Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 8:45:24
|
|
|
|
ursa30
|
najprej grem samo na osnovni pregled, da vidi ali imam ovulacijo itd..če je z mano vse ok, gre pa še moj na spermiogram. potem pa dalje, če ne bo vse ok...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 8:52:41
|
|
|
|
Jane77
|
Aha, no želim ti vso srečo , da bo vse kot mora biti in da bosta kmalu zagledala !
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 9:24:44
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77 Aha, no želim ti vso srečo , da bo vse kot mora biti in da bosta kmalu zagledala ! hvala tudi jaz ti želim, da bi čimprej zagledala
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 9:25:54
|
|
|
|
pokica_
|
Ursa, jaz sem bila na osnovnem pregledu, sedaj imama še namen iti na spermiogram. G je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli? Jajčniki so tudi bili v mejah normale, je naredila meritve in pregledala maternico, vse bp. Srečno na pregledu!
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 9:33:46
|
|
|
|
Rubin.
|
je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli? Tako na hitro: folikli začnejo rasti po menstruaciji in ko so dovolj zreli (če imaš M na 28 dni je to recimo 14 dan) počijo in takrat nastane ovolucija, primeren čas za oploditev.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 9:43:26
|
|
|
|
pokica_
|
Tako, da je to dobro, da imam folikle, hvala! Torej ovulacijo vsekakor imam.
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:00:07
|
|
|
|
jernejav
|
Jaz sem bila maja 30, moj pa je 38. On ima iz prvga zakona 2 otroka, sedaj pa skupaj pričakujeva dvojčke .
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:01:05
|
|
|
|
ursa30
|
pokica, super, da je s tabo vse ok držim pesti, da je s tvojim dragim tut vse ok potem boš pa lahko neobremenjeno ko boš vedla, da sta zdrava. upam,da bo tudi pri nama tako. kakšno veselje bo to, ko bomo zagledale , si že predstavljam..jupi
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:02:12
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Jaz sem bila maja 30, moj pa je 38. On ima iz prvga zakona 2 otroka, sedaj pa skupaj pričakujeva dvojčke . še tukaj ti čestitam za dva
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:04:54
|
|
|
|
pokica_
|
Ja ja, jernejav, odlično sta to uštimala , kar 2 naenkrat! Ursa, držim pesti, da bo pri vama tudi vse ok,...da bomo kaj kmalu dočakali !
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:20:09
|
|
|
|
tejčica30
|
Sem 33 let stara, brez otrok ki pa si jih želim bolj kot vse na svetu. Kar se pa energije in starosti tiče - tudi če si blizu ali več kot 40 in šele takrat dobiš dolgo pričakovanega in zaželenega otroka - mislim, da imaš tudi dovolj energije za njega. Druga pesem je imeti npr. šestega otroka pri 40 ih - takrat pa je res energija vprašljiva. Poznam veliko takih primerov, eden sem tudi jaz (sem tisti otrok, za katerega starši niso imeli več energije).
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:36:36
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja ja, jernejav, odlično sta to uštimala , kar 2 naenkrat! Ursa, držim pesti, da bo pri vama tudi vse ok,...da bomo kaj kmalu dočakali ! hvala
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 10:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom oktobra 27, moj pa novembra 28 ... sva tud še brez , za njega pa se trudiva že več kot leto in pol ... kar pa seveda ni nič v primerjavi z nekatrimi pari, ki imajo za sabo že celo zgodovino borbe za ... in seveda njim še bolj privoščim ...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 11:28:24
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ursa, jaz sem bila na osnovnem pregledu, sedaj imama še namen iti na spermiogram. G je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli? Jajčniki so tudi bili v mejah normale, je naredila meritve in pregledala maternico, vse bp. Srečno na pregledu! A tako veliko jih je? Jaz sem pa mislila, da je samo eden Ko sem šla na pregled za pregrado, je rekla, da mam en folikel No, pa saj ni važno, tale tema ni namenjena temu, samo tko, med branje mi je to padlo na um, pa sem mogla kar napisat Srečno vsem
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 13:01:28
|
|
|
|
Maja 26
|
Jst bom 28, moj pa 30. Pa še ene 3 lete otroci sploh ne bojo v planu, ker je nova hiška zgrajena komaj do strehe . Skratka kriza... In potem itak vem, da se ne bo takoj prijelo...In stara bom 35 let. Lp.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 13:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz 23, on 32. Na bebici delava 6 mesecev, čeprav če bi bilo po moje, bi začela že kakšni 2 leti prej.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 13:22:49
|
|
|
|
vita80
|
Evo mene, še vedno brez. Stara sem 28 let in se trudiva 2 leti.
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 13:47:48
|
|
|
|
Katey
|
Midva tud še nimava otrok, jaz sem 30 moj 29, so pa v planu in si jih tud oba želiva.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 13:49:35
|
|
|
|
nf
|
Skuštranka, je že 6 mesecev odkar sta začela??? Noro, kako hitro mineva čas Jaz bom čez par mescev 28, moj je 31, otroka še nobenega, izdelujeva ga pa že ob mojega zadnjega tedna v 25. letu. Ta mesec pa bo! (se sliši kot odpravljanje na shujševalno kuro )
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 14:48:23
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Jaz 23, on 32. Na bebici delava 6 mesecev, čeprav če bi bilo po moje, bi začela že kakšni 2 leti prej. če bi bilo po moje tudi, pa sem čakala, da je bil tudi on pripravljen na
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 21:08:20
|
|
|
|
kitka1
|
Oba sva 31, trudiva se 2 leti. Z G. sva bili zmenjeni, da se vidiva, če ne bi uspelo v enem letu. In ni, tako da sva v enem letu dala skozi kar nekaj preiskav, zdaj pa čakava na vabilo za IUI. Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi šla do nje že po pol leta.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 21.8.2008 21:19:21
|
|
|
|
Ylenia
|
js sem pa nekje vmes med vami po letih - 25 in sem cist frisna bejbimejkerca sem pa ze v zacetku leta nehala jest KT, ker je blo receno da lahko traja tut do pol leta da se ti menstra ustali. no, pa sem mela takoj cist normalno, nobene zmede. poznam punce, ki jo kar nekaj casa niso dobile in so si nekatere tut mogle pomagat z zdravili. ko sem se pa ze razpisala, me pa zanima ce je to tut kaksen znak plodnosti/manjplodnosti?
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 7:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Skuštranka, je že 6 mesecev odkar sta začela??? Noro, kako hitro mineva čas Že, ja... Gre hitro, ne?
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 12:07:59
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: nf Skuštranka, je že 6 mesecev odkar sta začela??? Noro, kako hitro mineva čas Že, ja... Gre hitro, ne? Ful!
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez otrok? 22.8.2008 12:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
vem.. se meni tud tako zdi.
|
|
|
slovensko/tuje/unikatno imecattKakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?slovensko ime (
78%)
tuje ime (
10%)
unikatno ime (
12%)
Število vseh glasov: 67Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!