Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:09:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, jaz ti bom pa kar danes voščila, ker me jutri verjetno ne bo. Vse naj, naj......, pa, da bo carica imela čim prej družbo. Lepo praznuj! Mesečnica, verjetno je linola fet, to je delano na bazi arašidov. Moj Luka je alergičen na arašide, pa to ne pride v poštev. Ribje mazilo pa se tudi meni zdi dobra ideja, bom tudi jaz poizkusila. Hvala se bom potrudila, da se bodo tvoje želje v celoti izpolnile
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:09:57
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, jaz ti bom pa kar danes voščila, ker me jutri verjetno ne bo. Vse naj, naj......, pa, da bo carica imela čim prej družbo. Lepo praznuj! Mesečnica, verjetno je linola fet, to je delano na bazi arašidov. Moj Luka je alergičen na arašide, pa to ne pride v poštev. Ribje mazilo pa se tudi meni zdi dobra ideja, bom tudi jaz poizkusila. Aha - maš prav piše Linola Fett. Si pa res seznanjena s temi kremicami . Saj nam je sedaj tudi pokazalo mejno arašide . Kaj pa meniš o ostalih, ki sem jih navedla? Bom vesela tvojega mnenja.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:10:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa zdej pa res grem....nočko. Pa bravo za 6-ko, k zgleda da bo dons res padla se bojim da tko lahko pa spet ne bo, razen če Bajsa in še katera v nočno pride
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:10:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
Ja tista ščipalka pa je res moja . Ampak jo lahko imaš srečka, če ne pa jo kar v stran vrži. Pa še slikala si jo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:10:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla al si glasna dans, zadnjič si pa tko dam letela, me smo se pa glih pit pripravljale Pa res, jaz sem se tako pripravljala na to srečanje. Vedno ste klobasale o nekih pirih, pol pa vas vidim, pa vse kavice žulite. Pa saj nisem mogla bit izjema in si enega velikega Laškega ali Uniona naročit. uredu zmenjeno--js ne pijem kave...tko da na dolenjkin r.d. spijemo pirček babe, že pol ure hodim spat, pa me zadržujete Ju3 zjutraj od 8h naprej vas čaka na RR spešli for ju 1 cisterna cvička pa glej, da ne bo kisel, ker s kisom mi solate delamo no, mi pa kr s cvičkom Pa še v kako župco ga vlijemo sam da se čim več konzumira prikriti alkoholiki, vedela sem
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:11:19
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa Mala_pikica - hvala ti, ker se tako trudiš z razlagami .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:11:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ja tista ščipalka pa je res moja . Ampak jo lahko imaš srečka, če ne pa jo kar v stran vrži. Pa še slikala si jo sej sem vedla da imam prav
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:12:03
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dolenjka, ja to le glej!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:12:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ja tista ščipalka pa je res moja . Ampak jo lahko imaš srečka, če ne pa jo kar v stran vrži. Pa še slikala si jo sem vedela, da je tvoja Hvala, jo bom shranila za Lano od Luke
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:12:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla al si glasna dans, zadnjič si pa tko dam letela, me smo se pa glih pit pripravljale Pa res, jaz sem se tako pripravljala na to srečanje. Vedno ste klobasale o nekih pirih, pol pa vas vidim, pa vse kavice žulite. Pa saj nisem mogla bit izjema in si enega velikega Laškega ali Uniona naročit. uredu zmenjeno--js ne pijem kave...tko da na dolenjkin r.d. spijemo pirček babe, že pol ure hodim spat, pa me zadržujete Ju3 zjutraj od 8h naprej vas čaka na RR spešli for ju 1 cisterna cvička pa glej, da ne bo kisel, ker s kisom mi solate delamo no, mi pa kr s cvičkom Pa še v kako župco ga vlijemo sam da se čim več konzumira prikriti alkoholiki, vedela sem mi se vsaj trudimo skrivat, vi imate pa že v zraku 0,5
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:12:21
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ja tista ščipalka pa je res moja . Ampak jo lahko imaš srečka, če ne pa jo kar v stran vrži. Pa še slikala si jo sej sem vedla da imam prav A še nisi šla spat???? JOKE
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:13:11
|
|
|
|
mala_pikica
|
Joj babe ve toliko citirate, da se jaz sploh ven ne spoznam .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:13:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ja tista ščipalka pa je res moja . Ampak jo lahko imaš srečka, če ne pa jo kar v stran vrži. Pa še slikala si jo sej sem vedla da imam prav A še nisi šla spat???? JOKE no, tole pa zdej ni ĐOUK: Lahko in mirno noč, pa naj bo čim daljša
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:13:46
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Joj babe ve toliko citirate, da se jaz sploh ven ne spoznam . Je lažje - ni treba vsega pisat, a se ve za koga je .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:13:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati SN-KAK ŠKODA DA SMO TAK DALČ..zdejle medve nazdravlale ker dolenjka drva spravla al si glasna dans, zadnjič si pa tko dam letela, me smo se pa glih pit pripravljale Pa res, jaz sem se tako pripravljala na to srečanje. Vedno ste klobasale o nekih pirih, pol pa vas vidim, pa vse kavice žulite. Pa saj nisem mogla bit izjema in si enega velikega Laškega ali Uniona naročit. uredu zmenjeno--js ne pijem kave...tko da na dolenjkin r.d. spijemo pirček babe, že pol ure hodim spat, pa me zadržujete Ju3 zjutraj od 8h naprej vas čaka na RR spešli for ju 1 cisterna cvička pa glej, da ne bo kisel, ker s kisom mi solate delamo no, mi pa kr s cvičkom Pa še v kako župco ga vlijemo sam da se čim več konzumira prikriti alkoholiki, vedela sem mi se vsaj trudimo skrivat, vi imate pa že v zraku 0,5 jap, zato so štajerski alkotesti drugače nastavljeni
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:15:01
|
|
|
|
mesecnica
|
No zdej sem pa splašila šefico . Nč ne bo s 6-im delom . Ta glavna čveka je šla spat .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:15:22
|
|
|
|
mesecnica
|
Nočko Dolenjka.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:15:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ja tista ščipalka pa je res moja . Ampak jo lahko imaš srečka, če ne pa jo kar v stran vrži. Pa še slikala si jo sej sem vedla da imam prav A še nisi šla spat???? JOKE no, tole pa zdej ni ĐOUK: Lahko in mirno noč, pa naj bo čim daljša lahko noč 1. izdajalka
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:16:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica No zdej sem pa splašila šefico . Nč ne bo s 6-im delom . Ta glavna čveka je šla spat . se boji, da bi mogla za rudno dat
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:16:05
|
|
|
|
mesecnica
|
SN - se ti je Lana še kaj zbudila?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:16:30
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica No zdej sem pa splašila šefico . Nč ne bo s 6-im delom . Ta glavna čveka je šla spat . se boji, da bi mogla za rudno dat Zgleda, da res .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:16:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:18:07
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne Jaz se pa kar bojim it v spalnico, ker bo uzbuna. Bo potreben ponoven priklop na joške. Še dobr, da še kaj teče ven .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:19:07
|
|
|
|
mesecnica
|
Mala_pikica je šla spat? Upam, da je opazila moje vprašanje.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 23:20:12
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - se ti je Lana še kaj zbudila? HB ne, kljub mojemu smehu na čase ne maj hrka poleg mene nč pa nazdravmo same če je dolenc šou
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?