jaz je verjetno ne morem dobiti, če pa sem imela samo dva zrela folikla v desnem, in nekaj manjših v levem jajčniku.

Jaz sm imela samo en folikel oz. proti koncu je še eden pospešil.

Hiperco sem fasala čez kak teden po prvi stop injekciji, ko pa sem si dala drugo ( za morebitno podporo nosečnosti) se je vse skupaj samo poslabšalo.

Upam, da jo odneseš brez hiperce.

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.12.2009 19:31:55   
veolia
Ene teme pa kar zamirajo vidim, ali imate vse predpraznično nakupovalno euforijo?user posted image
Pri meni se prav nič ne dogaja. Nobene hiperce..., samo tečna sem ful. Moj se mi kar smili, ker ga skoz nekaj dražim. Moram se malo zadrževati.
Upam, da vam bo nocoj Miklavž prinesel kaj lepega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.12.2009 19:35:11   
Storžica 81
Pri meni se prav nič ne dogaja. Nobene hiperce...,

Veolia ne se sekirat, bodi srečna da jo nimaš. Do hiperce ne pride pri vsakem dekletu. jaz imam kolegico, ki je bila sedem let v postopku pa nikoli ni imela hiperce.

Upam, da tiMiklavž prinese najlepše darilo, darilo, ki se bo drugo leto močno oglašalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.12.2009 19:49:07   
Rielka
Ahoj punce!
Kako ste kaj?Praznicno kajne,ta mesec je zelo lep mesec.
Veoila kot pravi Storzica bodi vesela da je tako stanje pri tebi,kdaj bos lulala oz.kdaj bos delala test?
Storzica81 kako kaj,se malo pa bos postala srecna mamica.A ti si hodila v LJ?Si imela IUI v LJ?
Jaz sem imela danes uz in so mi podaljsali spikanje se danes in jutri,v pon.spet uz.Folikli sta 2 po 8mm,endometrij 7.Kaj pravite na to?
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.12.2009 22:19:16   
Storžica 81
Ja hodila sem v Lj. IVI pa mi je delal dr. Zorn.

Drugače pa komaj čakam najinega user posted image . Me pa prav zanima, če bo tudi potem tako priden kot je sedaj v trebuhu user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
6.12.2009 21:59:05   
veolia
Nata80, kateri dan špikanja si?
8 mm velik folikel je definitivno premalo, vsaj tja do 19 mora bit. Endometrij pa je tudi na spodnji meji.
Prsa me bolijo kot bi me kdo udaril, ampak niso napeta. Lulam šele naslednji ponedeljek.
Storžica, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
7.12.2009 16:22:58   
Rielka
olja
Veoila danes sem imela spet uz na10 dan,sta se vedno 2 folikla po 12mm,end.pa 10.Sestra je rekla da rasteta lepo in da predvideva da petek,soboto naj bi bla inseminacija,imam pa se danes in jutri za si dat spike,v sredo spet uz.A ti si mela tudi 2 folikla?
Upam da nama uspe!!!user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.12.2009 20:53:36   
veolia
Nata80, potem pa imajo folikli še čas,da rastejo.
Danes se ne počutim več tako napeta kot včeraj. Trebuh ni niti malo napihnjen,nobenega špikanja, tako da, izgubljam upanje...da bi tokrat ratalo.user posted image Pa še tečna sem že par dni, nimam nobenega potrpljenja.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
11.12.2009 16:51:49   
Rielka
Babe pa kje ste?user posted image
Veolia kako si,kaksni znakciuser posted image ?
No za mano je IUI,je slo kar hitro in brez nobenih bolecin,sedaj me malo spika ma ni za se pritozevat.In zdaj pa cakanje do testa dolgih 17 dni,lahko ze kaksen dan prej bom nardila testek,bomo vidli kako bo.
Bodite fajn in uzivajte v veselem decembru!!!

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
11.12.2009 17:39:11   
Storžica 81
Pa še tečna sem že par dni, nimam nobenega potrpljenja.

To delajo zdravila.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
11.12.2009 17:40:10   
Storžica 81
Danes se ne počutim več tako napeta kot včeraj. Trebuh ni niti malo napihnjen,nobenega špikanja, tako da, izgubljam upanje...da bi tokrat ratalo.user posted image

Ne obupaj prehitro. Počakaj do testa.

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?