|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
5.9.2008 12:05:16   
Janey
babe dajte malo bolj čvekat...jaz nimam kaj za delat. vse je pospravljeno, vse umito in čisto. jaka spi, jaz pa ždim za kompom. prej sem neke slike na facebooku urejala, pa se mi ne ljubi. sej pravim, da sem brez energije.naslednji teden me čaka pa en težki izpit in v od ponedeljka do čet se bom selila v knjižnico popoldan. mi je kar hudo ko bom brez pikeca.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.9.2008 12:07:17   
jencili
Dolenjka neki zate:

Torej, začetni tečaj dolenjščine smo že obdelali, pa vseeno ponovimo:  

Beseda za žensko v dolenjščini:

QQŠ 
Nadaljevalni tečaj dolenjščine:

Danes pa se bomo naučili, kako se reče moškemu po dolenjsko:

5=LN 

Če ti ni jasno,  preberi naglas in se poslušaj!

Do naslednej učne ure lep pozdrav.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.9.2008 12:09:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jaz zdej morem nujno it, če ne bova kosilo zamudile user posted image . Do kdaj se je treba prjavt? A mi lohk na ZS al pa na mail pošlješ kaj in kako. Ura mi odgovarja, jo bom že natrenirala. Ti sam mi napiš kdaj in uro še enkrat, sej veš mal sm zmedena user posted image
Mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tud mal študiram da bi šlauser posted image Ella, prosim, če še meni pošlješ na ZS kar rabim vedet, da mal preštudiram... a boš? Hvala tiuser posted image
Aja, če me vzameta medseuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.9.2008 12:10:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Dolenjka neki zate:

QQŠ 

5=LN 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.9.2008 12:12:04   
Janey

Dolenjka neki zate:

QQŠ 

5=LN 

ej zdaj sem se pa reeees nasmejala tej kukuši in petjelinuuser posted image user posted image user posted image user posted image jau kera forauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.9.2008 12:13:17   
ella79
februarka naj Larisa lepo spančka in sanja v svoji sobici user posted image
seveda se nam lahko pridružiš, ti bom dala na ZS kar sem dala bajsi

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.9.2008 12:13:49   
Janey
mami že prihaja..juhuhuhu

< Sporočilo je popravil Janey -- 5.9.2008 12:14:12 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.9.2008 12:17:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mami že prihaja..juhuhuhu

a zdej nam boš pa ušla?user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.9.2008 12:17:23   
Janey
moje dete je že budno, ne morem vejretuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.9.2008 12:18:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

moje dete je že budno, ne morem vejretuser posted image user posted image

moj pa še spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.9.2008 12:19:05   
dolenjka
Evo, mi smo pa pojedl zizo in še 130 ml kašice user posted image  zdej gremo pa na sprehod preden začne padat user posted image  Neki je sivo zunaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.9.2008 12:19:50   
Februarka08
No, zdej pa še mal resnosti, prosimuser posted image

Vam napišem še en nasvet, če ga bo katera kdaj rabila: včeraj sem spraševala glede tistih pikic pri Larisi na luliki... no, danes je prišla patronažna k naši mami, k je mela eno rano in sem izkoristla gužvo in jo prosila, če lahko še tamali pogleda... jo prašam potem za praško pasto, pa prav, ja dobr bi blo, sam še boljša je pa baje ena cinkova pastauser posted image no, pol pa še mal tuhta in mi prav, če sem slučajno dobila v P k sm rodila en testerček... smo ga dobile - tist Sudocrem, al kaj je žeuser posted image no, to je baje najbolj - zdej jo morm pa sam po pikcah s tistim mazat, ritko pa normalno z hladilnim mazilom... pa še - če majo otročki kaj vneto ritko, se pravi kakršenkoli plenični izpuščaj, je priporočljivo, da se ritka umije samo z vodico, v ketero kapneš mal oljčka, ne pa z vlažilnimi robčki, ker samo še bolj dražijo...

No, tko - mojo izkušnjo delim z vamiuser posted image
Aja, pa vprašala sem jo glede avtosedeža in je rekla, da damo Lariso že lahko komot v avtosedežuser posted image sem rekla, da v lupinci ko zaspi, kar naprej pade in glava ji čist dol umahneuser posted image pa prav, da naj probamo z avtosedežomuser posted image
Bom mogla še to zgleda sama namontirat, če sem mogla že pojstlco trogat iz ene sobe v drugo, omaro prestavlat ipd.user posted image desca itak ni nikol... gre ko tamala spi, pride ko tamala spiuser posted image sam na kosilu jo viduser posted image mah... bo že bolj...user posted image

Janey in Bajsauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikice!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.9.2008 12:26:22   
pina-1
dan čveke čvekaste.

Najprej da pokomentiram glede srečanja. Jaz načeloa lahko pridem tudi okoli 20. samo i nekako ne odgovarja preveč, ker mamo 27. krst in bom ela kar neki letanja tiste dni. Jaz bi vseeno raje 17.

Mi sodoa iz pohajanja. Se si končno našla za oblečt za krstuser posted image user posted image mama časti. HVala mami. Pa z Ano sva bli v laboratoriju.Mater se tisti urin lovilauser posted image user posted image user posted image
Sedaj pa Ana spi in jaz grem laufat po stanovanju ker je pravo malo razdejanje. Upa, da mi vsaj alo uspe porihtat. Sobe bo pa pol, ker ančka spiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.9.2008 12:30:39   
mlavla
v album sem prilepila par slikic..mojega zadnjega ustvarjanja..če slučajno katero zanima..user posted image

krompirček se kuha..pa mal korenčka za našo punči..upam, da ji bo danes kaj bolj teknilo..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.9.2008 12:32:28   
dolenjka
O Pinči user posted image  Naša je tut koma, sam ne vem al bo al ne bo zaspala user posted image  Ven pa ne greva, ker je vse sivo in črno ratuje, pa piha k pr norcih user posted image  user posted image

No, za srečanje se zmenite kdaj, 17., 18., 19. ali pa 22. sam to je že mal pozno, če je Celje 24.9. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.9.2008 12:34:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

v album sem prilepila par slikic..mojega zadnjega ustvarjanja..če slučajno katero zanima..user posted image

krompirček se kuha..pa mal korenčka za našo punči..upam, da ji bo danes kaj bolj teknilo..

Mlavla user posted image  user posted image  user posted image  Ti pa res obvladaš user posted image  user posted image  user posted image  A to je prostoročno risanje al kaj drugega user posted image  Hudoooo zgledaaaaa user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.9.2008 12:36:39   
Februarka08

bravo mlavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.9.2008 12:40:00   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mlavla user posted image  user posted image  user posted image  Ti pa res obvladaš user posted image  user posted image  user posted image  A to je prostoročno risanje al kaj drugega user posted image  Hudoooo zgledaaaaa user posted image

ne tak profi pa tud nisem..mal sem si pomagala s servetno tehniko..mal pa pol dorisala..upam, da  bo všeč tud prejemnikom..pač mal se morva znajdet ..če greva pa na 5 porok..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.9.2008 12:40:31   
jencili

O Pinči user posted image  Naša je tut koma, sam ne vem al bo al ne bo zaspala user posted image  Ven pa ne greva, ker je vse sivo in črno ratuje, pa piha k pr norcih user posted image  user posted image

No, za srečanje se zmenite kdaj, 17., 18., 19. ali pa 22. sam to je že mal pozno, če je Celje 24.9. user posted image

pr nas je tud že neki kaplalo...ti šment Dolenjka vidiš...pa tko sem mislila dons prit malo južnije, da greva v hribuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.9.2008 12:45:35   
dolenjka

pr nas je tud že neki kaplalo...ti šment Dolenjka vidiš...pa tko sem mislila dons prit malo južnije, da greva v hribuser posted image

klobasačica user posted image

Lahko pa naslednji teden res prideš user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.9.2008 12:47:37   
dolenjka
No tko, naša je šla ajat. So sicer še neki glasovi, sam upam, da vsaj pol ure odspi, ker je mal vremenska zgleda user posted image

Jaz sem si pa peglo vkloplila in vmes bommal F5 pritiskala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.9.2008 12:51:13   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image mlavla ful lepo in mnogo več vredno kot pa kupljeno user posted image user posted image jaz sem tudi za taka 'domača' darila user posted image

naša je spala 1,5h user posted image user posted image user posted image pojedla krompirček+bučko user posted image user posted image že velik napredek, da je pojedla vse, akr sem ji pripravila user posted image ene 100 ml pomoje user posted image sem tok vesela user posted image user posted image očitno bomo tudi domače počasi jedli user posted image no, sej kar sem ji doma naredila, pa da je bil krompir notr je jedla. Jutri dobi krompir + banano user posted image user posted image user posted image pri nas pa še ni dežja, tako da greva mal povozičkat, potem bo pa že moje kosilo na vrsti. Se mi luštajo domači marelični cmoki, jih ima katera za kosilo, da se povabim user posted image user posted image user posted image pa tudi če bo do pine treba user posted image user posted image user posted image

danes je petek, se gre kej v diskoteke user posted image user posted image user posted image user posted image mater me razganja, boljš da grem mal na luft user posted image

aja, a so vaši user posted image kej nori na knjigice user posted image naša sam še to gleda in vriska zravn user posted image upam, da bo čez par let tudi še tako user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.9.2008 13:17:18   
mary_lou
Ja naju je tud dezek ujel, sicer sam ploha sam sva bla cist mokra.

Bravo mlavla ful dobr...

Ja februarka ta krema je res superca...

Tai je pojedu kosilo zdej pa pancka, je mel danes polento, zelenjavo pa pipiko...pa sm dala v tavelik kroznik pa se za mizo vsedla in se delala kot da jest jem in je takoj prisel firbcat kaj mam in sm mu tko celo 5 zlick spravla v njega pol je pa zgubu ineres in sm mu spestala, razredcla in je popil 300 vsega skupi. Tko da 5 zlick cela zmaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.9.2008 13:22:27   
dolenjka
Naša pančka, jaz sem prišla F5 stisnit in povedat da sem jezna ko user posted image  ker je zdaj sonce in bi lahko zunaj v vozičku spala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Grem še mal peglo sprehodit, sej konc pa ne bom prej kot v nedeljo.....mater se je nabral...zakaj nisem takoj štartala ko sem 1. žehto posušila user posted image  Vedno ista pesem user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.9.2008 13:22:59   
dolenjka
Aja, Zoja in Tai user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za papico user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?