|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
5.9.2008 11:12:56   
mary_lou
Ja Janey sam res ne morta bit minuto pr mir, midva greva glih zdej zato ven da se zdivja da bo zmatran in da bo ob 12 lohk sov spat....zato pa tud tok velik  hodva plavat on tokrat preplava bazen in je tok utrujen pol zvecer da 14 ur spi v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.9.2008 11:13:28   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

punce sej veste, če se naslednje leto poročim slučajno...imam eno skromno željo za darilo..
no, s tem se bom zadovoljilauser posted image

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?SID=;lev1=1;lang=sl;lev2=1;detail=4733082;pic=462854.jpg

a sam zato bi se ti poročila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, a smo same ostale, k itak smo že cel dan čvekale user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz mislim, da zdej je pa res že čas, da grem nekam na odvajanje user posted image user posted image

sam res smo pacientičice na kvadrat - da mal po mlavlino napišem user posted image

Jaz se grem odvajat za ene 9 ur v spalnico, pa našga bom sabo vlekla, sam samo za ogrevanje, brez nočne telovadbe user posted image

Nočko, se beremo pri kavici user posted image

no pa vidim, da niste čist pozable name...user posted image

jst pa "pridno" objemam našo predrago školjko...
Nežo sem, dala mal v varstvo v spodnji štuk moji mami..mi je tko čudno, ko je ni ob men...itak pa zdele spi v vozičku

nisem vas še uspela prebrat..se vid da so taglavne čveke prišle z dopusta...
pa vidim, da se je pina neki razburjala...user posted image

nič morem it..sej veste kam..papa

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.9.2008 11:13:47   
Janey
ena znanka moja je bila bolj boga z denarjem in je malemu od 3 meseca dalje namesto am dajala navadno mleko, pa včasih še malo grisolinota al pa keksolinota not pa je mali zdaj star 3 leta pa miu nič ne manjkauser posted image to je pač odločitev vsake mame. jaz tut mleka naprimer ne dam, ampak če nebi mela am bi mogoče tut kaki keksolino z njim zmešala, sej konec koncev je isto če daš neko skuto. oboje je mlečni izdelek. se mi zdi da manj ko kompliciraš bolše je. tak da bajsa pomoje ni panike če vsake tolko spije kaki deci

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.9.2008 11:14:22   
mary_lou
joj mlavla a spet so take slabostiuser posted image boga....sej bo....user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.9.2008 11:14:59   
Bajsa
Ja men sede, tko torek kot sreda. Tko da se za dan kr ti odloč, mi2 sva fleksibilne. A lahko na predavanje prideš z otrokom, sej veš, mi2 mava ta problem, nikol sami user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.9.2008 11:17:18   
Janey
mlavle revica...meni je tak hudo zate, no samo da čimprej mine

mary jaz tut norim doma...danes mi je pa lubi odpelal vozeka... sej pride mami po naju, samo šele čez kake 2 ure...do te pa...sej že zdaj je 5 min na tleh potem grema malo skakat, pol spet na tleh pol spet se razburja in ga dvignem da migama, pol se malo vozima, ampak jaz sem že cela mokra. da ne govorim kak me roke bolijouser posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.9.2008 11:18:34   
ella79
koker sem brala, na predavanje naj bi prišli sam starši user posted image jaz jo bom že za tiste pol ure nekomu v roke porinla, ti pa tudi magari sestro sabo pripelji, pa bo mal povozičkala user posted image je pa treba uni punci mejl poslat, z podatki, kok je otrok star, tvoj GSM... potem bo pa nazaj odgovorila če je ok termin. A ura ti je OK? Jaz morm sam še mojmu oment, da bo mal tošl pristavu, k za bo itak, sej veš on pa plavanje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.9.2008 11:19:23   
ella79
joj mlavla upam, da te slabosti minejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.9.2008 11:19:24   
mary_lou
Ja janey enako pr nama, jest ga dam pol v poganjalcek pa ven pelem ob bistrco in se tm tok zleta...k mali se sam poganja bog ne daj da se jest porivam dozivi zivcni zlom....

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.9.2008 11:20:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ja janey enako pr nama, jest ga dam pol v poganjalcek pa ven pelem ob bistrco in se tm tok zleta...k mali se sam poganja bog ne daj da se jest porivam dozivi zivcni zlom....

a to že kar sam sedi gor, pa poriva gor pa dol, pa viža user posted image jaz si naše sploh še ne predstavljam user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.9.2008 11:20:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ja men sede, tko torek kot sreda. Tko da se za dan kr ti odloč, mi2 sva fleksibilne. A lahko na predavanje prideš z otrokom, sej veš, mi2 mava ta problem, nikol sami user posted image

lahko, sem bla lani s kolegico

pa sej ne traja dolgo..10-15 min...pa tam lahko plačaš pa greš... a vama pošljem na mejl prijavnico??na zs mi ga napišita

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.9.2008 11:21:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

jaka je tut pogruntal dans kako se poganjauser posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.9.2008 11:25:05   
mary_lou
Ja glih tok je velik da ma nogice na tleh, pol se pa sam poriva....ma doma se en poganjalcek k je pa vecji, za eno leto in ne doseze tal....ne tm pa ne mara bit k mami ne poriva dost hitr...tm je edin z lubijem pa se to samo ce je lubi na rolarjih da fajn siba.....mami pa na rolarje v blizini taja rajs ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.9.2008 11:26:06   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pa sej ne traja dolgo..10-15 min...pa tam lahko plačaš pa greš... a vama pošljem na mejl prijavnico??na zs mi ga napišita

men je rekla da ji kar na mail sam napišem user posted image a to maš za Freds plavalno šolo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.9.2008 11:29:42   
Februarka08
Jutro, danuser posted image

nič ne vem kaj se dogaja... vas preberem kasneje... tamalo dam spat, da mam pol mal miruuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.9.2008 11:33:30   
Janey
moje dete je zaspalo...upam da za več kot za pol ure. sma plesala na o soki soki soki in skala gor in dol in je začel si kar očke manit, pa sem ga dala v postlo in dudo in je kar očke zaprluser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.9.2008 11:33:52   
Bajsa
Jaz zdej morem nujno it, če ne bova kosilo zamudile user posted image . Do kdaj se je treba prjavt? A mi lohk na ZS al pa na mail pošlješ kaj in kako. Ura mi odgovarja, jo bom že natrenirala. Ti sam mi napiš kdaj in uro še enkrat, sej veš mal sm zmedena user posted image
Mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.9.2008 11:34:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

men je rekla da ji kar na mail sam napišem user posted image a to maš za Freds plavalno šolo user posted image

jap

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.9.2008 11:36:58   
Janey
ella sem šla še enkrat pogledat in mam gto prijavnico za maribor, ampak pomoje jo bost vi tut na srečanju dobili in jo morali izpolnit, sam da bo za kranj.

mi je pa še tale (poznam namreč to ki vodi to v mb) to poslala na mejl:
VADBA V VODI ZA DOJENČKE IN MALČKE NAVODILA STARŠEM – »ZLATA PRAVILA« ·         upoštevajte strokovna navodila učitelja ·         upoštevajte kontraindikacije za plavanje ·         prihod na bazen ni priporočljiv v vozičkih (prostorska stiska), bolj primeren je npr. avtosedež ·         pred vstopom v garderobo se sezujte ·         s seboj prinesite tudi tanko plenico ali brisačo, ki jo položite na blazino ali v stajico, ko preoblačite otroka ·         ne hodite po blazinah, ki so na tleh v garderobi in so namenjene dojenčkom ·         dodatni spremljevalec otroka je lahko na bazenu le v primerni obleki! ·         obvezno tuširanje staršev pred vadbo ·         preden vržete plenico v koš jo trdno zložite in zalepite (možnost okužbe je manjša), ne puščajte plenic na ležalnikih ·         otroka pred vadbo ne naoljite ·         za starše so dovoljene le klasične kopalke (bermuda hlače niso dovoljene!) ·         ves čas vadbe bodite v otrokovem stiku in prevzemate popolno odgovornost za njega ·         nikoli ne delajte s prisilo, pač pa se ravnajte po otrokovem počutju ·         ne bodite glasni ·         nikoli ne vlecite in ne dvigujte otroka za roke ·         vzemite svojega otroka v naročje, ko je prestrašen, da bi preko zaupne osebe z vsemi čutili (vonj, dotik) imel občutek varnosti ·         ne bodite v vodi dlje kot vam priporoči vaditelj ·         ko dvignete otroka iz bazena, ga čimprej odmaknite od roba ·         pri izstopu iz bazena imejte pripravljeno brisačo, kajti otrok se hitro ohlaja ·         negujte kožo otroka po vadbi ·         pazite na vrstni red oblačenja ·         otrok je po plavanju prijetno utrujen in lačen, zato vzemite hrano in pijačo s seboj ·         vadba poteka 10 ur, dodatno organiziramo še 11 uro vadbe za možnost nadomeščanja ·         v primeru, da morate zaradi bolezni predčasno prekiniti z vadbo, vam ob  priloženem original računu lahko vrnemo preostanek denarja za neizkoriščene ure, vendar le od datuma vašega obvestila o dokončni odpovedi vadbe. Pridržujemo si pravico, da vam odštejemo tudi stroške administracije. KONTRAINDIKACIJE ZA PLAVANJE Absolutna prepoved plavanja: ·         pri vnetju ušesa ·         pri vnetju oči ·         diarea, bruhanje v loku ·         nalezljive bolezni (ošpice, škrlatinka, davica, norice, angina, bronhitis...) ·         nalezljive kožne bolezni (glivice, bakterielne kožne infekcije – krastavica, herpes simpleks, odprte rane…) ·         pri povišani temperaturi prehladupo cepljenjih Relativne kontraindikacije za plavanje dojenčkov: če pride do komplikacije pri rasti zob (bolečina, temperatura, otekline)če je otrok slabo spalče se otrok pred plavanjem slabo počuti Tudi pri obolenju kontaktne osebe (starši, učitelji…) prepovemo vstop v bazen.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.9.2008 11:41:27   
Janey
a ma katera slučajno malo energije za posodit...jaz sem jo danes že vso porabla, ki sem si jo ponoči napolnilauser posted image user posted image toti mali naš...jau, ne spi ne ponoči, ne podnevi. da bi 2 ure potegno si moram prav na koledar napisatuser posted image user posted image

pa ena masaža bi se mi prilegla od te trde postelje. mogoče dobima vodno, samo je ful problem ker nama je ne more prit foter od mojga zmontirat, ker ga mati lastnoročno za gutl odnese iz bajteuser posted image user posted image user posted image sem pa tut gledala postle v ikei in en dormeo si nabaviš pa maš superco.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.9.2008 11:51:10   
ella79
janey jaz imam dovolj energije user posted image user posted image kot vedno user posted image user posted image user posted image zdej sem kopalnico v red spravla, zdej bom še mal po kuhni, potem pa sesalec še zalaufam... pa bo verjetno še kej energije viška user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.9.2008 11:51:58   
jencili
evo, Taj tud spi že 20 min. Me zanima kok časa bo to še trajalouser posted image

Jst sm pa mal stanovanje pospravila, zdej pa razmišljam kaj bi. No, posesat bi še mogla, sam ne bom Taju zdej okol glave zbijala, naj se v miru naspi. Sesanje bo že počakalouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.9.2008 11:52:43   
Februarka08
Mi imamo novo prelomnico - Larisa 1. spi v svoji sobiciuser posted image
Upam, da bo spala kot user posted image

Zdej vas pa hitro mal preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.9.2008 11:54:57   
Janey
ella a mi daš malouser posted image user posted image

februarkauser posted image user posted image user posted image za prvo spanje v sobici. mi tut moremo

jaz pa pucat HB ne rabim...mam krasno stanovanje, edino jakčevo sobo se moram lotit, ampak to rabim cel dan, tk da čakam en vikend, ko bo kaj več dežjauser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.9.2008 12:00:17   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mi imamo novo prelomnico - Larisa 1. spi v svoji sobiciuser posted image
Upam, da bo spala kot user posted image

Zdej vas pa hitro mal preberem...

user posted image  Larisa. Želim ti lepe sanjeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?