|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko vas je brez otrok?
21.8.2008 8:45:24   
ursa30
najprej grem samo na osnovni pregled, da vidi ali imam ovulacijo itd..če je z mano vse ok, gre pa še moj na spermiogram. potem pa dalje, če ne bo vse ok...

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 76
21.8.2008 8:52:41   
Jane77
Aha, no želim ti vso srečo user posted image , da bo vse kot mora biti user posted image  in da bosta kmalu zagledala user posted image !

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 77
21.8.2008 9:24:44   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Aha, no želim ti vso srečo user posted image , da bo vse kot mora biti user posted image  in da bosta kmalu zagledala user posted image !

hvala user posted image user posted image user posted image
tudi jaz ti želim, da bi čimprej zagledala user posted image user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 78
21.8.2008 9:25:54   
pokica_
Ursa, jaz sem bila na osnovnem pregledu, sedaj imama še namen iti na spermiogram.
G je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli?
Jajčniki so tudi bili v mejah normale, je naredila meritve in pregledala maternico, vse bp.

Srečno na pregledu!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 79
21.8.2008 9:33:46   
Rubin.
je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli?

Tako na hitro: folikli začnejo rasti po menstruaciji in ko so dovolj zreli (če imaš M na 28 dni je to recimo 14 dan) počijo in takrat nastane ovolucija, primeren čas za oploditev.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 80
21.8.2008 9:43:26   
pokica_
Tako, da je to dobro, da imam folikle, hvala! Torej ovulacijo vsekakor imam. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 81
21.8.2008 10:00:07   
jernejav
Jaz sem bila maja 30, moj pa je 38. On ima iz prvga zakona 2 otroka, sedaj pa skupaj pričakujeva dvojčke user posted image user posted image .

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 82
21.8.2008 10:01:05   
ursa30
pokica, super, da je s tabo vse ok user posted image user posted image
držim pesti, da je s tvojim dragim tut vse ok
potem boš pa lahko neobremenjeno user posted image  ko boš vedla, da sta zdrava.
upam,da bo tudi pri nama tako.

kakšno veselje bo to, ko bomo zagledale user posted image user posted image , si že predstavljam..jupi user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 83
21.8.2008 10:02:12   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Jaz sem bila maja 30, moj pa je 38. On ima iz prvga zakona 2 otroka, sedaj pa skupaj pričakujeva dvojčke user posted image user posted image .

še tukaj ti čestitam za dva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 84
21.8.2008 10:04:54   
pokica_
Ja ja, jernejav, odlično sta to uštimalauser posted image , kar 2 naenkrat! user posted image

Ursa, držim pesti, da bo pri vama tudi vse ok,...da bomo kaj kmalu dočakali user posted image user posted image !

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 85
21.8.2008 10:20:09   
tejčica30
Sem 33 let stara, brez otrok ki pa si jih želim bolj kot vse na svetu. Kar se pa energije in starosti tiče - tudi če si blizu ali več kot 40 in šele takrat dobiš dolgo pričakovanega in zaželenega otroka - mislim, da imaš tudi dovolj energije za njega. Druga pesem je imeti npr. šestega otroka pri 40 ih - takrat pa je res energija vprašljiva. Poznam veliko takih primerov, eden sem tudi jaz (sem tisti otrok, za katerega starši niso imeli več energije).

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 86
21.8.2008 10:36:36   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja ja, jernejav, odlično sta to uštimalauser posted image , kar 2 naenkrat! user posted image

Ursa, držim pesti, da bo pri vama tudi vse ok,...da bomo kaj kmalu dočakali user posted image user posted image !

hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 87
21.8.2008 10:52:27   
Anonimen
jaz bom oktobra 27, moj pa novembra 28 ...

sva tud še brez user posted image , za njega pa se trudiva že več kot leto in pol ...

kar pa seveda ni nič v primerjavi z nekatrimi pari, ki imajo za sabo že celo zgodovino borbe za user posted image  ... in seveda njim še bolj privoščim user posted image  ...

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
21.8.2008 11:28:24   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ursa, jaz sem bila na osnovnem pregledu, sedaj imama še namen iti na spermiogram.
G je videla, da imam folikle, jih zmerila; na eni strani 3, na drugi pa 2 folikla. Če sem imela folikle, je to dobro, ane? Pomeni, da imam ovulacijo? Čemu sploh služijo ti folikli?
Jajčniki so tudi bili v mejah normale, je naredila meritve in pregledala maternico, vse bp.

Srečno na pregledu!user posted image

A tako veliko jih je? Jaz sem pa mislila, da je samo eden user posted image  Ko sem šla na pregled za pregrado, je rekla, da mam en folikel user posted image  No, pa saj ni važno, tale tema ni namenjena temu, samo tko, med branje mi je to padlo na um, pa sem mogla kar napisat user posted image
Srečno vsem user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 89
21.8.2008 13:01:28   
Maja 26
Jst bom 28, moj pa 30.
Pa še ene 3 lete otroci sploh ne bojo v planu, ker je nova hiška zgrajena komaj do streheuser posted image .
Skratka kriza...

In potem itak vem, da se ne bo takoj prijelo...In stara bom 35 let.

Lp.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 90
21.8.2008 13:15:14   
Anonimen
Jaz 23, on 32. Na bebici delava 6 mesecev, čeprav če bi bilo po moje, bi začela že kakšni 2 leti prej. user posted image

(odgovor članu Maja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
21.8.2008 13:22:49   
vita80
Evo mene, še vedno brez. Stara sem 28 let in se trudiva 2 leti.

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
21.8.2008 13:47:48   
Katey
Midva tud še nimava otrok, jaz sem 30 moj 29, so pa v planu in si jih tud oba želiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
21.8.2008 13:49:35   
nf
Skuštranka, je že 6 mesecev odkar sta začela??? Noro, kako hitro mineva čas user posted image
Jaz bom čez par mescev 28, moj je 31, otroka še nobenega, izdelujeva ga pa že ob mojega zadnjega tedna v 25. letu. Ta mesec pa bo! (se sliši kot odpravljanje na shujševalno kuro user posted image )

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 94
21.8.2008 14:48:23   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz 23, on 32. Na bebici delava 6 mesecev, čeprav če bi bilo po moje, bi začela že kakšni 2 leti prej. user posted image

če bi bilo po moje tudi, pa sem čakala, da je bil tudi  on pripravljen na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
21.8.2008 21:08:20   
kitka1
Oba sva 31, trudiva se 2 leti. Z G. sva bili zmenjeni, da se vidiva, če ne bi uspelo v enem letu. In ni, tako da sva v enem letu dala skozi kar nekaj preiskav, zdaj pa čakava na vabilo za IUI. Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi šla do nje že po pol leta. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 96
21.8.2008 21:19:21   
Ylenia
js sem pa nekje vmes med vami po letih - 25 in sem cist frisna bejbimejkerca user posted image
sem pa ze v zacetku leta nehala jest KT, ker je blo receno da lahko traja tut do pol leta da se ti menstra ustali. no, pa sem mela takoj cist normalno, nobene zmede. poznam punce, ki jo kar nekaj casa niso dobile in so si nekatere tut mogle pomagat z zdravili. ko sem se pa ze razpisala, me pa zanima ce je to tut kaksen znak plodnosti/manjplodnosti?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 97
22.8.2008 7:49:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Skuštranka, je že 6 mesecev odkar sta začela??? Noro, kako hitro mineva čas user posted image

Že, ja... Gre hitro, ne?

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
22.8.2008 12:07:59   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Že, ja... Gre hitro, ne?

Ful!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
22.8.2008 12:25:41   
Anonimen
vem.. se meni tud tako zdi.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

slovensko/tuje/unikatno ime
catt

Kakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?

slovensko ime (78%)

tuje ime (10%)

unikatno ime (12%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!