Februarka08
|
No, zdej pa še mal resnosti, prosim Vam napišem še en nasvet, če ga bo katera kdaj rabila: včeraj sem spraševala glede tistih pikic pri Larisi na luliki... no, danes je prišla patronažna k naši mami, k je mela eno rano in sem izkoristla gužvo in jo prosila, če lahko še tamali pogleda... jo prašam potem za praško pasto, pa prav, ja dobr bi blo, sam še boljša je pa baje ena cinkova pasta no, pol pa še mal tuhta in mi prav, če sem slučajno dobila v P k sm rodila en testerček... smo ga dobile - tist Sudocrem, al kaj je že no, to je baje najbolj - zdej jo morm pa sam po pikcah s tistim mazat, ritko pa normalno z hladilnim mazilom... pa še - če majo otročki kaj vneto ritko, se pravi kakršenkoli plenični izpuščaj, je priporočljivo, da se ritka umije samo z vodico, v ketero kapneš mal oljčka, ne pa z vlažilnimi robčki, ker samo še bolj dražijo... No, tko - mojo izkušnjo delim z vami Aja, pa vprašala sem jo glede avtosedeža in je rekla, da damo Lariso že lahko komot v avtosedež sem rekla, da v lupinci ko zaspi, kar naprej pade in glava ji čist dol umahne pa prav, da naj probamo z avtosedežom Bom mogla še to zgleda sama namontirat, če sem mogla že pojstlco trogat iz ene sobe v drugo, omaro prestavlat ipd. desca itak ni nikol... gre ko tamala spi, pride ko tamala spi sam na kosilu jo vid mah... bo že bolj... Janey in Bajsa lepe slikice!