anitaz -> RE: Avto ali otrok? (20.8.2008 10:10:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a Sem napisala že takoooo dolg odgovor ... pa mi je seja kao potekla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Pa bom zdaj mal oklestila in napisala mal krajšo verzijo. Dejstvo je, da Anitaz ni podala informacije za kakšne avtomobile se gre in da je samo napisla novejši in starejši. Več ali manj ste vse predpostavljale, da imajo doma neko ultrahudo mašino. Kaj pa če je nimajo? Kaj pa če gre res samo za to, da je en avto npr. l.2006 drugi pa l.1995? Pa sta lahko celo enaka modela. No, da odgovorim na vprašanje - ja jaz osebno bi posodila avto (novejši). Pa kljub temu, da ima 2 meseca izpit. Zakaj? Ker izhajam izključno iz sebe - izpit imam dobro leto in pol. In sem se že prvi dan peljala sama. Brez spremstva. Zakaj? Nanesla situacija. Nihče me ni mogel spremljat, jaz pa sem nujno mogla it. Relacija ni bila dolga, a zame (v tistem trenutku) absolutno predolga. Pa sem premagala tako strah kot občutek nemoči. Ker sem mogla. In sedaj imam za seboj prevoženih več kot 20.000 km. Ko sem pred časom srečala svojega inštruktorja mi je vprašal če kaj vozim in ko sem mu povedala, da sem vsak dan v avtu in koliko sem v tem času prevozila mi je sam rekel, da sedaj sem pa že kar izkušena voznica. Letos sem šla sama 2x na morje in nazaj. Do Poreča. Po avtocesti, katere sem se za čas opravljanja izpita na smrt bala. Danes se ne vozim drugače kot po obvoznici ali pa avtocesti. Če je punca res odgovorna bo 100% pazila kaj počne in sem prepričana, da je na avtocesti malček bolj varna kot pa kje na lokalni cesti ali pa celo v centru mesta. Anitaz ni podala informacije kam odhaja na morje. Če gre do Portoroža je to dobra ura vožnje in če se bo držala omejitve in ne bo delala "neumnost" potem se ji nima kaj pripetit. No ja mrbit sem mal zabluzila, ma v prvem odgovoru sem imela kar precej več napisan. Ampak dejstvo ostaja, da niti ne vemo o kakšnem avtomobilu se gre (večina vas misli, da je neka huda mrcina), niti kam gre. In kljub temu jaz vztrajam pri odgovoru, da bi pustila novejši avto. No, da povem za kak avto se gre. Starejši je Daewoo Lanos, "novejši" pa Xsara Picasso. Picasso za moje pojme ni čisto nič hudo hiter avto, je edino večji, pa air bage ima. Skratka - varnejši.
|
|
|
|