Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 12:27:43
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ursa, jaz sem bila na osnovnem pregledu, sedaj imama še namen iti na spermiogram. G je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli? Jajčniki so tudi bili v mejah normale, je naredila meritve in pregledala maternico, vse bp. Srečno na pregledu! A tako veliko jih je? Jaz sem pa mislila, da je samo eden Ko sem šla na pregled za pregrado, je rekla, da mam en folikel No, pa saj ni važno, tale tema ni namenjena temu, samo tko, med branje mi je to padlo na um, pa sem mogla kar napisat Srečno vsem Ja, jaz tudi nisem vedla kako je s temi folikli, ker smo šele letos začeli delat na in me podzavestno te stvari niso nikoli tako zanimale,...vse dokler zdaj ! Mogoče nebi bilo slabo, da še greš na en prevent. pregled, pa da zveš kako je z ovulacijo in folikli? Sam zaradi firbca . Drugače pa ti želim tudi vso srečo pri delanju LP
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 22.8.2008 12:28:32 >
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 13:18:25
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz 29, moj 31. Delamo na
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 14:21:58
|
|
|
|
tinč407
|
Ja, jaz tudi nisem vedla kako je s temi folikli, ker smo šele letos začeli delat na in me podzavestno te stvari niso nikoli tako zanimale,...vse dokler zdaj ! Mogoče nebi bilo slabo, da še greš na en prevent. pregled, pa da zveš kako je z ovulacijo in folikli? Sam zaradi firbca . jaz še dobro da sem šla na preventivni pregled k G. Sem mi omenila, da delava na bebici 3 mesece in da mam probleme z M. Takoj je ugotovil da nimam O in me že pop 3-h mesecih neuspeha dal na K, ki žal še ni prijel. Ampak sem pa v prednosti pred tistimi, ki so čakale 1 leto in potem šle do G. Nikoli ne veš kaj je vzrok za neuspehe če ne greš k G in ti lahko on vse jasno razloži in te pregleda. Tako da jaz sem za to, da greste čimprej do G. V najboljšem primeru vam pove, da je z vami vse OK in čakate 1 leto
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 14:23:09
|
|
|
|
tinč407
|
drugače pa sem jaz 23, moj dragi pa 27. delama na bebi komaj 6 mesecev.
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 14:24:56
|
|
|
|
jer.za.
|
Jaz sem stara 26 let, moj mož pa 34. Odkar pomnim, sem želela biti mlada mamica, in želja se mi je izpolnila. Prvič sem rodila, ko sem bila stara 22 let, drugič pa pri dobrih 23. Na srečo. Obakrat sem zanosila takoj, brez problemov. Letos špa sva se z možem odločila za še enega , in ko nisem imela menstruacije kljub negativnim testom, sem šla na dodatne preiskave. Diagnoza, ki so mi jo postavili, in tudi potrdili je zgodnja menopavza. Žal, kljub temu da sem v zdavstevnih vodah, za kaj takega sploh nisem vedela da obstaja. Dva meseca po postavitvi diagnoze je bilo "noro", v meni je vrelo, zakaj, zakaj meni. Sedaj se je stanje vsaj malo umirilo. Nekako sem se sprijaznila, sedaj iščem še druge rešitve mimo zdravnikov. Še vseeno upam, čeprav nekje globoko v meni počasi, a avztrajno ugaša ta žarek upanja. Vem da boste nekatere rekle, da sem lahko vesela da imam dva otroka, pa vendar to ni tolažba, če si si od nekdaj želel veliko družino. Vsem želim, da čimprej zagledate en velik plusek!
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 15:46:15
|
|
|
|
dulcinea
|
Pri 26 menopavza
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 18:50:56
|
|
|
|
jer.za.
|
Pri 26 menopavza Ja žal . Verjemi tudi moje prvo vprašanje je bilo, če je to sploh mogoče. So redki primeri, ampak obstajajo.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 19:12:00
|
|
|
|
ursa30
|
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 19:39:21
|
|
|
|
Tanja55
|
hej, jst sem pa nova na teh straneh...ampak z veseljem prebiram forume in nasvete...me je pa ze kar mal zaskrbelo po vseh teh tezavah, ki jih nekatere opisujete. Sama mam 33, moj dragi 30...zelo si zeliva ampak je mal problem ker sva precej oddaljena, trenutno. Zato je nacrt za december, januar...G pravi, da je z mano vse v redu, upam, da se kmalu zgodi, ker samo se otrocke gledam in vidim v vsaki tretji zenski nosecnico Drzite pesti da se zgodi cim prej!
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 23.8.2008 13:20:09
|
|
|
|
kitka1
|
Ylenia, dvomim, da je to, kako hitro se ti po KT ustali menstruacija, znak plodnosti. No, pri meni vsekakorn ni bil. Takoj po KT (12 let sem jih jemala), sem dobila redno M, pa nama že dve leti ne uspe. Pri obeh vse b.p., ovulacijo imam, na stimulacijo se super odzivam... Bogsigavedi, kje tiči problem.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 24.8.2008 12:22:53
|
|
|
|
Ylenia
|
aha ok. no js upam da ti kmalu uspe! torej je res tezko z vsemi temi simptomi karkoli napovedat. pridno slonckat, pa cakat na .
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 24.8.2008 21:35:55
|
|
|
|
natasarobi
|
Jaz imam 33 let, moj 35 let - dvakrat zanosila brez težav, toda ni se izteklo tako kot naj bi se - morala na umetno prekinite zaradi nepravilnosti ploda. Sedaj sem menjala službo, tako, da kakšno leto in pol ne bomo nič delali na otročku. mOgoče pkoli 25 leta šli bolj v akcijo. Mi je bilo pa že zelo grozno in sem imela kar paranoja, da otrok ne bom imela. Zaenkrat sem potolažena, da rojevajo ženske tudi okoli 40., verjetno bova šla tudi v postopek posvojitve,...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 24.8.2008 22:51:11
|
|
|
|
baci
|
jaz imam 31 let,moj pa 32 let,pa če bi vedela da neboma imela po naravni poti ,bi začela že pri 20letih! ampak tudi mi bomo enkrat zagledali
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 24.8.2008 22:59:16
|
|
|
|
pikicao.
|
midva pa : jz 24 on 28 delava pa na tem mal vec k pol leta
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 24.8.2008 23:05:19
|
|
|
|
Gwendolen
|
Ojla, punce! Midva brez otrok, jaz 28, moj 29, začela pa sva letos junija, ampak ne čisto zares, čisto pravo "turo" sva naredila julija, pa se ni prijelo. Sedaj sva v novem krogu in upava na čim prejšnji + oz. oz. . Moj je sicer v dilemi, ker nimava še poštimane stanovanjske situacije pa še kar precejšnji izdatki naju v zvezi s tem čakajo, pa službi imava na različnih koncih Slovenije pa še in še in še. Ampak bolj ko vas berem, koliko časa se že nekatere trudite, bolj sem prepričana, da sva začela zadnji čas. In verjamem, da se bo vse uredilo, tudi če nama takoj rata in ne bo še vse poštimano, ko pride - kdaj pa sploh je idealni čas?!?!?! Držim pesti punce, da boste čim prej mamice. Lp, Gwdln
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 25.8.2008 10:40:35
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz 26, on 30...brez otrok; zato pa sva mi2 tolko bolj otročja koordinate ji rihtama že 1 leto...razmišljam o nakupu navigacijskega sistema
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 25.8.2008 22:19:54
|
|
|
|
goa
|
Jaz 23 on 27. Še nimava otrok. Bova pa v roku enega do dveh let začela delati na tem in upam da se čim prej prime Za vse vas pa držim pesti, da čim prej zagledate
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 26.8.2008 12:55:44
|
|
|
|
kalla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Ojla, punce! Midva brez otrok, jaz 28, moj 29, začela pa sva letos junija, ampak ne čisto zares, čisto pravo "turo" sva naredila julija, pa se ni prijelo. Sedaj sva v novem krogu in upava na čim prejšnji + oz. oz. . Moj je sicer v dilemi, ker nimava še poštimane stanovanjske situacije pa še kar precejšnji izdatki naju v zvezi s tem čakajo, pa službi imava na različnih koncih Slovenije pa še in še in še. Ampak bolj ko vas berem, koliko časa se že nekatere trudite, bolj sem prepričana, da sva začela zadnji čas. In verjamem, da se bo vse uredilo, tudi če nama takoj rata in ne bo še vse poštimano, ko pride - kdaj pa sploh je idealni čas?!?!?! Držim pesti punce, da boste čim prej mamice. Lp, Gwdln Gwendolen, naj te čisto nič ne skrbi glede poštimanih stvari. Midva sva se lansko leto novembra odločila za . Živela sva v LJ v podnajemniškem stanovanju, jaz z službo on z delom preko študenta. Za novo leto se je prijelo in sva začela iskati stanovanje v domačem kraju. Kupila sva ga maja in sedaj že živiva v njem. Marca je moj tudi diplomiral in se hvala bogu takoj tudi zaposlil. Zdaj 4 tedne pred PDP-jem imava vse poštimano pred 9 meseci pa praktično nič. Stara sem pa 25 let moj pa 28
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 26.8.2008 13:10:13
|
|
|
|
demetra
|
Jaz 37 moj partner 38.... nimava, si jih pa močno želiva.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 26.8.2008 13:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva oba 28 in delava na tem projektu tri mesece. Pa tudi jaz poznam vse žive primere od 20 do 36 pri prvem. Pa veliko mojih vrstnic še nebi imelo nič, ker se nočejo odpovedat free lajfu ... Drugi ki so jih imeli pozno pravijo, da dlje kot si brezskrben in svoboden, težje se navadiš na obveznosti. Čas, ki je pravi je zelo različen in povsem odvisen od vsakega posameznika. Vedno je lagko sto razlogov proti in dovolj samo eden za!!! Čisto moje mišljenje pa je, da je današnja družba malo pozabila kaj naj bi bila najmočnejša vrednota življenja. Če sodim po sebi pa se mi je v zelo kratkem času zbudila materinska želja, pa si prej to ni zdelo niti blizu. in zdaj čakamo vsak mesec če smo kaj pridelali?
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 26.8.2008 13:55:47
|
|
|
|
Gwendolen
|
Hvala, kalla!!! Saj jaz to vem, ampak mojemu se pa včasih ne da čisto dopovedati. Ima nihanja - včasih mu je v redu, včasih pa malo zapade v "depro". Še malo pa boš mamica - ne preveč težek porod, zdravo dete in veliko užitkov pri cartanju ti želim. Lp
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 26.8.2008 14:22:07
|
|
|
|
M1987
|
kleja Objave: 626 Član od: 29.7.2007 Kraj: Štajer:) Status: odsoten jaz 26, on 30...brez otrok; zato pa sva mi2 tolko bolj otročja koordinate ji rihtama že 1 leto...razmišljam o nakupu navigacijskega sistema _____________________________ "In den Augen eines Kindes, spiegelt sich die Welt, in ihrem schönsten Gesicht!" Ko najdeš ta navigacijski sistem mi javi Mi delamo na že dobrih 7 mesecev (zdaj septembra) pa nič čeprav zamuja že 5 dni kar nič... Vsaj test po enem dnevu izostanka ni pokazal dveh II Bomo pa videli kaj bo jutri G rekla. Pričakujem kako dobro novico, a bojim se pričakovati, da ne bom spet razočarana. Nocoj ne bomo nič spali
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 29.8.2008 8:47:59
|
|
|
|
pipika123
|
Jaz 31, moj 30. Začela sva delati. Upam da bo kmalu kaj.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 29.8.2008 9:23:24
|
|
|
|
DannyS
|
Moj 31 jaz pa 25. Greva pa zdaj v prvi krog in upam da nama čim prej uspe, ker si pikice zelo zelo želiva,... no v bistvu jaz sem že prav obsedena s to mislijo,... ;)
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 29.8.2008 13:45:08
|
|
|
|
Natyy
|
Jaz si pri 38 ne znam predstavljat, da bi imeli doma najstnico, ker bi se počutila stara. S tem se ne strinjam. Sem stara točno 38 in imam doma 19 letnico. Se dobro razumeva, sem njena zaupnica in prijateljica. Neznaci sploh ne verjamejo, da sem njena mama. Poleg tega pa si občasno lahko izposodiva kakšen kos oblačila. Skratka če vprašaš naju, nama je to super.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pašteta, salamedejziKdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)prej (
14%)
10m (
10%)
11m (
4%)
12m (
16%)
13m (
9%)
kasneje (
48%)
Število vseh glasov: 338Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!