|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
4.9.2008 23:27:51   
jencili
Ella, samo še 1795user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.9.2008 23:28:22   
jencili
pa spet jst na novi straniuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.9.2008 23:29:11   
jencili
a veš kaj ti punca, samogovorov se mi pa res ne da met...grem pa še jst spat...sej v končni fazi sm te mela dons dost za čvekat žeuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.9.2008 23:29:47   
jencili
grem spat počasi

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.9.2008 23:30:12   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dobr ti gre user posted image user posted image user posted image

sam nepremičnine gledam, to je pa tudi vse, k jih že kupit ne morm user posted image cene so ubitačne user posted image user posted image

jaz grem v mižule, sem že čist out

nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.9.2008 23:31:03   
ella79

a veš kaj ti punca, samogovorov se mi pa res ne da met...grem pa še jst spat...sej v končni fazi sm te mela dons dost za čvekat žeuser posted image

si pozabila da tudi včeraj in predvčerajšnjim user posted image user posted image user posted image
zdej pa res grem

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.9.2008 23:31:05   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dobr ti gre user posted image user posted image user posted image

sam nepremičnine gledam, to je pa tudi vse, k jih že kupit ne morm user posted image cene so ubitačne user posted image user posted image

jaz grem v mižule, sem že čist out

nočko user posted image

papa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.9.2008 23:31:51   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

si pozabila da tudi včeraj in predvčerajšnjim user posted image user posted image user posted image
zdej pa res grem

hihi, sam res sva že cel teden skupi...joj joj, kam to peljeuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.9.2008 23:34:18   
nizy
hehehehe, jaz sem tut še tuki user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
4.9.2008 23:35:20   
nizy

punce sej veste, če se naslednje leto poročim slučajno...imam eno skromno željo za darilo..
no, s tem se bom zadovoljilauser posted image

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?SID=;lev1=1;lang=sl;lev2=1;detail=4733082;pic=462854.jpg

ti pa tut ne znaš izbrati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.9.2008 0:31:06   
Bajsa
Evo mene user posted image  par minut prej kt včeri, to bi me pa res lohk počakale user posted image  Čist sem že zaspana in grem prav hit spat, sm vas sam pozdravt pršla in neki prašat.
Kaj se dogaja z mojo madam? Čez dan mi je pojedla 100g skutke s sadjem, pa pol zvečer enih 120 ml kašice une gres z vanilijo, drgač pa skoz sam ziza. Za kosilo ni hotla jest cvetače s krompirjem. Zvečer je bla še kr tečna, pa sem ji šla naštimat še flašo, je pojedla komaj da 30 ml, tko da jaz mislem da ne rab več, al kak. Zbuja se mi pa že spet kr neki no, začne kričat in ni šans da jo pomirim drgač kokr ziza v usta. Men se bo kr strenal. Noče druzga, ne vode, ne dude, samo ziza pali. Me pa bolijo bradavice bolj kokr ko sem dojit začela user posted image  Kva sm hotla vprašat? A je možn, da jo tok hudo zobi matrajo, da je taka čudna?
Zdej grem pa spat, sej zih nam mela te sreče, da bi lohk do jutra spala, bo že kmal spet budnica user posted image

A ja, kok sm vam fovš k ste čvekale, šopingirale in se fajn mele!
Joto bi jaz tud ja, sploh ne vem, če sm 3 krat v 2 mescih, sej se mi bo še zarasla! user posted image user posted image

Eno?
Kakšne so dm plenice? to sm hotla prašat še.

Zdej grem pa pančat!

Nočko

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.9.2008 7:13:40   
buči
Jutro, sem bila včeraj preveč politično obarvana, pa sem obsedela pred tv, vas nisem mogla tipkat. Zdaj sem pa totalno raz*************, sem včraj kupila pečen pršut, v vsakem kosu pa skrita stara pečena šunka. Ampka sem jo shranila in jim grem danes povedat svoje. Pa še na radio jih bom dala, pa mislim, da bodo imeli od zdaj naprej veliko prostega parkirnega prostora. user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.9.2008 7:40:22   
itata
jutro,
jakob se je zbudil samo 2x. od tega enkrat čaj in duda in enkrat joška. spal tudi skor celo noč v svoji posteljici - sam zdej ob 6h k je mel nek problem pri obračanju po postelji, sem ga v ta veliko dala. ponoč včasih jaz kar spat ne morem, ker rabi mali tud pol ure,da najde "ta pravo" pozo za spat in se premetava k norcuser posted image  ampak ok, zdej je velik bolš. tud dvigam ga ne več ponoč, sam 1x za dojenje, tko da ok. je pa fant ponoč še kar lačen, ker je zmazal joško k da ne bi jedu 2 dni... to ga še ne bom odvadla kmal, ampak enkrat ni panikeuser posted image
bajsa: jaz te štekam u nulo s tem zbujanjen pa mal dvomim, da so zobi... sej majo včasih sam kake faze... jakob se je tud vmes cel mesec non stop zbujal pa sam na joški se je pomiril. pa je nehal, zoba pa še zmer nobenga... jaz itak nisem spala celo noč že sto let, tko da se name mal spomni pa bo lažje... men je šele zdej mal s čajem uspel, ampak to zato k se je na flaško mal navadil končno in že kar precej čaja spije čez dan. pa men so dm plenice čist ok. sicer so bolj debele kot pamperske, ampak jaz jih predvsem za ponoč uporabljam, tko da je ok. pa res so bolj poceni.
buči: ti kar red narediuser posted image  mi smo bili tud politično obarvani zvečer.
dolenjka: vprašanje: kolk časa si čakala na copatke? če je bil to paket iz ZDA seveda...

jaz 17.9. ne morem na srečanje, ker sem na morju... grem s prijateljico na morje (16. - 20. glih). a je kaka varianta, da prestavimo al je to že čist fiksen datum?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.9.2008 8:15:16   
ella79
jutro user posted image

bajsa jaz mislim, da so to lahko le zobki, sej kaj bi jo pa tok matral drugega user posted image jaz sem mela en paket dm planic iz unga baby bonusa, pa so mi bile čist ok, sam mullerjeve so mi boljše. So pa seveda bolj debele od pampersk, zato so tudi pol cenejše

jencili kakšna je bila noč user posted image pri nas super, smo spali v kosu do zdele user posted image user posted image sam spet noče jest user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.9.2008 8:16:02   
ella79
itata jaz sem dobila iz kanade copatke v 10 dneh. na kateri strani si ti naročalauser posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.9.2008 8:18:57   
Janey
dobro jutro

dolenjka mi smo imeli tudi v emporiumu, zdaj pa nič večuser posted image user posted image sploh nimamo emporiuma. ko sem bila še noseča sem tak kupla tako ovčko jopicouser posted image user posted image

se pravi celje potem sreda 24.9?? nizi, misar vi2 povejta kje je najlepše

jencili jaz sem dala pač 20user posted image user posted image user posted image bi me benz do premamana več stal user posted image user posted image
stanovanje je norouser posted image user posted image user posted image tut jaz mam podobnega v mislihuser posted image user posted image si ga želim letos za rojstni danuser posted image user posted image magari enosobnega, da bi ga le dobila, ampak nimam božička v žlahtiuser posted image

jaka je spet tak gnilo spl, zdaj se pa igra pridno na tleh in se mi smeji s temi zobkami...zlatek mojuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 5.9.2008 8:19:16 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.9.2008 8:21:28   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Evo mene user posted image  par minut prej kt včeri, to bi me pa res lohk počakale user posted image  Čist sem že zaspana in grem prav hit spat, sm vas sam pozdravt pršla in neki prašat.
Kaj se dogaja z mojo madam? Čez dan mi je pojedla 100g skutke s sadjem, pa pol zvečer enih 120 ml kašice une gres z vanilijo, drgač pa skoz sam ziza. Za kosilo ni hotla jest cvetače s krompirjem. Zvečer je bla še kr tečna, pa sem ji šla naštimat še flašo, je pojedla komaj da 30 ml, tko da jaz mislem da ne rab več, al kak. Zbuja se mi pa že spet kr neki no, začne kričat in ni šans da jo pomirim drgač kokr ziza v usta. Men se bo kr strenal. Noče druzga, ne vode, ne dude, samo ziza pali. Me pa bolijo bradavice bolj kokr ko sem dojit začela user posted image  Kva sm hotla vprašat? A je možn, da jo tok hudo zobi matrajo, da je taka čudna?
Zdej grem pa spat, sej zih nam mela te sreče, da bi lohk do jutra spala, bo že kmal spet budnica user posted image

A ja, kok sm vam fovš k ste čvekale, šopingirale in se fajn mele!
Joto bi jaz tud ja, sploh ne vem, če sm 3 krat v 2 mescih, sej se mi bo še zarasla! user posted image user posted image

Eno?
Kakšne so dm plenice? to sm hotla prašat še.

Zdej grem pa pančat!

Nočko

bajsa pr nas je blo ČISTO ISTO in po kakem tednu je pokukal ven zgornji zobek, pri spodnjih ni imel take krize

meni dm plenie niso preveč vredu, mullerjeve ja, pamemperske pa najbolj pašejo na jakčevo rit, nikoli ne spustijo

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.9.2008 8:48:46   
dolenjka
Jutro user posted image

No, tole obračanje na trebuh in spanje na trebuhu bo pa mene prespanih noči koštalo user posted image  user posted image
Se je zbudila ko sva šla spat in sem ji kar joško dala, pol pa ob 4h panika, ker je bila na trebuhu in sem jo še podojila pol je bla pa ob 7 h že auf user posted image  No, .15 če je to kej razlike user posted image  Zdej je pa že zaspana ko driska, sam bom počakala da joško poje, pol pa lahko gre k palčkom, ne bom nič huda user posted image

Itata, jaz sem iz ZDA naočala nekaj (ne copatk) pa je prišlo v 7h dneh, sam me doma ni bilo, ampak to te ne zanima user posted image . Kar se srečanja tiče pa naj povedo tiste, ki so bolj zasedene. Štos je v tem, da prej ne moremo, ker Ella pride 16.9. z morja, Pina pa po 20.9. ne more priti v LJ baje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.9.2008 8:52:12   
Bajsa
Dobro jutro!

Spali smo se mi zdi mal bolš, no ja enkrat proti jutru se mi zdi da sem jo ven vzela in pol je kr na joški spala, jaz pa zraven. Če po pravic povem, sploh ne vem kdaj sem jo k seb vzela user posted image user posted image user posted image
Zdele sem izkoristla priliko in sem vas pršla pozdravt, ker se je moj ponudu, da jo previje in preobleče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No zdej sta redy stedy, gremo pozajtrkovat, pol gremo pa mal taščo pogledat, k nas ni že dolg vidla user posted image
Morem mojga pohvalt, upam, da ne prekmal, ampak se mi zdi, da mu je končn kapnil kako in kaj je. Je reku, da se mu zelo zamal zdi, ker njegovih nč ni, ker noben ne praša če rabmo kej pomoči, fizične in materialne. Zdej ta teden ko smo z morja in ko je mene roka umrtvila, ni noben prašu, če bi slučajn rabla kej pomoči. No sej ne da bi jo sprejela, sam je pa fajn občutek če te en vsaj mal praša in se kdaj za kšno stvar ponud, a ne. No ampak sem prav vesela, da je mojmu kapnil kar mu jaz že ne vm kok cajta tumbam. Je pač policaj, pa mal dalj rab user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naložila bom slikce iz morja, geslo kot običajno, album Pag.

Preživite lep petek!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.9.2008 9:03:45   
ella79
bajsa očitno si ti tvojmu dala dobre poučne user posted image user posted image jaz sem očitno blond ratala, k geslo ne prime user posted image miška, zala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.9.2008 9:12:13   
Bajsa
Ne ne Ella s tabo je vse kul, jaz sem drugo geslo napisala user posted image user posted image user posted image user posted image , grem probat popravt, pol bo pa taprav.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.9.2008 9:14:14   
Bajsa
Evo ga, zrihtano! Zdej grem pa jest! Sm lačna ko volk

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.9.2008 9:16:43   
itata
ella: jaz sem naročala na isti strani na e-bayu kot ve. sam da se že 1 mesec nič ne zgodi. so mi pa poslal ene 5 mailov, da je vse kul... ne štekam. a bi lahk ti mogoče še za nas naročila, ker men očitno ne greuser posted image
dolenjka: tenks vseen za odgovoruser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.9.2008 9:34:14   
dolenjka
Itata, a si pri Ruji's naročila? Jaz 1 k sem licitirala še čakam, pa ne pridejo iz ZDA ampak Kitajske user posted image  Od koga dobiš mail? Od RURU al pa lovacm88 ?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.9.2008 9:37:37   
dolenjka
Tko, naša končno spi. Je bila zaspana in tečna ko grinta user posted image  Ne vem zakaj ni mogla vsaj ene pol urce potegnit zjutraj, pa ne bi blo težav user posted image  Pojedla je pa tut samo 1 zizo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?